11 најбољих ЦхатГПТ додатака за програмере који олакшавају кодирање

Од свог објављивања, ЦхатГПТ је прикупио разна негативна и позитивна мишљења. Као људи, тек треба да схватимо тачан исход АИ у потпуности.

Бројне анкете сугеришу да ЦхатГПТ може оптеретити послове програмера на тржишту, али предлажем да не бринете о томе. Напредак често захтева пливање са током, а не против њега. Стога, да бисмо истински разумели, морамо заронити и испробати!

Девелоперс! Припремите се за узбудљиво путовање на коме ћу разговарати о неким од најбољих додатака за ЦхатГПТ за програмере и програмере како би кодирање учинило доступнијим и помогло вам да пливате у току.

У овом чланку сам дизајнирао да испоручим неке сјајне и корисне додатке који могу подићи вашу ефикасност на највиши ниво, остављајући вам драгоцено уштеђено време. Хајде да се фокусирамо и разумемо шта су тачно додаци и ЦхатГПТ додаци и како се користе.

Такође ћу вам открити његове предности које вам могу дати добру идеју о могућностима уз помоћ додатака за ЦхатГПТ.

За почетак, хајде да разумемо шта је тачно додатак за ЦхатГПТ. Раније, без подршке за вештачку интелигенцију, програмери су пратили одређене протоколе и вршили проверу кључева док су писали код, као што су откривање грешака и отклањање грешака.

Овај приступ за програмере је био неопходан јер је истовремено писање и отклањање грешака кода било немогуће. Програмери су додељивали два одвојена временска скупа за писање кода и отклањање грешака.

Али сценарији су се сада променили, а програмери данас имају много алата који штеде време и побољшавају ефикасност. Постоји много алата које покреће ЦхатГПТ. Различите организације су прошириле АИ могућности изградњом бројних додатака који могу да учине рад програмера приступачнијим интеграцијом у ИДЕ.

Данас програмери имају мноштво опција да олакшају свој посао кодирања. Разне организације су направиле изузетне АИ алате и додатак (за ИДЕ) како би помогли програмерима да олакшају, поједноставе и постану тачни рад. Споменуо сам неке предности коришћења ЦхатГПТ додатака, који ће променити начин на који пишете свој код; пронађите их испод,

 • Аутоматизација
 • Предлог
 • Откривање грешака
 • Отклањање грешака
 • Генерисање докумената
 • Учење и помоћ

Ово су потенцијалне могућности ЦхатГПТ додатака, које указују на то колико је важно остати испред криве и ефикасно испоручити.

Да бих ово омогућио, навео сам неке од најбољих додатака који им могу помоћи да олакшају процес писања кода. Девелоперс! Хајде да се удубимо у списак и данас донесемо нешто ново за себе.

Цоде Руннер

Цоде Руннер је додатак који се може наћи у одељку екстензија ИДЕ. Код је развијен да помогне програмерима у извршавању кода. Цоде Руннер извршава код у различитим програмским језицима.

И не само то!, већ такође пружа програмерима решење без напора за генерисање графикона и дијаграма користећи програмски језик Питхон. Такође бих желео да истакнем да Цоде Руннер неприметно управља вашом датотеком тако што се отпрема онлајн на сервер, омогућавајући вам да приступите и преузмете без напора. Подржава широк спектар формата датотека.

Открио сам да је још једна карактеристика Цоде Руннер-а веома корисна. Даје вам слободу да покажете лепоту свог изворног кода тако што ћете поделити своје исечке кода.

Карактеристике:

 • Подржава више програмских језика.
 • Без напора генерише графиконе и дијаграме користећи Питхон.
 • Беспрекорно управља и отпрема датотеке на сервер.
 • Подржава различите формате датотека.
 • Омогућава приказивање и дељење исечака кода.
  Како знати да ли ваш иПхоне има вирус

Рекомбинантна АИ

Рекомбинантна АИ је моћан додатак који повезује вашу базу са ГитХуб-ом и ГитЛаб-ом. Са само неколико команди на вашем ИДЕ-у, можете извршити функције повезане са ГитХуб-ом и Гитлаб-ом, као што је добијање датотека спремишта, статуса итд.

Да бих вам дао бољу идеју у вези са алатком за додатке, навео сам неке примере команди које можете користити да бисте обавили ствари на ГитХуб & Гитлаб-у преко самог ИДЕ-а; молимо вас да пратите доле наведене тачке,

 • Команда за преузимање датотека спремишта: је „/Гет_Репо_Филес“. Можете користити било коју УРЛ адресу јавног ГитХуб спремишта, а Рецомбинант ће вам представити своју структуру директоријума.
 • Можете одредити коју грану желите да видите и повучете. Можете користити команду: “/Лист_Бранцх”

Надамо се да су вам горе наведене тачке можда дале дубље разумевање рекомбинантне вештачке интелигенције. Ускоро ће бити објављено још функција, као што је креирање спремишта, креирање датотека, итд., које ће Рекомбинантни тим представити са својим премиум пакетом.

Предлажем да га испробате за 10 УСД месечно јер има добар потенцијал. Пакет укључује све битне карактеристике. Поред тога, добићете и ГПТ инжењеринг. Испробајте и осетите лакоћу управљања пројектима на ГитХуб-у и ГитЛаб-у.

Карактеристике:

 • Извршите ГитХуб/Гитлаб функције једноставним командама.
 • Прилагодите избор гране једноставном командом.
 • Креирање складишта и датотека у премиум пакету.

АскИоурЦоде

АскИоурЦоде је јединствен концепт. Али чињеница је да је још увек у активном развоју. То јест, овај алат се може срушити или су могуће неспособности. Упркос овим црвеним заставама, верујем да ће овај алат врло брзо заузети своје место на тржишту.

Да будемо тачни, АскИоурЦоде је алатка за додатке која вам помаже да разговарате о коду пројекта омогућавајући вам да унесете ГитХуб УРЛ. Да!

Сада не морате да копирате и налепите целу базу кода и да разговарате са АИ о побољшањима вашег пројекта или да разумете неке друге пројекте. Само треба да се претплатите на ЦхатГПТ Плус; онда су ствари после тога прилично једноставне.

Пријавите се на хттпс://цхат.опенаи.цом/, направите ново ћаскање и изаберите ГПТ-4 са подршком за додатке. Инсталирајте додатак „АскИоурЦоде“ из продавнице додатака. Омогућите га кад год вам је потребна помоћ у кодирању да бисте побољшали своје искуство кодирања.

Карактеристике:

 • Нема потребе за копирањем и лепљењем
 • Детектује типове датотека по њиховом садржају
 • Рукује неподржаним датотекама
 • Стално у активном развоју

ЦодеЦаст Вандбок

ЦодеЦаст Вандбок је додатак који вам омогућава да тренутно компајлирате, покренете и делите свој код уз помоћ АИ.

Дозволите ми да вас водим кроз процес инсталације и коришћења, Отворите било који програм (нпр. „Здраво, свет!“). Затим покрените командну палету и извршите, Вандбок: Нова команда и изаберите свој код.

Можете компајлирати и покренути свој код на Вандбок-у помоћу палете команди и Изврши Вандбок: Покрени команду. Ово ће покренути ваш програм само пружањем једноставних инструкција.

Раније у уводу, поменуо сам да програмери могу да деле код са Екецуте Вандбок: Схаре Цомманд. Горе наведене изјаве јасно дефинишу способност Вандбок-а да олакша програмерима у вези са превођењем, покретањем и дељењем вашег кода.

Карактеристике:

 • Одмах компајлирајте, покрените и делите код.
 • Једноставан процес инсталације.
 • Поједностављен процес

ЦхатВитхГит

ЦхатВитхГит је ЦхатГПТ додатак дизајниран да побољша генерисање кода пружајући ЦхатГПТ-у директан приступ релевантном коду са ГитХуб-а. Ова интеграција омогућава корисницима да генеришу бољи код уз дубље разумевање постојећих исечака кода на ГитХуб-у.

  Како принудно рестартовати иПхоне Кс

Да би инсталирали ЦхатВитхГит, корисници ЦхатГПТ Про-а могу лако да га додају из „Продавнице додатака“. Изаберите ГПТ-4 модел, идите на Плугинс и пронађите ЦхатВитхГит у продавници додатака.

Помоћу овог додатка, корисници могу неприметно да интегришу контекст ГитХуб кода у ЦхатГПТ, омогућавајући боље генерисање кода и дубље разумевање релевантних исечака кода.

Да бисте користили ЦхатВитхГит, наведите упит за претрагу и систем ће преузети релевантне делове кода са ГитХуб-а. Увек укључите бар један термин за претрагу када тражите изворни код.

Пример –

Ви: „Користећи најновију библиотеку Нект.јс 13, напишите једноставну апликацију која користи рутер апликација у ТипеСцрипт-у из званичне библиотеке.“

ЦхатГПТ: „Наравно, ево једноставног примера апликације Нект.јс 13 која користи рутер у ТипеСцрипт-у. Прво инсталирајте Нект.јс, Реацт и Реацт-ДОМ…”

Карактеристике:

 • Побољшава генерисање кода
 • Омогућава дубље разумевање постојећих исечака кода
 • Пружа релевантне делове кода
 • Обезбеђује бољу тачност кода

Кирус

Следећи на листи је веома користан за професионалце за тестирање. Било да се ради о тестирању на вебу, мобилном уређају или АПИ-ју, Кирус стекао је своје име у пружању тестера софтвера на једноставно и удобно путовање. Стога, овај алат има потенцијал да се нађе на овој главној листи.

Уз моћ вештачке интелигенције, програмери ће моћи визуелно да тестирају специфичности апликације. Ово му омогућава да препозна проблеме са апликацијама интерфејса и проблеме употребљивости. Био сам запањен када сам открио да Кирус може да конвертује Ровер излаз у тест аутоматизације мобилних уређаја, што резултира свеобухватном покривеношћу тестом и бржом изградњом теста.

Тренутно вам Кирус нуди три опције да наставите са алатом. Добијате опцију бесплатног пробног периода у трајању од 30 дана, са функцијама као што су управљање дефектима, управљање тестирањем, дељена инфраструктура за тестирање итд. Друга два плана су Студио и Профессионал, који кориснику пружају додатне функције као што су опсежна подршка за клијенте, тестирање компоненти итд.

Карактеристике:

 • Удобно путовање за веб, мобилно и АПИ тестирање.
 • Визуелно тестирање помоћу вештачке интелигенције.
 • Свеобухватна покривеност тестом.
 • Бржа израда теста

Цодеулатор

Цодеулатор је додатак који програмерима даје потпун приступ њиховом радном простору кода визуелног студија директно унутар ЦхатГПТ-а. Сматрао сам да је овај додатак заиста веома занимљив. Додао сам слику испод, која ће мотивисати ваш ум да једном одете на Цодеулатор.

На снимку екрана ћете моћи да видите покварени тест; Цодеулатор ће омогућити програмерима да то поправе из самог ЦхатГПТ интерфејса. Питање које се може појавити у вашем уму је како се то дешава.

Тако што ћете дозволити Цодеулатор-у да подели линк позива за сесију дељења уживо са ЦхатГПТ-ом и затражи од њега да поправи тест. У следећем кораку, ЦхатГПТ се придружује сесији уживо и чита код, и предлаже исправку, а када програмери одобре, исправка се аутоматски примењује.

Можете погледати горњу слику и визуализовати ефекат овог алата на олакшавање вашег путовања кодирања. Цодеулатор ће се показати као веома потребан додатак за програмере и неопходан у исто време.

Карактеристике:

 • Приступите радном простору Висуал Студио Цоде директно унутар ЦхатГПТ-а.
 • Омогућава поправљање базе кода из самог ЦхатГПТ интерфејса.
 • Право, да одобри или исплати предлог од стране ЦхатГПТ-а.
 • Аутоматска примена сугестије ако је одобрена.

Схуто.ио

Схуто.ио, који покреће ЦхатГПТ, нуди алатку богату функцијама за програмере, побољшавајући ВордПресс искуства моћним интеграцијама и алатима за аутоматизацију. Омогућава креирање прилагођеног садржаја и интерактивно објављивање на ВордПресс-у, генерише извештаје и обрађује дуготрајне задатке помоћу СМС обавештења.

  Зашто Нетфлик пита „Да ли још увек гледате?“ (и како то зауставити)

Интеграција са ВордПресс-ом поједностављује креирање садржаја и делује као поуздано решење за сложене проблеме. Све у свему, Схуто.ио поједностављује токове посла и побољшава продуктивност за програмере и професионалце.

Схуто.ио постаје незаменљив алат за повећање продуктивности и поједностављење радних токова. Било да се ради о креирању садржаја, исправљању грешака или руковању дуготрајним задацима, Схуто.ио омогућава програмерима да постигну више са лакоћом и ефикасношћу, што га чини вредним средством у алатима било ког програмера.

Карактеристике:

 • Креирајте и постављајте прилагођени садржај интерактивно.
 • Генеришите извештаје и несметано их постављајте.
 • Обавештења по завршетку задатка.
 • Решите сложене проблеме везане за Кубернетес, Гит и Нгинк конфигурације

Приметно

Тимови проналазе рад са подацима на једној платформи без напора, захваљујући Нотеабле-овим опцијама безбедног постављања заснованим на облаку, визуелизацијама без кода прилагођеним корисницима и окружењу за сарадњу.

Приметно пружа велику флексибилност у погледу израде бележница. Имате приручне функције као што су прављење бележница, ажурирања садржаја одређене ћелије итд.

Имате могућност да затражите од ЦхатГПТ-а да ажурира одређене ћелије коришћењем функције Копирај везу у ћелију, а затим му дате упутства да побољша или измени садржај унутар те ћелије. Организације могу то прихватити и покушати да дубље разуме његову флексибилност и понуду.

Карактеристике:

 • Слобода рада на постојећој свесци.
 • Лако затражите од ЦхатГПТ-а да креира пројекте.
 • Додатак Нотеабле ЦхатГПТ има приступ свим вашим ресурсима.

ДеплоиСцрипт

Да ли сте не-техничар са смислом за креативност? Желите да направите задивљујућа искуства са веб апликацијама без бављења сложеним кодом?

Не тражите даље од ДеплоиСцрипт, додатак који мења игру и који ослобађа пуни потенцијал ЦхатГПТ-а, претварајући вашу веб апликацију у динамичну и привлачну платформу. Прихватите магију ДеплоиСцрипт-а и реците збогом мукама око кодирања – то је ваша улазница за беспрекорно и јединствено веб искуство!

Занатски упечатљив разговор тече без напора уз наш визуелни интерфејс. Превуците и отпустите елементе, поставите упите и дефинишите одговоре – то је као да правите цхатбот са лакоћом!

Још једна карактеристика која ме вуче ка ДеплоиСцрипт-у је да ДеплоиСцрипт креира моћан програм који покреће разговоре ваше веб апликације једним кликом.

Наши напредни алгоритми анализирају ваш ток и трансформишу га у беспрекорно корисничко искуство. Реците збогом главобољама кодирања и поздравите нову интерактивну еру магије веб апликација уз ДеплоиСцрипт!

Карактеристике:

 • Занатски убедљиви токови разговора.
 • Интуитиван визуелни интерфејс.
 • Кодирање није потребно!

ЦодерПад

ЦодерПад тренутно нуди два производа: ЦодерПад Сцреенкоји омогућава кандидатима да потврде своје вештине кодирања специјално дизајнираним техничким тестовима, а други је ЦодерПад Интервиев, који обезбеђује заједничку онлајн ИДЕ платформу за анкетаре и кандидате где могу да кодирају заједно.

Оба алата покреће Цхат-ГПТ, а можете бирати између различитих плаћених пакета. Ако желите да испробате, постоји бесплатна опција са два теста или интервјуа месечно. Овај додатак се показао изузетно корисним за програмере у стартуп окружењима који често морају да носе више шешира.

Карактеристике:

 • Омогућава вам да потврдите свој код.
 • Дизајниран за припрему за интервју или праксу.
 • Интерактивна платформа за кодирање.

Завршне речи

Ови алати нуде беспрекорно искуство кодирања, аутоматизацију, ГитХуб интеграцију и још много тога. Реците збогом сложеном кодирању и ослободите своју креативност помоћу ових додатака који мењају игру. Одлучите се и уздигните свој пут кодирања уз ефикасност коју покреће АИ. Срећно кодирање!

Такође можете читати о ЦхатГПТ тумачу кодова.