Роблок Товер Дефендерс кодови: Искористите одмах

Роблок Товер Дефендерс је једна од најпопуларнијих Роблок игара. Многи играчи сматрају да је изузетно незгодно пронаћи тајне кодове игре за Роблок Товер Дефендер. Ови кодови су изузетно важни за напредак у игри и могу направити огромну разлику у играчком играчком искуству. Роблок Товер Дефендерс кодови се могу пронаћи на мрежи и могу се искористити у игри да бисте добили узбудљиве тајне награде. Овај водич ће размотрити и навести све кодове за откуп Товер Дефендера. Кодови се могу користити за добијање разних ставки у игри као што су кодови Товер Дефендерса за бесплатне Дреамсхардс и Скинове. Такође ћемо разговарати о томе како да добијете више Товер Слотова у Товер Дефендерс. Ако сте неко ко тражи кодове за Роблок Товер Дефендерс онда је ово место за вас.

Роблок Товер Дефендерс кодови: Искористите одмах

У овом чланку ћете детаљно сазнати о игри Роблок Товер Дефендерс и списку кодова за откуп Дреамсхардс и скинова.

Шта су Роблок Товер Дефендерс?

Роблок Товер Дефендерс је популарна игра на Роблок платформи. Игру је развила заједница Лисандр и Дреамерс. Игра Роблок Товер Дефендерс је стратешка игра, а не симулатор. Игра је популарна због својих запањујућих визуелних приказа и узбудљиве игре. Препоручује се играње игре на рачунару да бисте добили најбоље искуство.

Шта су Роблок Товер Дефендерс кодови?

Као и већина Роблок игара, Роблок Товер Дефендерс такође има тајне кодове који се могу користити за добијање разних скривених награда и предмета у игри. Кодови за Товер Дефендерс пружају различите тајне кодове играчима који се могу користити за зараду различитих награда у игри. Роблок Товер Дефендерс код у Роблок-у и награде се могу разликовати од новчића до других предмета у игри као што су новчићи, Дреамсхардс и Скинови. Играчи могу да користе ове кодове да би добили награде и побољшали своје Роблок искуство играња.

Листа доступних и радних Роблок Товер Дефендерс кодова

Следи листа доступних Товер Дефендерс свих кодова за откуп.

  • ФРОНТПАГЕ2021: Користите овај код да искористите бесплатне (ново)

  • ХАЛОВ: Користите овај код да бисте откупили 50 крхотина + кожу гробља

  • Јохнроблок: Користите овај код да бисте откупили Јохн Роблок Товер

  • ЛИЦХ КИНГ: Ови Товер Дефендерс кодови за бесплатне Дреамсхардс и Скинове се користе за откуп 50 Схардс & Визард Скин-а

  • ПАТРЕОН: Користите овај код да искористите 50 Схардс & Визард Скин

Наставите да читате да бисте сазнали како да добијете више слотова у Товер Дефендерима.

  • ФРОНТПАГЕ2021: Користите овај код да бисте искористили 69 фрагмената, као и посебан пин за ћаскање у игри! Напомена: Овај код ради само у мечу

  • Брух: Користите овај код да искористите Пин Кловн, Титулу Одреда Кловнова, Самопрезир, као и +50 фрагмената

Истекли Роблок Товер Дефендерс кодови

Следи листа истеклих Роблок Товер Дефендерс кода.

  • Поггерс: Овај код је коришћен за откуп 100 Схардс, као и Поггерс Титле.

Како искористити Роблок Товер Дефендер кодове

Изузетно је лако искористити Роблок Товер Дефендерс кодове. Ако сте нови у искуству Товер Дефендерса, можете пратити ове једноставне кораке да бисте искористили кодове да бисте добили тајне кодове за игру.

1. Покрените Роблок Товер Дефендерс игра.

2. Кликните на Твиттер икону као што је истакнуто на слици испод.

3. Унесите код у оквир за текст Ентер Цоде.

4. Кликните на дугме Искористи да бисте добили награду.

Како добити нове Роблок Товер Дефендер кодове

Обично се нови кодови за игру покрећу без најаве. Стога може бити мало тешко схватити како да добијете нове радне кодове за игру. Можете пратити разне веб странице и блогове који су ажурирани са свим кодовима за откуп Товер Дефендера. Такође можете да се придружите разним наменским групама Дисцорд да бисте били у току са најновијим вестима и ажурирањима за Товер Дефендерс кодове за бесплатне Дреамсхардс и Скинове.

Како добити више слотова у Товер Дефендерс-у

Сада када знамо све важеће кодове Роблок Товер Дефендерса који су истекли, погледајмо како да добијемо више Товер слотова у игри. Често је играчима тешко да пронађу начине да добију више Товер Слотова у игри Товер Дефендерс. У овом одељку ћемо разговарати о неколико метода које можете користити да бисте добили више Товер Слотова у игри.

Метод 1: Подигните ниво да бисте добили више слотова

Један од најлакших начина да добијете више слотова у Товер Дефендерс-у је да наставите да играте и да подигнете свој ниво да бисте добили слотове у игри. Како играч напредује на нивоу, он аутоматски откључава додатне слотове.

Метод 2: Купите више слотова са Робук-ом

Други начин да добијете више Товер Слотова је да их купите са Робук-ом. Робук је валута у игри на Роблок платформи која се може користити за куповину многих артикала у игри. Такође можете користити Робук да купите више слотова за торањ у игри Товер Дефендерс.

Метод 3: Користите микро трансакције игре да бисте добили више слотова

Коришћење метода Мицротрансацтионс у игри Товер Дефендерс је један од најбољих начина да добијете више слотова у Товер Дефендерс-у. Можете купити разне пакете да бисте добили додатне слотове.

Метод 4: Сачекајте сезонски догађај

Коначно, још један метод за добијање додатних слотова у игри Товер Дефендерс је учешће у сезонским догађајима да бисте добили ове слотове као награду. Међутим, на ове догађаје ћете морати да сачекате.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Како знати да ли је код Товер Дефендерса истекао?

Анс. Када код не ради када покушате да га искористите, код је можда истекао. Такође можете пратити разне наменске блогове да бисте били у току са доступношћу кодова.

К2. Како играти Товер Дефендерс на Роблок-у?

Анс. Товер Дефендерс се може играти на мобилним или ПЦ уређајима. Међутим, препоручује се да играте игру на рачунару да бисте добили најбоље искуство.

К3. Могу ли да купим више Товер слотова у Товер Дефендерс-у са Робук-ом?

Анс. Да, Робук се може користити за куповину различитих артикала за игру укључујући додатне Товер Слотс.

***

Надамо се да вам је овај водич био од помоћи и да сте успели да добијете Роблок Товер Дефендерс кодове. Обавестите нас који код вам је успео и који вам је донео најбољу награду. Ако имате било какве сугестије или питања за нас, јавите нам у одељку за коментаре.