Поправите грешку Нетфлик 5.7 на Виндовс 10

Иако је Нетфлик еволуирао да постане највећи партнер за стриминг, неке поруке о грешкама и даље постоје које би могле бити узнемирујуће за публику. Једна порука која омета искуство стриминга је грешка Нетфлик 5.7. Главни разлог или случај у којем се појављује порука о грешци може бити ироничан. Порука о грешци, Нетфлик грешка 5.7.1, обично се јавља када корисник покушава да приступи преузетом медијском садржају помоћу Ви-Фи везе. Иако појава може бити довољно чудна, проблеми и кварови на платформи за стриминг могу бити главни разлог за грешку. Овај чланак има за циљ да одговори на питање како да поправите грешку Нетфлик 5.7 на Виндовс рачунару.

Како да поправите грешку Нетфлик 5.7 на Виндовс 10

Следе могући разлози због којих се порука о грешци може појавити на Нетфлик стримингу.

  • Нетфлик налог није освежен – Нетфлик налог се можда неће освежити или мора бити обешен у делимичном преузимању или било којој другој активности измене подешавања.

  • Преоптерећени резултати претраге – Ако сте више пута покушали да потражите назив филма или ТВ емисије на траци за претрагу, можда ћете се суочити са овом грешком.

  • Проблем са Нетфлик сервером- Сервер Нетфлик платформе може бити у одржавању или је можда неактиван.

Метод 1: Основне методе за решавање проблема

Да бисте исправили грешку, можете пратити основне методе за решавање проблема дате овде да бисте елиминисали и искоренили грешке које узрокују поруку о грешци.

1А. Поново покрените рачунар

Први начин да поправите грешку Нетфлик 5.7 је да поново покренете свој Виндовс рачунар насилно да бисте уклонили све грешке и непотпуне инстанце у позадини.

1. Истовремено притисните тастере Алт + Ф4

2. Сада изаберите опцију Рестарт у падајућем менију

3. Притисните тастер Ентер.

1Б. Проверите компатибилност Нетфлик платформе

Следећи главни разлог за било који проблем који се понавља је некомпатибилност Нетфлик платформе за стриминг са веб претраживачем који стримујете. Како је наведено на званични сајтследећи веб претраживачи су компатибилни да подрже стримовање Нетфлик платформе.

  • Гоогле Цхроме
  • Мицрософт ивица
  • Мозилла Фирефок
  • Опера
  • Сафари (за Мац кориснике)

1Ц. Проверите број корисника

Ако имате премиум претплату, Нетфлик вам дозвољава да дозволите да више корисника стримује на платформи. У овом случају може доћи до сукоба са корисничком контролом и можда нећете моћи да стримујете сав садржај у режиму ван мреже. У том случају можете проверити број активних корисника на Нетфлик налогу и ограничити их на приступ медијском садржају.

1Д. Проверите број преузимања у току

Други могући разлог за грешку су бројна преузимања у апликацији Нетфлик. Ако је много преузимања у току истовремено, можда ћете се суочити са грешком Нетфлик 5.7. Можете проверити да ли је број преузимања у апликацији минималан.

У овом случају, можете отказати сва остала преузимања у одељку за преузимање и пустити преузимање одређеног садржаја.

Метод 2: Решавање проблема са Интернет везом

Стабилна и брза интернет веза је неопходна за стримовање садржаја на Нетфлик платформи без Нетфлик грешке 5.7.1. Можете извршити следеће методе да бисте проверили да ли је проблем са интернет везом решен.

2А. Проверите брзину интернет везе

Као одговор на питање како да поправите Нетфлик грешку 5.7, морате истражити потенцијал интернет везе. Први метод је да проверите да ли је брзина интернет везе довољна да подржи стримовање или преузимање. Ако су брзине преноса и преузимања везе најмање 25 Мбпс, онда се веза може користити.

1. Отворите апликацију Гоогле Цхроме користећи Виндовс траку за претрагу на дну рачунара.

2. Отворите Спеедтест вебсите у претраживачу и кликните на дугме ГО.

3. Сада можете анализирати брзину везе са странице са резултатима.

2Б. Пребаците се на другу Ви-Фи мрежу

Ако Ви-Фи мрежа на коју сте се повезали изгледа недовољна или не задовољава потребну брзину, можете покушати да се пребаците на другу Ви-Фи мрежу да бисте преузели или стримовали садржај. Проверите да ли грешка Нетфлик 5.7 и даље постоји чак и након преласка на другу мрежну везу.

2Ц. Проверите статус сервера Нетфлик платформе

У неким случајевима, Нетфлик сервер можда не ради због одржавања или неочекиване грешке. У овом случају, можете покушати да користите линк који је овде дат до проверите статус Нетфлик сервера у вашем подразумеваном веб претраживачу.

2Д. Решите проблеме са мрежом

У већини случајева, проблем са мрежом на коју сте повезани може имати неке грешке или можда не подржава стриминг. Можете пратити упутства у чланку користећи везу дату овде да бисте решили проблеме са мрежном везом.

Метод 3: Поново покрените Нетфлик апликацију

Ако Нетфлик апликација не подржава активности стриминга или преузимања, можете покушати да поново покренете апликацију на рачунару да бисте исправили грешку Нетфлик-а 5.7.1.

1. Користите водич који је овде дат да научите како да затворите све позадинске програме помоћу апликације Таск Манагер.

2. Користите Виндовс траку за претрагу да претражите и покренете Нетфлик апликацију.

Метод 4: Онемогућите ВПН и прокси услуге

Ако користите било коју ВПН услугу или прокси сервер да маскирате своју ИП адресу за стримовање садржаја, можете покушати да их онемогућите да бисте исправили грешку. Пратите упутства у чланку датом овде да бисте сазнали како да онемогућите ВПН и прокси услуге да бисте поправили грешку Нетфлик 5.7.

Метод 5: Ресетујте Виндовс ДНС поставке

Ако ДНС или систем имена домена мрежне везе има неких проблема, можете покушати да ресетујете ДНС поставку на подразумеване везе. Пратите упутства на линку датом овде да бисте ресетовали Виндовс ДНС поставке на рачунару.

Метод 6: Ажурирајте Виндовс

Одговор на питање како да поправите грешку Нетфлик-а 5.7 и као метод да поправите поруку о грешци је ажурирање оперативног система Виндовс вашег рачунара на најновију верзију. Да бисте то урадили, можете пратити упутства на линку датом овде, а затим проверити да ли је порука о грешци обрисана.

Професионални савет: Ресетујте Самсунг Смарт Хуб да бисте исправили грешку Нетфлик 5.7 (Самсунг ТВ)

Ако користите Самсунг ТВ и ако добијете ову поруку о грешци, можете покушати да ресетујете Смарт Хуб, који је контролни центар за конфигурисање апликација и канала на ТВ-у. Међутим, лични подаци за пријаву сачувани локално на ТВ-у могу бити избрисани.

1. Користите дугме Мени на даљинском управљачу да бисте приступили страници са подешавањима.

2. Идите на картицу Подршка у левом окну и изаберите опцију Самодијагностика.

3. Изаберите опцију Ресет Смарт Хуб и сачекајте док се целокупно подешавање не ресетује.

***

Методе за исправљање грешке Нетфлик 5.7 разматрају се у чланку. Молимо вас да користите одељак за коментаре да бисте нас обавестили о вашим упитима и сугестијама. Поред тога, обавестите нас која од ових метода помаже у исправљању грешке Нетфлик-а 5.7.1.