10 плаћених сајтова за анкетирање на којима можете зарадити онлине награде за дељење погледа

Да ли сте икада чули да сте плаћени за изражавање својих идеја о бренду или послу? Да, можете зарадити тако што ћете одговарати на питања у плаћеним анкетама.

Ако појединац жели да заради новац дељењем повратних информација, плаћене анкете могу му помоћи. Анкете играју најважнију улогу у подизању нивоа пословног напретка.

Међутим, то помаже предузећима да ефикасно воде своје пословање. Анкете можемо сматрати моћним алатом који гради мостове за разумевање увида ваших клијената. Због неколико предности анкете, трговци на мало, пословни људи и компаније плаћају да присуствују њиховом обрасцу за анкету на мрежи.

Штавише, на мрежи су доступне огромне плаћене веб странице за анкете, али нису све легитимне. Неколико компанија за истраживање тржишта нуди готовину и награде за попуњавање онлајн анкета.

Онлине анкете су забавне за присуство и могу вам повећати финансијски џеп кад год вам затребају. Штавише, постоји неколико ствари које појединац мора запамтити док узима онлине анкете. Понекад ово може потрајати дуже него што мислите.

Једноставно, ако желите да зарадите мало више новца у свом слободном времену, онда можете ићи на плаћене онлајн анкете. Овај чланак ће нагласити шта су плаћене анкете и њихове предности. Касније ћемо се бавити легитимним плаћеним сајтовима за анкетирање који ће вам помоћи да побољшате ваше финансијско стање. Дакле, без губљења времена, хајде да научимо више о теми.

Шта подразумевате под плаћеном анкетом?

Плаћена анкета је врста анкете у којој се особа која даје повратне информације награђује готовином или наградама. Многе различите компаније спроводе такве анкете како би сазнале ко су њихови клијенти и шта осећају о њиховој услузи. Међутим, потребно је само да одговорите на неколико питања наведених у обрасцу.

Штавише, поставља се питање – да ли су плаћене анкете легитимне? Да, ако то радите са легитимним компанијама, оне могу побољшати ваше финансијско стање додавањем још неколико долара вашој уштеди.

Међутим, износ новца који се може зарадити радећи ове плаћене анкете зависи од броја анкета које можете завршити. Сложеност и ниво компатибилности анкета могу се разликовати јер свака анкета коју попуните има исту перспективу.

Предности плаћених анкета за предузећа

Анкетирање је један од најбољих метода прикупљања података. Компаније које мере задовољство купаца чешће ће описати своје пословање као успешно. За трговце на мало и пословне људе, анкете су од суштинског значаја да вам помогну да додатно ажурирате своје пословање. Повратне информације су корисне за побољшање производа или услуга вашег бренда које се вашем клијенту не свиђају.

Штавише, плаћене анкете помажу предузећима да управљају односима својих клијената са предузећима. Бројне су предности спровођења плаћених анкета међу пословним људима, а то су:

  • Исплативо – За разлику од писмених анкета, не морате да трошите новац на штампање формулара. Само треба да поделите упитник путем везе са својим клијентима.
  • Уштедите време – Покушај плаћених анкета на мрежи је ефикасан и штеди много вашег времена.
  • Приступачно – Можете да делите везе преко било које онлајн платформе, а ваши клијенти могу лако да попуне упитник у било ком тренутку преко својих гаџета. Најбољи део је што имате неограничен број испитаника.
  • Искреније и селективније – мишљења испитаника ће бити тачнија и детаљнија. Плаћене анкете гарантују анонимност испитаника. Предузећа могу да изаберу своју циљну публику да одговоре на њихове упитнике.
  Нема опције „Покрени са графичким процесором“ у контекстуалном менију десног клика

На крају, али не и најмање важно, анкете омогућавају предузећима широм света да тачно прикупе повратне информације, мишљења и одговоре. Ове анкете ће предузећима пружити непосредне податке о томе шта купци мисле на структурални начин како би развили стратегије за повећање продуктивности.

На крају, плаћене анкете могу створити интересовање међу вашим клијентима да присуствују вашим упитницима и интервјуима који ће додатно открити предности и слабости ваших производа.

Како плаћена анкета помаже клијенту?

Компаније зависе од оцена и повратних информација купаца како би побољшале квалитет својих производа и услуга. Учешћем у овим плаћеним анкетама, даћете им своје мишљење које ће им користити за нове промене.

Поуздани сајт ће од вас прво тражити да попуните анкету о профилу. Након попуњавања анкета о профилу, можете учествовати у анкетама које одговарају вашим интересовањима.

Штавише, анкете не само да омогућавају потрошачима да изразе оно што осећају, већ и привлаче потрошаче да сазнају нове информације о бренду и компанији. Штавише, купци могу да истакну које промене очекују од њих да направе у својим омиљеним производима. На крају, редовно похађање анкета може вам помоћи да одржите лојалност купаца.

Након што сте прочитали оволико, мора да вам је на памет пало питање: Како одабрати легитимно плаћено место за анкетирање на којем ћете зарадити новац?

Можете се придружити што већем броју платформи за онлајн анкете да бисте зарадили награде. Само ако се региструјете, можете лако да присуствујете анкетама које задовољавају ваша интересовања. Не заборавите да уновчите када достигнете ограничење и немојте никада да платите ни један пени да бисте се придружили овим платформама за истраживање.

Овде истичемо неколико наших одабраних платформи за плаћене анкете са којих можете лако да почнете да зарађујете награде. Иако су анкете кључне за истраживаче тржишта како би стекли јавно мњење, оне и даље могу да варирају за различите производе.

Сада, хајде да скочимо на најбоље плаћене сајтове за анкетирање да испробамо.

Павнс.апп

Павнс.апп је један од најбоље плаћених сајтова за истраживање. Минимални износ потребан за повлачење је 5 долара. Међутим, максимални износ који можете зарадити је 140 долара месечно. Платформа је легитимна и нема нежељених ефеката од њеног коришћења. Осим тога, ова платформа подржава више оперативних система. Међутим, просечна исплата се може разликовати у зависности од места становања.

Просечна исплата (по анкети): 1-5 УСД

Доступност: Сједињене Државе, Индија, Канада, Шпанија, Португал и још много тога.

Фреецасх

Фреецасх је платформа која вам плаћа да испуните анкете. У замену, они ће вам понудити новчиће које можете даље претворити у готовину. Осим анкетирања, можете зарадити тестирањем апликација, тестирањем веб локација, отварањем банковних рачуна и још сличних задатака.

Међутим, можете добити готовину путем ПаиПал-а, поклон картица или директно на свој банковни рачун. Штавише, нећете морати да плаћате накнаду да бисте почели да се бавите анкетама са Фреецасх-ом.

  Поправите лигу. Вратили смо ову грешку при инсталацији

Просечна количина коју корисници направе дневно: 10 УСД

Доступност: Сједињене Америчке Државе

Брандед Сурвеис

Брандед Сурвеис је једна од водећих светских заједница за истраживање тржишта која награђује купце за њихово мишљење. Има креативан и једноставан интерфејс. Само се морате пријавити или се можете придружити преко Фацебоок-а.

Зарађујете поене тако што ћете присуствовати анкетама за клијенте истраживања тржишта компаније Брандед Сурвеис. Касније можете заменити ове бодове за готовину.

Међутим, брендирана истраживања се раде за компаније са листе Фортуне 500. Поред тога, просечна исплата је приближно 300 поена по анкети. Ове поене можете искористити у готовини преко ПаиПал налога када достигнете 500. Према брендираним анкетама, 500 поена је једнако 5 долара.

Штавише, брендиране анкете се брже исплаћују уз изванредну корисничку подршку. На крају, можете лако да пратите свој напредак и зараду и можете добити сјајне бонусе за лојалан члан.

Доступност: САД, Велика Британија и Канада

Свагбуцкс

Свагбуцкс је једна од забавних платформи за награђивање која вам омогућава да зарадите поене само куповином, гледањем онлајн видео записа и анкетирањем. Платформа пружа приступ разним могућностима плаћених анкета са више анкета које се додају сваког дана. Више могућности анкетирања може резултирати већим шансама да се ваше мишљење рачуна.

Штавише, овај сајт ће вас наградити бонусом када се не квалификујете за анкету, што значи да никада нећете престати да зарађујете. На крају, полагање анкета је лакше са Свагбуцкс-ом. Само ако се региструјете, можете уживати у анкетама заснованим на интересовањима.

Просечна исплата (по анкети): $0,40 – $2

Доступност: САД, Ирска, Француска, Немачка, Аустралија, Нови Зеланд, Индија, Канада, Шпанија, Португал и Велика Британија

ЛифеПоинтс

Једна од највећих заједница утицајних људи широм света је ЛифеПоинтс. Само се региструјете, ЛифеПоинтс ће вам доделити 10 ЛифеПоинтс да започнете своје путовање.

Квалификовање за плаћене анкете на овом сајту за плаћене анкете је лакше и можете да одговорите на њих у року од 10 минута. Његова огромна доступност широм света доказује колико је сајт за плаћене анкете ЛифеПоинтс вредан поверења.

20 долара је минимални износ за исплату ваше зараде. ЛифеПоинтс Панел је без нереда, привлачан је за очи и много привлачи кориснике. На крају, најбољи део ЛифеПоинт-а је вишеструки начини за откуп бодова и без географских ограничења. Међутим, бодови могу ускоро истећи.

Просечна исплата (по анкети): $0,60 – $1

Доступност: САД, Канада, Велика Британија и више од 40 других земаља широм света.

Опинион Оутпост

Плаћена платформа за анкетирање са ниским прагом исплате и једноставним дизајном, Опинион Оутпост је сајт за почетнике лак за употребу. Опинион Оутпост је бесплатна локација за пријаву на којој су доступне погодне опције за исплату награда.

Компанија покушава да буде интерактивнија са својим клијентима. Штавише, на контролној табли су доступне разне анкете које можете изабрати. Поред тога, минимални износ потребан за исплату ваше зараде је до 5 долара за поклон картице и 10 долара за ПаиПал.

Просечна исплата (по анкети): $0,50 – $5

Доступност: Сједињене Америчке Државе

Ипсос иСаи

иСаи покреће Ипсос, врхунска компанија која постоји више од 30 година. Ако желите да почнете да узимате анкете да бисте зарадили мало додатног новца и желите да се ваше мишљење чује, ова плаћена веб локација за анкете може бити одлична платформа за почетак.

  Шта је торентинг? Шта треба да знате ако користите торенте

Међутим, омогућава вам да попуњавате анкете на својим мобилним телефонима. Минимални износ за исплату ваше зараде је 10 УСД за поклон картице и 15 УСД за ПаиПал или ВИСА.

Просечна исплата (по анкети): $0,10 – $1

Доступност: Сједињене Америчке Државе

Валуед Опинионс

Валуед Опинионс је сајт који нуди награду у замену за учешће у анкетама. Овај сајт за плаћене анкете нуди брз и лак начин да зарадите награде. Сајт плаћа одмах након попуњавања анкете. Након што досегнете 10 долара, можете да прегледате различите награде или да их пренесете на свој банковни рачун.

Међутим, сајтови Валуед Опинионс имају неке основне захтеве које морате да испуните да бисте учествовали у анкетама и добили више могућности. Штавише, сајт подржава више језика. Осим тога, сајт је бесплатан за придруживање и лако одговара на упитнике. Поврх тога, не постоји ризик од цурења ваших личних података; безбедно за употребу.

Просечна исплата (по анкети): $1 – $5

Доступност: Сједињене Америчке Државе

ОнеОпинион

ОнеОпинион вам омогућава да зарадите новац испуњавањем анкета. Затим можете искористити ове бодове за готовину или наградне ваучере. Ово је легитиман сајт на који треба веровати. Једноставним попуњавањем обрасца за регистрацију, можете почети да узимате анкете и зарађујете награде.

Након што сакупите 25.000 поена, можете да уновчите своју зараду. Уз ПаиПал садржаје, благословљени сте са Амазон е-ваучерима, Старбуцкс поклон картицама и многим другим садржајима.

Опције плаћања: ПаиПал, поклон картице.

Минимална исплата: $25

Доступне земље: САД, УК.

ОпинионВорлд

ОпинионВорлд чини узимање анкета забавним и омогућава вам да путем анкета дате своје мишљење. Најмање 10 долара је неопходно да бисте уновчили своју зараду. Добићете награде јер сте активан и интерактиван члан. Међутим, ОпинионВорлд својим члановима нуди једноставне, редовне и релевантне могућности анкетирања.

Штавише, детаљни профили ће добити више могућности за анкетирање. Своју зараду можете уновчити путем ПаиПал-а или поклон картица. Стога је ова плаћена страница за анкетирање безопасна споредна свирка за зарађивање новца.

Исплата анкете: 100-300 поена/анкета

Праг исплате: 500 поена

Доступност: САД, Канада, Велика Британија, Аустралија, Индија, Сингапур, Нови Зеланд и још много тога

Напомена аутора

Горе наведене платформе су најбољи избори које можете направити да почнете да зарађујете на плаћеним анкетама. Топло препоручујем да испробате све сајтове одједном. Што више анкета будете учествовали, више ћете новца зарадити. На крају, имајте на уму да уновчите своје поене чим пређете ограничење, јер вам неке веб локације могу додатно сметати.

Закључак

Укратко, анкете се обично спроводе како би се ојачала веза између купца и предузећа. Анкете купаца су од суштинског значаја за подизање пословања. За пословне људе и трговце на мало, плаћене анкете су олакшале посао прикупљања података.

Неограничен број купаца је сада заинтересован за спровођење ових анкета. Због ових неколико погодности, трговци на мало, пословни људи и компаније су увели такав плаћени процес анкетирања. Ове платформе одузимају мање времена и тачно ће пратити ваше податке о заради. Да бисте лако зарађивали новац, покушајте да попуните плаћене анкете.