Спотифи Враппед 2023 је стигао! Ево како да видите своју статистику

Кључне Такеаваис

  • Спотифи Враппед 2023 је коначно стигао, откривајући увид у ваше навике слушања и омиљене извођаче из прошле године.
  • Можете да приступите свом Враппед-у у апликацији или веб-сајту Спотифи и уживате у одабраним листама песама и персонализованим препорукама на основу вашег музичког укуса.
  • Нове функције укључују Соунд Товн, Ме ин 2023, персонализоване поруке извођача и детаљне информације о вашим најбољим уметницима и жанровима. Осим тога, можете да делите свој Враппед и креирате Бленд листу песама са пријатељима!

Сваке године одбројавамо до једног великог догађаја. Не говоримо о празницима; тако је, говоримо о издању Спотифи Враппед. Његов долазак је тренутак када можете да видите своје личне музичке трендове током прошле године на забаван и свеж начин. Ево како да добијете свој Спотифи Враппед 2023 извештај и да се удубите.

Спотифи Враппед 2023 је сада уживо

Чекање је коначно завршено, с Појављује се Спотифи Враппед 2023, 29. новембар 2023. Ако нисте упознати са начином функционисања Спотифи Враппед, он прикупља статистичке податке о вашим навикама слушања током целе године, укључујући увиде у ваше најбоље извођаче, најслушаније песме и још много тога; то је дубински поглед на вашу годину у музици, коју је оживео Спотифи. Ако уопште користите Спотифи, згодно је за погледати, али је дефинитивно поклон од Спотифаја који највише награђује супер фанове. Што више слушате, више информација Спотифи мора да састави у ваш Враппед извештај.

  12 најбољих решења за правно управљање предузећима (ЕЛМ) у 2022

Одељак Враппед на Спотифи-у садржи куриране листе песама које истичу најбоље песме и извођаче године, као и персонализоване плејлисте прилагођене вашем музичком укусу, које можете да делите са пријатељима. Прво, Враппед 2023 такође доноси музичке нагласке ваше године Спотифај-овом АИ ДЈ-у, који ће бирати песме из ваших најслушанијих током 2023. Ако још увек нисте свирали са АИ ДЈ-ем, сада је савршено време.

Како пронаћи свој Спотифи упакован 2023

Да бисте видели сумирање своје музичке године, можете да користите мобилну апликацију Спотифи или њену веб локацију. Ако користите иОС или Андроид апликацију Спотифи, уверите се да сте је ажурирали на најновију верзију.

Требало би да видите банер са ознаком Иоур 2023 Враппед на врху почетног екрана чим покренете Спотифи. Ако то не учините, додирните дугме Враппед на почетној страници апликације и бићете преусмерени на другу страницу на којој ће вас чекати банер. Додирните банер и пустите да магија почне!

Такође можете да видите свој Спотифи Враппед 2023 на свом рачунару тако што ћете отићи на Спотифипријавите се са акредитивима свог налога и кликнете на дугме Цхецк ит оут на врху екрана или скочите десно на страница Спотифи Враппед.

Шта је ново за Спотифи 2023 Враппед?

Спотифи увек води рачуна да је Враппед текуће године бољи од претходне, а 2023. није изузетак, укључујући нове податке о:

  • Соунд Товн: Помоћу ове функције, Спотифи повезује ваше обрасце слушања и омиљене извођаче са градом чији ће становници највероватније имати сличне музичке преференције.
  • Ја у 2023.: Сећате се „Иоур Листенинг Персоналити“ из Спотифи Враппед из 2022. године, где је платформа за стриминг инспирисала Миерс-Бриггс типове личности? 2023. године, Спотифи вас групише у једног од дванаест различитих ликова за слушање и додељује вам једног на основу ваших навика стриминга током целе године. Да ли верујете да је старо злато и више волите да слушате старије песме? Ви сте путник кроз време! Да ли прелазите са једног уметника на другог брже од брзине светлости? Ти си Схапесхифтер.
  • Поруке ваших извођача: Многи уметници су се удружили са Спотифи-ом како би креирали персонализоване видео записе за своје најбоље слушаоце, изражавајући искрену захвалност или обавештавајући најбоље слушаоце о предстојећим турнејама и новим издањима. Иако ово није потпуно нова функција, ове године је број уметника који издају личне поруке за Враппед догађај много већи.
  • 5 најбољих извођача: Да ли сте поново слушали плејлисту Оливије Родриго када је објављена? Па, Спотифи овога пута то не пушта! Поред приказивања ваших најслушанијих уметника, платформа ће сада открити одређени месец када сте их највише слушали.
  • Топ 5 жанрова: Ова функција ће приказати ваших пет најбољих музичких жанрова у слатком дизајну инспирисаном сендвичима.
  Шта је Топ Тект Боттом Тект Меме Генератор?

Спотифи Враппед ће вам такође показати тачно колико минута сте провели у стримингу, колико сати сте провели са својим врхунским извођачем, који дан сте постигли врхунац и ваше најбоље песме године на листи за репродукцију.

Када погледате свој Спотифи Враппед за годину, можете да делите сваки слајд са својим налозима друштвених медија тако што ћете додирнути дугме Дели које се налази испод сваког слајда.

Ако имате групу пријатеља који деле ваш укус за музику, такође можете да креирате Бленд листу за репродукцију тако што ћете отићи у одељак Враппед на Спотифи-у, додирнути Цреате а Бленд и позвати своје пријатеље. Како год да сте у интеракцији са својим Спотифи Враппед искуством, то је одличан начин да видите како сте користили услугу током прошле године—и увек смо срећни што се то поново појављује.