Снажан аудио и Сигнатуре РГБ

Кључне Такеаваис

 • Разер Левиатхан В2 Про је велики, солидан пратилац за играње игара који пружа импресиван звук са тутњавим басом и широком звучном сценом.
 • Његов естетски угодан дизајн има практичне контроле и РГБ осветљење које се синхронизује са другим Разер периферијама.
 • Међутим, скупо је, захтева довољно простора и има ограничене могућности повезивања са благо блатњавим високим фреквенцијама.

Уз огромну цену од 400 долара, Разер Левиатхан В2 Про има много тога да испуни. Ова снажна комбинација звучне траке и сабвуфера за десктоп рачунаре обећава импресивну магију са функцијама као што су формирање зрака и праћење главе. Иако није дискретне величине и нема широк спектар могућности повезивања, он је солидан пратилац за играње игара који комбинује естетску привлачност са хвале вредним аудио перформансама.

Разер Левиатхан В2 Про

Уживајте у 5.1 систему звучника, тутњавим басовима и широкој звучној сцени која прати ваше кретање и пружа изузетан звук.

Повезивање Блуетоотх, УСБ-Ц

Димензије 23,6 к 4,5 к 3,5 инча (соундбар), 10,2 к 11,6 к 10,2 инча (сабвуфер)

Снага 65В

Драјвери 5 к 2-инчни драјвер у звучној траци, 1 к 5,25-инчни драјвер у суб-у

Прос

 • Невероватан бас
 • Широка звучна кулиса
 • РГБ се синхронизује са Разер периферијама
 • Погодне и једноставне контроле
 • Изузетан просторни звук

Цонс

 • Скупо
 • Захтева доста простора
 • Високе фреквенције су мало замућене
 • Ограничена повезаност

Већи (и бољи)

Георгие Перу/МакеУсеОф

Знате стару изреку: „Веће није увек боље“? Па, у овом случају јесте. Разер Левиатхан В2 Про укључује звучну траку и сабвуфер; соундбар је тежак 2,27 кг (5 лбс), док сабвуфер долази са нешто више од 5 кг (11,2 лбс). Што се тиче величине, В2 Про је око четири инча дужи од В2. Пре него што уопште размислите да ли ће ова комбинација испоручити робу, мораћете да проверите да ли имате простора за то.

  Како извршити процену ризика за сајбер безбедност на прави начин

Георгие Перу/МакеУсеОф

Разер Левиатхан В2 Про импресионира од самог почетка својом врхунском презентацијом и невероватним дизајном. Упркос приметној величини сабвуфера, звучна трака одржава разумну компактност. Међутим, можда ћете морати мало да подесите висину свог монитора ако желите да седи испод њега.

Укључивање виших стопала испод звучне траке додатно побољшава његову привлачност. Овај елемент ствара вредан размак, што значи да корисници могу да померају звучну траку чврсто преко основе монитора док и даље удобно седе испред екрана. Ова пажња посвећена детаљима у дизајну чини Левиатхан В2 Про не само функционалним звучним системом већ и естетски пријатним додатком сваком поставци. И то донекле иде ка оправдавању цене.

Дизајнирано имајући на уму играче

Георгие Перу/МакеУсеОф

Након детаљнијег прегледа, звучна трака открива једноставан распоред на својој горњој површини. Овде се налазе четири дугмета поред точкића за напајање/јачина звука, нудећи једноставан интерфејс за подешавање подешавања. Пратећи ове контроле су ЛЕД индикаторска светла, која пружају интуитивне визуелне повратне информације. Ови индикатори су кључни у навигацији кроз унапред подешене поставке и подешавања еквилајзера, обезбеђујући беспрекоран процес прилагођавања.

Упркос недостатку ХДМИ или оптичких улаза, Блуетоотх и УСБ повезивање се добро уклапају у подешавања рачунара за игре. Као и код већине Разер периферних уређаја, Левиатхан В2 Про се такође може контролисати преко апликације Разер Синапсе. Овде можете подесити подешавања, програмирати РГБ и прелазити између режима звука. Ако желите да повежете свој Разер Левиатхан В2 Про са другим Разер производима, попут миша или тастатуре, можете да их синхронизујете помоћу Разер Синапсе-а, омогућавајући вам да уживате у светлосној представи као нико други.

Разер је опремио звучну траку са сетом од пет 2-инчних драјвера пуног опсега скривених иза решетке, наглашавајући квалитет звука без компромиса по питању естетике. Поред тога, са звучном траком иде и одвојени сабвуфер од 5,25 инча који се окреће надоле, обећавајући побољшане перформансе баса и импресивније аудио искуство. Али више о аудио страни ствари касније.

  Како да видите историју свог Инстаграм налога

Звук који се креће са вама

До сада имамо естетски угодну, ако не и мало велику комбинацију звучне траке и сабвуфера. Додајте неке инфрацрвене камере са сензором дубине у мешавину, и Разер Левиатхан В2 Про ће бити подигнут на сасвим други ниво.

Ове камере окренуте ка кориснику прате положај ваше главе, усмеравајући В2 Про да усмери оне горе поменуте драјвере за формирање снопа да обезбеде ниво симулираног сурроунд звука. Уронити у игру без слушалица може бити незгодно, али са Левиатхан В2 Про, то је лако постићи.

Георгие Перу/МакеУсеОф

Пребаците се на режим виртуелних слушалица и осећате се као да сте у акцији, уз подршку ТХКС Спатиал Аудио-а. Више нећете морати да појачавате јачину звука да бисте чули кораке других играча или правац пуцњаве; сада имате све што вам треба управо тамо. А бонус? Нећете добити знојну главу или непријатне уши од ношења слушалица.

Можете да пребаците звучну траку у режим виртуелних звучника ако желите да смањите ствари и опустите се уз мање интензивну игру. Ово нуди много шире аудио искуство—и даље импресивно, али мање фокусирано. Рекао бих да је погоднији за акционе/авантуристичке игре за једног играча или РТС наслове који се не ослањају на усмерени звук.

Високе фреквенције постају мало блатњаве

Упркос свеобухватним опцијама прилагођавања које пружа апликација Синапсе, практичним контролама и Разер-овом АИ систему за праћење главе, чини се да је одзив звучне траке ограничен на високе фреквенције. Ово ограничење постаје све очигледније током специфичних аудио искустава, посебно у медијима са нијансама које се у великој мери ослањају на врхунске детаље.

Левиатхан В2 Про пружа хвале вредне аудио перформансе, показујући снаге у перформансама баса, звучној слици и стварању широке звучне сцене. Робусни бас излаз и способност звучне траке да произведе импресивну звучну слику обогаћују искуство слушања. Овде зарађује озбиљне плус поене, што опет оправдава његову цену.

  12 најбољих глобалних решења за обрачун плата за ваше међународне удаљене запослене

Међутим, постоје слабости у његовом звучном профилу. Одсуство врхунских детаља донекле утиче на аудио искуство. Није много ометајуће, али чека вас мучна вожња ако више волите да слушате музику или да стримујете филмове/ТВ емисије са врхунским фреквенцијама. Левиатхан В2 Про се нагиње ка средње-центричном профилу.

Али, упркос овим ограничењима, звучна трака успева да надокнади своје недостатке са значајном јачином звука и импресивним аудио режимима. А ако желите да појачате бас, чека вас посластица јер је ту В2 Про заиста одличан.

Не за ТВ, али то је у реду

Георгие Перу/МакеУсеОф

Пре свега, Левиатхан В2 Про ћете повезати са УСБ-Ц за најбоље карактеристике и перформансе, али постоји и Блуетоотх (иако само са подршком за ААЦ и СБЦ кодек). Није опремљен ХДМИ еАРЦ или оптичким улазима, тако да би га било тешко користити за ТВ. Али ако улажете у В2 Про, вероватно ово није оно за шта бисте намеравали да га користите. Ово је звучна трака само за рачунар.

Укључивање РГБ осветљења значајно побољшава визуелну привлачност соундбар-а. Повећани број зона осветљења у поређењу са претходником подиже естетски доживљај, чинећи Левиатхан В2 Про визуелно задивљујућим додатком било којој поставци стола.

Невероватан звук са Разеровим потписом РГБ-ова

Разер Левиатхан В2 Про представља убедљиво кућиште са својим импресивним аудио искуством, задивљујућим дизајном и контролама лаким за коришћење. Упркос повременим ограничењима у високофреквентном одзиву и средње-центричном звучном профилу, В2 Про се истиче у испоруци снажног баса, широког звучног приказа и значајног излаза звука.

Међутим, висока цена соундбар-а може одбити неке потенцијалне купце, посебно имајући у виду његове недостатке аудио нијанси, ограничене детаље високог квалитета и недостатак повезивања. Али ако тражите звучну траку са иновативном технологијом праћења главе за виртуелни сурроунд, јак бас, широку звучну сцену — и промишљен дизајн — не можете погрешити са Левиатхан В2 Про.

Разер Левиатхан В2 Про

Уживајте у 5.1 систему звучника, тутњавим басовима и широкој звучној сцени која прати ваше кретање и пружа изузетан звук.