Поправка Не могу да направим снимак екрана због безбедносних политика

У овом дигитализованом свету, не морате све да копирате и налепите. Можете једноставно да направите снимак екрана на свом уређају и сачувате га као слику, са овим можете да га погледате у било ком тренутку у својој галерији. Чак и овај снимак екрана вам омогућава да сачувате успомене као да можете да направите снимак екрана приче коју вам је отац ставио на дан ћерки. Али много пута не можете да направите снимак екрана због безбедносних политика. Ако се и ви суочавате са истим проблемом, на правом сте месту. Доносимо вам савршен водич који ће вам помоћи да поправите немогућност снимања снимка екрана које је спречила безбедносна политика Самсунг.

Како да поправите немогућност снимања екрана због безбедносних политика на Андроиду

Пре него што прођете кроз решења, у наставку су разлози за поменуту грешку на вашем уређају.

  • Цхроме режим без архивирања.
  • Ако користите анонимни режим за претраживање интернета у приватном режиму, то може бити разлог за искачући прозор. У искачућем прозору ће се приказати да не може да се направи снимак екрана због безбедносних политика. Разлог за овај поп је тај што је против овог протокола приватности без архивирања.
  • Политика апликације
  • Пошто је приватност корисника ових дана од највеће важности, многе апликације не дозвољавају корисницима да направе снимак екрана. Овај проблем немогућности снимања екрана због безбедносне политике се види у многим финансијским апликацијама као што су инвестирање и банкарство како би се спречило покретање штетног софтвера у позадини вашег уређаја и слање снимка екрана вашег екрана хакеру.
  • Политика и подешавања телефона.
  • Ако користите уређај који вам је дала било која организација или предузећа преко којих добијате приступ серверу компаније, онда вам одређени уређаји не дозвољавају да направите снимак екрана.
  • Многи корисници се такође суочавају са овим проблемом јер су њихова подешавања телефона за снимак екрана постављена на онемогућени режим.
  Поправите пад апликације иПхоне Мессагес од грешке у контакту иМессаге

Ево могућих метода за решавање проблема који се не могу поправити због проблема са безбедносном политиком.

Метод 1: Поново инсталирајте апликацију

Политика приватности апликације у којој желите да направите снимке екрана дозвољавају корисницима да то учине, а затим можете да пратите следеће кораке да бисте исправили грешку.

1. Деинсталирајте одређену апликацију у којој желите да направите снимак екрана.

2. Отворите Плаи продавницу, унесите назив апликације коју желите да поново инсталирате и додирните опцију Инсталирај.

3. Покрените поново инсталирану апликацију.

Пратећи ове кораке, моћи ћете да решите проблем.

Метод 2: Промените подешавања у анонимном режиму

Да бисте превазишли грешку, не можете да направите снимак екрана због безбедносних политика, мораћете да пратите кораке који су наведени у наставку –

1. Откуцајте цхроме://флагс у адресну траку картице без архивирања. Додирните опцију идите приказану на тастатури.

2. У траку за претрагу откуцајте Сцреенсхот.

3. У опцији Инцогнито Сцреенсхот промените подешавања на омогућена ако тренутно није омогућена.

Моћи ћете да направите снимак екрана након што поново покренете Цхроме.

Метод 3: Омогућите опцију превлачења дланом

Други начин да се поправи не може да направи снимак екрана због проблема са безбедносном политиком је омогућавање опције превлачења дланом кроз дате кораке.

1. Додирните икону Подешавања.

2. Додирните Напредне функције.

3. Додирните Покрети и покрети.

4. Ако је онемогућено, приказаће се као на слици испод.

5. Омогућите опцију.

Када ово омогућите, моћи ћете да направите снимак екрана.

Метод 4: Очистите простор за складиштење

Пратите дати корак да бисте очистили простор за складиштење на уређају.

  Ако планирате да инсталирате тону Смартхоме уређаја, прескочите Ви-Фи

1. Идите на опцију Подешавања на свом телефону.

2. Померите се надоле и додирните опцију Брига о батерији и уређају.

3. Додирните опцију Стораге.

4. Погледајте Интерну меморију. Ако је пун, морате уклонити неке од података да бисте ослободили простор.

Након тога ћете моћи да направите снимак екрана на свом телефону.

Метод 5: Уређај за враћање на фабричка подешавања

Овај метод се не препоручује јер можете изгубити своје податке и то је дуготрајан корак. Ако и даље желите да пређете на овај корак јер обавештење на телефону показује да није могуће снимити екран због безбедносних политика, прво сачувајте своје податке. Након тога, можете пратити доле наведене кораке –

1. Додирните икону Подешавања.

2. Померите се надоле и додирните Опште управљање.

3. Додирните опцију Ресетуј.

4. Изаберите опцију Ресетовање фабричких података.

5. Поново додирните опцију Ресет.

6. Унесите тренутни ПИН и додирните опцију Потврди.

Захтевамо да овај метод сматрамо решењем за немогућност прављења снимка екрана због безбедносних политика као последње решење и следите ове кораке тек након што ваши подаци буду сачувани на неком другом уређају.

Метод 6: Уклоните вирус са свог телефона

Можете да инсталирате било коју од антивирусних апликација у свој телефон да бисте уклонили вирусе са свог мобилног телефона који изазивају проблеме. Погледајте наш водич за уклањање вируса са Андроид телефона да бисте решили проблем немогућности снимања снимка екрана који је спречила безбедносна политика за Самсунг проблем.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Како могу да направим снимак екрана у Самсунг-у?

  Управљајте пројектима, временом, фактуром, плаћањем на мрежи и још много тога користећи Паимо

Анс. Морате истовремено притиснути два дугмета, а ова два дугмета су дугме за напајање и дугме за смањивање јачине звука. Ова два тастера се налазе на десној ивици вашег телефона. Када држите ова два тастера, биће направљен снимак екрана и чућете глас. Ако је ваш телефон омогућио постављену опцију за плутајућу траку, видећете и плутајућу траку.

К2. Зашто не могу да направим снимак екрана?

Анс. Постоји неколико разлога зашто ово не може снимити екран због безбедносних политика. Неке од њих су апликације које не дозвољавају снимање екрана, подешавања анонимних функција постављена на онемогућени режим, недовољно меморије на вашем телефону и проблем са подешавањима телефона.

К3. Како направити снимак екрана на Самсунг-у без дугмета?

Анс. Можете да превучете длан по екрану да бисте направили снимак екрана. Али ако ова функција није омогућена на вашем телефону, морате да пратите ове кораке. Идите на опцију Подешавања у вашем Самсунг телефон. Након тога идите на Напредне функције. Померите се надоле и додирните Покрети и покрети. Омогућите опцију превлачења дланом помоћу покрета.

К4. Не можете да направите снимак екрана због безбедносних политика?

Анс. Ако апликација има безбедносну политику, онда не можете да направите снимак екрана. Али ако правите снимак екрана на картици без архивирања, можете променити подешавања и направити снимак екрана. Са овим ћете моћи да превазиђете немогућност снимања екрана због проблема са безбедносном политиком.

К5. Зашто неки веб-сајтови не дозвољавају снимак екрана?

Анс. Неки веб-сајтови не подржавају ову функцију да би одржали приватност корисника и осигурали да други не копирају садржај који они производе.

***

Надамо се да је овај водич био од помоћи и да сте успели да поправите немогућност снимања екрана због проблема са безбедносном политиком. Обавестите нас који метод вам је најбољи. Ако имате било каквих питања или предлога, слободно их оставите у одељку за коментаре испод.