Уредне НФЦ карактеристике, али прескупе

Кључне Такеаваис

  • Питака МагЕЗ Цар Моунт Про 2 безбедно се причвршћује на отвор на контролној табли и бежично пуни ваш иПхоне помоћу МагСафе технологије.
  • Јединствена карактеристика носача за аутомобил су три уграђене НФЦ ознаке које вам омогућавају да покренете пречице.
  • Упркос иновативним карактеристикама, носач за аутомобил је прескуп и може се лако заменити Сири или НФЦ ознакама.

Питака МагЕЗ Цар Моунт Про 2 безбедно пристаје на вентилациони отвор на контролној табли, магнетно хвата ваш телефон, пуни до 18В, а чак има и три уграђене НФЦ ознаке између којих можете да прелазите. Нажалост, иако звучи као савршен МагСафе носач за аутомобил, Питака наплаћује премиум за додатну опрему са бројним недостацима и адаптером за напајање који недостаје.

Питака МагЕЗ Цар Моунт Про 2

МагЕЗ Цар Моунт Про 2 добро се причвршћује за било који вентилациони отвор помоћу стезаљке, а МагСафе подлога држи ваш иПхоне причвршћен и бежично се пуни. Јединствено, прекидач за пребацивање вам омогућава да мењате између три уграђене НФЦ ознаке, омогућавајући вам да покренете своје пречице. Нажалост, ово није довољно да оправда високу цену и може се лако реплицирати било са Сири или неким лепљивим НФЦ ознакама.

Начин причвршћивања Клип за вентилацију

Величина телефона Било који Магсафе иПхоне

Подесив угао? да

Прос

  • Сигурно причвршћивање
  • МагСафе ради добро чак и на неравним путевима и наставља да се пуни

Цонс

  • Није укључен УСБ адаптер за надстрешницу
  • НФЦ ознаке су чврсто кодиране са УРЛ-ом и потребна им је апликација треће стране да би их избрисала
  • Прескупо за оно што се нуди

Шта је у кутији?

Џејмс Брус / МакеУсеОф

Унутра ћете пронаћи МагСафе држач, одвојени наставак за отвор за вентилацију, две гумене копче за каблове и УСБ-Ц на Ц кабл.

  10 Цхроме екстензија које ће вам помоћи при писању

Обратите пажњу на одсуство стварног адаптера за надстрешницу/упаљач за цигарете. Само се претпоставља да имате УСБ-Ц порт негде на контролној табли. Немам — а мој ауто није толико стар (Митсубисхи Оутланд ПХЕВ из 2014.). Срећом, имао сам старији пуњач који је дошао са мојом сада поквареном камером, али чак и тако. Чињеница да ни алтернативни кабл за УСБ-А порт ни стварни 12В пуњач за аутомобилски порт нису укључени у носач за аутомобил од 60 долара је збуњујућа. Дакле, можда ћете морати да урачунате још 10 долара за УСБ адаптер за напајање за аутомобил.

Постављање Питака МагЕЗ Цар Моунт Про 2

Џејмс Брус / МакеУсеОф

МагЕЗ Цар Моунт Про 2 има безбедну копчу са чегртаљком. Само га ставите у раван отвор за ваздух, уверите се да црвена кука може да зграби један од отвора за вентилацију, а затим окрените чегртаљку да је затегнете.

Џејмс Брус / МакеУсеОф

Имао сам неких проблема да закопчам штипаљку, и на крају сам морао да је поставим наопако, али без обзира на то је био сигуран. Ово се завршава лоптастом главом, на коју ЕЗМаг носач кликне, дајући вам потпуну слободу да подесите угао.

Џејмс Брус / МакеУсеОф

Ово је универзална верзија носача, али Питака такође продаје а Тесла Модел 3/И верзија јер, наравно, Тесла има јединствене вентилационе отворе.

НФЦ акције

Џејмс Брус / МакеУсеОф

Главна јединствена карактеристика Питака МагЕЗ Цар Моунт Про 2 у односу на било који други генерички МагСафе носач за аутомобил је укључивање три променљиве НФЦ ознаке. Сваком се може доделити другачија пречица или аутоматизација, али пребацивање између сваког може бити помало незгодно ако имате дебеле прсте, као ја.

Џејмс Брус / МакеУсеОф

Мораћете да забијете нокат унутра и пребаците прекидач за уметање. На први поглед можете видети који је тренутно подешен, јер ће се боја променити; црвена, бела, затим плава, са леве, централне и десне стране. Сваки од њих је јединствена ознака којој се може доделити другачија радња.

  Како претворити ЈПГ у друге формате слика

Подразумевано, свака НФЦ ознака је програмирана са УРЛ-ом који показује ка веб локацији Питака.

Додељивање ових радњи је изненађујуће лако, користећи уграђену апликацију Пречице на иОС-у. Андроид нуди сличну функционалност, иако је тамо нисам тестирао.

Пречице могу бити моћне алатке, које обављају низ неповезаних задатака, чекају на унос корисника и прилагођавају кључне системске поставке; али такође могу бити потпуно бескорисни, у зависности од тога са којом апликацијом желите да комуницирате. На пример, надао сам се да могу да програмирам НФЦ ознаку да отворим Спотифи и почнем да пуштам своју омиљену Ло-Фи листу песама. Стигао сам до „отвореног Спотифи-а“. Ни Плаи ни Плаи одређене плејлисте нису подржане у Спотифи-у.

Није сасвим јасно ко је овде крив, али с обзиром на то да постоји читава гомила апликација које подржавају пречице и аутоматизација, претпостављам да би то били лењи програмери Спотифи-а. Претпостављам да је отварање апликације боље него ништа.

Такође сам додао пречицу која би отворила Мапе и додала ново одредиште за Дом. Апплеове изворне апликације имају много бољу подршку, наравно.

Ипак, с обзиром на високу цену и чињеницу да је променљиви НФЦ једна од ретких истакнутих карактеристика Питака МагСафе Моунт Про 2, вреди покушати да креирате те пречице или аутоматизације пре него што ово купите. И запамтите да вам ионако не треба НФЦ: Сири команда је подједнако функционална.

Нажалост, чак и након додавања пречице свакој НФЦ ознаци, и даље је инсистирао на приказивању обавештења о отвореном веб сајту када је ознака додирнута. Овај УРЛ је чврсто кодиран у саму ознаку и није потребан када се покреће пречица (која само чита ИД).

Постоји начин да ово поправите без забрљања креираних пречица: преузмите бесплатна апликација НФЦ алати. Пронаћи ћете опцију за брисање ознаке тамо под Остало. Урадите ово за сваку променљиву ознаку и кодирани УРЛ ће бити уклоњен. То је мала сметња, и ионако нема разлога да се ово програмира. Питака упутства за подешавање пречица такође не говоре како уклонити УРЛ, тако да могу само претпоставити да их заправо нису тестирали са иПхоне-ом. Колико могу да кажем, ово није проблем на Андроид-у, који замењује све постојеће информације приликом креирања рутине (еквивалент Андроид пречицама).

  11 најбољих АИ генератора прича који стварају светове маште

Да ли треба да купите Питака МагЕЗ Цар Моунт Про 2?

Џејмс Брус / МакеУсеОф

Питака МагЕЗ Цар Моунт Про 2 је прескуп. Скоро да бих то могао да опростим ако је укључивао одговарајући пуњач за ауто; али није. Функционалност пребацивања НФЦ ознаке је паметна јединствена продајна тачка, али свакако не оправдава цену и ионако се лако може заменити гласовним командама.

Са становишта основне функционалности, добро се причвршћује за вентилациони отвор, а мој иПхоне је ту магнетно седео и пунио се помоћу МагСафе-а, чак и кроз просечну неравну Цорнисх траку. Нема ту проблема. Али наћи ћете конкурентске МагСафе носаче за аутомобиле који то могу да ураде за упола нижу цену.

Питање је онда: да ли желите да платите дупло више за неке НФЦ ознаке? Ако сте очајни за том функцијом (што може бити супер – ако је апликација подржава), ево педесет НФЦ налепница за 13 долара – одштампајте сопствене уредне етикете и облепите свој аутомобил њима.

Како јесте, мало је разлога да препоручите Питака МагЕЗ Цар Моунт Про 2 у односу на било коју од јефтинијих конкурената. То није производ са грешком – једноставно није вредан тога.

Питака МагЕЗ Цар Моунт Про 2

МагЕЗ Цар Моунт Про 2 добро се причвршћује за било који вентилациони отвор помоћу стезаљке, а МагСафе подлога држи ваш иПхоне причвршћен и бежично се пуни. Јединствено, прекидач за пребацивање вам омогућава да мењате између три уграђене НФЦ ознаке, омогућавајући вам да покренете своје пречице. Нажалост, ово није довољно да оправда високу цену и може се лако реплицирати било са Сири или неким лепљивим НФЦ ознакама.