Како направити своју Спотифи Топ Тен н-ген Арт

Ових дана постоји неколико метода и апликација трећих страна које можемо да користимо да трансформишемо наше Спотифи податке у величанствена уметничка дела. Ако се сећате, могли смо само да испитамо нашу Спотифи статистику у прошлости. А сада, више апликација као што су Рецеиптифи и Спотифи Ицеберг су нам омогућиле да доживимо нашу музику која нам се свиђа, 10 најбољих песама и жанрова и још лепше. Недавно се појавио нови тренд који нам омогућава да производимо естетску и уметничку уметност користећи наше Спотифи податке. Дакле, ако се питате како да направите задивљујућу уметност од својих лајкова на Спотифи-у, ми смо за вас. Читајте даље да бисте сазнали више о томе како да направите своју Спотифи топ 10 уметничких дела користећи н-ген Арт.

Шта је н-ген Арт Платформа?

Користећи своје музичке или чак податке о фитнесу, можете да креирате разноврсна уметничка дела на динамичкој уметничкој платформи под називом н-Ген. Овде такође можете приказати своје уметничко дело и учествовати у друштвеној интеракцији са другима. Због своје способности да интегрише наше Спотифи податке и трансформише их у прелепа уметничка дела, ова веб страница је недавно доживела пораст популарности.

Пошто овај алат може континуирано да креира и претвара нова узбудљива уметничка дела у зависности од модификација и додатака у нашој колекцији података, сви генерисани радови се називају динамичка уметност.

Како да користите н-ген да направите своју Спотифи Топ 10 уметности

Када повежете свој Спотифи налог са н-ген уметничком платформом, можете да креирате живописну уметност од свих различитих шаблона који су овде доступни. Дакле, без икаквог даљег одлагања, хајде да научимо како да креирате своју Спотифи топ 10 уметност од н-гена:

  • Први корак је да пређете на н-ген вебсите и кликните на дугме Цреате Витх Спотифи.
  11 бесплатних онлајн алата за проверу интерпункције за трговце садржаја

  • Сада ће од вас бити затражено да повежете свој Спотифи налог тако да своју колекцију података можете претворити у прелепу уметност. Дакле, повежите свој налог тако што ћете се пријавити са потребним детаљима.

  • Након пријављивања, н-ген-арт ће захтевати дозволу за приступ подацима вашег Спотифи налога. Притисните дугме Слажем се испод и пређите на следећи корак.

  • Сада ћете бити пријављени као гост и не морате да бринете о креирању новог налога за н-ген. То можете учинити ако желите да направите галерију од својих података. У супротном, кликните на дугме Креирај одмах испод детаља вашег Спотифи налога.

  • Сада можете да почнете да креирате сопствену н-ген уметност користећи својих 10 најбољих песама и жанрова на спотифи-у. Да бисте започели генерисање, морате да изаберете један од четири различита шаблона. Изаберите било који од шаблона који вам се свиђа (за сада су доступна само два шаблона заснована на уметности).

  • Након одабира шаблона, ваша јединствена 10 најбољих уметничких дела ће бити генерисана одмах. За ову демонстрацију одабрао сам стил цветања и погледао прелепу цветну уметност Зинниа настала из мојих Спотифи података у наставку.

  • Испод слике видећете опције да дате име свом цвећу, сачувате своју Спотифи топ десет н-ген уметности, делите своју уметност и још много тога.

Како да прилагодите своју Спотифи Топ Тен н-ген Арт

  • Можете да прилагодите јединствено генерисану Спотифи топ 10 уметности на основу свог укуса користећи алате на веб локацији.
  • На пример, у стилу цветања, можете променити приказ, боју позадине, итд. Такође можете генерисати различите слике користећи различите скупове доступних података које можете лако да изаберете. Једним кликом можете да креирате посебан скуп уметности користећи н-ген.
  Како направити анкете на Инстаграму

  • Ако сте радознали да сазнате како је ова уметност настала, можете је проверити. Његови детаљи су доступни испод и ако мало скролујете, можете их све видети. Ове чињенице су заиста невероватне да их погледате.

И то је начин на који можете да креирате својих десет најбољих уметничких дела од својих података Спотифи користећи н-ген уметничку платформу. Ово је потпуно нова платформа која изгледа довољно обећавајуће да нас остави изненађене својом живописном уметношћу. Ово је само почетак и ускоро ћемо имати бројне шаблоне за различите врсте уметности. До тада, јавите нам своје мисли о овој платформи у коментарима испод.

Често постављана питања

Како да знам својих 10 најбољих Спотифи уметника?

Можете да проверите како да погледате свој Спотифи статистички чланак да бисте сазнали 10 најбољих извођача које слушате.

Како да обавим Спотифи статистику?

Спотифи Враппед је доступан на крају сваке године у апликацији Спотифи. У случају да сте пропустили, увек можете да их проверите на Спотифи Враппед сајту.