Зашто мој ТикТок пише у прегледу?

Друштвена мрежа под називом ТикТок омогућава корисницима да праве, деле и проналазе видео снимке. Можда ће вам требати пуно времена и рада да се објави видео на ТикТок-у ако сте озбиљни у томе да то урадите и повећате базу обожаватеља. Пре него што пустите да се покрене, морате да се уверите да је све савршено, укључујући и тајминг музике и позадину. Пошто није све под вашом контролом, негативне ствари се могу и дешавају с времена на време. Иако су неуобичајене, ТикТок грешке могу бити отежавајуће за решавање када се појаве. Многи корисници су недавно приметили да ТикТок чешће прегледава њихове постове, због чега отпремање траје дуже или се никада не дешава. Неколико корисника ТикТок-а наилази на досадна упозорења о недостатку прегледа док покушавају да објаве видео. Нове објаве немају прегледе, а неки корисници се питају да ли им је забрањен приступ. Ако сте неко који тражи савете о томе зашто је мој ТикТок у прегледу, останите са нама! Доносимо вам користан водич који ће вас научити како да поправите ТикТок на прегледу и зашто је ваш видео на прегледу и не може се делити.

Зашто мој ТикТок пише у прегледу?

Ова апликација пружа форум за младе људе да се изразе синхронизацијом усана, хумором, плесом и другим средствима. Филмови које креирају корисници такође могу да се деле са другима у њиховој локалној заједници. Апликација је позната по својој природи која изазива зависност и високом нивоу интеракције са својим прилагођеним феедовима забавних кратких видео записа упарених са музиком и звучним ефектима. У овом чланку ћете сазнати зашто се ваш ТикТок прегледа даље. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

  Како гледати брзе и жестоке филмове на Нетфлику са било ког места?

Хоће ли видео са 0 прегледа добити ТикТок на прегледу?

Да. Тхе ТикТок механизам прегледа платформе се често примењује на већину видео снимака који немају прегледа. Када се видео први пут објави, аналитика се често ажурира 12 до 24 сата касније. Као резултат тога, могло би да прође неко време пре него што видите број прегледа за последње отпремање.

Зашто Мој ТикТок каже да је у прегледу?

Када видите обавештење о прегледу ТикТок-а, то обично имплицира да је нешто пријављено, најчешће због насиља, крви или нетачних информација о осетљивој теми. Овај проблем је можда резултат грешке, иако је стварни узрок његове спорадичне појаве непознат. Апликација ТикТок се може поново покренути да би се проверило да ли је обавештење нестало и да ли је видео поново у свом редовном стању, али ако сам ТикТок има проблема, можда ћете морати да сачекате да га интерно поправе.

 • Сексуално експлицитан материјал или материјал за одрасле: Упркос законској старосној доби од 13+, ТикТок је веб локација која служи корисницима свих узраста и омогућава употребу материјала широкој публици, укључујући децу. Не можете да отпремате садржај за одрасле или порнографски садржај из више разлога у безбедном дигиталном окружењу као што је ово. Такође позивате апликацију да уклони ваш видео или прикаже обавештење ТикТок Видео у прегледу на тај начин.

 • Видео снимци са насилним садржајем: Садржај који приказује насиље и крвопролиће је још један фактор у обавештењу „ТикТок видео у прегледу“. Ово може бити штетно за све укључене, посебно ако је особа на другом крају екрана малолетна млађа од 15 година.

 • Видео снимци који приказују или заговарају злочине или крше морал: Забрањено је приказивање насилних снимака злочина јер могу нехотице утицати на децу.

 • Кршење ауторских права: Ово је мутан регион где тачни прописи нису јасни, па је то често проблем који утиче на многе друге апликације уопште и ТикТок посебно. Није дозвољено креирање видео записа и других облика материјала који крше ауторска права ИП-а.

Зашто је мој видео још увек у прегледу ТикТок-а?

Иако се то повремено дешава, период прегледа може бити краћи или дужи од типичних 48 сати. У последње време, неколико корисника је открило да је ТикТок своје недавно послате филмове ставио на преглед и да су тамо закључани сатима. Можете добити забрану у сенци, привремену забрану или чак трајну забрану ако се након процене утврди да је видео неприкладан.

Зашто ТикТок каже да је овај видео у прегледу и да се не може делити?

ТикТок изјава „Видео је у прегледу и не може се делити“ прилично је досадна. Ово спречава емитовање видео записа који би иначе били видљиви другим људима. Обавештење које гласи „Видео је у прегледу и не може се делити“ указује на то да су ТикТок-ови аутоматски трагачи означили видео као можда сексуалан или непристојан. Након тога, супервизор ће га прегледати и утврдити да ли је прихватљиво или не.

Зашто је ТикТок видео са 0 прегледа у прегледу?

Хајде да видимо зашто је ваш видео на прегледу упркос томе што има 0 прегледа:

 • Могуће је да лош квалитет видео снимка спречава друге да га гледају. Да би се утврдило да ли је материјал на ТикТок-у у складу са стандардима, АИ испитује целокупно осветљење, графику и звук клипа. Ако алгоритам утврди да је ваш видео неприкладан, неће га активно промовисати. Зато би требало да постављате видео снимке високог квалитета на ТикТок.
 • Дупликат материјала или употреба забрањеног гаџета од стране предузећа су још две могућности зашто видео не добија ниједан преглед.

 • ТикТок такође забрањује корисницима да деле било шта што је заштићено правима интелектуалне својине, па се уверите да су видео снимци које пошаљете или јединствени или незаштићени.
 • Они такође забрањују употребу одређених хасхтагова или предмета, као што је оружје.
 • Поред тога, механизам прегледа ТикТок платформе често утиче на већину видео снимака који имају 0 прегледа. Када се видео први пут објави, аналитика се често ажурира 12 до 24 сата касније. Као резултат тога, могло би да прође неко време пре него што видите број прегледа за последње отпремање.

Колико дуго је ТикТок на прегледу?

Потребно је само 2 до 48 сати да се заврши евалуација. У ретким околностима, потенцијално може потрајати недељу дана.

Колико дуго се видео снимци прегледају на ТикТок-у?

Због огромног обима садржаја који се објављује, успех ТикТока довео је до повећања времена потребног за процену видео записа. Ако је видео уклоњен из ТикТок-а, биће потребно око 48 сати да га прегледамо. Међутим, повремено траје дуже од 48 сати.

Како да поправим ТикТок у прегледу?

Сада када знате колико дуго су видео снимци на прегледу на ТикТок-у, јавите нам како да поправимо ТикТок у прегледу. Ево неких поправки које можете испробати ако је ваш ТикТок у прегледу:

 • Након пет минута, претворите видео у приватни ако се још увек прегледа. Након 30 до 45 минута, вратите га јавности.
 • Такође, можете изабрати да сачекате док се поступак прегледа не заврши као крајње решење.
 • Ако погледате колико је људи примило обавештење о прегледу, системски проблем такође може бити грешка. Могуће је да ћете морати да сачекате док ТикТок не реши проблем ако је то случај.

***

Надамо се да сте сазнали зашто је мој ТикТок у прегледу. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.