Зашто ТектНов каже да је позив одбијен?

ТектНов је провајдер комуникационих услуга у америчком власништву који су 2009. године основала два студента. Од тада су порасли у обиму и структури и сада се могу похвалити преко десет година пружања бесплатних услуга позивања у САД и Канади. То је апликација за комуникацију која функционише као провајдер мобилне виртуелне мреже. Иако опонаша конвенционалне апликације за размену порука, основне идеје су усмерене на различите групе корисника. Ако тражите савете о томе како да позовете некога на ТектНов-у, или ако се суочавате са проблемима као што је одбијање вашег ТектНов позива, доносимо вам водич који ће вам помоћи у истом. Такође ћете научити шта се дешава када некога блокирате на ТектНов-у.

Зашто ТектНов каже да је позив одбијен?

У овом чланку ћете сазнати зашто пише да је позив ТектНов одбијен. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Да ли се ТектНов бројеви могу блокирати?

Да. ТектНов долази са комплетним комплетом за активацију СИМ картице. Поред тога, нуде опције које вам омогућавају да персонализујете ниво услуге коју добијате, дајући вам потпуну контролу над вашим месечним трошковима за телефон. То значи да можете имати свој број и додати нови број преко ТектНов-а. Било који број може бити блокиран другим бројем, било да се ради о ТектНов броју или не. Једноставно пошаљите #СТОП на било који број ТектНов који желите да блокирате да бисте то постигли. #СТОП ће подједнако утицати на бројеве ТектНов и оне који нису ТектНов. Ако наставе да покушавају након овога, њихов ТектНов позив ће бити одбијен.

  Како направити брошуру у Мицрософт Ворд-у

Шта то значи када позовете број ТектНов и он каже да је позив одбијен?

ТектНов позив одбијен обично значи да су блокирали ваш број или да једноставно нису задржали апликацију на свом уређају.

Зашто ТектНов каже да је позив одбијен?

ТектНов је заснована на апликацији Давалац услуга. Они ће вам дати број који је могао и раније припадати некоме. Дакле, особа коју зовете преко ТектНов-а може имати црно-беле листе позивалаца на основу одређених конфигурација, понекад и без претходног знања о томе. Можда број који покушавате да позовете припада некоме ко је деинсталирао апликацију. Дакле, када неко позове, њихов ТектНов позив ће бити одбијен.

Зашто не могу да позовем некога на ТектНов?

Након што смо сазнали зашто је ТектНов позив одбијен, када не можете да позовете некога на ТектНов-у, то може бити из различитих разлога. Обично, ТектНов вам омогућава да се неприметно повежете на њихову Натионвиде Вирелесс Нетворк, али можете се суочити са проблемима из следећих разлога:

  • Одбијене или онемогућене неопходне дозволе
  • Застарела апликација ТектНов
  • Нестабилна или нема интернет везе
  • Режим рада у авиону или авион је омогућен
  • Оштећени кеш и подаци апликације ТектНов
  • Неадекватни међународни међуградски кредити на ТектНов-у

Шта се дешава ако некога блокирате на ТектНов-у?

Када сазнате зашто је ТектНов позив одбијен, ако блокирате некога на ТектНов-у, он више неће моћи да вас контактира.

Напомена: И даље вас могу контактирати преко засебних бројева који нису регистровани у ТектНов-у. То се може догодити чак и ако уклоните апликацију са свог уређаја. Молимо вас да пријавите преко ТектНов корисничка подршка страницу и представници ће вам помоћи.

  Како да трајно избришете свој Нетфлик налог

Како знате да ли је ваш ТектНов број блокиран?

Образац говорне поште/тон звона неће радити глатко. Упит за говорну пошту ће се појавити након неколико звона када позовете деблокирани број. Уместо тога, ићи ћете директно на говорну пошту ако је уређај особе искључен или ако тренутно разговара. Нећете добити никакву индикацију ако позовете некога ко је блокирао ваш број.

Најбољи начин да сазнате је да позовете особу преко другог броја и видите да ли се позив повезује глатко. Ако су у могућности да се повежу на тај начин, можда ћете моћи да сазнате да ли/зашто имају блокирао те.

Како можете знати да ли неко користи ТектНов?

Осим ако некога не блокирате на ТектНов и примили сте позив или поруку од некога са бројем, можете сазнати да ли користи ТектНов помоћу саме апликације ТектНов. Сви записи ће се појавити у апликацији. |А ако не користе, можете бити сигурни да не користе ТектНов. Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали зашто пише да је ТектНов позив одбијен.

Колико дуго траје број ТектНов?

ТектНов бројеви неће истећи осим ако не одбаците налог на свом уређају. Индикатор да је налог у употреби је неопходан, због чега је неопходан одлазни СМС или телефонски позив.

Такође можете купити неке од премијум бројева тако што ћете платити номиналну накнаду. Ово је засновано на претплати, па га је лакше пратити у смислу временског периода у којем можете задржати број, након чега се може доделити неком другом. Додатак закључаног броја можете купити засебно чак и ако немате Премиум број, који ће задржати ваш број повезан са вашим налогом током трајања закључане претплате. Премиум и Лоцкед-Ин бројеви су доступни по цени од 4,99 УСД и 6,49 УСД годишње.

  10 курсева дигиталне трансформације и сертификата за корак напред у каријери

Зашто Мој ТектНов не ради?

Увек треба да користите ажурирану верзију апликације на свом телефону осим ако не желите да ваш ТектНов не ради исправно. Може постојати неколико разлога зашто се суочавате са проблемом да ТектНов не ради, што укључује неке од тачака које смо раније споменули у вези са ажурирањем и приватношћу. Коришћење ВПН-а такође може довести до проблема са мрежом. Ако ТектНов не функционише, постоји велика могућност да апликација има грешку или грешку, или да је њихов сервер неисправан. Тим ТектНов ће већ радити на решавању овог проблема што је пре могуће.

***

Надамо се да је овај водич био од помоћи и да сте могли да сазнате зашто пише да је ТектНов позив одбијен. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.