10 софтвер за управљање запосленима за мала предузећа

Запослени су главни покретачи вашег пословања. Коришћење софтвера за управљање запосленима нуди ефикасан начин да ефикасно управљате пословима запослених, истовремено осигуравајући задовољство запослених.

Задовољство запослених је један од важних аспеката развоја успешног пословања. Ако су срећни, могу да раде са више посвећености, продуктивности, ангажовања и осећаја власништва.

Иако можете да користите ручна средства да управљате својом радном снагом и бринете о њиховој срећи, то може бити дуготрајно, понављајуће и заморно.

Алати за управљање запосленима могу решити овај проблем.

Нуде импресивне функције за аутоматизацију процеса, а ви можете уштедети време и труд без грешака. Коришћење алатке ће олакшати управљање вашом радном снагом било да радите локално или на даљину.

Такође вам може помоћи да пратите и управљате свиме, од запошљавања и отпуштања до задржавања, платног списка до захвалности, присуства до управљања одласком итд.

Хајде да детаљно разумемо неколико ствари о управљању запосленима пре него што разговарамо о неким од најбољих софтвера за управљање запосленима за ваше пословање.

Шта је управљање запосленима?

Менаџмент запослених комбинује процесе, алате и стратегије за управљање запосленима и поједностављење задатака у вези са људским ресурсима у организацији. Циљ му је да вам помогне да постигнете своје циљеве и омогући вашим запосленима да раде најбоље што могу.

Да би управљање запосленима било лакше, брже и практично, на тржишту постоји много алата који се називају софтвер за управљање запосленима. Ови алати ефикасно прате све, од запошљавања и платног списка до присуства, талената, управљања учинком и још много тога.

Карактеристике софтвера за ангажовање запослених:

Софтвер за управљање запосленима долази са неким стандардним функцијама, као што су:

  • Регрутација: Проналажење правих кандидата, њихово запошљавање и управљање њима.
  • База података о запосленима: Софтвер може тачно да складишти податке о запосленима, као што су акредитиви банке, контакт информације, адреса, посао, плата, итд. Чак и запослени могу да им приступе како би извршили промене где год је то применљиво и овлашћено.
  • Ангажовање запослених: Ово осигурава да су ваши запослени добро ангажовани, срећни и да раде најбоље што могу тако што вам помаже да разумете њихове потребе и решавате њихове проблеме. Такође повећава шансе да се дуже задржавају, а чак и ако оду, веће су шансе да их задрже.
  • Управљање учинком: Можете прикупљати извештаје о учинку за анализу и разумети где се ваши запослени истичу и где су потребна побољшања.
  • Управљање временом и присуством: Софтвер за управљање запосленима помаже вам да тачно пратите присуство ваших запослених и спречите нетачности у вашем платном списку. Слично томе, праћење времена поједностављује временске таблице и такође доприноси тачним платним списковима.
  • Управљање одсуством: Ова функција вам омогућава да видите све детаље о одсуству ваших запослених. Такође омогућава запосленима да планирају своје слободно време, прате стање на одсуству, траже одсуство и приступе политици одсуства.
  • Управљање платним списком: Ова функција вам омогућава да ефикасно управљате платним списком на време иу складу са порезима, као и законима о индустрији и усклађености.

Зашто је софтвер за управљање запосленима неопходан за предузећа?

Коришћење софтвера за управљање запосленима чини све лаким, као што су платни спискови, присуство, управљање талентима, процена учинка, запошљавање и отпуштање итд. Они поједностављују целокупни процес и помажу вашим запосленима да знају свој учинак, приступе информацијама и да буду охрабрени да дају све од себе.

Ево неких од многих предности коришћења алата за управљање запосленима.

Тачан и бржи обрачун зарада

Управљање платним списком је кључно за сваку организацију, без обзира на њену величину. Поред тога, процес мора бити у складу са политиком компаније, прописима о усклађености и пореским правилима. Иако све то можете урадити ручно, то би било дуготрајно, заморно и подложно грешкама. Да не спомињемо, чак и мала грешка може резултирати великим губицима.

Одлично решење за ове проблеме је коришћење платформе за управљање запосленима. Он ће тачно израчунати платни списак сваког запосленог уз поштовање правила. Осим тога, помоћи ће вам да аутоматизујете процес тако да можете учинити више за мање времена без грешака или потешкоћа.

Срећни запослени

Задовољство клијената је од суштинске важности како бисте осигурали да ваше пословање остане успешно и достиже нове висине. Коришћење алата за управљање запосленима ће вам помоћи да успоставите добру радну културу са приступом информацијама, одржавајући их ангажованим, награђујући их за добар учинак и омогућавајући исплату плата на време са тачношћу.

  Како имплементирати АВС ЕФС за дељење система датотека између ЕЦ2?

Све ово може учинити ваше клијенте срећним и дати више осећаја власништва и поверења у вашу организацију најдуже. Чак и ако напусте вашу организацију из било ког разлога, и даље ће имати много разлога да се разиђу без жаљења.

Повећана ефикасност тока посла

Путем аутоматизације, платформе за управљање запосленима омогућавају менаџерима да прате присуство запослених, одсуства, распоред, учинак и друге аспекте. Они такође могу обрадити платни списак на време и осигурати да су сви ангажовани и добро надокнађени, док обезбеђују добро радно окружење. Ово штеди време и труд и омогућава вам да све радите без напора уз повећање продуктивности запослених.

Сигурно складишти податке

Обезбеђивање података у ери све већег сајбер напада је тешко. Нападачи траже начине да хакују и украду ваше пословне и податке о запосленима, укључујући и осетљиве податке као што су банковни подаци, подаци о кредитним картицама, бројеви лиценце, лозинке друштвених медија, бројеви телефона итд.

А ако немате начина да заштитите податке, то може бити погубно за ваше пословање. То може да изазове различите безбедносне ризике и ризике усклађености поред изгубљеног поверења запослених и купаца.

Одлична вест је да софтвер за управљање запосленима долази са многим безбедносним мерама као што су чврста енкрипција података, двофакторска аутентификација, итд., за заштиту ваших података.

Приступачност на даљину

Не морате да бринете о томе одакле водите своје пословање. Уместо тога, користите алате за управљање запосленима да бисте даљински приступили управљању запосленима помоћу решења заснованог на облаку. Учиниће вам згодније и брже управљање задацима.

Дакле, да ли сте спремни да прихватите све ове предности?

Погледајте најбоље платформе за управљање запосленима за вашу организацију.

Рипплинг

Управљајте својим запосленима, платним списковима, посјећеношћу итд., користећи једну платформу – Рипплинг и поједностављење вашег ХР и ИТ рада. Пружа јединствену платформу за радну снагу и има могућности које су вам потребне за покретање ваше радне снаге од људских ресурса до ИТ-а.

Рипплинг вам омогућава да аутоматизујете и контролишете рад запослених на једном месту, од укључивања и искључивања до свега између. Добићете напредне ХР функције и алате за управљање вашом глобалном радном снагом. Поред тога, даје вам флексибилност прилагођавања на основу потреба и процеса ваше компаније.

Рипплинг се може интегрисати са преко 500 апликација, укључујући Слацк, Оффице365 и још много тога, тако да никада нећете заостајати ни у ком смислу. Можете да аутоматизујете сваки ток посла од посла у једном кораку до задатака у више корака на платформи Рипплинг.

Генеришите писма са понудама, покрените проверу прошлости, додајте људе на свој платни списак, упишите их у здравствено осигурање, доделите обуку о сексуалном узнемиравању и још много тога. Уз Рипплинг аутоматизацију тока посла следеће генерације, можете да подесите апликације и рачунаре у року од 90 секунди.

За неколико минута примените најбољу безбедност у својој класи на свим уређајима и апликацијама. Поред тога, укључите безбедносну функцију, као што је ССО, и прилагодите је својим потребама. Рипплинг спаја ХР и ИТ тако да можете имати сву евиденцију запослених у свом систему. Нуди:

Крените у бесплатни обилазак и доживите карактеристике изблиза.

Цоннецтеам

Управљајте, обучите и комуницирајте са својим удаљеним запосленима помоћу Цоннецтеам-а. Лако се прилагођава, прилагођава и користи и нуди више решења на једном месту. Добићете функције као што су провере радног времена запослених, заказивање запослених, контролне листе, обрасци, управљање задацима запослених и управљање људским ресурсима.

Добијте све што желите у складу са вашим пословним потребама, од управљања временом до обрачуна плата уз рад без папира. Алат вам помаже да поједноставите комуникацију са радном снагом и задржите их на истој страници. Ваше одељење за људске ресурсе може да искористи многе алате како би запослени били мотивисани, усклађени и ангажовани.

Администраторска алатка је ваш главни рачунар за проверу шта се дешава помоћу детаљног извештаја. Можете да додајете функције, креирате садржај, мењате приступ администратора, надгледате сваког запосленог, покрећете извештаје и обављате друге ствари са једног места. Поред тога, можете мерити и пратити све у вашој организацији и користити исте податке за предузимање неопходних радњи.

Повежите овај софтвер са разним апликацијама које користите и учините свој рад лакшим него раније. Покрените га бесплатно за првих 50 корисника, укључујући заказивање послова, неограничене контролне листе, обрасце, библиотеку шаблона, управљање задацима, укључивање и искључивање у реалном времену. Можете да искористите више погодности уз виши план од 39 УСД месечно за 50 корисника и 0,5 УСД месечно за додатног корисника.

  Проверите АКИ и удахните квалитетан ваздух око себе

АДП

Набавите савршено решење за управљање запосленима уз АДП и олакшајте свој посао уз његове одличне карактеристике. Пружа поуздана, безбедна, бржа и једноставна решења за управљање целокупном радном снагом без обзира на величину компаније.

Алат вам помаже да се фокусирате на оно што је важно, док остало препуштате АДП-у са својим најбољим решењима у класи, тако да се никада нећете осећати заосталим у овој модерној ери. То ће помоћи у побољшању учинка запослених и процеса као што су платни списак, кадровске услуге, пензионисање, здравствено осигурање, администрација бенефиција, стицање талената и управљање радном снагом.

АДП се интегрише са главним пословним софтвером да би пружио све, почевши од финансијских система до ЕРП-а. Можете да користите АДП АПИ да интегришете своју омиљену алатку, повежете је са АДП-ом и почнете аутоматски да делите податке.

Дефинишите број запослених, изаберите своју улогу, изаберите оно што тражите и добијте понуду.

Јустворкс

Водите свој посао са Јустворкс и добити стручну подршку за бенефиције, усклађеност, људске ресурсе и платни списак. Може се побринути за задржавање пореза и одбитака повластица и додати робусно праћење времена за беспрекоран процес плаћања.

Добијте приступ висококвалитетном стоматолошком, видном, медицинском осигурању заједно са плановима штедње. Добићете многе погодности за своје запослене по веома приступачној цени. Поред тога, можете да управљате целокупном радном снагом са једне платформе без одржавања икаквих табела.

Јустворкс пружа ХРИС алат за управљање онлине онбоардингом, унапред направљеним извештајима, присуством, управљањем ПТО-ом и још много тога. Учините своју пореску сесију много једноставнијом и мање стресном помоћу овог алата. Без обзира да ли више волите е-пошту, ћаскање, СМС, Слацк или телефон, Јустворкс вам је увек доступан да вам понуди пуну подршку.

Разговарајте са стварним људима да бисте добили ствари које желите и оставите свој први утисак сјајним приказивањем смерница ваше компаније на контролној табли. Можете одабрати погодности и бенефиције које желите да понудите својим запосленима који испуњавају услове без ручне папирологије.

Дозволите свом тиму да прима аутоматска обавештења и разумљиве анализе њихових одбитака. Са Јустворкс-овом функцијом за праћење геолокације, можете пратити радно време свог запосленог. Такође се интегрише са аутоматским подсетницима, упозорењима за прековремени рад, заказивањем смена и још много тога.

Одаберите најбољи план који одговара вашим потребама и набавите алате који су вам потребни за управљање вашом радном снагом. За мање од 25 запослених, цена почиње од 49 УСД месечно по запосленом.

БамбооХР

Набавите свеобухватни софтвер за људске ресурсе за вашу организацију са којом ћете управљати глобалном радном снагом БамбооХР. Прикупља све информације о запосленима које сте прикупили и све то организује тако да можете постићи дубљи увид.

Било да градите културу, припремате компензацију или примате нове запослене, БамбооХР вам даје савршен увид да се фокусирате на битне ствари. Направљен је и за предузећа и за запослене како би побољшао укупни учинак.

Управљајте информацијама сваког запосленог тачно и брзо уз БамбооХР, елиминишући цурење података због ручних табела и извештаја. Он чува све информације у једној, безбедној бази података са могућностима уређивања и моћним алатима за извештавање.

Са БамбооХР-ом, управљање подацима је брже, безбедније и штеди време. Можете да водите евиденцију запослених, одржавате токове рада и одобрења, прегледате извештаје и искусите и учите помоћу контролне табле БамбооХР.

Започните своју 7-дневну бесплатну пробну верзију данас и стекните практично искуство на платформи. Бесплатно се пријави.

Паицхек

Паицхек нуди људске ресурсе, бенефиције, плате и још много тога за модерну радну снагу и радно место. Помаже у управљању глобалним запосленима са самопоуздањем и са лакоћом ствара продуктивно радно место, било на лицу места, хибридно или удаљено.

Овај алат ће вам омогућити да одржавате бољу политику компаније и омогућиће сваком запосленом да јасно види политику док се укључује. Паицхек пружа свеобухватна решења за обрачун плата, стручњаке за усклађеност, подршку са знањем и друга корисна решења за ваше пословање.

Овај алат је одличан за самосталне предузетнике, мала стартапа, средња предузећа и предузећа. То ће вам помоћи да уштедите време и труд у одржавању свих записа. Такође ће допринети фокусирању запослених, продуктивности и развоју.

Дефинишите број запослених, жељене услуге и локацију вашег пословања да бисте добили право решење на основу ваших потреба.

Воркпулс

Воркпулс пружа решења за праћење и праћење радног времена запослених. То ће осигурати да ваши удаљени запослени раде исправно са тачном и једноставном функцијом праћења времена.

Пратите сваки њихов покрет, од улазних и излазних сати, времена прекида, учесталости њихових пауза и онога што раде, до тога колико су продуктивни, шта користе и колико времена проводе на којим веб локацијама и апликацијама.

  Како пребацити радну површину на ТВ помоћу Цхромецаст-а

Сваку апликацију и веб локацију можете категоризовати у непродуктивне или продуктивне и видети извештаје и графиконе њихове продуктивности. Пружа вам снимке екрана ваших запослених да бисте прилагодили фреквенцију.

Воркпулс може да управља пројектима тако што ће их разбити на мање задатке. Када доделите, можете поставити приоритете да бисте им рекли који посао имају и колико времена могу да одвоје. Повећајте своју профитабилност и лако побољшајте квалитет пројекта.

Научите најједноставније решење данас и узмите бесплатну пробну верзију.

Зохо

Оснажите своју радну снагу са Менаџмент запослених у Зохоу примените и надмашите своје циљеве и продуктивност компаније. Пружа поуздано и безбедно решење за одржавање равнотеже међу запосленима у вашој организацији.

Учините своје свакодневне задатке лаким, једноставним и брзим. Зохо чува све информације о вашим запосленима у облаку тако да не морате да радите потешкоће са табелама. Само унесите најновије податке и користите их на било ком уређају са било ког места.

Омогућите својим запосленима слободу са персонализованим порталима да прегледају свој профил, подигну захтеве за имовином, унесу преференције, примењују слободне дане и још много тога. Можете пратити њихову активност помоћу контролне табле једноставне за употребу која приказује сваки детаљ. Поред тога, запослени могу приступити контролној табли са свог портала како би били у току са дешавањима у вашој организацији.

Решење омогућава вашим менаџерима да одобре/одбију захтеве само једним кликом. Поред тога, запослени ће добијати ажуриране информације или упозорења помоћу Зохо решења за управљање запосленима како би уживали у већој моћи и флексибилности. Такође се интегрише са другим Зохо производима како би покрио све основне потребе.

Густо

Са модерним погодностима, платним списковима и решењима за људске ресурсе, останите испред у свом послу са Густоом. Омогућава вам да управљате целокупном радном снагом на једном месту. Све-у-једном платформа за људе омогућава вам да запошљавате, осигуравате, плаћате и подржавате своје запослене.

Алат пружа бенефиције запосленима, решења за праћење радног времена, управљање талентима, запошљавање и укључивање, систем платног списка са пуним услугама, увиде и извештаје. Набавите све алате који су вам потребни за обављање продуктивне операције и надгледајте сваку активност запосленог од радног времена до паузе. Густо аутоматски евидентира ваше порезе, идентификује пореске кредите и помаже у усклађивању ради уштеде новца и времена.

Ваши запослени ће добити финансијске и здравствене бенефиције као погодности њиховог придруживања. Са ефикаснијим начином запошљавања, правог кандидата можете дочекати у свом тиму у право време. Такође можете пратити учинак својих запослених и добити алате за обуку, развој, прегледе и још много тога.

Користите анкете о повратним информацијама запослених, обрачун трошкова радне снаге и алате за компензацију да бисте изградили фантастично радно место. Са савршеним увидима и подацима који се могу применити, можете побољшати учинак запослених.

Цена почиње од 39 УСД месечно за мала предузећа са једноставним платама и распоредом плаћа плус 6 УСД месечно по особи.

Зенефитс

Не трошите превише времена на управљање активностима ваших запослених. Дозволити Зенефитс урадите то уместо вас да бисте се могли усредсредити на друга пословна питања и престати да се бавите ручним табелама. Зенефитс има све неопходне алате који су потребни вашем предузећу за управљање запосленима, од укључивања до ПТО праћења.

Добићете графиконе, рецензије и још много тога за побољшање перформанси и продуктивности. Даје многе погодности вашим запосленима, од здравствених бенефиција до многих погодности попут бенефиција за путнике на посао.

Плаћајте своје људе брже и на најједноставнији начин тако што ћете пратити њихова одсуства и радно време. Поједностављује задатке и поједностављује ваш радни ток тако што повезује бенефиције, распоред, обрачун зарада и људске ресурсе на једној платформи. Такође аутоматизује задатке усклађености и пореске пријаве за вас.

Штавише, уграђене заштите обезбеђују случајне грешке и гарантују да никада нећете пропустити ниједан рок. Такође вам помаже да побољшате своје искуство и продуктивност запослених истовремено. Реците не грешкама са дигиталном платформом и останите на врху и радите независно са било ког места и са било ког уређаја без размишљања о ручним табелама. Останите мирни јер су све информације безбедне са Зенефитс-ом.

Почните са основним планом од 8 УСД месечно по запосленом.

Закључак

Софтвер за управљање запосленима нуди повећану ефикасност, одржава ваше запослене ангажованим, подстиче их да дају све од себе и управља вашим комплетним процесом управљања запосленима од запошљавања, обрачуна плата, присуства и учинка до задржавања. Стога, користите најбољи софтвер за управљање запосленима са горње листе и уживајте у његовим предностима.