Шта су РеалГроупс на БеРеал-у? Како креирати групе на БеРеал-у

Кључне Такеаваис

  • РеалГроупс на БеРеал-у омогућавају корисницима да креирају прилагођене групе за размену порука и дељење садржаја.
  • Будите опрезни када шаљете личне или неприкладне поруке у РеалГроупс, пошто оне нису шифроване од краја до краја.
  • Корисници могу да пријаве небезбедан или неприкладан садржај у РеалГроупс тако што ће додирнути три тачке и изабрати Пријави.

Ако сте чест корисник БеРеал-а, вероватно сте приметили банер који вас уводи у РеалГроупс—функцију која вам омогућава да креирате групе у апликацији. Ево шта треба да знате о РеалГроупс-у и да ли је ова функција безбедна и корисна.

Шта су РеалГроупс на БеРеал-у?

РеалГроупс су слични групним разговорима на иМессаге или Инстаграм ДМ-овима, али су више прилагођени БеРеал платформи. Можете додавати пријатеље, именовати групу и слати поруке тој групи.

У зависности од ваших подешавања, БеРеал ће вам такође слати одређена обавештења о времену за БеРеал само да би та група делила једни са другима — одвојено од главног БеРеал обавештења дана за све кориснике.

РеалГроупс су додати растућој листи корисних БеРеал функција како би се честим корисницима пружило више ствари које могу да раде у апликацији.

Само људи у вашој групи могу да виде БеРеал који објавите када добијете обавештење за ту групу. Пазите да га не помешате са главним БеРеал фидом.

Можете да искључите Тиме то БеРеал обавештења, тако да група неће примати ниједно. Затим, РеалГроуп је само за размену порука.

  Апликација БреакФрее помаже вам да превазиђете зависност од паметног телефона [Android]

РеалГроупс су једини начин за директно слање порука другима у апликацији, пошто су РеалЦхатс уклоњени. Такође можете коментарисати јавне БеРеалс-е, али тада сви остали могу да виде ваш разговор.

Како направити РеалГроуп на БеРеал-у

Да бисте креирали групу на БеРеал-у, прво додирните РеалГроупс банер или икону плус на вашем почетном фееду. Затим додирните Креирај групу и прилагодите емотиконе, име и колико често ће група примати обавештења Тиме то БеРеал. Додирните Нект.

Затим позовите своје пријатеље са листе. Видећете да се ваша група појављује.

Можете да промените подешавања додиром на икону са три тачке у горњем десном углу. На пример, можете додати неког новог у успостављену групу тако што ћете тапнути на Додај чланове у оквиру Чланови у овим подешавањима.

Ако сте креатор РеалГроуп-а, можете променити подешавања у било ком тренутку.

Такође је важно напоменути да тренутно можете бити у највише две РеалГроуп.

Да ли је РеалГроупс безбедно за слање порука?

Веб страница БеРеал напомиње да поруке послате у РеалГроупс нису шифроване од краја до краја. Дакле, иако би само ваши пријатељи у групи требало да могу да виде ваше поруке, пазите да не пошаљете ништа лично или неприкладно. Недостатак енкрипције од краја до краја значи да постоји мали ризик да неко други види нешто што не би требало.

Такође је корисно запамтити да други корисници могу да сниме екран ваших БеРеал постова, чак и у РеалГроупс.

Ако приметите да је нешто небезбедно или неприкладно постављено у РеалГроуп, можете то пријавити и тако што ћете додирнути три тачке у горњем десном углу ћаскања и додирнути Пријави.

  7 напредних функција Гоогле мапа које га чине моћним алатом за путовања

РеалГроупс су одличан начин да се више ангажујете са БеРеал апликацијом, посебно ако волите идеју о аутентичнијој платформи друштвених медија, али желите да се на БеРеал-у може више радити.