Снажна и заиста преносива резервна батерија

Кључне Такеаваис

  • Анкер Солик Ф2000 је савршен преносиви извор напајања за скоро све, са својом малом величином кофера, батеријом од 2048 Вх и 12 портова.
  • Упркос тежини од 67 фунти, батерија је преносива са ручком на увлачење и точковима, што га чини погодним за неравне терене.
  • Ф2000 се може пунити наизменичном струјом, пуњачем за аутомобиле или са до 1000 В соларне енергије, нудећи разноврсност у опцијама пуњења.

Реците збогом неефикасним, гломазним и загађујућим генераторима на гас. Анкер Солик Ф2000 уводи еру тихог, чистог складиштења струје у хитним случајевима. Хајде да ближе погледамо ову велику, али изненађујуће преносиву резервну батерију за скоро сваку ситуацију.

Анкер СОЛИКС Ф2000

Анкер Солик Ф2000 је савршен преносиви извор напајања за скоро све. Величина малог кофера, батерија од 2.048 Вх има 12 портова. Такође може да даје снагу до 2.400 В са посебним СургеПад излазом, омогућавајући индуктивна оптерећења до 3.600 В без преоптерећења батерије. Иако је тежак 67 фунти, има ручку за ношење и точкове који се могу увлачити који помажу да се батерија учини преносивом и способном да преузме неравне терене. Може се пунити наизменичном струјом, пуњачем за аутомобиле или са до 1000 В соларне енергије.

Бранд Анкер

Димензије 20,67 к 9,84 к 15,55 инча

Тежина 67,30 лбс

4 излаза наизменичне струје (максимално 2400В, могуће индуктивно оптерећење од 3600В)

АЦ улазна снага 1440В (САД); 2200 В (ЕУ/УК)

Снага соларног улаза до 1000 В (11-32В 10А мак 300В; 32-60В 20А мак 1000В)

УСБ портови 5

Тип батерије ЛиФеПО4 (ЛФП)

Повезивање Блуетоотх

Приказ Да

Прошириво Да

Радна температура -4°Ф-104°Ф

УПС режим Да – 20мс пребацивање

Светла Да

Капацитет 2,048Вх

Прос

  • Увлачива ручка за ношење и точкови помажу да велика батерија буде преносива
  • Соларно пуњење до 1.000 вати
  • Блуетоотх за повезивање апликација
  • УПС функције са пребацивањем од 20мс
  • Прошириво до 4.096 вати
  • До 2.400 вати излазне снаге

Преглед Анкер Солик Ф2000

Видећете да су преносиви повер банки доступни скоро свуда иу било којој величини. Солик Ф2000 је величине малог кофера и дизајниран је да напаја више предмета током много сати.

Брент Диркс / МакеУсеОф

Са тежином од 67 фунти (30,4 кг), батерија је широка 20,7 инча (52 цм), широка 9,84 инча (25 цм) и висока 15,55 инча (40 цм). Упркос тако високим спецификацијама, батерија не заузима пуно простора. Чак иу мојој веома препуној гаражи са два аутомобила и разним другим стварима, лако сам могао да нађем место за то.

На предњој страни Солик Ф2000 налазе се различити излазни портови и екран лако читљив који приказује све релевантне информације, укључујући преостали проценат батерије, излазну/улазну снагу, процењено време пражњења батерије, процењено време за пуњење и још много тога.

Директно изнад екрана налази се дуга ЛЕД светлосна трака са три нивоа осветљености. У хитним случајевима можете такође пребацити светло у СОС режим. Када сте у хитној ситуацији, корисност уграђеног извора светлости никада се не може потценити. Чак и на најнижој поставци, светло је било довољно јако да осветли моју мрачну гаражу. Још једна одлична карактеристика дизајна је дугачак раван врх. Користио сам га више пута да поставим свој иПхоне, иПад и другу мању електронику приликом пуњења – иако треба да приметим да овде нема Ки подлоге за пуњење.

  Како тестирати ПСУ помоћу мултиметра

Батерија има капацитет од 2.048 Вх. За бољу представу о томе шта то може да пружи у реалним условима, довољно је снаге за 21 сат употребе за фрижидер пуне величине или 132 пуњења паметног телефона. Дакле, савршен је за коришћење као резервна копија код куће, током камповања или где год вам је потребна струја.

И нећете морати да одлучујете које уређаје требате да напајате јер Ф2000 има 12 портова. Постоје 4 АЦ порта, 3 УСБ-Ц порта, 2 УСБ-А порта, 2 утичнице за аутомобиле и ТТ-30 РВ порт.

АЦ портови могу да обезбеде укупно до 2400В излазне снаге. То би требало да вам омогући да наплатите све што вам падне на памет. У свом тестирању, могао сам да користим сва четири АЦ порта истовремено без икаквих проблема. Анкер каже да специјална СургеПад технологија омогућава излазну снагу до 3.600 В без преоптерећења батерије, иако ће ово радити само са одређеним индуктивним уређајима (онима са великим мотором или грејним елементом).

Брент Диркс / МакеУсеОф

На задњој страни батерије налази се АЦ улаз и соларни/аутомобилски улаз за пуњење из различитих извора. Анкер укључује торбу за додатну опрему са каблом за пуњење наизменичном струјом, каблом за пуњење аутомобила и каблом за соларно пуњење са портовима за до 5 панела.

На дну је порт за прикључивање опционе Анкер 760 батерије за проширење. Коришћењем тога ће се удвостручити капацитет на 4.096 Вх. Док Анкер нуди пакет са Ф2000 и батеријом за проширење, увек је лепо знати да ако у будућности желите да проширите систем, то се може лако урадити.

Са тако великим капацитетом, Ф2000 није баш витак, баш као и многе друге сличне батерије. Али има тајно оружје које олакшава транспорт.

Брент Диркс / МакеУсеОф

На десној страни, испод једне од ручки за ношење, налази се ручка која се увлачи. Када будете спремни да кренете, само га извадите и причврстите батерију на веома чврсте точкове од 4,72 инча на левој страни. То једноставно извођење помаже да се велики и тежак кофер цигли претвори у нешто што се може понети било где.

Док сам користио батерију, често сам користио ручку за ношење за транспорт. Испробао сам га на више површина – од бетонске гараже до блатњавог и брдовитог кампа. И никада нисам имао проблем да се заглавим. Док ће Ф2000 већину свог времена проводити у мојој гаражи, могућност да га вучем било где када треба сам га чини још бољим.

  Бригхт Дата Цоллецтор чини Веб Сцрапинг лаким [No-Code Solution]

Када треба да подигнете батерију у аутомобил или на друго високо место, постоје две веома чврсте ручке за ношење са обе стране. И даље је тежак, али сам га лако могао ставити у задњи део мог СУВ-а.

Користећи Анкер Солик Ф2000

Понео сам Ф2000 и на камповање и користио га по кући, и лако је оправдао очекивања. Док сам камповао током викенда, користио сам неколико уређаја за наизменичну струју, укључујући мали чајник за прокувавање воде за кафу и путни роштиљ на пелете. Такође сам пунио свој паметни телефон и другу електронику у исто време. Ноћу сам увукао Ф2000 у свој шатор и користио ЛЕД светлосну траку као ноћно светло на најнижем нивоу.

Једна од неочекиваних предности батерије је колико је тиха када се користи. Ако никада нисте користили велику банку напајања као што је Ф2000, они користе вентилаторе да би спречили прегревање унутрашњег кола. Користио сам друге батерије сличне величине, а вентилатори понекад могу бити сметња, посебно када се користе унутра.

Брент Диркс / МакеУсеОф

Али када сам га користио ноћу у шатору, па чак иу мојој кући, бука вентилатора је била минимална. Пошто нисам могао да испробам Ф2000 током нестанка струје код куће, на срећу, користио сам га код куће тако што сам укључио многе уређаје. Прво сам укључио фрижидер, а затим користио и електричну моторну тестеру и вентилатор за лишће без проблема.

Две сјајне функције вам такође помажу да уштедите енергију. Режим уштеде енергије се активира када притиснете дугме близу екрана батерије. Када је то активно, аутоматски ће искључити излазни порт када се повезани уређај потпуно напуни.

Нема потребе да активирате функцију Смарт АЦ Плуг. Ако је АЦ утикач укључен, а ниједан уређај није повезан 15 минута, излаз ће се аутоматски искључити.

Више опција пуњења, укључујући соларно

Брент Диркс / МакеУсеОф

Када требате да напуните Ф2000, постоји више начина да га одржите пуним. Када користите наизменичну струју, можете напунити електрану од 0 до 80 процената за 1,4 сата. Потпуна 100% промена траје само два сата.

То је знатно брже од велике већине сличних батерија. У тестирању у стварном свету, ти бројеви су се лако издржали. Напунио сам од 0 до 80 за 82 минута.

Такође можете искористити снагу сунца помоћу соларног пуњења. Користећи максималних 1.000 В соларног улаза, можете повећати Ф2000 са 0 на 100 процената за 2,5 сата. Ако сте нови у системима резервних батерија и соларној технологији, Анкер нуди пакете са соларним панелима. Ф2000 користи стандардни КСТ-60 соларни утикач. Ако имате другу врсту соларног панела, као што сам ја имао, мораћете да купите адаптер. Али то је мање од 10 долара на Амазону. Мој соларни панел има само 100 В, али обезбеђује стабилно пуњење батерије по сунчаном дану. Солик Ф2000 је компатибилан са било којим соларним панелом који даје излаз у опсегу од 11-60В, иако сте на 11-32В ограничени на 10А (300В); за пуних 1000В биће вам потребни панели у распону од 32В-60В (или покренути неке у серији).

  Како да фабрички ресетујете свој МацБоок или иМац

Коначно, батерију можете напунити и каблом за пуњење аутомобила. Било би потребно око 20 сати да се потпуно напуни истрошена електрана овим методом, али добро је знати да постоји више опција у хитним случајевима.

Једноставна контрола апликација

Чак и ако сте далеко од Ф2000, и даље можете да добијете најновије информације о статусу пуњења и још много тога помоћу апликације Анкер за иОС или Андроид.

Након што први пут преузмете апликацију, мораћете да притиснете дугме Блуетоотх близу екрана батерије, а затим упарите помоћу апликације. Сваки следећи пут ћете такође морати да притиснете дугме на батерији да би се Блуетоотх модул повезао са вашим телефоном.

Апликација је згодна за контролу батерије и још много тога. На врху странице можете да видите колико је остало батерије у процентима, заједно са проценом у данима, сатима и минутама. Такође ћете видети температуру батерије.

Испод улазних информација можете видети детаљне информације о свим излазним портовима. За портове за наизменичну струју и портове за аутомобил, можете да их искључите даљински да бисте уштедели енергију или чак да закажите њихово аутоматско искључивање након одређеног времена. Коначно, такође можете укључити режим уштеде енергије и укључити или искључити и подесити осветљеност ЛЕД траке.

У менију Подешавања можете додатно да прилагодите батерију, укључујући промену брзине пуњења наизменичном струјом, осветљености екрана и интервала истека екрана.

Иако бих волео могућност повезивања батерије преко Ви-Фи-ја као и друге конкурентске опције, контрола апликација је одлична додатна функција. Током тестирања, успео сам да се повежем са Ф2000 у гаражи било где у мојој кући и са велике удаљености споља. Сјајно је што можете брзо да погледате информације о батерији и још много тога.

Анкер Солик Ф2000: Спреман за пут

Анкер Солик Ф2000 ради сјајан посао чекирајући све кутије за свакога коме је потребна разноврсна и добро дизајнирана електрана.

Иако се продаје за више од два пута више него што би коштао традиционални генератор, много је кориснији и практичнији. Уместо да бринете о томе да ли ће се генератор покренути у хитним случајевима, или ако имате довољно гаса да га напајате, оставите Анкерову опцију укључену и она ће бити спремна да крене када је потребно.

А ако сте спремни да се упутите у авантуру на отвореном или путујете у кампу, Солик Ф2000 је такође одличан сапутник. Само извади ту ручку и иди.

Анкер СОЛИКС Ф2000

Анкер Солик Ф2000 је савршен преносиви извор напајања за скоро све. Величина малог кофера, батерија од 2.048 Вх има 12 портова. Такође може да даје снагу до 2.400 В са посебним СургеПад излазом, омогућавајући индуктивна оптерећења до 3.600 В без преоптерећења батерије. Иако је тежак 67 фунти, има ручку за ношење и точкове који се могу увлачити који помажу да се батерија учини преносивом и способном да преузме неравне терене. Може се пунити наизменичном струјом, ауто пуњачем или соларном енергијом до 1.000 В.