Повећајте свој резултат са ових 10 ГМАТ тестова за вежбање

Желите да искорачите у свом високом образовању? Сваке године бројни кандидати се пријављују за ГМАТ.

Пристојан ГМАТ резултат може помоћи кандидатима да уђу у најбољу пословну школу у 110 земаља.

Ако већ планирате своје високе студије у бизнису, били бисте свесни ГМАТ-а. Али пре него што истражимо различите ресурсе за припрему, хајде да укратко разумемо ГМАТ.

Шта је ГМАТ?

ГМАТ, или Градуате Манагемент Адмиссион Тест, је пријемни испит дизајниран за кандидате који сањају да уђу у постдипломске школе за посао. Док шаљете пријаве за различите дипломске програме као што су магистар рачуноводства или финансија и МБА, потребан вам је ГМАТ резултат.

Подобност за ГМАТ

Савет дипломираних менаџмента спроводи овај ГМАТ тест. Они су поставили одређене критеријуме подобности које сваки кандидат мора да испуни. Хајде да погледамо.

 • Старост: Минимална старосна граница је 18 година. Дакле, ако имате 18 или више година, испуњавате услове за тест под условом да испуњавате и друге услове.
 • Квалификација: Да бисте се пријавили за ГМАТ, требало би да имате диплому на признатом универзитету или институту.
 • Покушаји: Поред година и квалификација, поставили су ограничење максималног броја покушаја. Овај испит можете полагати највише 5 пута у 12 месеци. Такође, између поновних покушаја треба да буде пауза од 16 дана.

Зашто полагати ГМАТ тест?

ГМАТ је кључни услов ако желите да се пријавите на разне врхунске факултете и универзитете за дипломске пословне програме.

ГМАТ тест помаже да се изаберу кандидати са квантитативним и аналитичким вештинама. Осим тога, он такође процењује ваше вештине писања, читања и говора на енглеском.

  ПрефДелете вам омогућава да деинсталирате подешавања из апликације за подешавања [Jailbreak]

Образац ГМАТ испита

ГМАТ испит се састоји од објективних и субјективних питања. То је ЦАТ или компјутерски адаптивни тест који се састоји од 80 питања. Време предвиђено за испуњавање ових питања је 3 сата и 7 минута.

Тест садржи питања из следећа четири одељка.

 • Процена аналитичког писања
 • Интегрисано резоновање
 • Квантитативно резоновање
 • Вербално резоновање

Свака од ових секција има дефинисано временско ограничење које варира од секције до секције. Одељци вербално резоновање и квантитативно резоновање имају питања са вишеструким избором за покушај.

Морате да покушате са есејским питањем у одељку за процену аналитичког писања. Не-МЦК су такође ту у интегрисаним одељцима за резоновање.

Тест не носи никакву негативну ознаку. Различити универзитети који прихватају ГМАТ резултате одлучују о граничним оценама за ГМАТ. Најбоље Б-школе траже резултат од 700 или више.

ГМАТ тестови за вежбање вам нуде велику помоћ у побољшању укупног резултата. Овде делимо најбоље ГМАТ тестове за вежбање који вам могу помоћи да своје припреме подигнете на виши ниво.

Удеми ГМАТ вербални припремни курс

Удеми нуди свеобухватан ГМАТ вербални припремни курс који ће вам помоћи да савладате део вербалног резоновања. Нуди сав потребан садржај плус стратегије које су вам потребне да постигнете одличан резултат у овом одељку.

Уз овај курс, моћи ћете да:

 • Побољшајте своје знање енглеске граматике, као што су споразуми субјекта и глагола, модификатори, заменице и још много тога.
 • Размислите о стратегијама полагања тестова да покријете овај комплетан одељак у предвиђеном времену.
 • Научите делове аргумената, проналажење претпоставки и образаца аргумената.
 • Научите да ефикасно читате одломке са разумевањем и идентификујете погрешне одговоре.

Удеми ГМАТ Цомплете Матх

Освојите математичку секцију уз Удеми-јев комплетан припремни тест из математике. Овај курс ће вам помоћи да унапредите своје вештине у различитим темама математике. На овом курсу добијате ефикасна предавања и примере који су довољни да разјасните своје математичке концепте.

  Како да поправите грешку „Ваше складиште у претраживачу за МЕГА је пуно“

Различите теме укључене у овај курс су:

 • Алгебра
 • Статистика
 • Интерпретација података
 • Геометрија
 • Вероватноћа
 • Матх Принциплес

Припремни курс математике за пријемни испит Удеми ГМАТ

Савладајте технике решавања проблема довољности података и стекните концептуално знање о овој теми. Удемијев припремни курс математике за пријемни испит за ГМАТ помоћи ће вам да се снађете у триковима управљања временом док решавате питања.

Овај курс укратко говори о свим концептима и помаже вам да добијете 400/400 у одељку за математику.

Удеми свеобухватни припремни курс за ГМАТ

Ово је ГМАТ водич за самоучење од стране Удеми-а који има за циљ да вам помогне да постигнете 700+ на ГМАТ испиту. Овај водич је дизајниран за аспиранте који желе да прате руту самосталног учења.

Овде ћете научити стратегије за побољшање припреме за ГМАТ. Нуди вам следеће:

 • Завршите основе ГМАТ испита.
 • Водич за самостално учење до 700+ бодова
 • Алат за самоанализу за праћење вашег учинка.
 • Белешке о ревизији ГМАТ-а.
 • Трикови за припрему.

Магоосх ГМАТ тест за вежбање

Магоосх нуди бесплатан ГМАТ тест који ће вам помоћи да постигнете добре резултате на ГМАТ испиту. Ови тестови за вежбање се такође састоје од кључева за одговоре заједно са њиховим објашњењима.

Преузмите ове тестове за вежбање бесплатно и почните да ефикасно побољшавате своје вештине полагања.

Лондонска пословна школа: ГМАТ припремни тест

Лондонска пословна школа нуди три врсте припремних тестова за ГМАТ. Ове тестове можете полагати на мрежи.

Три теста су:

 • Микро тест: Овај тест се састоји од пет квантитативних и пет вербалних питања која морате да испуните у року од 20 минута.
 • Мини тест: Мини тест је краћа верзија стварног ГМАТ теста. Садржи половину питања која морате да испуните за пола времена.
 • Потпуни тест: Ово је потпуна симулација квантитативних и вербалних делова ГМАТ-а. Садржи око 40 питања и временско ограничење од 75 минута.
  Шта могу да урадим у вези са апликацијом није могуће преузети Грешка (495) [Android]

Каплан

Каплан нуди комплетан ГМАТ тест пуне дужине који можете полагати у било ком тренутку на мрежи. Овај тест вам помаже да ефикасно идентификујете своје предности и слабости. Као резултат тога, можете уложити више труда у концепте који су вам проблематични.

Потребно је око 4 сата да се заврши овај тест за вежбање. Када се тест заврши, добијате комплетан извештај о процени са прегледом сваког питања.

Тхе Принцетон Ревиев

Унапредите своју ГМАТ припрему уз ГМАТ тест за вежбање Тхе Принцетон Ревиев. Овај тест реплицира прави ГМАТ тест и састоји се од истих питања.

Када завршите тест, добићете извештај о резултату који истиче ваше јаке и слабе теме.

Варсити Туторс

Унапредите своје вештине бесплатним тестовима за вежбање од стране Варсити Тутора за ГМАТ испит. Они нуде 693 ГМАТ теста из математике, 230 вербалних тестова и девет интегрисаних тестова резоновања. Све ово је дизајнирано имајући на уму образац испита правог ГМАТ испита.

Помоћу ових тестова можете проценити своје концептуално разумевање различитих делова. И стога, радите више на концептима у којима вам је потребно више побољшања.

ТаргетТестПреп

ТаргетТестПреп вам помаже да савладате различите концепте, алате и стратегије неопходне за добро бодовање у ГМАТ-у. Овај припремни курс за ГМАТ се састоји од 1200 наставних видео записа и 4000 плус питања за вежбање.

Нуди паметну аналитику вашег учинка у практичним тестовима што вам на крају помаже да идентификујете области које треба побољшати. Напоран рад са ТаргетТестПреп-ом може вам помоћи да ефикасно и вербално напредујете.

Завршне речи

Припремате се за предстојећи ГМАТ испит? Искористите конкурентску предност ових припремних тестова и курсева за ГМАТ и идите напред у добијању уписа у најбољу школу менаџмента.

Можда ћете желети да истражите најбоље припремне курсеве за АЦТ и припремне курсеве за ГРЕ да бисте добили високе резултате.