10 начина на који креатори садржаја могу да користе Цанвине услуге штампања

Као креатор садржаја, велики део вашег времена трошите на стварање видео записа и постова за ваш бренд. Међутим, постоји маркетиншка страна креирања садржаја коју треба узети у обзир.

Доступни производи за ваше пратиоце помоћи ће не само да им пружите прилику да вас подрже, већ и да ваше име буде познато у свету. Ово је још једна ствар у којој Цанва може помоћи.

Наставите да читате да бисте видели како вам Цанвине услуге штампања могу помоћи као креатору садржаја.

Шта је Цанва услуга штампања?

Цанва услуга штампања је на једном месту за свакога коме је потребан штампан дизајн. Постоји импресивна количина доступних опција за оно што треба одштампати, од одеће до коверти.

Штампање са Цанва-а је такође невероватно лако. Можете или почети од нуле у Цанва уређивачу дизајна и одштампати своју креацију, или можете да отпремите већ припремљени дизајн и преузмете га одатле.

Постоји неколико опција за испоруку. Можете одабрати стандардну испоруку, која је бесплатна, или можете одабрати експресну испоруку. Такође можете изабрати да преузмете своју поруџбину у најближој канцеларији ФедЕк-а или у најближој канцеларији компаније Стаплес. Последња опција је доступна само у Сједињеним Државама и Канади.

Поред тога, Цанва има гаранцију среће на своје штампане производе. Ако нисте задовољни како је нешто испало, само обавестите Цанву. Компанија ће пронаћи начин да реши проблем – било да је то поновно штампање или рефундирање вашег новца.

Зашто би креатори садржаја требало да користе Цанвину услугу штампања

Цанва је одлична платформа коју креатори садржаја могу искористити. Креатори могу да направе своје логотипе, дизајнирају банере својих веб локација, па чак и да направе сопствене веб странице директно из Цанва уређивача.

  Поправи грешку Форза Хоризон 4 Ова апликација не може да отвори

Када је реч о Цанвиним услугама штампања, постоји неколико начина на које креатори садржаја могу имати користи од тога. Штампање вашег дизајна помаже у маркетингу вашег бренда. Ваш лого се може приказати на готово свему што би свет приметио.

Поред тога, приступ сервису штампања олакшава отварање продавнице на вашој веб локацији. Мораћете да наручите на велико од Цанве да бисте били сигурни да имате довољно залиха, али што више наручујете, Цанва вам даје већи попуст.

Али шта је са тобом? Можете ли да одштампате материјал за себе? Наравно. Цанва има неколико производа који помажу у организацији и вођењу белешки.

Најбољи део коришћења Цанвине услуге штампања је то што дизајн почиње и завршава се платформом. Не морате да бринете о преузимању праве датотеке или да проверите да ли су димензије тачне за производ. Цанва ће све то урадити уместо вас пре него што прихвати вашу уплату и пошаље ваш дизајн у квалитетну штампарију.

Производи које креатори садржаја могу да штампају помоћу Цанве

Можда се питате које производе бисте требали узети у обзир за своје пословање. Као креатор садржаја, заиста нема погрешног одговора на оно што треба да произведете. Испод је само неколико опција од којих бисте могли имати користи и како их можете користити за своју гужву.

1. Налепнице

Налепнице су визит карте за креаторе садржаја. Видите их свуда – на лампама, на наменском зиду са налепницама у пиварама и на лаптоповима. Они служе сврси, и искрено, људи их воле.

На Цанва-у се налепнице лако дизајнирају и представљају ваш бренд. Можете ставити свој логотип на налепницу или само своје име са неким забавним дизајном. Можете чак и да ставите КР код на њега да одведете друге до вашег блога или ИоуТубе канала.

  Како ограничити брзину преузимања у Цхроме-у

2. Одећа

Цанва вам даје могућност да одштампате своје дизајне на дуксеве, дуксеве и мајице – а ко не воли да носи бар један од ових?

Међутим, то не мора увек да буде ваш лого, па чак ни име ручке. Ако сте уметник са радњом, своју уметност можете ставити на одећу. Људи ће волети да носе ваше ексклузивне дизајне.

3. Тоте торбе

Торбе су одличне торбе за куповину и начин за ношење ствари. Зашто не поставите свој лого и на један? Док купујете намирнице или носите опрему за замак од песка на плажу, ваш бренд ће бити тешко промашити.

Цанва торбе су такође еколошки прихватљиве. У потпуности се могу рециклирати и компостирати, тако да можете бити сигурни да знате да је ваше име на производу вредном труда.

4. Посуђе за пиће

Желите да одштампате дизајн на шољи или боци за воду? Цанва има ту опцију. Ваше присталице ће волети да носе ваш бренд по граду док остају хидрирани. Штавише, свако јутро ћете попити шољу кафе са својим именом да вас инспирише.

Опште посуђе за пиће понекад кошта мало скупље — али не морате да бринете. Цанва има конкурентне цене за своје производе и тешко је победити ту предност бесплатне доставе.

5. Коверте

Ако имате продавницу на мрежи, добра је пракса да имате прилагођене коверте за слање својих производа. То показује да сте озбиљни у вези са својим брендом и чини узбудљивије искуство када купац добије куповину поштом.

Цанва има опцију да наручи и обичне коверте и коверте за отпрему, у зависности од ваших потреба и ваших производа. Ако сте склони да шаљете предмете у кутији, можете размислити о томе да ставите налепницу на врх.

  Уличне трке 2 је једноставна тркачка игра без бесмислица [Review]

6. Свеске

Свеска је још једна забавна ствар коју многи људи често користе. Па, зашто не ставите свој бренд на један? Цанва вам даје могућност да изаберете штампање бележнице у малим и великим величинама. Можете то учинити и као тврди или меки повез. Избор је потпуно ваш.

7. Разгледнице

Са друштвеним медијима, разгледнице се обично заборављају, али оне имају место у вашем бренду – посебно ако сте путник.

Ако сте креатор садржаја који путује са базом обожавалаца који воле да виде где сте били, прилагођене разгледнице могу бити одличан начин да задржите своје пратиоце укључене. Много пута ће разгледнице одговарати нивоима чланства, као што су Патреон или Ко-фи, што је још један забаван начин да присталице укључите у свој рад.

8. Планери

Као креатор садржаја, већ знате колико је важно остати организован. Шта ако бисте то могли да урадите са прилагођеним планером из Цанве?

Добра ствар у креирању планера на овај начин је то што можете имати и дигиталну и штампану копију истог стила. Такође можете да поделите своје методе планирања са другима који су одушевљени вашим организационим способностима.

9. Зидни календари

Ако сте фотограф или снимате много фотографија које одговарају вашем бренду, зидни календар може бити фантастичан начин да их покажете. Можете чак додати информације за одређене датуме за које бисте желели да ваши присталице знају унапред.

10. Ознаке за поклоне

Ознаке за поклоне су леп додир када шаљете поштом производ који је присталица купио од вас. Можете их прилагодити слатком поруком и вашим логотипом или сликом која представља ваш бренд.

Такође можете оставити празно да руком напишете своју искрену захвалност за њихову куповину.

Промовисање вашег бренда је једнако важно као и креирање садржаја за њега. Цанва олакшава рад и са својом услугом штампања, као и са уређивачом дизајна који је једноставан за коришћење.

Без обзира да ли желите да креирате налепнице које ћете делити људима које упознате или да отворите продавницу и продајете артикле са вашим логотипом на њима, Цанва вам може помоћи на сваком кораку.