Поправите грешку Нетфлик 70371101 у оперативном систему Виндовс 10

Свет се помера са телевизијских и биоскопских сала на ОТТ платформе. Једна од ових платформи Нетфлик је пионир ове револуције. Али шта ако ваш Нетфлик и низ хладноће поремети нежељени искачући прозор који каже Нетфлик грешка 70371101. Уосталом, ко воли да поквари слатки састанак са животним партнером? Ово питање је део Нетфлик-а, извините због грешака у прекиду. Наставите да читате чланак да бисте сазнали решења за исправљање Нетфлик грешке М70371101.

Како да поправите грешку Нетфлик 7037 1101 у оперативном систему Виндовс 10

У неколико наврата се суочавамо са неким техничким проблемима који могу изгледати као да су компликовани за решавање. Стога, методе које смо предложили на овој листи испод могу лако да изведу почетници у технолошким стварима. Ако сте неко ко жели да реши овај проблем, онда сте на правом месту. Доносимо вам савршен водич који ће вам помоћи да поправите код грешке 07111 1957-205042 и Нетфлик грешку 07351 5102.

Који је могући узрок Нетфлик грешке 1011?

Може постојати више разлога за грешку Нетфлик-а М70371101код грешке 07111 1957-205042 и Нетфлик грешка 07351 5102. Неки од разлога су наведени у наставку-

  • Лоша интернет веза
  • Положај рутера који доводи до лоше интернет везе.
  • Промене у подешавањима везе
  • Јавне мреже блокирају сајтове за стриминг.

Метод 1: Вратите поставке модема

Ако било која од горе наведених метода не реши проблем Нетфлик грешке У70371101, можда ћете морати да поново покренете рутер.

1. Потражите прекидач за напајање на задњој страни рутера

Слика Симона са Пикабаи-а

2. Пребаците дугмад за напајање у положај искључено

3. Затим искључите главно напајање или уклоните кабл за напајање из рутера и сачекајте да се сва струја испразни

4. Поново прикључите прекидач кабла за напајање на напајање након неколико минута

5. Мораћете поново да се пријавите. Проверите да ли је проблем решен након што је веза правилно успостављена.

Метод 2: Поставите свој рутер

1. Држите рутер од земље у отвореној просторији. Ако је рутер на столу или полици за књиге, пријем је бољи.

Слика Лоренца Кафара са Пикабаи-а

2. Приближите свој уређај и рутер. Ставите их заједно ако је могуће.

3. Уклоните рутер из близине других бежичних уређаја и гаџета.

Проверите да ли ово решава проблем Нетфлик грешке У70371101.

Метод 3: Поново покрените рачунар

Најједноставнији начин да поправите Нетфлик грешку У70371101 је да поново покренете рачунар. Овим се уклањају све техничке грешке и непотпуне инстанце у позадини. Кораци за поновно покретање рачунара су наведени у наставку –

1. Истовремено притисните Алт и Ф4.

2. Идите до опције поновног покретања која ће се појавити након што притиснете горње тастере.

3. Кликните на опцију поновног покретања.

Метод 4: Онемогућите ВПН и прокси сервер

Виртуелна приватна мрежа (ВПН) има могућност да промени начин на који ваша интернет мрежа комуницира са Нетфлик серверима. Можете пратити доле наведене кораке да бисте онемогућили ВПН мрежу. Прочитајте наш водич за онемогућавање ВПН-а и проки сервера у оперативном систему Виндовс 10.

Метод 5: Поново се пријавите на Нетфлик

Да бисте поправили Нетфлик код грешке 07111 1957-205042, можете се одјавити и поново пријавити на Нетфлик. Пратите ове кораке да бисте решили Нетфлик грешку М70371101.

1. Отворите прегледач на рачунару где сте се већ пријавили на свој Нетфлик налог.

2. Кликните на опцију Одјава у горњем десном углу екрана.

3. Сада сачекајте неко време и поново отворите Нетфлик у свом претраживачу.

4. Кликните на опцију Пријава.

Метод 6: Ажурирајте веб прегледач

Још једна важна ствар коју треба да имате на уму је да ваш претраживач увек буде ажуриран. Застарели веб прегледач може довести до грешке Нетфлик 70371101. Дакле, пратите доле наведене кораке да бисте ажурирали прегледач.

1. Идите на Виндовс претрагу и отворите прегледач који тренутно користите као што је Фирефок или Гоогле Цхроме.

2. Овде кликните на мени хамбургера (тј. мени са три тачке)

3. Затим кликните на Провери ажурирања у подешавањима прегледача и ажурирајте претраживач у складу са тим.

Метод 7: Ресетујте мрежне поставке

Да бисте исправили грешку Нетфлик М7037 1101, можете ресетовати мрежна подешавања. Пратите наш водич за ресетовање мрежних поставки у оперативном систему Виндовс 10.

Метод 8: Обратите се свом провајдеру интернет услуга

Морате да контактирате провајдера интернет услуга у вашем подручју и питате да ли постоје проблеми са мрежом у тој области да бисте решили проблем грешке Нетфлик 70371101. Много пута јавни Ви-Фи блокира веб локације за стриминг што узрокује искакање грешке. Дакле, можете контактирати Ви-Фи провајдере и питати да ли су сајтови блокирани или не. Ако постоје проблеми као што је грешка Нетфлик М70371101, затражите измене у интернет подешавањима и ресетујте или поново покрените модем.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Зашто Нетфлик стално даје поруку о грешци?

Анс. Генерално, то се дешава због лоше интернет везе јер је за стримовање потребна двоцифрена брзина у Мбпс. Али постоје и други узроци због којих грешка наставља да долази. Неке од њих су промене направљене у подразумеваним подешавањима, блокада од стране јавног Ви-Фи-ја сајтова за стриминг, застарели хром и више од четири корисника који истовремено користе Нетфлик, понекад је грешка и због положаја рутера што доводи до лошег интернет везу и некомпатибилност Нетфлик-а са веб прегледачем.

К2. Шта се дешава када је превише уређаја повезано на Нетфлик?

Анс. Када више корисника из истог плана претплате стримује, Нетфлик може приказати грешку. Зато морате да контактирате особу са којом сте поделили лозинку и замолите је да искључи Нетфлик.

К3. Како да поправим Нетфлик када пише мрежна грешка?

Анс. Постоји више начина да поправите грешку. Неки од њих поново покрећу рачунар, бришу кеш претраживача, мењају рутер, ажурирају Гоогле Цхроме, велику брзину интернета, покушавају да користе други претраживач, питају пријатеље са којима сте поделили лозинку за Нетфлик да искључе Нетфлик апликацију.

К4. Зашто се мој Нетфлик приказује извините на прекиду?

Анс. Лоша интернет конекција је један од најважнијих разлога за Нетфлик, опростите на грешци у прекиду јер висококвалитетни видео стримовање на Нетфлик-у захтева брзину од преко 10 Мбпс, а мобилне приступне тачке и мобилне мреже понекад не могу да обезбеде овај опсег брзине.

К5. Како да обришем своје Нетфлик колачиће?

Анс. Можете посетити нефлик.цом/цлеар цоокиес. Када посетите овај сајт, можете да обришете своје колачиће, али ће ваш налог бити одјављен. Дакле, морате поново да унесете свој Нетфлик ИД и лозинку.

К6. Колико људи може да користи један Нетфлик налог?

Анс. Зависи од плана који сте узели јер се број корисника мења са основног на премиум план. Ако сте узели основни план, само један корисник може користити апликацију за стриминг. Ако сте узели стандардни план, Нетфлик дозвољава 2 екрана за корисника. Ако имате напредни план који је премиум, онда Нетфлик дозвољава 4 корисника за стримовање.

***

Надамо се да сте можда пронашли решење за Нетфлик грешку 70371101. Ако се и даље суочавате са било каквим проблемима, можете да вратите систем. Све горе наведене методе биле су основне методе за решавање проблема које могу учинити чуда да повратите ваше клонуло расположење на Нетфлик и опустите га. Такође, ове методе се могу користити за решавање другог Нетфлик-а извините искачућег прозора за прекид.