Шта су низови на БеРеал-у? Како започети БеРеал низ

БеРеал сада има функцију Стреакс, где можете зарадити низ објављивањем сваког дана. Низови могу да вам помогну да чешће објављујете и пружите забаван начин да видите колико сте активни на БеРеал-у. Али како они раде?

Шта је БеРеал Стреак?

БеРеал Стреак је бројач колико дана заредом сте објавили у апликацији.

Када објавите пет дана заредом, приметићете да се икона пламена појављује на слици вашег профила у горњем десном углу почетног екрана. Ако додирнете то, видећете свој профил са иконом пламена и бројем дана које сте објавили у низу поред њега. Ово је твој низ.

Они су слични Снапцхат Стреакс-у, али се разликују на неколико начина. БеРеал користи ваше објаве да одреди ваше низове. На Снапцхату, апликација броји ваше снимке са пријатељима, тако да можете имати различите низове са сваким пријатељем.

Како да добијем БеРеал низ?

Зарађујете низ на БеРеал-у објављивањем сваког дана. Објављивање на БеРеал-у је лако ако сте почетник. Ваш низ ће почети када објавите свој пети БеРеал заредом. Објаве од пре покретања функције ће се ретроактивно рачунати, тако да можда већ имате низ.

Посебно, Бонус БеРеалс и РеалГроупс БеРеалс се не рачунају за ваш низ. Морате да објавите БеРеал најмање једном дневно пре следећег БеРеал обавештења да бисте задржали низ. Касни БеРеалс се рачунају, тако да не морате да објављујете на време.

Не можете вратити низ или га вратити када га прекинете. Само треба да почнеш испочетка. Ово је још један начин на који се пруге на БеРеал-у разликују од Снапцхата. На Снапцхату можете вратити свој низ.

  Како послати селфи налепнице на Инстаграм

Како да видим своје тренутне и прошле БеРеал низове?

Морате да приступите својим успоменама на БеРеал-у да бисте видели своје низове. Постоје два начина: или додирните икону календара на почетном екрану или додирните Прикажи све моје успомене на дну екрана вашег профила.

Наранџасте урме су део низа. На датуму почетка сваког низа биће икона пламена.

БеРеал Стреакс су одлична мотивација да више објављујете у апликацији и останете аутентични на друштвеним медијима. Могло би бити забавно видети колико дуго можете задржати свој низ!