Шта је Бинанцеов нови Веб3 новчаник и да ли га вреди користити?

Кључне Такеаваис

  • Бинанце-ов Веб3 новчаник је новчаник за криптовалуте који није у власништву, интегрисан у Бинанце апликацију, чинећи децентрализоване финансије (ДеФи) приступачнијим.
  • Кључне карактеристике укључују једноставно подешавање, безбедну резервну копију у облаку, самоодржавање, подршку за више ланаца, замену токена, интерфејс прилагођен мобилним уређајима и компатибилност са другим Бинанце услугама.
  • Иако би било лепо да Веб3 новчаник није везан за Бинанце и да се може користити независно, то је згодан и убедљив избор за Бинанце кориснике који траже новчаник за криптовалуте.

Дана 8. новембра 2023. године, Бинанце је објавио свој Веб3 новчаник, пружајући сигуран и поједностављен приступ децентрализованом свету блокова, задржавајући управљање вашим Веб3 средствима директно у Бинанце-у.

Корисници Бинанце-а дуго су тражили боље управљање Веб3, па је сада ту, хајде да заронимо у Бинанце-ов Веб3 новчаник и видимо да ли га вреди користити.

Шта је Бинанце-ов Веб3 новчаник?

Бинанце-ов Веб3 новчаник је новчаник са криптовалутама без старатељства (познат и са самоодржавањем) који вам омогућава да складиштите, шаљете, примате и размењујете токене на више блокова. Он интегрише Веб3 могућности у Бинанце апликацију, чинећи децентрализоване финансије (ДеФи) доступнијим својим корисницима.

Неке кључне карактеристике и предности Бинанце-овог Веб3 новчаника укључују:

  • Једноставно подешавање: Можете креирати Веб3 новчаник у Бинанце апликацији без муке са основним фразама или приватним кључевима.
  • Безбедна резервна копија: Можете да направите резервну копију свог Веб3 новчаника у облаку (иЦлоуд или Гоогле Дриве) шифровану лозинком. Ово омогућава опоравак у случају да изгубите уређај.
  • Самоодржавање: Имате потпуну контролу над својим приватним кључевима, који су обезбеђени помоћу технологије вишестраначког рачунања (МПЦ). Бинанце нема приступ вашим средствима.
  • Подршка за више ланаца: Чувајте и обављајте трансакције са крипто имовином на различитим блок ланцима као што су Етхереум, БНБ ланац, Полигон, итд.
  • Замена токена: Замена између токена ефикасно агрегацијом ликвидности са децентрализованих размена (ДЕКС) и централизованих берзи (ЦЕКС).
  • Усредсређен на мобилне уређаје: Као део Бинанце апликације, Веб3 новчаник је прилагођен мобилним уређајима, пружајући интерфејс за ДеФи који је једноставан за коришћење.
  • Компатибилност: Неометано ради са другим Бинанце услугама као што су Бинанце Бридге и ВаллетЦоннецт.

Све у свему, Бинанце-ов Веб3 новчаник унапређује усвајање ДеФи и Веб3 услуга тако што вам доноси искуство са новчаником који је једноставан за коришћење.

Да ли је Бинанцеов Веб3 новчаник вредан коришћења?

Ако већ редовно користите Бинанце, рекао бих да вреди погледати његов Веб3 новчаник. Интеграција са Бинанце апликацијом (не можете да приступите Веб3 новчанику у Бинанце веб верзији) чини пренос средстава између вашег налога размене и новчаника прилично лаким. Свиђа ми се како могу да приступим свом Веб3 новчанику директно у Бинанце апликацији без преузимања посебне апликације или проширења.

Процес подешавања је био брз и безболан. Прављење резервне копије Бинанце-овог Веб3 новчаника на иЦлоуд или Гоогле Дриве даје додатну сигурност (мада ово треба да урадите само ако сте сигурни да су ваши налози у облаку подједнако безбедни!). Функција хитног извоза новчаника, која вам омогућава да поново добијете приступ средствима независно ако више не можете да приступите свом Бинанце налогу, такође је вредна посебне пажње. То није функција коју сам видео ни на једном другом Веб3 новчанику.

Наравно, безбедност је увек брига када се ради о крипто новчаницима. Бинанце-ов Веб3 новчаник користи вишестрано рачунање (МПЦ) да би поделио приватни кључ на деонице на вашем уређају, складишту у облаку и Бинанце-овим серверима. Са два од три у вашој контроли, то би требало да вам пружи мир.

Бинанце-ов Веб3 новчаник подржава различите новчиће и токене на блок-чејновима као што су Етхереум, БНБ ланац, полигон, итд. Можете га користити за држање и трансакције са различитим криптовалутама — чак и изван онога што је наведено на Бинанце-у. Интуитивни интерфејс такође олакшава слање, примање и замену токена.

Једна од мојих омиљених функција је уграђена услуга замене. Проналази најбоље стопе агрегирајући цене на више ДЕКС и ЦЕКС-ова. Из изгледа ствари, вероватно ћете добити много боље стопе размене него директно коришћење појединачних децентрализованих размена. Замена би такође требало да буде тренутна и беспрекорна јер користи Бинанце Бридге испод хаубе.

Ипак, волео бих да је Веб3 новчаник више платформски агностички него да буде везан за Бинанце. Било би лепо када бих могао да користим Бинанце-ов Веб3 новчаник независно без Бинанце налога. Али за Бинанце кориснике, то је једноставан избор за новчаник криптовалута.

Све у свему, Бинанце-ов нови Веб3 новчаник је уредан и вреди га погледати. Погодност, одличне карактеристике и чврста интеграција чине га убедљивим крипто новчаником.

Бинанце-ов Веб3 новчаник заслужује окретање

Бинанцеов нови Веб3 новчаник доноси неке слатке предности на столу. Дакле, ако сте већ у тиму Бинанце, можете такође дати пробну вожњу његовом новом Веб3 новчанику. То може постати ваша омиљена опција за све криптовалуте и децентрализоване финансије.