Све што треба да знате о ОНЛИОФФИЦЕ-овом новом ПДФ уређивачу

ПДФ датотеке су невероватно корисне. Они се доследно форматирају на свим машинама, могу да садрже широк спектар информација и лако се користе као обрасци и анкете. Нажалост, ПДФ-ове није увек лако уређивати.

Срећом, ОНЛИОФФИЦЕ Доцс је управо добио велико ажурирање које укључује потпуно нови ПДФ уређивач који помаже у отклањању овог проблема. Овај нови ПДФ уређивач је изузетно моћан и долази са мноштвом сјајних функција.

Дакле, без обзира да ли вам је очајнички потребан бољи начин за уређивање ПДФ-ова или само корисник ОНЛИОФФИЦЕ-а који жели да зна све о томе шта је додато, постоји много разлога за узбуђење са овим новим ажурирањем.

Шта је ОНЛИОФФИЦЕ?

ОНЛИОФФИЦЕ Доцс

ОНЛИОФФИЦЕ Доцс је канцеларијски пакет на мрежи. Омогућава корисницима да уређују различите типове датотека као што су текстуални документи, табеле, презентације и обрасци.

ОНЛИОФФИЦЕ је пакет канцеларијских софтверских програма који пружају решења као што су уређивање докумената, управљање и корпоративна комуникација. Неки од његових највећих производа су ОНЛИОФФИЦЕ Доцс, ОНЛИОФФИЦЕ ДоцСпаце и ОНЛИОФФИЦЕ Воркспаце.

Вероватно његов највећи производ, ОНЛИОФФИЦЕ Доцс, је моћан програм за уређивање текстуалних докумената, табела, презентација и образаца. Такође је недавно добио ажурирање 7.5, које је значајно проширило своје карактеристике.

То значи да ОНЛИОФФИЦЕ документи сада укључују низ узбудљивих нових функција као што су аутоматско превођење цртица, паметан избор пасуса и потпуно нови ПДФ уређивач.

Нови ОНЛИОФФИЦЕ ПДФ Едитор

Нови ПДФ уређивач је додат у ОНЛИОФФИЦЕ документе у овом ажурирању је моћан алат са мноштвом функција које треба покрити. Скоро шта год да желите да постигнете својим изменама, можете да урадите са ОНЛИОФФИЦЕ документима.

  Како функционишу нове безбедносне функције мацОС Цаталина

Једноставан за преузимање и употребу

Када је у питању уређивање ПДФ-ова, од суштинског је значаја да их прво можете правилно отворити и прегледати. ОНЛИОФФИЦЕ документи вам омогућавају да урадите управо ово без обзира где се налазите, да ли су датотеке локално ускладиштене или доступне на мрежи.

Интерфејс је чист и лак за разумевање и укључује низ опција приступачности као што је тамни режим како бисте били сигурни да можете лако да се крећете кроз своје ПДФ датотеке без обзира на околности.

Снажни алати за заједничко уређивање за ПДФ

Главна предност било којег уређивача ПДФ-а је, наравно, у томе колико добро вам омогућава да уносите измене у своје ПДФ-ове. Када је у питању дељење и сарадња на ПДФ документима, ОНЛИОФФИЦЕ долази са свим алатима који су вам потребни да бисте на најбољи начин искористили своје документе.

ОНЛИОФФИЦЕ Доцс ПДФ уређивач вам омогућава да истакнете, подвучете и прецртате текст у било ком ПДФ-у који отворите у програму. Можете бирати између огромног спектра различитих боја да бисте извршили ове измене, што може бити одличан алат за сарадњу.

На пример, ако сте имали више људи који уносе измене у документ и желите да можете да кажете ко шта истиче или прецртава, то можете да урадите на основу боја које су одабрали.

ОНЛИОФФИЦЕ Доцс ПДФ уређивач вам такође омогућава да оставите коментаре на документу, као и да оставите цртеже слободном руком директно у ПДФ-у да бисте лакше обележили промене. Ово је још један одличан алат за сарадњу са другима.

Омогућите лаку израду и попуњавање ПДФ-ова

Уређивање постојећих ПДФ докумената је одлично, али ОНЛИОФФИЦЕ документи вам такође омогућавају да лако креирате ПДФ обрасце директно из постојећих докумената.

  20 популарних веб апликација и савета из 2015

Све што треба да урадите да бисте започели је да преузмете шаблон обрасца из ОНЛИОФФИЦЕ библиотеке и моћи ћете да изаберете поља која су вам потребна, као што су падајуће листе или поља за потврду. Затим их можете сачувати као ПДФ-ове или их директно преузети.

Алтернативно, ОНЛИОФФИЦЕ Доцс ПДФ уређивач вам омогућава да брзо и лако попуните постојеће ПДФ обрасце ако вам је потребно.

Претворите ПДФ у Доцк или обрнуто

Још један одличан начин за креирање ПДФ докумената је директна конверзија постојећих ДОЦКС докумената. ОНЛИОФФИЦЕ Доцс ПДФ уређивач вам омогућава да једноставно то урадите.

Помоћу ПДФ уређивача можете сачувати било који текстуални документ, табелу или презентацију као ПДФ датотеку. Алтернативно, можете учинити и супротно да конвертујете ПДФ датотеке у ДОЦКС датотеке за шири спектар опција за уређивање и стил.

Сарађујте са купцима и члановима тима

Један од највећих програма ОНЛИОФФИЦЕ-а је ДоцСпаце производ који олакшава сарадњу са другим клијентима и партнерима. ОНЛИОФФИЦЕ ПДФ уређивач има сличан скуп опција које можете користити да бисте остали у контакту са члановима вашег тима.

ПДФ уређивач има уграђену опцију за ћаскање или телеграм која вам омогућава да разговарате директно са купцима и партнерима у уређивачу, што је одличан додатак постојећим функцијама коментара.

Поред овога, можете омогућити додатак Јитси ако желите да упућујете аудио и видео позиве директно у ПДФ уређивачу. ОНЛИОФФИЦЕ такође ради на опцији заједничког уређивања у реалном времену која ће омогућити више људи да уређују исту датотеку истовремено.

Искористите више од ОНЛИОФФИЦЕ

Постоји много више за шта је ОНЛИОФФИЦЕ ПДФ едитор способан. Захваљујући снази додатака трећих страна, можете да прилагодите своје искуство тако да тачно одговара вашим потребама.

То значи да можете додати додатне функције као што су уграђене услуге превођења, алати за уређивање слика и широк спектар других опција. Ово је одличан начин да на најбољи начин искористите свој ПДФ уређивач.

  Шта је ЛиДАР и како ће функционисати на иПхоне-у?

Како започети

Коришћење ОНЛИОФФИЦЕ-овог новог ПДФ уређивача не може бити лакше. Услуга захтева само да имате бесплатан налог и ради у потпуности из вашег претраживача. То значи да ћете без обзира који уређај користите, моћи да користите ОНЛИОФФИЦЕ и да приступате својим датотекама било где.

Да бисте започели, све што треба да урадите је пријавите се за бесплатни ОНЛИОФФИЦЕ налог. Овај процес је прилично стандардан и када завршите са њим, бићете одведени на одредишну страницу ОНЛИОФФИЦЕ докумената.

Одатле, све што треба да урадите је да отпремите своје ПДФ-ове за уређивање. То можете да урадите тако што ћете превући и отпустити или изабрати дугме Отпреми датотеке из менија радњи.

Како максимално искористити ОНЛИОФФИЦЕ без обзира где се налазите

ОНЛИОФФИЦЕ документи су моћна онлајн алатка која је одлична ако стално радите у покрету, сарађујете са другима или мењате уређаје. Ако сте мало старија школа и више волите нешто за шта можете бити сигурни да ће увек бити употребљиво на вашем рачунару, такође можете преузмите бесплатну десктоп апликацију ОНЛИОФФИЦЕ такође.

Ово је сјајно ако се нађете да радите на месту које нема конзистентну интернет везу, на пример, и желите да будете сигурни да ће ваш рад увек бити доступан.

Можете преузети ОНЛИОФФИЦЕ десктоп апликацију за све верзије Виндовс-а и Мац-а, укључујући популарније дистрибуције Линук-а. То значи да је апликација ОНЛИОФФИЦЕ доступна за скоро сваку машину.

Искористите више својих докумената

Када је у питању уређивање ПДФ-ова, на располагању је широк избор различитих опција, иако многе од њих нису довољне. Међутим, нови ПДФ уређивач ОНЛИОФФИЦЕ Доцс-а није један од њих. Овај нови програм нуди много начина за уређивање и фино подешавање ваших докумената и савршен је за сарадњу са другима.

Ако сте дугогодишњи корисник ОНЛИОФФИЦЕ-а или само тражите бољи начин за уређивање ПДФ-ова, најновију верзију ОНЛИОФФИЦЕ докумената свакако вреди погледати. Потпуно је бесплатан и не морате ништа да преузимате да бисте га испробали, тако да нема шта да изгубите ако га испробате данас.

Ово је спонзорисани пост. Избор производа и мишљења изражена у овом чланку потичу од спонзора и не одражавају уредничке смернице МакеУсеОф-а или његовог особља.