Поправите шифру грешке Леагуе оф Легендс 900 на Виндовс 10

Леагуе оф Легендс је несумњиво позната онлајн игра за више играча, али многи корисници се жале да се суочавају са шифром грешке Леагуе оф Легендс 900 када покушају да се пријаве на ЛоЛ сервере. Ако желите да поправите грешку Леагуе оф Легендс 900 на свом Виндовс 10 рачунару, морате знати разлоге који узрокују овај проблем. Ово покрива све разлоге који узрокују проблем који вам помаже да разумете како да поправите шифру грешке 900 Леагуе оф Легендс на рачунару са оперативним системом Виндовс 10.

Како да поправите шифру грешке Леагуе оф Легендс 900 на Виндовс 10

Наставите да читате да бисте сазнали више о решењима за поправљање шифре грешке Леагуе оф Легендс 900 на рачунару са оперативним системом Виндовс 10.

Шта узрокује шифру грешке Леагуе оф Легендс 900?

Неколико разлога доприноси грешци Леагуе оф Легендс 900 на вашем Виндовс 10 рачунару. Ево неколико њих.

  • Покренута игра нема административну права; стога ваш рачунар не дозвољава да се закрпи.
  • Нема довољно простора на рачунару. Закрпа (чин укључивања додатних кодова за побољшање играња) захтева мало простора.
  • Инсталационе датотеке и конфигурационе датотеке игре су оштећене и морају се заменити.
  • Клијент игре је оштећен или покварен на вашем рачунару.
  • Превише заштитни антивирусни програм или заштитни зид блокирају игру.
  • Застарели оперативни систем и драјвери Виндовс 10.
  • Не постоји стабилна интернет веза за покретање и играње игре.
  • Погрешно конфигурисане инсталационе датотеке игре.
  • Неодговарајућа подешавања мреже и конфигурације ДНС адресе.

Решења за поправку кода грешке 900 Леагуе оф Легендс

Ево листе метода за решавање проблема које ће вам помоћи да поправите грешку 900 у Леагуе оф Легендс. Пратите их истим редоследом да бисте постигли најбоље резултате.

Метод 1: Основни кораци за решавање проблема

Следе основне методе за решавање грешке.

1А. Поново покрените рачунар

Општи трик за решавање свих привремених грешака повезаних са Леагуе оф Легендс је да поново покренете рачунар. Можете поново покренути рачунар пратећи кораке.

1. Идите до менија Виндовс Повер Усер притиском на Виндовс и Кс тастере истовремено.

2. Изаберите Искључи се или се одјави.

3. На крају кликните на Рестарт.

1Б. Поново покрените рутер

Ово је једноставан начин за решавање проблема који ће вам помоћи да поправите грешку Леагуе оф Легендс 900 у једноставним корацима. Можете поново покренути рутер тако што ћете пратити наш водич за поновно покретање рутера или модема. Када се ваш рутер поново покрене, проверите да ли сте у могућности да поправите дискутовану грешку.

1Ц. Проверите статус сервера

Врло често се можете суочити са грешком Леагуе оф Легендс 900 због проблема са стране сервера. Да бисте проверили да ли је сервер ван мреже или има неких техничких проблема, следите доле наведене кораке.

1. Посетите званични Риот-сервер страница за ажурирање статуса.

2. Затим померите надоле и изаберите Леагуе оф Легендс.

3. Затим изаберите регион и језик да бисте наставили.

4. На следећој страници можете видети сва обавештења о грешкама на крају сервера. Ако их има, морате сачекати док се не реше.

1Д. Поново се пријавите на налог

Такође можете да исправите грешку о којој се расправља тако што ћете се одјавити из игре пре него што се појави порука о грешци. Затим можете сачекати неко време или поново покренути рачунар. Затим се поново пријавите према упутствима у наставку.

1. Када сте у игри, притисните заједно тастере Алт + Ф4.

2. Сада кликните на Одјава.

3. Изађите из игре и поново покрените рачунар.

4. Унесите своје акредитиве и поново се пријавите у игру.

1Е. Подесите одговарајућа подешавања датума и времена

Нетачна подешавања датума и времена на вашем рачунару могу допринети коду грешке Леагуе оф Легендс 900 на Виндовс рачунару. Да бисте синхронизовали поставке датума, региона и времена на рачунару са оперативним системом Виндовс 10, пратите упутства у наставку.

  Како преуредити колоне у Филе Екплорер-у у оперативном систему Виндовс 10

1. Притисните тастере Виндовс + И заједно да бисте отворили подешавања оперативног система Виндовс.

2. Сада изаберите опцију Време и језик као што је приказано.

3. Затим, на картици Датум и време, уверите се да су укључене две вредности Подеси време аутоматски и Постави временску зону аутоматски.

4. Затим кликните на Синхронизуј сада као што је истакнуто изнад.

1Ф. Затворите све позадинске процесе

Ако на вашем рачунару са оперативним системом Виндовс 10 има превише позадинских процеса, не можете тако лако приступити својој мрежној вези, јер ће сви ти задаци заузети део мреже. Такође, потрошња РАМ-а ће бити већа и перформансе игре ће се очигледно успорити.

Пратите наш водич Како завршити задатак у оперативном систему Виндовс 10 да бисте затворили све остале позадинске процесе на рачунару са оперативним системом Виндовс 10.

Након што затворите све позадинске процесе, проверите да ли је грешка о којој се расправља у Леагуе оф Легендс исправљена или не.

1Г. Ажурирајте Виндовс ОС

Све грешке и погрешне закрпе на вашем рачунару могу се поправити ажурирањима за Виндовс. Мицрософт објављује честа ажурирања да би решила све ове проблеме.

Стога се уверите да користите ажурирану верзију оперативног система Виндовс и да ли су нека ажурирања на чекању, користите наш водич Како да преузмете и инсталирате најновије ажурирање за Виндовс 10

Након ажурирања оперативног система Виндовс, проверите да ли сте у могућности да поправите грешку 900 Леагуе оф Легендс

1Х. Ажурирајте управљачке програме за ГПУ

Ако желите да уживате у било којој графичкој игрици без икаквих грешака, ваши драјвери морају бити у савршеном стању. Ако су управљачки програми застарели или неисправни, обавезно их ажурирајте. Можете тражити најновија издања драјвера са његових званичних веб локација или их можете ажурирати ручно.

Пратите наш водич 4 начина за ажурирање графичких драјвера у оперативном систему Виндовс 10 да бисте ажурирали управљачки програм и проверили да ли сте решили проблем о коме се расправља у ЛоЛ-у.

1И. Вратите управљачке програме за ГПУ

Понекад тренутна верзија ваших графичких драјвера може изазвати било какве конфликте у вашој игри и у овом случају морате да вратите претходне верзије инсталираних драјвера. Овај процес се назива враћање управљачких програма и лако можете вратити управљачке програме рачунара у претходно стање пратећи наш водич Како да вратите управљачке програме на Виндовс 10.

1Ј. Поново инсталирајте управљачке програме за ГПУ

Ако не знате како да поправите код грешке 900 Леагуе оф Легендс након ажурирања управљачких програма за ГПУ, поново инсталирајте управљачке програме уређаја да бисте решили све проблеме са некомпатибилношћу. Постоји неколико начина да поново инсталирате драјвере на рачунару. Ипак, можете лако поново инсталирати графичке драјвере према упутствима у нашем водичу Како да деинсталирате и поново инсталирате управљачке програме на Виндовс 10.

Након што поново инсталирате управљачке програме за ГПУ, проверите да ли можете да приступите Леагуе оф Легендс без икаквих грешака.

1К. Поправи системске датотеке

Ако у вашем Виндовс оперативном систему постоје оштећене системске датотеке, ваш рачунар се може суочити са многим проблемима са интернет конекцијом. Ако се код вас Леагуе оф Легендс грешка 900 појавио врло недавно, постоје неке шансе да су датотеке вашег рачунара оштећене или оштећене.

Срећом, ваш рачунар са оперативним системом Виндовс 10 има уграђене алате за поправку као што су СФЦ (Систем Филе Цхецкер) и ДИСМ (Деплоимент Имаге Сервицинг анд Манагемент) који ће вам помоћи да поправите све оштећене датотеке.

Прочитајте наш водич о томе како да поправите системске датотеке у оперативном систему Виндовс 10 и пратите кораке према упутствима да бисте поправили све своје оштећене датотеке.

1Л. Привремено онемогућите антивирусни програм (ако је применљиво)

Још један могући разлог који узрокује проблем о коме се расправља је ваш безбедносни пакет. Када ваши антивирусни програми открију ЛоЛ датотеке и фасцикле као претњу, суочићете се са неколико сукоба. Дакле, прочитајте наш водич о томе како да привремено онемогућите антивирусни програм на Виндовс 10 и пратите упутства да привремено онемогућите антивирусни програм на рачунару.

Након што поправите грешку Леагуе оф Легендс 900 на свом Виндовс 10 рачунару, обавезно поново омогућите антивирусни програм јер рачунар без безбедносног пакета увек представља претњу.

1М. Онемогућите заштитни зид Виндовс Дефендер (не препоручује се)

Повремено заштитни зид Виндовс Дефендер на вашем рачунару може да спречи отварање игре из неких безбедносних разлога. Ако не знате како да онемогућите заштитни зид Виндовс Дефендер, прођите кроз наш водич Како да онемогућите заштитни зид Виндовс 10 и пратите упутства која су дата.

  Како отворити МС Оффице датотеке у Гоогле Суите-у на Виндовс 10

Обавезно поново омогућите пакет заштитног зида након што решите проблем у ЛоЛ-у јер рачунар без програма заштитног зида представља претњу. Можете да пратите овај водич Дозволите или блокирајте апликације кроз Виндовс заштитни зид да бисте дозволили апликацију.

Метод 2: Покрените Леагуе оф Легендс као администратор

Да бисте избегли шифру грешке Леагуе оф Легендс 900 на свом Виндовс 10 рачунару, покрените Леагуе оф Легендс као администратор према упутствима у наставку.

1. Кликните десним тастером миша на пречицу Леагуе оф Легендс на радној површини или се крећете по директоријуму инсталације и кликните десним тастером миша на њу.

2. Сада изаберите опцију Својства.

3. Затим пређите на картицу Компатибилност и означите поље Покрени овај програм као администратор.

4. На крају, кликните на Примени и ОК да сачувате промене.

Метод 3: Избришите директоријум ЛоЛ_аир_цлиент (ако је применљиво)

Још један једноставан начин да поправите грешку 900 Леагуе оф Легендс је да избришете одређену фасциклу у Филе Екплорер-у. Ово уклања оштећене компоненте у вашем Виндовс 10 повезане са игром. Ево неколико корака за брисање фасцикле.

1. Притисните тастере Виндовс + Е заједно да бисте отворили Филе Екплорер.

2. Сада идите до следеће локације и отворите је.

C:Riot GamesLeague of LegendsRADSprojectslol_air_client 

Напомена: Такође можете пронаћи фасциклу лол_аир_цлиент на некој другој локацији. Обратите мало више пажње на проналажење фасцикле.

3. Сада, кликните десним тастером миша на фасциклу лол_аир_цлиент и кликните на опцију Делете.

Када избришете фасциклу, поново покрените рачунар и проверите да ли сте решили проблем у Леагуе оф Легендс.

Метод 4: Ручно покрените Леагуе оф Легендс

Ако је вашем рачунару потребно додатно време да закрпи Леагуе оф Легендс, суочићете се са проблемом кода грешке Леагуе оф Легендс 900. Ипак, можете ручно закрпити игру пратећи доле наведене кораке.

1. Притисните тастере Виндовс + Е заједно да бисте отворили Филе Екплорер.

2. Сада идите на следећу путању локације.

C:Riot GamesLeague of LegendsRADSprojectslolpatcherreleasesdeploy

3. У фасцикли Деплои, кликните десним тастером миша на извршну датотеку ЛоЛПатцхер.еке и кликните на Покрени као администратор.

Када ручно покренете игру, проверите да ли се поново суочавате са проблемом у Леагуе оф Легендс.

Метод 5: Подесите хостове датотека

Ако је датотека домаћина уредила уносе Леагуе оф Легендс, суочићете се са проблемом грешке 900 у Леагуе оф Легендс. Дакле, морате да уклоните уносе да бисте решили исто. Ево неколико упутстава за подешавање уноса хостова.

1. Притисните тастере Виндовс + Е заједно да бисте отворили Филе Екплорер.

2. Сада се пребаците на картицу Приказ и означите поље Скривене ставке у одељку Прикажи/сакриј.

3. Сада копирајте и налепите следећу путању у навигациону путању Филе Екплорер-а.

C:WindowsSystem32driversetc

4. Сада изаберите и кликните десним тастером миша на датотеку хостс и изаберите опцију Отвори са као што је приказано.

5. Сада изаберите опцију Нотепад са листе и кликните на ОК као што је приказано.

6. Сада ће се датотека хостс отворити у Нотепад-у на следећи начин.

7. Додајте овај ред 67.69.196.42 л3цдн.риотгамес.цом на дно датотеке.

8. Сада сачувајте датотеку тако што ћете заједно кликнути на Цтрл+С тастере.

9. Изађите из Нотепад-а и проверите да ли сте решили разматрани проблем са шифром грешке 900 Леагуе оф Легендс.

Метод 6: Обришите ДНС кеш и податке

Неколико корисника је сугерисало да им је брисање ДНС кеша и података на рачунару помогло да реше проблем неуспелог покушаја придруживања реду чекања. Пратите према упутствима.

1. Притисните тастер Виндовс и откуцајте цмд. Затим кликните на Отвори.

2. Сада откуцајте једну по једну следеће команде. Притисните тастер Ентер после сваке команде.

ipconfig/flushdns
ipconfig/registerdns
ipconfig/release
ipconfig/renew
netsh winsock reset

3. Сачекајте да се команде изврше и поново покрените рачунар.

Метод 7: Очистите простор на диску

Ако ваш рачунар нема простора на диску за инсталирање нових закрпа из игре, не можете да поправите шифру грешке Леагуе оф Легендс 900. Стога прво проверите простор на диску и очистите привремене датотеке ако је потребно.

Корак И: Проверите простор на диску

Да бисте проверили простор на диску на рачунару са оперативним системом Виндовс 10, следите доле наведене кораке.

1. Притисните Виндовс + Е тастере заједно да бисте отворили Филе Екплорер.

2. Сада кликните на Овај рачунар са левог екрана.

3. Проверите простор на диску под Уређаји и драјвери као што је приказано. Ако су црвене, размислите о брисању привремених датотека.

Корак ИИ: Обришите привремене датотеке

Ако на вашем рачунару постоји минимални расположиви простор који доприноси проблему о коме се расправља, пратите наш водич 10 начина да ослободите простор на чврстом диску на Виндовс-у који вам помаже да избришете све непотребне датотеке на рачунару.

  Како деинсталирати штампач на Виндовс 10

Метод 8: Промените ДНС адресу

Неколико корисника је сугерисало да вам прелазак на Гоогле ДНС адресе може помоћи да поправите грешку Леагуе оф Легендс 900. Ако исправно покренете игру и суочите се са упитом о грешци, пратите наш водич да бисте променили ДНС адресу. Ово ће вам помоћи да решите све проблеме са ДНС (системом имена домена) како бисте могли да покренете игру без икаквих гужви.

Након што промените своју ДНС адресу, проверите да ли можете да покренете ЛоЛ без екрана са грешком.

Метод 9: Користите виртуелну приватну мрежу

Ипак, ако не можете да решите свој проблем, можете покушати да користите виртуелну приватну мрежу. Осигурава да ваша веза буде приватнија и шифрована. Можете променити географски регион уз помоћ ВПН подешавања тако да лако можете да решите проблем о коме се расправља. Иако постоји толико бесплатних ВПН-ова доступних преко интернета, саветујемо вам да користите поуздану ВПН услугу да бисте уживали у премиум верзијама и функцијама.

Погледајте наш водич Шта је ВПН и како функционише? да сазнате више о Виртуал Привате Лимитед.

Ако вас збуњује како да подесите ВПН на рачунару са оперативним системом Виндовс 10, пратите наш водич о томе како да подесите ВПН на Виндовс 10 и примените исто.

Када поставите ВПН везу, проверите да ли сте решили проблем о коме се расправља.

Метод 10: Избришите ДирецтКс преко регистра

Неколико играча је потврдило да им је поновна инсталација ДирецтКс-а на рачунару помогла да поправе код грешке 900 Леагуе оф Легендс. Ево како да избришете ДирецтКс инсталирану датотеку из Регистра.

1. Притисните тастере Виндовс + Р заједно да бисте отворили оквир за дијалог Покрени.

2. Сада откуцајте регедит и притисните тастер Ентер да бисте покренули уређивач регистра.

3. Сада идите до следеће путање локације у уређивачу регистра.

ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftDirectX

4. Сада кликните десним тастером миша на датотеку ИнсталледВерсион и кликните на опцију Делете.

5. Затим кликните десним тастером миша на датотеку верзије и изаберите опцију Избриши.

6. Сада пратите наш водич. Преузмите и инсталирајте ДирецтКс на Виндовс 10 да бисте поново инсталирали ДирецтКс на рачунар са оперативним системом Виндовс 10.

Метод 11: Поново инсталирајте Леагуе оф Легендс

Све погрешно конфигурисане датотеке у Леагуе оф Легендс довешће до проблема са шифром грешке 900 Леагуе оф Легендс чак и ако сте пратили све горе описане методе и ажурирали све радње на чекању. Дакле, у овом случају, немате другу опцију осим да поново инсталирате игру. Игра је повезана са вашим налогом и када поново инсталирате игру, нећете изгубити напредак. Ево како да поново инсталирате Леагуе оф Легендс.

1. Притисните тастер Виндовс и откуцајте апликације и функције. Затим кликните на Отвори.

2. Сада претражите Леагуе оф Легендс на листи и кликните на њу. Затим изаберите опцију Деинсталирај.

3. Ако се од вас затражи, поново кликните на Деинсталирај.

4. Затим идите на званични сајт Леагуе оф Легендс страница за преузимање и кликните на опцију ИГРАЈ БЕСПЛАТНО.

5. Пријавите се за свој налог и кликните на опцију Преузми за Виндовс. Затим кликните на опцију Инсталирај.

6. Сачекајте да се игра инсталира. Идите на Моја преузимања у Филе Екплорер-у и двапут кликните на датотеку за подешавање да бисте покренули апликацију.

7. Пратите упутства на екрану да бисте инсталирали игру на свој Виндовс 10 рачунар.

8. Коначно, поново покрените игру и сада ћете имати решење за проблем о коме се расправља.

Напомена: Многи корисници и форуми на мрежи су известили да је поновна инсталација игре помоћу алата Хектецх Репаир помогла у отклањању грешке. Посетите званичну локацију алата Хектецх Репаир и преузмите програм. Бесплатно је, стога када инсталирате и покренете алат, видећете опцију да поново инсталирате игру. Пратите упутства да бисте решили проблем.

Метод 12: Контактирајте подршку Леагуе оф Легендс

На крају покушајте да контактирате Подршка за Леагуе оф Легендс тим у вези са вашим проблемом Грешка 900 у Леагуе оф Легендс.

***

Надамо се да је овај водич био од помоћи и да сте могли да поправите шифру грешке Леагуе оф Легендс 900 на свом рачунару. Јавите нам о чему следеће желите да научите. Такође, ако имате било каква питања/сугестије у вези са овим чланком, слободно их оставите у одељку за коментаре.