Поправите следећу песму која се не репродукује на ИоуТубе Мусиц-у

ИоуТубе Мусиц је популарна платформа за стримовање музике. Развио га је Гоогле (у основи да замени Гоогле Плаи музику). Можете слушати најновије хитове у тренду, невероватне подкастове, вести и још много тога. Аутоматска репродукција је најважнија карактеристика ИоуТубе-а која је пренета и на ИоуТубе Мусиц. Аутоматска репродукција аутоматски репродукује следећу песму у реду чекања. Али понекад ИоуТубе Мусиц не пушта следећу песму, корисници пријављују да ИоуТубе Мусиц не репродукује пуну листу песама. Ако се суочите са грешком да ИоуТубе Мусиц не репродукује следећу песму, чланак би вам лако могао помоћи да то решите. Наставите да читате чланак да бисте решили проблем да ИоуТубе Мусиц не репродукује непрекидно.

Како да поправите ИоуТубе музику која се не репродукује следеће песме

ИоуТубе је скоро без грешака и увек ради без проблема за милијарде корисника. Али вероватно због неисправних подешавања софтвера на вашем уређају. У наставку смо навели 4 вероватна и важна разлога због којих ИоуТубе Мусиц не репродукује непрекидно.

  • Грешке и кварови: ИоуТубе Мусиц може да изазове бројне проблеме за корисника у случају било каквих грешака и кварова. Најчешћи проблем који се јавља због ових грешака и грешака је да ИоуТубе музика не пушта следећу песму. Имајте на уму било какве грешке и грешке јер су оне уобичајене када инсталирате било коју апликацију са сајта треће стране. Увек преузимајте своје апликације из поузданог извора, у овом случају, Гоогле Плаи продавнице.

  • Оштећене кеш датотеке: Још један јак разлог зашто ИТ Мусиц не пушта следећу песму приликом пребацивања су оштећене кеш датотеке. Ако софтвер настави да приказује грешке неке функције која не ради, то може бити зато што је кеш меморија/фасцикла те одређене апликације пуна и морате да их обришете.

  • Оптимизација батерије: Оптимизација батерије је добра за ваш телефон и помаже у продужењу трајања батерије. Али, укључивање оптимизације батерије такође постаје одговорно за смањење перформанси вашег телефона.

  • Застарели софтвер: Ако ИоуТубе музика не репродукује аутоматски песме у реду чекања, врло је могуће да користите застарелу верзију ИоуТубе Мусиц-а. Неажуриране верзије ИоуТубе Мусиц-а могу наићи на више грешака и кварова јер више нису део безбедносног и развојног тима, већ су ту без контроле и надзора. Веома је препоручљиво да користите ажурирану верзију било ког софтвера. Ажурирана верзија ће вас заштитити од било каквих неочекиваних грешака.

ИоуТубе и ИоуТубе Мусиц постали су део наше свакодневице, и не само нашег, од 12. новембра 2015. са својим дометом у више од 100 земаља, део је свакодневног живота милиона купаца. Сада замислите да сте у колима и ометате своје омиљене хитове и живахну музику са својим пријатељима и сваки пут морате да откључате телефон да бисте прешли на следећу песму. Како би то било иритантно и убијајуће расположење. Веома је фрустрирајуће ручно ићи на сваку следећу песму.

Али не брините, у наставку смо навели могуће поправке због којих се ИоуТубе Мусиц не репродукује непрекидно

Метод 1: Одјавите се и пријавите се поново

Одјављивање и пријављивање на Гоогле налог је један од најлакших начина. ИоуТубе Мусиц може да изазове грешку у аутоматској репродукцији због нетачних подешавања налога која могу бити одговорна за овај проблем. Следите доле наведене кораке:

Да бисте се одјавили са свог налога:

1. Покрените апликацију ИоуТубе и додирните слику профила

2. Додирните име свог налога на врху.

3. Додирните Управљање налозима.

4. Додирните налог који желите да уклоните са уређаја.

5. Додирните опцију Уклони уређај.

Напомена 1: Уклањање уређаја ће уклонити све апликације које су биле пријављене помоћу тог ИД-а е-поште.

Напомена 2: Поново покрените телефон пре него што се поново пријавите.

Да бисте се пријавили на свој налог на ИоуТубе Мусиц-у

1. Покрените апликацију ИоуТубе Мусиц.

2. Додирните опцију ПРИЈАВА.

3. Изаберите постојећи налог или додирните икону + да бисте додали нови налог.

Метод 2: Обришите кеш датотеке

Кеш меморија може довести до тога да ваша апликација наиђе на грешке и кварове који се лако могу избећи ако обришете кеш датотеку одређене апликације. Да бисте обрисали кеш датотеку следите дате кораке:

Напомена: Кораци се могу мењати од произвођача до произвођача, овде смо користили Онеплус Норд

1. Отворите Подешавања на свом телефону

2. Изаберите Апликације

3. Додирните Управљање апликацијама

4. Померите се надоле и додирните ИоуТубе Мусиц

5. Додирните Употреба меморије.

6. Додирните опцију Обриши кеш и Обриши податке да обришете све повезане податке са свог уређаја.

Да бисте проверили да ли је проблем решен, поново покрените уређај/телефон и поново покрените апликацију ИоуТубе Мусиц.

3. метод: Ажурирајте апликацију ИоуТубе Мусиц

Застарели софтвер је један од највећих разлога зашто ИоуТубе музика не репродукује комплетан проблем са плејлистом. Покушајте да ажурирате софтвер на најновију верзију да бисте уклонили ову грешку. Пратите доле наведене кораке да бисте исправили ову грешку у аутоматској репродукцији:

1. Отворите апликацију Гоогле Плаи продавница.

2. Потражите апликацију ИоуТубе Мусиц.

3. Додирните опцију Упдате.

Напомена: Ако је функција аутоматског ажурирања за апликације укључена, добићете само опцију да деинсталирате апликацију или да је отворите.

Отворите ИоуТубе Мусиц након ажурирања и проверите да ли функција аутоматске репродукције ради

Метод 4: Деинсталирајте ажурирања

Док смо говорили о томе како коришћење ажуриране верзије апликације ИоуТубе Мусиц може да вам помогне да решите грешку у аутоматској репродукцији. Слично томе, понекад ажурирана верзија неких апликација можда неће радити тако ефикасно и изазвати насумичне грешке јер можда није компатибилна са конфигурацијом вашег уређаја. Можете покушати да деинсталирате најновију исправку ако ИТ музика не пушта следећу песму када грешка кастинга није постојала у тој одређеној верзији/ажурирању пре овога. Ако деинсталирање ажурирања не функционише, можете преузети претходну верзију апликације са веб локације треће стране.

Напомена: не препоручујемо коришћење веб локација трећих страна за инсталирање ваших апликација јер могу имати грешке и грешке.

5. метод: Поново инсталирајте апликацију ИоуТубе Мусиц

Брисање целокупних података апликације, а затим поновно покретање, могло би да вам помогне да иоутубе музика не репродукује следећу песму. Следите доле наведене кораке:

1. Покрените апликацију Гоогле Плаи продавница.

2. Потражите апликацију ИоуТубе Мусиц.

3. Додирните опцију Деинсталирај у менију.

4. Затим изаберите опцију Деинсталирај да бисте потврдили деинсталацију апликације поново покрените уређај да обришете привремене датотеке.

5. Затим отворите апликацију Гоогле Плаи продавница и идите на ИоуТубе Мусиц.

6. На крају, додирните опцију Инсталирај.

Као даљи корак, можете да проверите да ли постоје привремене датотеке које су још увек на чекању и да их избришете пре него што поново инсталирате апликацију на свом уређају.

Метод 6: Искључите оптимизацију батерије

Можемо разумети да желите да продужите век трајања батерије свог уређаја и стога сте укључили оптимизацију батерије. Али ово може бити један од разлога зашто се иоутубе музика не репродукује грешка следеће песме. Пратите доле наведене кораке да бисте онемогућили оптимизацију батерије која би могла да реши проблем са аутоматским репродукцијом:

1. Отворите подешавања телефона.

2. Идите на Батерија.

3. Изаберите Оптимизовано пуњење.

4. Искључите оптимизацију батерије за ИоуТубе Мусиц.

Метод 7: Укључите аутоматску репродукцију из ИоуТубе апликације

Ваш ИоуТубе и ИоуТубе Мусиц су повезани са истим Гмаил налогом, стога су подешавања на вашем ИоуТубе-у иста као подешавања у апликацији ИоуТубе Мусиц ако их не промените ручно. Можете да одете у апликацију ИоуТубе и тамо проверите подешавања. Да бисте укључили или проверили да ли сте укључили аутоматску репродукцију у апликацији ИоуТубе, следите доле наведене кораке:

1. Идите на ИоуТубе апликацију

2. Уверите се да сте пријављени са истог Гмаил ИД-а у обе апликације

3. Идите на Подешавања

4. Додирните Аутоплаи.

5. Ако је искључен, укључите га да бисте га укључили

Метод 8: Извршите ажурирање система

Ако иоутубе музика не репродукује следећу песму грешка и даље постоји, увек можете да проверите да ли постоје ажурирања софтвера на целом уређају. Постоји могућност да застарела верзија уређаја узрокује грешку, а не апликација ИоуТубе Мусиц. Да бисте ажурирали уређај, пратите доленаведене кораке и решите проблем да ИоуТубе Мусиц не репродукује непрекидно.

Напомена: Уверите се да је ваш уређај повезан на Ви-Фи.

1. Отворите апликацију подешавања паметног телефона.

2. Изаберите опцију О телефону.

3. Додирните опцију Провери ажурирања.

4. Ако је доступно ажурирање, појавиће се дугме Ажурирај. Додирните га.

5. Инсталирајте ажурирања и ваш уређај ће се поново покренути.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Зашто аутоматска репродукција не ради на ИоуТубе Мусиц-у?

Анс. АутоПлаи можда неће радити на ИоуТубе-у због оштећених података ИоуТубе мобилне апликације. Застарели веб прегледач или погрешна конфигурација вашег претраживача као што су ДРМ подешавања итд. такође могу изазвати овај проблем.

К2. Зашто Јутјуб престаје да се репродукује након неколико песама?

Анс. Превише простора за складиштење у кешу може успорити апликацију, што доводи до пречестог паузирања песама. Можете да обришете ИоуТубе кеш тако што ћете пратити горе наведене кораке.

К3. Зашто моја ИоуТубе музика стално стаје?

Анс. Прво потпуно зауставите ИоуТубе Мусиц, а затим је поново покрените. У већини случајева затварање апликације може решити већину проблема. Ако то не успе, можда ћете желети да деинсталирате апликацију користећи горе наведене кораке. Понекад се датотеке могу оштетити током ажурирања и потребна је нова инсталација.

К4. Зашто моја музика изненада престаје да свира?

Анс. Ако је укључен режим уштеде енергије, ваша ИоуТубе музичка апликација може престати да се репродукује или се чак аутоматски затвори да би се уштедела батерија због алгоритама за уштеду батерије. Ако се проблем појавио током или након ажурирања уређаја на најновију верзију Андроида, то може бити системски проблем.

***

У чланку смо споменули већину исправки за грешку на којој корисници могу да наиђу на непуштању следеће песме на ИоуТубе-у. Надамо се да ће вам ово помоћи да решите проблем да се ИоуТубе музика не репродукује непрекидно и да сада можете да уживате у неометаном и неометаном стримингу музике. Доживите радосно музичко искуство сада када сте слободни од сталног мењања или преласка на следећу песму ручно. Ако јесте, јавите нам која вам је од метода највише помогла и како. Такође, ако имате неке друге упите или предлоге, можете их спустити у одељку за коментаре.

  Почетак рада са виртуелним окружењима у Питхон-у