Унајмите најбољег фотографа производа за своју идеју од милион долара [9 Resources]

Ништа није боље од висококвалитетне фотографије производа када је у питању убеђивање људи да купе ваше производе.

Фотографија производа је кључни део вашег пословања. Морате то схватити озбиљно да бисте повећали продају свог бренда.

Како онлајн куповина цвета, неопходно је разумети важност фотографија производа. Ако не постављате висококвалитетне слике својих производа, дефинитивно пропуштате много конверзија продаје.

Ко год посети вашу веб локацију, биће привучен сликама. Када приказујете висококвалитетне слике својих производа, терате посетиоце да се држе ваше веб локације. Ово ће на крају повећати вашу продају.

Тренутно се визуелни прикази сматрају најважнијим делом маркетинга. Купци и посетиоци добијају бољу идеју због визуелног приказа.

Брендови често ангажују фотографе производа како би привукли пажњу публике на своју милионску идеју. Добра фотографија производа може нагло повећати ваш посао. Ако то урадите погрешно, можете чак и уништити цео свој посао. Дакле, неопходно је ангажовати правог фотографа производа.

Пре него што пређемо на важност фотографије производа за ваше пословање, дозволите нам да разумемо нешто више о томе.

Шта је фотографија производа?

Фотографија производа је уметност снимања фотографије производа или услуге при најбољем осветљењу. Ово је кључни корак у маркетингу сваког посла. Не ради се само о приказивању вашег производа, већ ио изградњи поверења међу потенцијалним купцима.

Раније су у овој врсти маркетинга учествовале само велике компаније. Тренутно, ниједна компанија не може да се одржи на друштвеним медијима без фотографија производа. То је најбољи начин да пласирају своје производе или услуге.

Овде је производ представљен на најбољи могући начин кроз:

  • Осветљење најбољег квалитета
  • Одговарајући углови камере
  • Правилна позадина
  • Употреба различитих елемената за приказивање производа на најбољи начин

Често се види да људи купују производе само гледајући њихове фотографије. Ако желите да привучете посетиоце својим производима, морате се више фокусирати на фотографију производа.

Фотографија производа је основни метод рекламирања брендова и предузећа. Што јаче можете уоквирити естетику, то је јачи утицај на потенцијалне купце.

Сада када имате идеју о фотографији производа, хајде да разумемо њене нијансе.

Како направити фотографију производа?

Фотографија производа није иста за сваку категорију. Као што видите различите производе у продавницама, фотографије производа такође долазе у више стилова.

Слике производа ће зависити од вашег производа и бренда. Неки од најчешћих снимака производа су:

Индивидуал Схотс

Ове врсте фотографија производа садрже само један производ у оквиру. Наћи ћете такве слике које се користе у каталозима производа и слике банера за представљање производа.

Гроуп Схотс

Ова врста снимања производа се користи за представљање комплета производа или читаве колекције производа. Широко се користи за објаве и рекламе на друштвеним мрежама.

Лифестиле Схотс

Овде приказујете своје производе у акцији. На пример, модел показује како можете да користите производ компаније. Они су савршени за визуелне канале, огласе, друштвене медије и још много тога.

Сцале Схотс

Није лако знати димензије производа у стварности. Снимци величине су место где држите свој производ са нечим што се користи у свакодневном животу како би купци могли да стекну представу о поређењу.

Детаљни снимци

Ако фотографишете производе са малим замршеностима као што је накит, онда морате да идете на детаљне снимке. Ово ће вам помоћи да укажете на све мале детаље и карактеристике гледаоцима.

Пацкагинг Схотс

Купци брину о добром искуству куповине. Када поделите снимак паковања, они добијају савршену представу о томе како ће примити производ.

Како добити савршен снимак?

Ово су различите врсте снимака које можете да направите у фотографији производа. Има више од тога да направите савршену фотографију било ког производа.

Постављање позадине

Постављање праве позадине ће вам помоћи да задржите производ у фокусу и поједноставите процес уређивања за вас. Најбоље што можете да урадите је да користите белу позадину за тамне предмете као производе.

Бела површина и бела позадина могу вам помоћи да дате савршен додир фотографијама производа. Ову поставку можете организовати и код куће.

Подешавање производа

Да бисте довели свој производ у центар пажње, морате га правилно уредити. Уверите се да је производ центриран и постављен на равну површину.

Ако приказујете било који мали производ попут накита, можете чак користити траке и тачке за лепљење. Можете користити манекенке или уредити модел за животни стил за одећу.

Подешавање осветљења

Кад год је у питању фотографија, најкритичнији аспект је осветљење. Стварање савршеног светлосног окружења за вашу фотографију производа може значајно утицати на снимке. Можете се прилагодити расположивом природном осветљењу или поставити одговарајуће вештачко осветљење.

Морате да подесите праву количину осветљености да бисте снимили производ на најбољи могући начин.

Коришћење одговарајућег прибора

Снимање најситнијих детаља могуће је само са малом брзином затварача и скоро је немогуће држати камеру мирно довољно дуго. Дакле, увек је боље користити статив да никада не добијете замагљен снимак.

Можда се чини најосновнијим, али морате више да се фокусирате док бирате камеру. Ако размишљате о томе да уђете у свет фотографије као професионалац, требало би да будете веома селективни приликом куповине фотоапарата.

Ако имате иПхоне, онда сте такође спремни. Морате да прилагодите подешавања свог иПхоне-а према захтевима да бисте добили одличан снимак.

Снимање више снимака

Увек се препоручује да направите више снимака током фотографисања. Првих неколико би могло бити мало зарђало. Покушајте да сликате из различитих углова и позиција да видите који од њих изгледа најбоље.

Када снимите добру количину слика, можете да их отпремите на свој лаптоп да видите како сте то урадили. Чак и ако неки можда не изгледају добро, велике су шансе да ћете пронаћи прави када кликнете на више снимака.

Сада имате савршену идеју о томе како да фотографишете производ. Ипак, најбоље је унајмити професионалног фотографа производа за боље резултате.

Тренутно постоји превелика важност фотографије производа на тржишту за сваки бренд.

Обавестите нас о томе укратко.

Важност фотографије производа за предузећа

Добра фотографија производа је фактор истицања и за традиционалне и за е-трговине. Људи се више ослањају на фотографије јер не могу сами да провере производе пре куповине.

Често се види да се производи са висококвалитетним сликама купују више од оних без фотографија или слика лошег квалитета. Поврх тога, визуелни садржај се такође више дели на различитим платформама друштвених медија. Дакле, олакшавате људима да деле ваше производе на мрежи.

Да бисмо вам олакшали разумевање, ево неких предности фотографије производа.

Подстиче продају

Главни разлог за фотографисање производа је повећање продаје и привлачење посетилаца. Када истакнете карактеристике производа висококвалитетним фотографијама, чините да производи изгледају боље од оних конкурената.

Повећава присуство друштвених медија

Људи проводе доста свог времена на мрежи на различитим платформама друштвених медија. Тренутно, визуелни садржај привлачи више пажње у поређењу са садржајем заснованим на тексту.

Можете досећи ширу публику путем друштвених медија уз одличне фотографије производа. Видећете људе како деле снимке ваших производа на друштвеним медијима, што ће на крају повећати вашу продају.

Побољшава СЕО

Фотографије производа ће побољшати СЕО ваше веб странице. Како се ваша веб страница рангира више, добићете више посетилаца. Претраживач ће поставити вашу онлајн продавницу на врх када поставите висококвалитетне, релевантне и детаљне фотографије.

Утиче на понашање потрошача

Без обзира који производ продајете, можете створити савршену атмосферу за купце помоћу праве фотографије производа. На пример, ако се бавите продајом органских производа, можете да подесите фотографију производа са фармом у позадини. Ово ће купцима пружити еколошки прихватљиву атмосферу.

Илуструје бренд Персона

Фотографија производа вашег сајта ће одражавати личност и квалитет вашег бренда. Стоцк слике су добра опција, али ако желите да изградите кредибилитет свог бренда, онда морате да идете са аутентичним фотографијама својих производа и услуга.

Оригиналне фотографије ће повећати поверење сваког купца према вашем бренду. Дакле, увек је боље ићи са снимцима производа, а не само са сликама.

Ови фактори ће вам помоћи да разумете важност фотографије производа за ваше пословање. Одличан је избор за улагање у фотографисање производа јер ће то донети одличне приносе.

Као што знате, увек је боље конкретан посао препустити професионалцима. Исто је и са фотографијом производа. Ако размишљате о унајмљивању професионалног фотографа производа, можете да добијете прави избор са различитих платформи. Нема потребе да тражите фотографа производа у мојој близини на Гоогле-у јер одређене платформе могу директно да вас повежу са њима.

Постоји много места за запошљавање слободњака. Али боље је користити поуздане веб странице за боље запослење. Хајде да погледамо неке од ових платформи.

Фиверр

Фиверр је прва платформа која свима пада на памет кад год је у питању запошљавање слободњака. Без обзира на врсту услуге која вам је потребна, овде можете пронаћи правог фрееланцера.

Фиверр олакшава пролазак кроз цео портфолио било ког фрееланцера пре него што их контактирате. Дакле, можете контактирати само некога чији вас рад импонује. Поврх тога, можете добити прилагођену понуду у року од неколико минута због Фиверровог система за размену порука.

Нема потребе да идете са компликованим процесом запошљавања. Само треба да пронађете слободњака са потребним вештинама, контактирате га, договорите услове рада и цене и имате договор. Овај једноставан процес чини Фиверр првим избором за људе да ангажују слободњаке.

Упворк

Упворк следи мало другачији приступ у поређењу са Фиверром. Ако се радујете ангажовању дугорочног фотографа производа или фрееланцера, Упворк ће вам олакшати посао. Процес фактурисања је поједностављен на Упворк-у јер је лако пратити одрађене сате.

Слободњаци могу да креирају веома детаљан профил да покажу своје вештине и стручност на платформи. Без обзира на ваш буџет за фотографисање производа, овде можете пронаћи праву особу која ће обавити посао.

Упворк је најбоља платформа за једноставно праћење и фактурисање слободних фотографа производа.

Снаппр

Снаппр је као решење на једном месту за креирање визуелног садржаја. Без обзира да ли тражите слободњака за фотографисање једног производа или имате потребу за милионима фотографија, можете се ослонити на Снаппр да све уради уместо вас.

Можете ступити у контакт са професионалним фотографима из околине. Најбоља ствар овде је што можете унајмити било ког талентованог фотографа чак и са најавом од само два сата. Можете резервисати једно снимање производа на захтев за мање од 60 секунди према вашим потребама.

Поврх тога, Снаппр такође пружа моћан софтвер за аутоматизацију свих процеса креирања визуелног садржаја за ваше пословање. Ако ваше пословање захтева 50 или више делова визуелног садржаја сваког месеца, ово је прави избор.

Топтал

Топтал је још једна корисна платформа ако се радујете дугорочном ангажовању слободњака, а да не размишљате о сталном запосленом. Слободњаци на Топталу су ручно бирани због својих вештина и стручности.

Када ангажујете производног фотографа, потребно је изабрати талентованог. Топтал ће вам помоћи да пронађете квалификованог фотографа на слободној основи који ће одговарати вашим потребама.

Ако тражите квалификоване и високо обучене професионалце, свакако треба да погледате Топтал. Поврх свега, нема ризика пре него што се запосли овде. Добијате двонедељни пробни период како не бисте на крају запослили погрешну особу.

Фрееланцер

Фрееланцер користи га многа велика предузећа за запошљавање квалификованих слободњака. Процес овде је прилично једноставан. Потребно је само да се региструјете на платформи и објавите своје захтеве за посао. Када завршите са тим, морате да сачекате да слободњаци дају понуду за ваш пројекат.

Најбоља ствар код Фрееланцер-а је то што су његови услови плаћања прилично флексибилни. Можете унајмити слободног фотографа производа и платити га по сату или за цео пројекат. Постоји чак и систем плаћања прекретница тако да морате да платите само када пројекат достигне наведену прекретницу.

Фрееланцер апликација олакшава праћење вашег пројекта чак и када нисте испред лаптопа или десктопа.

Пошто на платформи постоји много фотографа, биће вам прилично лако одабрати правог фотографа производа за ваше пословне потребе.

Ово су биле неке од најбољих платформи за проналажење талентованих фотографа производа.

Када је у питању фотографија бренда, препоручује се да потрошите мало више на квалитет.

Погледајмо сада неке специјализоване организације за фотографисање производа.

Специјализоване организације за фотографију производа

Ако не желите да идете са слободњацима, чак можете ићи са специјализованим организацијама за фотографисање производа. Ове организације имају тим професионалаца за обављање сваког задатка.

Скуаресхот

Скуаресхот је специјализована организација за професионалну фотографију производа. Можете попунити њихову листу креатора снимака да бисте добили конкретан цитат на основу одабраних слика и углова. Сада морате само да пошаљете своје производе са унапред плаћеном етикетом за отпрему у њихов студио.

Добићете тренутна обавештења путем е-поште за сваки корак. Бићете обавештени када ваши производи буду послати у студио, испоручени, па чак и када снимање почне.

Пошто су слике спремне, добићете линк са свим снимцима. Можете затражити измене ако нешто није у складу са вашим захтевима. Када све буде готово, Скуаресхот ће послати ваше производе назад, а ви ћете такође имати висококвалитетне снимке производа.

Про Пхото Студиос

Ако желите задивљујућу фотографију производа, требало би да погледате Про Пхото Студиос. Њихов тим користи најсавременију опрему и технологију за снимање невероватних фотографија производа. Можете добити снимке производа према вашим потребама са врхунским детаљима.

Без обзира за коју платформу су вам потребне фотографије, добићете савршен сет снимака производа. Као што име говори, потпуно су професионални у свом послу.

Фотографија производа

Цео процес добијања снимака производа је прилично једноставан са Продуцт Пхото. Једноставно морате да наручите онлајн без захтева за плаћање унапред. Следећи корак је да пошаљете своје производе на тражену локацију, а затим ће њихов стручни тим почети да ради на вашим снимцима.

Професионално фотографисање врши стручни тим у студију. Пошто су готови са фотографијом производа, можете прегледати фотографије. Ако сте задовољни сликама, можете директно извршити уплату. Ако не, можете затражити од тима да изврши све потребне промене углова, позадине или било чега.

Тхриве Продуцт Студио

Кликните на слике производа које повећавају вашу продају Тхриве Продуцт Студио. Без обзира да ли желите да добијете фотографије производа на белом или наручите фотографије животног стила, овде можете добити услуге одличног квалитета.

Можете очекивати висококвалитетне фотографије у белој боји за приказивање ваших производа на платформама за е-трговину. Чак и ако желите да снимите свој производ у сценаријима у реалном времену, можете проверити њихове услуге фотографисања животног стила.

Можете тражити онолико измена колико вам је потребно да бисте добили савршену слику за свој производ.

Дакле, ово су неке професионалне организације које вам могу помоћи у фотографисању производа.

Фотографије производа често мотивишу сваког посетиоца да купи производ. Ако фотографија вашег производа не може да привуче пажњу гледаоца, пропуштате многе могућности продаје. Морате унајмити професионалног фотографа производа да бисте побољшали продају.

Неколико корисних алата за пројектовање

Чак и ако сте мало предузеће, можете испробати неколико алата за дизајн који вам могу помоћи да дизајнирате имиџ производа.

Ево 2 најбоља алата на која се можете ослонити.

Цанва

Када дизајнирате било шта дигитално као што је банер, слика производа, презентација или било шта друго, можете се ослонити на Цанва.

Цанва нуди мноштво функција које вам помажу да дизајнирате савршену слику производа која привлачи пажњу сваког посетиоца. Можете чак да проверите и готове шаблоне на Цанва-у тако да не морате да почнете од нуле.

Адобе Цреативе Цлоуд

Ниједна слика производа није спремна без поновног додиривања, уређивања и правилног истицања. Када завршите са кликовима, потребно је да користите прави алат за уређивање фотографије производа.

Адобе Цреативе Цлоуд комбинује Лигхтроом и Пхотосхоп да трансформише слику вашег производа у машину која покреће продају. Ако можете било шта да замислите, можете то да креирате помоћу Адобе Цреативе Цлоуд-а.

Закључак

Дакле, овде имате много ресурса и савета да уздигнете свој бренд у небо помоћу фотографије производа. Одабир правог фотографа производа је изузетно важан јер фотографија производа може побољшати или уништити ваш посао.