11 најбољих АПИ-ја за еСигнатуре за ваше пословање [2023]

АПИ-ји за еСигнатуре омогућавају претплатнику да затражи потписе докумената, добије ажурирање о статусу потписа и преузме потписане документе.

Наменска апликација еСигнатуре је одлично решење за рад без папира. Било да сте у канцеларији или на одмору, уговор можете послати било коме. Апликације за е-потпис су правно обавезујуће и прихватљиве на суду.

Али како га користите са својим апликацијама?

Коришћење еСигнатуре АПИ-ја и његова интеграција са вашим апликацијама је решење.

Можете да интегришете било коју апликацију користећи њихов АПИ у вашу пословну веб локацију или апликацију да додате лого вашег бренда у документе.

У овом чланку ћу разговарати о еСигн АПИ-јима, њиховим случајевима коришћења и функцијама, као и неким од најбољих АПИ-ја за еСигнатуре за ваше пословање.

Почнимо!

Шта је еСигн АПИ?

Електронски потпис или еСигн АПИ је врста АПИ-ја који могу да користе слободњаци, власници предузећа, мали инвеститори, итд., за креирање еПотписа на својим документима комуницирајући са системом путем АПИ позива.

Они су веб сервис заснован на РЕСТ-у који помаже програмерима и компанијама да искористе и пусте апликације трећих страна да се повежу како би користиле могућности еСигн у документима.

Уз помоћ еСигн АПИ-ја, можете дигитализовати сваки комад папира и све документе чувати у облаку у ПДФ формату.

Случајеви употребе еСигн АПИ-ја

Финансијске институције

Финансијска институција свакодневно се бави обрасцима дозвола, споразума, санкционих писама, формулара мандата итд. Стога, они морају да интегришу еСигн АПИ у своје ЕРП, ЦРМ, процесе скраћивања провера или ауторизације зајма како би омогућили потписивање и одржавање дигиталних докумената.

Малопродаја

Предузећа у сектору робе широке потрошње и малопродаји морају бити ефикасна и брза да би била успешна. Са еСигн АПИ-јем, креирање уговора са добављачима је брже, њихово слање добављачима је брже, а потписивање уговора је још брже.

Здравствена заштита

Здравствене организације користе методе еСигн да аутоматизују свој процес документације, ослобађајући их да више брину о пацијентима. Системи еСигн документације пружају различите шаблоне како би здравствене установе могле масовно да припремају формуларе и уговоре за пацијенте.

Правни

Папирологија у правном сектору је велика јер је документација најкориснији појам у правном промету. Предузећа проводе више времена припремајући и извршавајући правне уговоре. Са еСигн АПИ-јем, правни тимови могу генерисати моћан траг ревизије и укључити алат за верификацију за потписника како би се осигурала усклађеност.

Карактеристике еСигн АПИ-ја

еСигн АПИ-ји нуде више функција за поједностављење процеса документације које помажу предузећима да искористе АПИ могућности еСигн-а у својој апликацији или на сајту:

 • Грађевински блокови тока посла: Можете искористити конфигурабилне пословне токове посла да бисте изградили прилагођене еСигнатуре АПИ процесе како бисте спојили различите документе у један ток посла.
 • Могућности масовног потписа: Можете да отпремите различите документе за потребе потписивања и да их потпишете за неколико минута.
 • Провера аутентичности пре потписивања: Користите снимање видео записа и радни ток упаривања лица да бисте били сигурни да имате посла са правим потписником.

Хајде сада да разговарамо о најбољим еСигн АПИ-јима како бисте могли да одлучите који је бољи за ваше пословање.

сигнНов

Поједноставите своје пословне токове тако што ћете искористити предности сигнНов АПИ-ја за електронски потпис. Помоћи ће вам да побољшате своје корисничко искуство на мобилној апликацији или веб локацији са својим робусним АПИ-јем за еСигнатуре и побољшате токове рада докумената.

  Како инсталирати Мицрософт Тередо тунелски адаптер

Лако прилагодите еСигнатуре АПИ у складу са брендом ваше компаније. Поред тога, можете бесплатно тестирати услугу еСигнатуре са програмерским сандбоком. Процес подешавања је супер брз. Набавите детаљну АПИ документацију да бисте осигурали сјајно искуство програмера.

Можете слати документе да бисте захтевали плаћања и потписе, креирали прилагодљиве шаблоне са пољима која се могу попунити и добијали статус својих докумената.

Штавише, можете додати поља у своје документе пре него што креирате ПДФ. Позовите друге да потпишу обрасце и попуне детаље путем е-поште. На овај начин можете прикупити правно обавезујуће е-потписе на једној контролној табли.

Искористите бесплатну пробну верзију АПИ-ја која укључује све функције, 250 позивница без ризика и још много тога. Можете одабрати своје позивнице годишње од 500 до 5000 и подићи дигитални свет на виши ниво.

ДоцуСигн

Интегришите еСигнатуре у своју пословну веб локацију или мобилну апликацију за неколико минута помоћу ДоцуСигн еСигнатуре АПИ-ја. Ово је безбедни АПИ за еСигнатуре који помаже лако да захтевате плаћање, пратите документе и аутоматизујете обрасце из апликације.

ДоцуСигн управља скоро сваким процесом докумената у вашем пословању, почевши од доказа о концептима до интеграције предузећа у пословним апликацијама организације. Нуди преко 400 крајњих тачака за потписивање, управљање, поступање по уговорима, сарадњу и још много тога.

Добићете функције као што је слање коверти директно у великим количинама и сложене шаблоне. Испробајте овај АПИ данас и почните да управљате својим пословним документима у реалном времену.

Адобе Ацробат Сигн АПИ

Побољшајте своје корисничко искуство помоћу поузданог и безбедног Адобе Ацробат Сигн АПИ-ја. Програмерима додатно олакшава посао да интегришу могућности е-потписа у своје веб странице, мобилне апликације и друге платформе.

Карактеристике:

 • Ацробат Сигн АПИ је доступан са више функција заједно са РЕСТ АПИ-јима који се лако користе. Можете лако да интегришете е-потписе у своју апликацију или ток посла у покрету.
 • Надмашује или испуњава индустријске безбедносне стандарде, укључујући Аутх в2.0 за исправну аутентификацију.
 • Аутоматизација еСигнатуре-а је прави термин са Ацробат-овим Мицрософт Повер Аутомате конектором.
 • Можете директно спојити податке из своје мобилне апликације, унапред попунити податке и послати пословна документа на потпис.
 • Ацробат вам омогућава да градите токове посла од краја до краја. Можете слати пословне документе за управљање и праћење статуса и потписа.

Добијте потпуни приступ свим ПДФ услугама, као што су генерисање докумената и екстракција ПДФ-а, уз опцију плаћања док идете. Такође можете да управљате својом претплатом преко АВС-а.

Зохо Сигн

Набавите најједноставнију и најмоћнију интеграцију АПИ-ја за дигитални потпис са Зохо Сигн АПИ-јем. Започните интеграцију уз помоћ јасне документације која долази са различитим примерима. Било да сте брзорастуће предузеће или предузеће, може се флексибилно прилагодити вашим потребама.

Сва пословна документа потписана коришћењем Зохо Сигн АПИ-ја су правно обавезујућа и прихваћена на суду. Веома је безбедан јер користи индустријски стандард Аутх 2.0 протокол за безбедну ауторизацију. Добићете већу сигурност за документе.

Помоћу Зохо Сигн АПИ-ја можете креирати, ажурирати и слати документе на потпис, пратити детаље о документима, преузимати листе, преузимати пдф, опозвати документе, подсећати примаоце, брисати документе и још много тога.

Бесплатно испробајте Зохо Сигн АПИ да бисте одржавали ток посла, прилоге, шаблоне, веб-хукове, извештаје, управљање корисницима и још много тога.

Дропбок Сигн

Шаљите, потписујте и чувајте важне пословне документе у беспрекорном току рада помоћу Дропбок Сигн-овог интуитивног решења за еСигнатуре.

Само следите три једноставна корака у наставку и управљајте токовима рада докумената без напуштања Дропбок-а:

 • Почните да потписујете: Изаберите документ са свог Дропбок налога и додајте потписнике да бисте захтевали потписе.
 • Поља превуци и отпусти: Поставите различита поља у свој документ да бисте навели различите одељке које треба покрити, као што су име, потпис и датум.
 • Аутоматско чување и обавештења: Изаберите фасциклу у Дропбок-у у којој можете да ускладиштите свој потписани документ. Можете дозволити Дропбок-у да аутоматски чува ове документе и прати њихов статус од слања до потписивања.
  Суверенитет у облаку и његов значај за рачунарство у облаку

Са Дропбок Сигн АПИ-јем, можете да смањите трење и дозволите својим клијентима да потпишу документ са било ког места, знајући да су информације безбедне. Никада не пропустите ритам са једним интегрисаним током рада за складиштење, организовање и потписивање докумената.

Поједноставите свој захтев за потпис претварањем најчешће коришћених докумената, као што су писма понуде, уговори, СОВ и НДА, у прилагодљиве шаблоне и учините их доступним на свом Дропбок налогу.

Дропбок Сигн АПИ (раније познат као ХеллоСигн) је невероватно брз еСигнатуре АПИ који вам омогућава да имплементирате еСигнатуре у своју мобилну апликацију. Можете креирати брендирана и прилагођена искуства да бисте конфигурисали е-пошту и промовисали свој бренд.

Осигурајте своје пословне документе помоћу трагова ревизије, усаглашености са индустријским стандардима, заштите од неовлаштеног приступа и шифровања података. Створите доследно искуство за пошиљаоце и потписнике са овим АПИ-јем.

еСигнатурес.ио АПИ

еСигнатурес.ио АПИ је најбољи за прављење потпуно вођених уговора са опсежном интеграцијом еСигн АПИ-ја са уређајима са малим екраном као што су паметни телефони. То је платформа прилагођена мобилним уређајима која може да изврши уговор на вашем уређају уз висок одзив.

Уговори су правно обавезујући и прихватљиви на суду. еСигнатурес.ио АПИ долази са разним функцијама, као што су СМС интеграција, аутоматизација тока посла, ревизија праћења потписа и још много тога. Да бисте затражили потпис, потребно је:

 • Набавите АПИ кључ
 • Позовите АПИ крајњу тачку и направите тело захтева према документацији
 • Када пошаљете уговор, можете добити статус свог уговора да ли је потписан или не.

Опција флексибилних цена вам омогућава да плаћате док идете; дакле, нема дугорочне обавезе.

ПандаДоц

Брже склапајте више послова прикупљањем еПотписа помоћу ПандаДоц еСигнатуре АПИ-ја. Омогућава вам да отпремите постојећи документ у било ком формату који желите или да креирате нови документ користећи шаблоне из различитих опција.

Пошаљите свој пословни документ већем броју прималаца путем одабраног канала, са или без потписивања налога. Такође можете да га уградите у интерфејс своје мобилне апликације. Након потписивања, добићете документ са сигурносним сертификатом, тако да можете одмах да пренесете информације у систем.

ПандаДоц уграђени веб-хукови нуде тренутни приступ. Можете да захтевате потписе са било ког уређаја, са било ког места, преко веба, интерфејса апликације и е-поште. Ово долази са уграђеним потписивањем које повећава корисничко искуство и ангажовање. Поред тога, аутоматизујте прикупљање потписаних докумената у беспрекорном току рада.

Ако сте спремни да почнете, направите бесплатни сандбок или затражите бесплатну демо верзију. Изаберите виши план да бисте искористили више предности и функција.

БолдСигн

Уградите цео процес електронског потписа у своје пословне апликације помоћу БолдСигн-овог невероватно брзог еСигнатуре АПИ-ја. Омогућава вам да аутоматизујете радни ток докумената. Можете да користите његове свеобухватне РЕСТ АПИ-је за отпремање докумената, динамичко додељивање поља за потпис и слање докумената на потпис.

БолдСигн-ова интеграција СааС апликација са више закупаца је додатна предност за вас.

Пратите статус захтева и преузмите копију потписаног документа када се процес заврши. Корисници могу да уметну потписе у документ на означеним позицијама пре слања.

  Како гледати Диснеи Плус у другој земљи

БолдСигн-ов програмски сандбок вам омогућава да темељно тестирате еСигнатуре АПИ како бисте могли да интегришете еСигнатуре могућности у апликацију како бисте били сигурни да све добро функционише. Може да обради милионе захтева за потписивање без застоја.

Започните са бесплатним сандбок налогом или узмите бесплатну пробну верзију различитих планова да бисте разумели предности. Од неограничених шаблона до аутентификације, БолдСигн нуди огромне могућности.

Фокит еСигн

Управљајте дигиталним потписом користећи Фокит еСигн АПИ и искористите његове функције да бисте добили решења светске класе. Са овим решењем можете повећати своје пословање, смањити трошкове и проширити своје могућности. Прикупите правно обавезујуће е-потписе и сачувајте их за неколико минута.

Генеришите пословну документацију на захтев унутар апликације и будите сигурни да ви и ваши клијенти никада нећете пропустити ништа. Уградите потписивање да бисте задржали клијенте на својој апликацији или на сајту. Уз Фокит еСигн, можете промовисати свеобухватно, модерно и позитивно искуство бренда.

Интегришите еСигн АПИ безболно, захваљујући брзим водичима. Уз подршку за еСигнатуре АПИ, можете да отпремите документ и пошаљете га на потпис, креирате прилагођене ознаке и шаблоне, уградите потписивање у апликације, добијете токове рада веб-хука, преузмете извештаје и документе и подржите ток партнера.

Изаберите било који план који желите, а који укључује трагове ревизије, дигитално сертификоване ПДФ-ове, кориснички интерфејс који се лако користи, библиотеку садржаја, подсетнике путем е-поште и СМС-а, УЕТА и ЕСИГН усклађеност, безбедност докумената тима, могућности прилога, ознаке фасцикли и још много тога.

ДигиСигнер

Започните са ДигиСигнер еСигнатуре АПИ-јем и с лакоћом снимите правно обавезујуће потписе. Региструјте се и преузмите свој АПИ кључ да бисте слали захтеве за потписе и искористили напредне функције са овим једноставним и моћним АПИ-јем.

Можете да прикажете документе на својој веб локацији тако што ћете их уградити и дозволити посетиоцима да попуне документ и потпишу без напуштања веб локације. Поред тога, можете да пошаљете везе до ваших пословних докумената путем е-поште тако да ваши примаоци могу да отворе и потпишу документе било када и било где.

Отпремите свој документ или образац као шаблон и конфигуришите га помоћу контролне табле. Пошаљите их на потписивање преко еСигнатуре АПИ-ја. Поред тога, додајте делове текста у одређеном формату у своје документе како бисте навели где ваш клијент треба да потпише и унесите детаље у образац, као што су име, датум, итд. Такође можете користити брендирање ваше компаније.

ГетАццепт

Интегришите ГетАццепт са својим пословним алатима и добијте све што вам је потребно. АПИ је једноставан, лак за коришћење и брз тако да можете да повежете његову платформу са својим технолошким стеком неприметно. Аутоматски креирајте документе из система по вашем избору користећи информације које већ имате.

ГетАццепт АПИ минимизира ручни унос информација и максимизира ефикасност. Можете покренути ток рада документа, преузети податке након што документ промени статус и издвојити прилоге. АПИ вам омогућава прикупљање и снимање правно прихватљивих докумената.

Претворите потенцијалне клијенте у своје вредне купце већ данас. Закажите демо и искусите јединствени пут ка дигиталном потпису.

Закључак

еСигн АПИ-ји су одлични алати за предузећа која раде са више докумената у једном дану. Предузећа могу добити низак код и свестрани еСигн АПИ за оптимизацију и убрзање процеса потписивања тако што ће га интегрисати са својим технолошким стеком.

Ове АПИ-је користе компаније и програмери за имплементацију и коришћење предности онлајн потписа. Ово ће смањити трошкове, повећати вредност, побољшати сарадњу и побољшати продуктивност.

Дакле, изаберите најбољи еСигнатуре АПИ са горње листе на основу ваших потреба и интегришите га са својим апликацијама.

Такође можете истражити неке најбоље платформе за дигитално искуство за пружање одличних дигиталних искустава корисницима.