10 Питхон Цхеат Схеетс за програмере које могу да обележе

Питхон је један од широко коришћених програмских језика, посебно у науци о подацима. Са појавом технологије и науке о подацима, употреба Питхон-а се убрзано повећава широм света.

Језик је свестран, флексибилан, лак за отклањање грешака, долази са обимним библиотекама и оквирима и има снажну заједницу, што га чини изузетним избором за модерне апликације. Поред тога, веома је читљив, користи једноставну синтаксу и лако се учи у поређењу са другим програмским језицима.

Међутим, и даље ће вам требати помоћ током програмирања јер не можете да запамтите све иако разумете концепт. А ако наставите да тражите ресурсе да разјасните своје сумње, то одузима много времена.

Овде се појављује Питхон цхеат схеет. Саставили смо неке од најбољих варалица на које можете да се осврнете док програмирате и клоните се сваке мале сумње која се може појавити, посебно током ваших почетних година.

Дакле, уживајте у провери ових Питхон варалица и обележите их у свом претраживачу да бисте им приступили кад год вам затребају.

Питхонцхеатсхеет.орг: Ово је свеобухватан Питхон цхеат схеет на који се можете обратити кад год вам затреба помоћ. Покрива основе Питхон-а, функције, контролу тока, руковање изузетцима, структуре података, листе, скупове, петље, отклањање грешака, ИАМЛ, ЈСОН и конфигурационе датотеке, класе података, менаџер контекста, виртуелна окружења и још много тога.

Персо.лимси.фр: Ако желите да брзо погледате референцу са Питхон концептима на једној страници, ова варалица је за вас. Ова одлична референца покрива теме Питхон 3 од почетничког до средњег нивоа, укључујући основне концепте, модуле, конверзије, типове контејнера, услове и још много тога.

  Шта је ГаН пуњач и зашто га желите?

ВебситеСетуп: Ова Питхон варалица је доступна у ПДФ формату и укључује све основне и неке средње Питхон концепте. Обухваћене теме су типови података, креирање стринга, математички оператори, дефинисање функција, листе, торке, условни искази, речници, петље, бављење изузецима и решавање грешака.

ДатаЦамп: Ова варалица је од велике помоћи почетницима у Питхон-у за науку о подацима. Покрива типове података, променљиве, стрингове, листе, Питхон пакете за научно рачунарство, библиотеке, Нумпи низове и још много тога.

Программингвитхмосх.цом: Мосх има познату ИоуТубе канал где можете бесплатно да научите Питхон. Он је курирао ову превару за Питхон која покрива основне Питхон концепте као што су стрингови, променљиве, пријемни улази, аритметичке операције, оператори, иф искази, петље, тупле, функције, изузеци, речници, класе, модули, наслеђивање, пакети, стандардне библиотеке, Пипи , и још.

Питхон за науку о подацима: Опет, ово је сјајна Питхон варалица на једној страници за учење основа овог програмског језика, посебно корисна у науци о подацима. Можете брзо да завирите у типове података и конверзије, променљиве и прорачуне, листе и операције и методе, стрингове и методе операција, библиотеке, Нумпи низове и инсталирање Питхон-а.

ехматтхес.гитхуб.ио: Овај Питхон цхеат схеет је од помоћи ако желите да испробате вежбе за одређену Питхон тему или док радите на пројектима. Покрива правила синтаксе и важне концепте. Можете да прегледате појединачне листове да бисте се фокусирали на једну тему истовремено, а такође је погодан за штампање. Покрива листе, речнике, петље, иф и вхиле изјаве, функције, класе, тестирање кода, изузетке и фајлове, Пигаме, Плотли, Дјанго, Матплотлиб и бонус таблу за варање.

  Како да петљате ИоуТубе видео снимке и плејлисте на Цхромецаст-у

Прави Питхон: Још један свеобухватан Питхон цхеат схеет на који можете да се позовете је из Реал Питхон-а. Прелепо су објаснили основне Питхон концепте са синтаксом и примерима. Теме које покрива су примитиви попут бројева, низова и Булових вредности; колекције као што су листе и речници, контролне изјаве, петље и функције.

Цхеатограпхи: Ово је Питхон цхеат схеет од 2 странице на који можете брзо да се обратите током свог Питхон пројекта. Покрива Питхон сис променљиве, сис.аргв, посебне методе, методе стрингова, методе датотека, методе листе, Питхон ос променљиве, ДатеТиме методе и Питхон индексе и резове.

гто76: Приступите овој свеобухватној Питхон листи за варање са ГитХуб-а и погледајте је када се заглави. Креатор је укључио синтаксу за сваки Питхон концепт од почетних до напредних нивоа. Покрива листе, опсег, енумерате, тупле, речнике, генератор и итератор; типови података, библиотеке као што су Нумпи, Игре, Подаци, Слика, Аудио, Евидентирање, Сцрапинг, итд., Нитовање, интроспекција, метапрограмирање, оператори и још много тога.

Закључак

Питхон цхеат схеетс које смо покрили у овом чланку имају за циљ да вам помогну са брзим Питхон концептима од основних до напредних. Сачувајте их као обележиваче и користите их док програмирате или радите на пројекту. То ће вам уштедети време и спречити да се заглавите.

Треба да научите како треба? Погледајте ове курсеве Питхон-а.