Тецхцрунцх Дисрупт 2023 и Снапцхат сочива у Мицрософт тимове

Здраво! 🙋 Данас имамо следеће новости за вас! 📣

ТецхЦрунцх Дисрупт 2023

ТецхЦрунцх Дисрупт 2023 је велика технолошка и стартуп конференција заказана у Сан Франциску од 19. до 21. септембра, фокусирана на технологију и предузетништво, привлачећи визионаре, инвеститоре и стартапове из целог света.

Ако желите да будете у току са најновијим дешавањима у овом сектору, онда је то конференција коју морате посетити.

Познат по својим могућностима умрежавања, такмичењима и ангажовањима у говору, ТецхЦрунцх Дисрупт 2023 пружа платформу за иновације и креативне промене у различитим индустријама.

Полазници могу да учествују у панел дискусијама, радионицама и главним говорима реномираних лидера индустрије.

Ово годишње окупљање окупља предузетнике, инвеститоре и медије широм света како би представили најновије трендове, технологије и иновативне идеје. То је догађај који морате да посете за оне који желе да остану на врхунцу света технологије који се брзо развија.

Догађај се завршава Стартуп Баттлефиелд-ом, такмичењем у којем компаније у настајању представљају своје иновације за шансу за жељени Дисрупт Цуп и значајне могућности финансирања.

Улазнице за ову конференцију могу се резервисати на ТецхЦрунцх сајту.

Мицрософт се удружио са Снапцхатом

Мицрософт се удружио са Снапцхатом како би додао Снапцхат сочива у Мицрософт Теамс, тако да сада не морате да креирате виртуелне позадине да бисте зачинили своје Мицрософт Теамс разговоре.

Мицрософт Теамс користи 280 милиона корисника широм света.

Да бисте користили Снапцхат сочива, не морате да преузимате засебну апликацију или додатак, пошто је Мицрософт интегрисао Снапцхат-ова АР сочива директно у одељак видео ефеката Теамс клијента. Мицрософт је користио Снап Цамера СДК Кит да интегрише ова Снапцхат сочива у Теамс.

  Преузмите ВордПресс сајт на Гоогле Цлоуд за мање од 8 минута користећи Цлоудваис

Постоји 26 Снапцхат сочива која омогућавају корисницима да додају ефекте проширене стварности (АР) у видео ћаскање како би на састанцима донели природнију интеракцију људи.

Снапцхат Ленс је забаван и лаган додатак водећој светској комуникацијској платформи. Било да га користите да боље упознате своје колеге или се изразите на нов начин, Снапцхат сочива ће сигурно измамити осмех на ваш радни дан.

Можете да изаберете своја омиљена Снапцхат сочива на основу видео ефеката на картици Још видео ефеката и доступна у категорији Филтери.

Тренутно доступно само пословним корисницима. Такође би требало да користите тренутну „класичну“ верзију Теамс-а. Ако користите личне или образовне верзије Теамс-а, нећете моћи да приступите овим новим Снапцхат сочивима.

За више ажурирања, погледајте категорију Најновија технологија.