Започните са плетењем помоћу ових 6 апликација за хеклање

У почетку се сматрало да су плетење и хеклање само хоби за људе са много слободног времена. Међутим, данас многи људи од тога живе.

Хеклање је постало популарно међу готово свим старосним групама и има бескрајне могућности. Игла за ђон са кукастом ивицом и предиво се користи за производњу текстила при хеклању, врста уметности предива. Шалови, џемпери, чарапе и други предмети могу се направити хеклањем, баш као и плетењем.

Шта су апликације за хеклање?

Апликације за плетење и хеклање могу вам олакшати живот у изради, слично као и многи други предмети који су постали дигитални да би живот учинили једноставнијим. Могућност да истовремено управљате многим радовима у току без додавања информација на одвојене странице у књизи привлачи нам ове апликације.

Апликације за хеклање пружају платформу за увоз свих ваших дизајна и других информација тако да можете без проблема управљати залихама предива и текућим пројектима.

Не морате да носите штампани дизајн са собом због софтвера у који можете да увезете дизајне. Ово је посебно корисно ако плетете у јавности, са пратиоцима или чак у башти.

Иако је већина апликација бесплатна, неке захтевају накнаду за уклањање реклама. Купите премиум издање апликације ако вам се искрено свиђа и сматрате да је изузетно корисна.

Апликације могу пратити време ваше дневне активности плетења и хеклања. Ово је згодно када вам је потребан само паметни телефон за ношење где год да идете.

Предности хеклања

Хеклање нуди неколико предности, слично као и сваки креативни подухват. Хајде да их испитамо један по један.

Хеклање смањује нивое стреса и анксиозности

Хеклање има веома позитиван ефекат на ваше ментално благостање. Хеклањем и препуштањем себи одвраћамо пажњу од свега што нас мучи. Наш ум може постати смиренији и ослобођен нервозних представа и мисли концентришући се на понављајуће радње појединачних шавова и бројања редова.

Хеклање повећава продуктивност

Доступно је толико опција и боја да вам ова активност никада неће досадити. То је фантастично средство да се осећате продуктивно.

Ако волите да се носите са изазовима, постоји много образаца са којима можете експериментисати и задржати свој ум заокупљеним. Ово може успорити погоршање когнитивних функција које долази са старењем и помаже у стварању нових можданих веза које помажу у памћењу.

Хеклање претвара забаву у посао

Раније, ако сте тек почели да плетете из хобија, данас, у свету неограничених могућности, можете то да претворите у посао и од тога можете да живите. Можете продавати свој рад на различитим сајтовима друштвених медија, запослити вас послодавац или чак радити на даљину у свом окружењу када вам одговара.

Апликације за хеклање вам олакшавају живот

Апликације за хеклање могу вам помоћи да дизајнирате док се позивате на бесплатне шеме за хеклање, бројаче шавова и друге алате. Може вам чак помоћи да водите евиденцију о долазним и одлазним залихама. Апликације вас ослобађају од ношења бележница и другог материјала за писање. Требаће вам само паметни телефон да бисте обавили задатак плетења где год да кренете.

Побољшава моторичке способности

Плетење и хеклање побољшавају моторичке способности и одржавају ваше руке и прсте здравим док старите. Поред тога, сви обрасци имају одређене математичке елементе који одржавају ваш ум активним и омогућавају вам да вежбате своје аритметичке способности.

Избегава усамљеност

Пројекти плетења и хеклања се често раде у организованим или неформалним групама. Вероватно већ знате колико добро плетење и хеклање иду уз друштвене активности, било да идете на часове, присуствујете редовном месечном састанку клуба или радите на пројектима.

Постоји много доступних апликација за хеклање са којима можете експериментисати и почети са плетењем. Ево неколико опција које можете изабрати.

Паттернум

Први алат за креирање шаблона за плетење и хеклање је Паттернум. Потпуно је подешен да учини једноставним и брзим генерисање динамичних образаца који реагују. Плетеље и хеклање могу да користе шаблоне креиране Паттернум-ом у апликацији за најбоље окружење за израду или да их преузму као ПДФ-ове.

Само са неколико кликова на свом уређају можете креирати врхунске шаблоне за плетење и хеклање. Овде апликација пружа јединствену функцију која вам може помоћи да додате персонализована упутства за величину. Такође можете да креирате прелепе графиконе користећи унапред дефинисане симболе апликације или креирањем сопствених симбола.

Када направите графикон, можете га прегледати у било ком тренутку у апликацији да бисте га побољшали. Можете бити креативни и учити из грешака које сте раније направили.

Брзо додајте све своје шаре и детаље дизајна у неколико кликова. Чини се да апликација има одличне могућности за креирање шаблона за објављивање. Помаже вам да разумете све док га користите, једноставан је за коришћење и веома једноставан за коришћење.

Стасх2Го

Равелри-ју се може приступити док сте у покрету на Андроид уређајима, захваљујући Стасх2Го. Омогућава приступ пријатељима, нитима, пројектима и обрасцима. На иОС-у и Андроид-у можете бесплатно добити Лите верзију апликације. Уопште није наметљиво видети рекламу која га чини бесплатним.

Прва ствар коју ће програм захтевати од вас је Равелри пријава. Када се заврши, можете одмах приступити Равелри функцијама преко апликације.

Већина функција има јасне ознаке на интерфејсу, што је прилично једноставно. Можете да додајете, бришете и мењате ставке у свом реду чекања, залихама, фаворитима и пројектима.

Иако је већина функција фантастична, саветује се да се држите десктоп верзије за форуме ако уживате у дружењу на Равелрију. Даље, он такође садржи неке додатне ствари као што су бројачи редова за појединачне пројекте и генератор обједињавања за пројекте који ће користити базен.

Све у свему, овај софтвер је фантастичан ресурс за управљање вашим пројектима док сте у покрету. Иако постоје сличне апликације, Равелерс би требало да изабере ову јер се интегрише са Равелри-јем.

ЛовеЦрафтс

Можете да складиштите све своје дизајне на једној локацији уз помоћ елегантне апликације ЛовеЦрафтс Книттинг која се брзо реагује. Када се региструјете, можете да повежете апликацију са својим ЛовеЦрафтс или Равелри налогом да бисте интегрисали податке о узорцима.

Када отворите дизајн, екран је испуњен бројним алатима за скицирање који вам помажу да означите делове шаблона које сте завршили. Можете задржати траг о шаблону чак и ако му се вратите недељама касније помоћу маркера, маркера или гумице. Такође можете користити белешке да бисте добили додатну помоћ за одређени дизајн.

Програм такође садржи бројач који вам помаже да пратите свој напредак кроз образац. Лавкрафт нуди простор за фотографије где можете постављати готове шаре и видети фотографије других корисника шаблона, додајући друштвену компоненту.

Можете да користите, организујете и управљате својим Равелри пројектима на једној локацији тако што ћете повезати своју ЛовеЦрафтс Цроцхет апликацију са Равелри библиотеком. Поред тога, сваке недеље ће вам бити послати бесплатни прилагођени обрасци.

Хеклани бројач редова и обрасци

Можете да отпремате обрасце из других апликација или тржишта као што су Етси или апликација Равелри, прегледавате и складиштите ПДФ дизајне, бројите редове и мерите напредак у овој апликацији Цроцхет Ров Цоунтер.

Користите бројаче редова са + и – знаковима, гледајте тајмер и пратите своје прилагођене обрасце плетења или хеклања.

Ово је иновативан приступ дизајнирању и оптимизацији образаца посебно за мобилне уређаје. Смањује праг за кориснике који могу да креирају пројекте, проширујући потенцијалну публику.

Даље, контролише инвентар потрепштина за хеклање, укључујући куке за хеклање, предиво и друге алате. Апликација такође осигурава да су залихе и предива стално доступни за креаторе.

Он прегледа ваше пројекте и такође вам даје упутства за њихово побољшање. Има различите алате и функције које може понудити својим корисницима, као што су графикон величине куке, бесплатни бројач редова, основни водич за плетење, планер времена за завршетак пројекта и још много тога. Започните своје путовање плетењем са овом апликацијом сада.

Амигуруми данас

Амигуруми Тодаи је бесплатна апликација која пружа један нови амигуруми образац сваке недеље. Апликација вам омогућава да обележите своје фаворите и имате неке дивне ствари.

Овај софтвер је за вас ако уживате у дивним амигуруми обрасцима. Овај једноставан софтвер нуди много бесплатних дизајна за хеклање за дивне играчке за хекларе свих нивоа вештина.

Када се региструјете, добијате бесплатан приступ упутствима за плетење и бесплатним амигуруми обрасцима на којима ћете се испробати. Сваке недеље се објављује нови образац тако да корисници могу да испробају нешто ново и изазовно из недеље у недељу. Овде, апликација вам омогућава да сазнате свој ниво вештине хеклања, подижући ваше самопоуздање и говорећи вам где да се побољшате.

Можете одабрати своје узорке према својој категорији. На пример, људи који су тек започели своје путовање хеклањем могу изабрати почетничке обрасце.

Слично томе, људи који су се тиме бавили дуже време могу изабрати обрасце средњег или напредног нивоа. Постоји много функција које ова апликација може да понуди и истражи.

АллФрееЦроцхет

Најбољи програм за хеклање је АллФрееЦроцхет, који има софистициран интерфејс који је једноставан за коришћење. Пронађите најневероватније бесплатне шеме за хеклање, упутства, савете и чланке са дневним ажурирањима и задивљујућим фотографијама. У овој апликацији можете да откријете све врсте и нивое.

АллФрееЦроцхет је идеална комбинација забавног дизајна, свечаних тема и прелепих поклона, са одличним фотографијама за једноставно прегледавање. Функција апликације свакодневно генерише нове шаблоне и хекларима даје другачији асортиман узорака да се опробају.

Апликација је бесплатно доступна и стално расте, доносећи нове функције и обрасце. Ако имате било каквих проблема док користите ову апликацију, увек можете контактирати подршку за апликацију, која је брза и поуздана.

Уз све шаре које желите да уградите на једно место, апликација АллФрееЦроцхет је апликација која вам омогућава да одржите корак са својим искуством хеклања и плетења.

Закључак

Хеклање и плетење су сјајни хобији или посао у који се можете упустити. Одржава ваш ум заокупљеним и снижава вашу менталну старост, држећи вас увек у некој врсти веште активности. Ова активност се може лако и брзо научити, захтевајући само минималне ресурсе.

То је релативно јефтина активност са свим позитивним предностима. Непрекидно плетење води ум у облик медитације, чинећи да се особа осећа добро тако што се подвргне свесности.

Горе наведене апликације пружају најбољу платформу за почетак плетења данас. Временом ћете се упознати са радом апликација. Дакле, из ових разлога, извадите паметни телефон, преузмите ове апликације и почните да хеклате.