Снажан алат за снимање екрана и видео записа

Апликације за снимање екрана су међу најбољим изумима технологије.

Без обзира на ваше потребе – било да се ради о снимању ваше сесије игре, креирању видеа са упутствима за ваш ИоуТубе канал или снимању делова вашег онлајн састанка – они могу бити ваши идеални сапутници.

Данас је тржиште сведоци поплаве таквих екрана и видео рекордера, при чему програмери пречесто уводе новије додатке. Дакле, да бисмо вам олакшали ствари, одлучили смо да вас обавестимо о једној од најбољих опција за тражење – иМобие Гемоо снимач. Читајте даље да бисте сазнали више.

Шта је иМобие Гемоо Рецордер?

иМобие Гемоо снимач је робусна апликација за снимање екрана и видео записа која омогућава корисницима да снимају свој екран или веб камеру са звуком. Корисници могу да снимају видео записе у резолуцији 4К/1080п/720п без икаквог воденог жига. Овај алат за снимање екрана и видео записа не намеће временско ограничење за видео записе и нуди све своје згодне функције апсолутно бесплатно.

Важност снимања екрана и видео записа у ово доба друштвених медија и дигиталне технологије

У данашњем информатичком добу, видео и снимање екрана постали су неопходност за велики број људи. Испод су неки од најчешћих узрока који стоје иза овога:

#1. Како водити генерацију

Снимање екрана је олакшало појединцима да креирају видео снимке са упутствима за своје ученике, канцеларију, ИоуТубе канал итд.

На основу потреба и преференција појединца, они могу снимити цео екран или само део. Креирањем водича корак по корак, људи могу помоћи другима који се боре са одређеним задацима.

#2. Креирање видео садржаја

Како снимање екрана омогућава људима да сниме екран свог рачунара у целини или делимично, то може бити благодат за креаторе садржаја. Може им помоћи у снимању екрана и креирању видео садржаја који се фокусира на дигиталне производе, софтвер итд.

  Како прилагодити пречице на тастатури на КДЕ Пласма 5

Штавише, чак и предузећа могу да подстичу коришћење снимања екрана како би направили интерни и маркетиншки садржај за развој свог пословања.

Снимање екрана може бити најбољи пријатељ играча, посебно ако стримују или имају канал за игре, тако што им даје могућност да снимају своје сесије играња.

Осим што демонстрирају своје играчке вештине широкој публици, они могу да сниме одређене мисије/потраге/споредне задатке игре и да направе водич како би помогли другим колегама играчима.

Осим тога, неки људи иду мало даље да би снимили видео снимке грешака или других проблема које могу пронаћи у игрици. Овај снимак се може показати корисним за њих да информишу друге играче или чак програмере о грешкама или проблемима. Пошто свако може да види у чему је тачно проблем, не захтева даље објашњење, а његово решавање постаје лакше.

Такође прочитајте: Апликације за снимање екрана за снимање екрана вашег паметног телефона

Значајне карактеристике иМобие Гемоо снимача

Сада хајде да проверимо неке од најупечатљивијих карактеристика које чине иМобие Гемоо Рецордер невероватним делом технологије каква јесте:

#1. Неограничен и квалитетан аудио снимак

иМобие Гемоо Рецордер омогућава својим корисницима да сниме цео екран или одређени његов део према њиховим потребама у високој резолуцији. Сви снимци који излазе из апликације су у резолуцији 720п, 1080п или 4К.

Користећи практичан алат, можете снимити неограничен број снимака игара, канцеларијских презентација, видео конференција, онлајн универзитетских предавања и тако даље уз звук високог квалитета.

У случају да нисте били свесни, иМобие Гемоо Рецордер омогућава корисницима да снимају свој екран или веб камеру са звуком заједно или одвојено. У ту сврху, апликација нуди четири различита режима снимања – екран + камера, само камера, само екран и само звук.

#2. Подршка за више формата

Да би повећали удобност својих корисника, екран и снимач веб камере пружају подршку за бројне видео формате. То укључује .мп4, .мов, .ави и још много тога.

Подршка за многе различите уобичајене видео формате повећава флексибилност у извозу и уређивању ваших снимљених снимака.

#3. Преглед и уређивање у реалном времену

иМобие Гемоо Рецордер чини преглед и уређивање снимака са екрана или веб камере лаким путем омогућавајући људима да раде све у реалном времену.

Док је процес снимања у току, корисници могу да користе леву бочну траку за паузирање, наставак, поновно покретање, брисање или завршетак снимања. Они такође могу да виде колико је времена њихов видео потрошио и да га коментаришу директно преко снимка екрана.

  7 најбољих софтвера за даљинско праћење и управљање (РММ) за мала и средња предузећа

#4. Филтери и виртуелне позадине

Да би ствари биле забавније и занимљивије, иМобие Гемоо Рецордер пружа мноштво опција прилагођавања преко неколико цоол филтера и виртуелних позадина. Филтери чине снимке екрана привлачним.

Осим замућења или уклањања позадине, апликација омогућава појединцима да мењају своје позадине за конференције, презентације или друге сврхе користећи виртуелне.

#5. Лако снимање чува

Алат нуди брзе и једноставне уштеде једним кликом. Са само једним кликом миша, сви снимци екрана биће сачувани локално.

Такође, можете да репродукујете те видео записе или да их отворите у другим апликацијама за уређивање видеа инсталираним на њиховом уређају за лаке измене.

#6. Без воденог жига или временског ограничења

Док многе „бесплатне“ апликације за снимање екрана стављају водене жигове на ваше видео записе, намећу временско ограничење и приморавају кориснике да плате новац да би их уклонили, иМобие Гемоо Рецордер је другачији.

100% је бесплатан за коришћење и нема водених жигова или временских ограничења за снимљене видео записе, што обезбеђује удобно искуство.

Системски захтеви за иМобие Гемоо Рецордер

Ако желите да инсталирате и покренете иМобие Гемоо Рецордер глатко на свом рачунару, ваш рачунар мора да одговара следећим системским захтевима:

  • Виндовс: Вин 11 / Вин 10 / Вин 8 / Вин 7 (64-бит)
  • Мац: мацОС 10.13 (Хигх Сиерра) и новији

Међутим, нема ограничења у погледу ЦПУ, процесора или РАМ-а.

Како користити иМобие Гемоо снимач?

Коришћење иМобие Гемоо Рецордер-а је невероватно лако:

  • Отворите апликацију иМобие Гемоо Рецордер на рачунару и изаберите жељени режим снимања (Екран + Камера/Само камера/Само екран/Само звук).
  • Затим кликните на „Започни снимање“.
  • Сада ћете видети одбројавање од 3 секунде, након чега ће почети снимање видео записа. Док је снимање у току, можете кликнути на леву бочну траку да бисте паузирали/наставили/поновно покренули/избрисали/завршили снимање. Ако желите, можете га и записати.
  • Када будете задовољни снимком, притисните дугме ‘Стоп’ да завршите и сачувате га локално на рачунару.

Сада ћемо истражити алтернативе иМобиле Гемоо снимачу.

Алтернативе за иМобиле Гемоо Рецордер

#1. Мовави Сцреен Рецордер

Користећи Мовави Сцреен Рецордер, може се бесплатно снимити њихов екран и звук заједно или засебно. Апликација омогућава корисницима да додају преклапање веб камере како би ствари биле мало персоналније.

Мовави омогућава корисницима да цртају на видео снимцима, планирају снимање, бирају области за снимање и тако даље како би побољшали своје целокупно искуство.

  10 м.2 НВМе ССД који треба да проверите да ли има муњевитих перформанси

Осим тога, нуди могућност померања снимака екрана који снима садржај који је превелик да би стао на један екран.

Такође, апликација има функцију смањења шума која вам помаже да елиминишете све нежељене звукове из ваших снимака и задржите само оно што вам је потребно.

#2. СцреенРец

СцреенРец је бесплатни снимач екрана који вам омогућава да брзо снимите свој екран/веб камеру са својим звуком и одмах га делите.

Излази су у 1080п и могу бити у променљивој брзини кадрова (15-120 фпс).

Такође, СцреенРец осигурава да нема кашњења током процеса снимања тако да можете имати непрекидно искуство.

Занимљиво је да можете видети и своју историју снимања и поново добити везе за дељење. Дакле, никада нећете изгубити ниједан од својих прошлих снимака и зграбите их кад год се укаже потреба.

Осим тога, не постоје водени жигови или временска ограничења на екрану или снимцима веб камере.

#3. Разбој

Разбој је бесплатна алатка која омогућава корисницима да снимају свој екран, веб камеру или обоје истовремено у високој резолуцији са интерним звуком и уређују видео записе користећи своје врхунске функције за уређивање.

Неке функције за уређивање су исецање, додавање веза ка спољним ресурсима, спајање више клипова да би се направио један дугачак видео, итд.

Након снимања видео записа, ваша веза за дељење се припрема за трен.

Лоом такође олакшава прикупљање повратних информација од публике тако што им омогућава да реагују на ваше видео записе користећи емоџије и коментаре са временским ознакама.

Поред тога, алатка вам омогућава да изаберете прилагођене димензије снимања.

#4. Сцреен Цаптуре

Сцреен Цаптуре омогућава корисницима да снимају свој екран, прозорску веб камеру и микрофон без преузимања било које апликације.

То је онлајн, веб-базирана алатка којој можете лако приступити користећи свој прегледач бесплатно.

Видео снимци су у ХД квалитету, а алатка даје највећу важност вашој приватности.

Међутим, поред веб апликације, Сцреен Цаптуре има и десктоп апликацију која долази са неким додатним функцијама као што су избор области снимања, белешке, планирано снимање, притискање тастера, приказ кликова мишем итд.

Десктоп апликација је Мовави Сцреен Рецордер – апликација о којој смо раније говорили.

Закључак

Као што видите, апликације за снимање екрана су од виталног значаја за снимање екрана вашег рачунара и дељење са другима. Од прављења упутстава за снимање значајних тренутака видео конференције до једноставног дељења водича – такве апликације све раде ефикасно. Сада, иако постоји огроман број апликација за снимање екрана, није свака од њих подједнако поуздана.

У овом делу смо вас обавестили о иМобие Гемоо Рецордер-у, који није само врхунског квалитета, већ је опремљен и неким одличним карактеристикама, као што су 4К снимци, уређивање у реалном времену, филтери, виртуелне позадине, без воденог жига, без временског ограничења, итд. Инсталирајте апликацију данас и стекните све дивне погодности које нуди.

Сада можете прочитати како уређај за снимање екрана може помоћи вашем пословању.