9 услуга слања кратких кодова да бисте побољшали размену порука

Предузећа могу да остану у контакту са својим потрошачима путем СМС система. Људи често читају текстове да потврде поруџбине, подсећају их на резервације, пружају посебне промоције и ажурирају.

Услуге текстуалног маркетинга вам омогућавају да директно шаљете поруке клијентима или их аутоматизујете тако да добијају текстове на основу вашег календара резервација, маркетиншке листе или других интегрисаних услуга. Осим тога, ваши клијенти могу директно да вам одговоре, што олакшава одговарање на поруке ваших клијената.

Дакле, ако размишљате да превазиђете стандардне услуге размене текстуалних порука на свом телефону, пружићемо преглед најефикаснијих услуга слања кратких кодова.

Шта је слање кратких кодова?

„Слање кратких кодова“ подразумева слање и примање порука преко 5 или 6-цифрених бројева. Многа предузећа користе кратке кодове да обавештавају купце о промотивним понудама, упозорењима и другим важним информацијама. Кратки кодови такође омогућавају компанијама и појединцима да комуницирају у двосмерном режиму преко корисничке службе.

Зашто је писање кратких кодова важно за предузећа?

 • Исплативост: Метода слања кратких кодова је практична и исплатива да истовремено дође до свих ваших клијената.
 • Правовремено: Слање кратких кодова омогућава предузећима да одмах шаљу поруке својим клијентима како би могли брже да одговоре на њих, а купци могу да знају статус својих поруџбина када и када се обрађују, шаљу итд.
 • Повећање ангажовања: Употреба кратких текстуалних кодова омогућава предузећима да шаљу редовне поруке својим клијентима, као што су статус поруџбине, нови производи, понуде с попустима, итд., како би их задржали ангажовани са својим брендом.
 • Може се пратити: Предузећа могу да прате одговоре купаца слањем кратких кодова како би прецизирала своје поруке и циљала праве људе. Такође омогућава да се провери стопа отворености, стопа кликова итд., да се види ко се више бави брендом.
 • Персонализовано искуство: Можете да креирате персонализована искуства за своје клијенте тако што ћете им слати поруке прилагођене њиховим жељама. Предузећима је лако и брзо да комуницирају са клијентима помоћу кратких кодова.

Погледајмо сада најбоље услуге слања кратких кодова.

СимплеТектинг

Услуга СимплеТектинг олакшава предузећима да шаљу текстуалне поруке са кратким кодом.

Предузећа могу да користе наменске кратке кодове за креирање брендираних и незаборавних кључних речи за аутоматизацију, масовну размену порука и једнократне опције. Можете да шаљете слике, ГИФ-ове и видео записе са кратким кодом СимплеТектинг-а и пратите успех својих кампања.

Штавише, предузећа користе СимплеТектинг-ов сервис за размену кратких кодова да комуницирају са купцима и пласирају своје брендове одређеној публици. Ова платформа такође нуди бесплатне прилагођене интеграције за премиум купце.

Цене СимплеТектинг-а – План СимплеТектинга почиње од 29 УСД месечно.

Кључне карактеристике

 • Аналитика – СимплеТектинг вам омогућава да пратите стопу учесталости кликова и укупан број кликова на ваше везе.
 • Обрасци и слике за веб регистрације – Омогућава вам да уградите слике на своју веб локацију и направите формуларе за регистрацију за текстуалне листе.
 • Интегрисана решења – Ако имате план који укључује више од 7.500 порука, СимплеТектинг може да креира прилагођену интеграцију.

Све у свему, ове функције, плус способност вашег посвећеног менаџера налога да креира прилагођене поруке, чине СимплеТектинг најбољим.

СлицкТект

СлицкТект је услуга за слање кратких кодова која олакшава предузећима да остану у контакту са својим клијентима. То је јефтина услуга маркетинга текстуалних порука са аутоматизованим алатима, прилагодљивим кључним речима и интерфејсом лаким за коришћење.

  7 потцењених функција Гоогле Пикел 8 које би требало да користите данас

Наменски број телефона или кључна реч омогућавају предузећима да лако комуницирају са својим клијентима у вези са најновијим производима, посебним промоцијама и другим релевантним информацијама.

СлицкТект цене – Плаћени план почиње од 29 УСД месечно (укључујући 500 текстова месечно).

Кључне карактеристике

 • Аутоматско слање порука – СлицкТект нуди аутоматске алате за размену порука тако да предузећа могу да шаљу персонализоване поруке клијентима. Купци могу бити обавештени на основу њиховог понашања када купују или се претплате на билтен.
 • Обрасци за регистрацију – СлицкТект омогућава клијентима да се пријаве за кампање текстуалних порука помоћу формулара за пријаву. На овај начин предузећа могу брзо да изграде своју базу купаца и информишу купце о најновијим дешавањима.
 • Прилагођавање – СлицкТект нуди прилагодљиве функције које омогућавају предузећима да прилагоде изглед и осећај својих текстуалних порука. Ово помаже предузећима да креирају јединствени идентитет бренда и осигурају да се њихове поруке истичу.

Са СлицкТект кампањама за слање кратких порука можете да мерите ангажовање клијената и доносите одлуке о размјени порука на основу информација.

Твилио

Твилио СМС Схорт Цоде Сервице омогућава предузећима да разговарају са купцима и шаљу промотивне поруке. Ови кратки кодови се лако памте, омогућавајући предузећима да шаљу текстуалне поруке са до 1.000 карактера, укључујући динамичке податке као што су имена и адресе.

Штавише, Твилио има СМС АПИ који вам омогућава да се интегришете са било којом локацијом, апликацијом или током рада. Такође, омогућава вам да филтрирате према распону датума, каналу, оператеру, земљи и статусу испоруке.

Твилио цене – Можете почети са бесплатном пробном верзијом. За надоградњу, планови се крећу од плаћања по употреби до предузећа. Услуге Твилио-а су 0,0075 УСД по СМС или ММС поруци или 0,0025 УСД по минути за говорне позиве.

Кључне карактеристике

 • Глас – Твилио АПИ вам омогућава да направите висококвалитетне апликације за гласовну комуникацију као што су ИВР и усмеравање позива.
 • Видео – Твилио АПИ-ји омогућавају програмерима да креирају апликације за видео конференције, стримовање и ћаскање.
 • Аутентификација – Твилио платформа нуди двофакторску аутентификацију за побољшану сигурност.

Твилио Студио омогућава трговцима и програмерима да креирају персонализовано корисничко искуство. Омогућава вам да аутоматизујете кампање, токове рада у позивном центру, аутоматске одговоре, СМС анкете, кампање за капање и подсетнике за заказане састанке.

Такође можете да га учините омниканалом интеграцијом додатних канала (као што су е-пошта, глас и ВхатсАпп).

МессагеМедиа

МессагеМедиа омогућава предузећима да шаљу и примају текстуалне поруке користећи кратке бројеве. Лако је слати СМС текстуалне поруке преко веба, е-поште или АПИ-ја. МессагеМедиа има услуге кратког кода за све, од маркетиншких кампања преко упита за корисничку подршку до подсетника за састанке.

Постоје подсетници, упозорења, обавештења, промоције, наплата и плаћања у МессагеМедиа-у, као и алати за запошљавање. Можете га користити за слање, гледање одговора и прослеђивање порука. Омогућава вам да спојите поља података у СМС поруке за прилагођену кампању.

МессагеМедиа цене – Пробни план почиње од 49 УСД месечно, укључујући корисничку подршку, ММС и наменски број.

Кључне карактеристике

 • Праћење кратких СМС веза – Аутоматски скратите УРЛ-ове текстуалних порука на само 22 знака и уштедите на СМС кредитима. Пратите који су примаоци кликнули на везу.
 • ММС и СМС – МессагеМедиа подржава размену СМС и ММС порука тако да предузећа могу да комуницирају са клијентима у најбољем формату.
 • Избори за прилагођавање – МессагеМедиа омогућава предузећима да прилагоде своје поруке тако да задовоље потребе сваког клијента.
  Како пронаћи своје пријатеље на ВхатсАпп-у

МессагеМедиа СМС АПИ вам омогућава да шаљете поруке из ЦРМ-а и пословних апликација. Ознаке порука омогућавају апликацијама да виде које поруке иду уз које одговоре. Људи такође могу слати поруке путем долазних бројева апликацији за одговор.

Цлицкателл

Цлицкателл услуга слања кратких кодова омогућава предузећима да шаљу и примају текстуалне поруке користећи јединствени 5-6 цифрени код.

Омогућава компанијама да лако комуницирају са својим клијентима и потенцијалним клијентима, јер им омогућава да им шаљу персонализоване поруке. Цлицкателл кратки кодови омогућавају предузећима да истовремено досегну много људи, као што су промотивне понуде и корисничка подршка.

Цлицкателл цене – Цлицкателл кратки кодови долазе у пакетима који се крећу од 500 до 25.000 долара, у зависности од тога колико порука желите да пошаљете. Сваки пакет има накнаду за подешавање и месечну накнаду. Такође нуди бесплатну пробну верзију за побољшање искуства.

Кључне карактеристике

 • Једноставан за коришћење – Цлицкателл услуга нуди интерфејс који се лако користи за управљање СМС кампањама.
 • Детаљна анализа – Свеобухватан скуп аналитике је доступан преко Цлицкателл-а тако да можете да мерите ефикасност својих кампања.
 • Одржавање безбедности – Слање порука на Цлицкателл платформи је безбедно и штити ваше податке од неовлашћеног приступа.

Такође, ова услуга олакшава предузећима да мере успех кампања и прате одговоре.

ЦаллХуб

ЦаллХуб пружа услуге слања кратких кодова у облаку. Можете слати и примати СМС и ММС поруке помоћу кратких кодова. Слање кратких кодова омогућава организацијама да брзо и ефикасно досегну широку публику, тако да могу да допру до купаца и присталица.

ЦаллХуб-ова услуга слања кратких кодова има препознавање кључних речи, што омогућава предузећима да креирају аутоматизоване одговоре на основу употребе кључних речи. Штавише, организације могу да користе алате за аналитику и извештавање за мерење учинка својих текстуалних кампања.

ЦаллХуб-ове услуге слања кратких кодова су у складу са индустријским прописима као што су Закон о заштити потрошача телефонских услуга (ТЦПА) и Удружење индустрије целуларних телекомуникација (ЦТИА), тако да организације могу легално да шаљу текстове.

ЦаллХуб цене – можете га испробати бесплатно. За више функција, ЦаллХуб нуди плаћање по тексту и месечне кратке кодове почев од 0,005 УСД.

Кључне карактеристике

 • Аутоматизација бирача – ЦаллХуб-ов аутоматизовани бирач може да упути хиљаде позива истовремено тако да можете да контактирате много људи.
 • Одржавање контаката – ЦаллХуб систем за управљање контактима поједностављује процес организовања, управљања и праћења контаката.
 • Снимање позива – ЦаллХуб функција снимања позива омогућава корисницима да снимају и чувају позиве за будућу употребу.

Дакле, ова услуга слања кратких кодова омогућава организацијама да досегну више људи.

Цлеарстреам

Цлеарстреам омогућава предузећима да комуницирају са својим клијентима путем СМС-а, дајући компанијама њихове 5 или 6-цифрене бројеве телефона за слање и примање текстуалних порука.

Предузећа могу да користе Цлеарстреамове кратке кодове да својим клијентима шаљу маркетиншке поруке, упозорења и подсетнике. Савршени су за промоције, такмичења и друге маркетиншке кампање јер су једноставни.

Цлеарстреам цене – Цлеарстреам долази са 14-дневном бесплатном пробном верзијом, након чега се можете одлучити за њихове Басиц, Про и Ентерприсе планове. Основни планови почињу од 49 долара месечно. Професионални планови почињу од 49 долара месечно. Ентерприсе планови почињу од 99 долара месечно.

Кључне карактеристике

 • Специјализовани кратки кодови – Платформа Цлеарстреам омогућава корисницима да шаљу поруке великим групама путем наменских кратких кодова.
 • Аутоматизација СМС-а – Цлеарстреам нуди аутоматизоване СМС услуге које омогућавају корисницима да шаљу СМС у унапред одређеним интервалима.
 • Групне поруке – Платформа Цлеарстреам омогућава корисницима да креирају групе и шаљу групне поруке.
  Како да укључите или искључите синхронизацију у Цхроме-у

Ови кодови су такође наменски, тако да предузећа имају већу контролу над својим порукама и знају да ће се разликовати од својих конкурената. Цлеарстреам-ове алатке за детаљну аналитику и извештавање вам омогућавају да видите како напредују ваше кампање.

Реацх Интерацтиве

Реацх Интерацтиве пружа предузећима СМС кратке кодове који омогућавају њиховим клијентима да их одмах пошаљу и позову. Ови кодови имају много употреба, укључујући корисничку подршку, маркетиншке кампање, анкете, па чак и генерисање потенцијалних клијената.

Реацх Интерацтиве пружа услуге СМС кратких кодова, укључујући подешавање, конфигурацију, управљање кључним речима и аналитику. Тим помаже предузећима свих величина да максимизирају потенцијал СМС кратких кодова.

Реацх Интерацтиве Цене – Цена кратких кодова компаније Реацх Интерацтиве зависи од земље и врсте кода.

Кључне карактеристике

 • Дизајнирање корисничког искуства – Реацх Интерацтиве чини сваки пројекат лакшим за коришћење и интуитивним. То значи да ће корисници имати пријатно искуство користећи своје производе.
 • Реакциони дизајн – Реацх Интерацтиве тим обезбеђује да њихови дизајни буду прилагодљиви и да раде на многим уређајима, тако да свако може да им приступи где год да се налази.
 • Аналитика података – Реацх Интерацтиве прати интеракције корисника и оптимизује производе помоћу анализе података. Ово ће им помоћи да идентификују где могу да се побољшају.

Услуге које нуде ови добављачи брзих кодова су поуздане, безбедне и исплативе за власнике предузећа.

Текст било где

Тект Анивхере нуди СМС услуге предузећима и организацијама. Можете да користите 5-цифрене бројеве за маркетиншке кампање текстуалних порука и повратне информације купаца.

Компанија може да креира СМС кратки код који клијенти могу да користе да их контактирају путем текстуалне поруке користећи услугу СМС кратких кодова Тект Анивхере. СМС Схортцоде услуга компаније Тект Анивхере пружа извештавање у реалном времену, руковање одбијањем и аутоматске одговоре на долазне поруке.

Цене за Тект Анивхере – Распон цена Тект Анивхере почиње од 25 фунти месечно за 500 текстова.

Кључне карактеристике

 • Услуга складиштења у облаку – Можете да чувате и приступате својим порукама и контактима са било ког места помоћу безбедног складишта у облаку Тект Анивхере.
 • Алати за аутоматизацију – Алати за аутоматизацију у Тект Анивхере поједностављују процесе размене порука, као што су аутоматски одговори и распореди.
 • Опције прилагођавања – Можете да прилагодите своје поруке форматирањем текста, емоџијима и везама у апликацији Тект Анивхере.

Надаље, услуга се у потпуности придржава свих релевантних прописа и смјерница, укључујући Општу уредбу о заштити података (ГДПР) и Закон о заштити потрошача телефонских услуга.

Услуга СМС кратких кодова из Тект Анивхере-а омогућава предузећима да се ангажују са својим клијентима и развију свој бренд путем текстуалних порука.

Разлике између насумичних кратких кодова и кратких кодова ванити

ПараметарРандом Схорт ЦодесВанити Схорт ЦодесДефинитионОбично скупљи од обичних кратких кодова. Кратки код је шестоцифрени број или слово које људима олакшава да запамте телефонски број предузећа или организације. ЦостА Исплативо безбедносно решење. Не може се прилагодити одређеној организацији. Доступност Обично су доступни на веб локацијама које их продају. Доступно по принципу „први дође, први услужен“ и подлеже ограничењима. Дужина може имати између 4 до 8 алфанумеричких знакова. Већина кратких кодова дугих је седам цифара. Прилагођавање Може се прилагодити организацији. Користи се за специјалне понуде, кампање, попусте и побољшање препознатљивости бренда. УпотребаКоришће се у СМС маркетиншким кампањама. Користи се за специјалне понуде, кампање, попусте и побољшање препознатљивости бренда.

Завршне речи

Слање кратких кодова је веома ефикасан начин да предузећа комуницирају са клијентима. Најлакши начин за комуникацију са великим или малим групама је брзо и једноставно слање порука.

Предности слања кратких кодова укључују повећан ангажман купаца, задовољство и већу продају. Стога, осигурајте да ваша услуга размјене порука одговара вашем пословању како бисте повећали лојалност и задовољство купаца.

Затим погледајте најбољи СМС АПИ за слање порука својим корисницима.