Поправите грешку на Фацебоок пословној страници са превише преусмеравања

Фацебоок је популарна платформа друштвених медија која помаже у повезивању милиона људи из целог света. Од свог објављивања 2004. године, Фацебоок је помогао многим корисницима, пријатељима и породицама да се повежу једни са другима преко интернета. Баш као и приватни Фацебоок налог, корисници могу направити пословну страницу на Фацебоок-у на платформи дизајнираној за комерцијалне организације. Коришћење професионалне странице је слично коришћењу личног налога на Фејсбуку у погледу успостављања веза. Пословне странице могу да промовишу свој бренд, производе и линкове на Фејсбуку. Иако је коришћење Фацебоок пословне странице изузетно корисно, понекад показује грешке које је тешко решити. Једна таква грешка је превише преусмеравања Фацебоок пословне странице која отежавају пријављивање на Фацебоок. Ако сте неко ко се бави истим проблемом, донели смо детаљан водич на Фацебоок пословној страници и даље преусмеравајте. Не само да ћемо разговарати о разлозима због којих је Фацебоок пословна грешка превише преусмеравања, већ ћемо такође открити различите методе које вам могу помоћи да поправите превише преусмеравања на Фацебоок-у. Дакле, почнимо са решавањем овог проблема одмах и почнимо са нашим информативним водичем.

Како да поправите грешку на Фацебоок пословној страници са превише преусмеравања

Пријављивање на Фацебоок налог је једноставно и не захтева много труда. Међутим, за Фацебоок пословну страницу, пријављивање може бити мало тешко због превише преусмеравања. Ова грешка обично утиче на кориснике који покушавају да управљају Фацебоок-ом преко десктопа. Такође, у последње време, прилично је уобичајено наићи на грешку преусмеравања. Имајући ово на уму, прикупили смо неке разлоге који изазивају ову грешку:

  • Један од уобичајених разлога за које је утврђено да узрокују грешке при преусмеравању је покварена веза.
  • У случају преусмеравања са оригиналне УРЛ адресе, можете наићи на грешку.
  • Ако УРЛ прати нешто ван платформе, обавезно ће вам показати грешку преусмеравања.
  • Нетачна подешавања датума и времена такође могу довести до проблема са преусмеравањем.
  • Застарела верзија Фацебоок-а је такође чест узрок превише преусмеравања.
  • Ако је конверзија везе неприкладна или штетна, она такође може изазвати грешку.
  Продајте онлајн и подигните своју е-трговину са лакоћом

Када користите пословни профил на Фацебоок-у, можете често наићи на грешку преусмеравања ако су горе наведени разлози покретачка тачка. Међутим, такође је могуће решити овај проблем помоћу неких лаких, једноставних и практичних поправки које ћемо открити у наставку:

Метод 1: Обришите кеш и колачиће прегледача

Први метод за који се види да даје обећавајуће резултате како би се поправио превише преусмеравања на Фацебоок-у укључује брисање кеша претраживача и колачића. Иако је познато да кеш меморија и колачићи побољшавају ваше искуство прегледања, ако се, међутим, чувају дуже време и повећају величину, могу се оштетити. Ово вас на крају може спречити да покушате са разним операцијама, од којих је једна пријављивање на ваш Фацебоок пословни налог и наилази на превише преусмеравања. Због тога морате бити сигурни да сте на време очистили ову нагомилану меморију. Ако не знате како то да урадите, можете да погледате наш водич о томе како да обришете кеш и колачиће у Гоогле Цхроме-у, који ће вам пружити добар увид у правилно извођење методе.

Метод 2: Потврдите ССЛ сертификат

Следећа ствар коју морате да проверите је ваш ССЛ сертификат и да видите да ли је исправно инсталиран. Грешке са ССЛ сертификатом такође могу изазвати проблем да се Фацебоок пословна страница стално преусмерава. Ако постоји проблем са ССЛ сертификатом, то директно указује на нетачна подешавања ХТТПС-а. Протокол Сецуре Соцкетс Лаиер (ССЛ) користи ваша веб локација за шифровање преноса података између прегледача који захтева веб локацију и веб сервера који ту веб локацију испоручује. Дакле, важно је да проверите исправну инсталацију ССЛ-а и да се уверите да је правовремено обновљен. Ако постоји проблем са сертификатом, можете га решити помоћу нашег водича о отклањању грешке ССЛ сертификата у Гоогле Цхроме-у.

У случају грешке ССЛ везе, можете погледати наш водич о томе како да поправите грешку ССЛ везе у Гоогле Цхроме-у.

Метод 3: Промените подешавања датума и времена

Још једна исправка која вам може у великој мери помоћи са грешком у пословању на Фацебоок-у, превише преусмеравања укључује проверу подешавања датума и времена. Ако су подешавања података и времена на вашем рачунару неприкладна, ова грешка ће се сигурно појавити. Нарочито корисници са новим лаптопом или рачунаром могу се суочити са проблемом преусмеравања због промена датума и времена у новом систему. Иако је овај проблем мањи, може бити истакнути узрок грешке преусмеравања и стога се подешавања морају променити. Све о томе можете сазнати уз помоћ нашег водича 4 начина да промените датум и време у оперативном систему Виндовс 10.

  10 Цардано НФТ (ЦНФТ) тржишта за куповину и продају

Метод 4: Онемогућите ВПН или прокси сервер

Ако користите прокси сервер или друге услуге и додатке треће стране, време је да их онемогућите јер вам то може помоћи да поправите превише преусмеравања на Фацебоок-у. Онемогућавање проксија и додатака помогло је многим корисницима у решавању проблема са преусмеравањем у свом претраживачу. Дакле, можете га испробати помоћу нашег водича о томе како онемогућити ВПН и проки на Виндовс 10.

Метод 5: Онемогућите проширења претраживача

Следећи метод који можете да покушате да решите превелику грешку преусмеравања на Фацебоок пословној страници је уклањање проширења прегледача који користите. Управљање пословним налогом на Фацебоок-у подразумева коришћење великог броја екстензија. Међутим, нека од ових проширења могу бити неприкладна и могу изазвати проблем са преусмеравањем. Стога их морате проверити и онемогућити у случају да пронађете проблем са екстензијама у вашем претраживачу. Ове екстензије можете лако уклонити користећи кораке у наставку:

Напомена: Следећи кораци су обављени на Гоогле Цхроме-у.

1. Покрените Гоогле Цхроме, додирните икону са три тачке и изаберите опцију Подешавања.

2. Затим изаберите Ектенсионс на бочном панелу.

3. На крају, искључите екстензије које су активне или једноставно кликните на дугме Уклони да бисте их избрисали из прегледача.

Метод 6: Пребаците се на други претраживач

Такође је могуће да се на Фацебоок пословној страници јавља превише проблема са преусмеравањем због претраживача који користите чак и након брисања кеша и колачића. У овом случају, најбоље је да испробате потпуно другачији претраживач да бисте се решили проблема. Видело се да решава грешке преусмеравања за многе кориснике. Можете бирати са листе следећих прегледача:

У случају да желите да испробате претраживач који нуди безбедно и приватно искуство прегледања, можете да погледате наш водич о 10 најбољих анонимних веб прегледача за приватно прегледање да бисте пронашли савршено решење.

  8 савета о приватности када користите МацБоок на јавном месту

Метод 7: Ресетујте Хтаццесс датотеку

Ако нисте успели да поправите превише преусмеравања на Фацебоок-у уз помоћ горе наведених метода, онда је проблем вероватно у подешавању преусмеравања на вашем серверу. Да бисте то проверили, можете приступити датотеци за приступ хипертексту или .хтаццесс датотеци и преименовати је, а затим креирати нову. Да бисте додали код или уредили своју .хтаццесс датотеку, можете да се крећете до Иоаст СЕО, затим Алати и на крају Филе Едитор.

1. У .хтаццесс датотеци додајте дату линију кода, СетЕнв МАГИЦК_ТХРЕАД_ЛИМИТ 1.

2. Сада кликните на Сачувај промене у .хтаццесс и проверите да ли је проблем преусмеравања сада решен.

Метод 8: Контактирајте Фацебоок подршку

Ако још увек нисте успели да решите превише преусмеравања Фацебоок пословне странице, онда морате покушати да контактирате Фацебоок центар за помоћ и дајте им детаље о проблемима са којима сте се сусрели. Добијање техничке подршке ће вам помоћи да се заувек решите проблема са преусмеравањем.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Шта значи превише преусмеравања на Фејсбуку?

Анс. Ако сте видели превише преусмеравања док покушавате да управљате Фацебоок-ом, они указују на скретање са платформе када покушате да пратите везу. То значи да ћете наставити да добијате преусмеравања са једне странице на другу. У случају да их добијате превише, то значи да имате петљу за преусмеравање.

К2. Како могу да решим грешку преусмеравања док користим свој Фацебоок налог?

Анс. Иако се проблем са преусмеравањем може решити уз помоћ ажурирања, можете и отићи до Фацебоок менаџер огласа поправити.

К3. Како могу да поправим преусмеравања на Цхроме-у док користим Фацебоок?

Анс. Можете да се решите проблема са преусмеравањем у Цхроме-у тако што ћете избрисати кеш меморију и колачиће, уклонити екстензије, као и променом прегледача.

К4. Могу ли да уклоним преусмеравање?

Анс. Да, можете уклонити преусмеравање. Можете поништити 301 преусмеравање које је трајно. Међутим, овај метод не функционише за сваког корисника.

К5. Зашто долази до преусмеравања?

Анс. Преусмеравања шаљу претраживаче са једне одређене УРЛ адресе на другу. Преусмеравања се често постављају за странице које су неисправне, садрже дуплирани садржај и уклоњене су на нове УРЛ адресе.

***

Надамо се да вам је наш детаљан водич на Фацебоок пословној страници превише грешака у преусмеравању помогао да сазнате о разлозима иза проблема и различитим начинима на које можете да га решите. Обавестите нас ако сте успели да поправите превише преусмеравања помоћу једне од наших метода. Такође можете оставити своје упите или сугестије, ако их имате, у одељку за коментаре испод.