12 добављача једнократних адреса е-поште (ДЕА) за регистрацију налога

Да ли сте уморни од примања нежељених е-порука са веб локација на које сте морали да се претплатите да бисте видели садржај? Овде смо да решимо ваш проблем са добављачима адреса е-поште за једнократну употребу.

Е-поруке су постале суштински део података у данашње време. Без обзира да ли желите да посетите веб страницу да бисте видели њен садржај, сурфовали видео записима на сајтовима за стриминг видео записа или чак преузели академске ресурсе као што су истраживачки радови, упитници итд., потребна вам је е-пошта да бисте добили приступ.

Иако већина ових сајтова може бити аутентична и верификована, многе од њих могу користити вашу адресу е-поште и податке које сте добили у вашим имејловима за неки злонамерни задатак. То би довело до кршења података и утицало би на вашу приватност. Такође треба да имате на уму да би огромне нежељене е-поруке које шаљу ове веб странице заузеле меморију ваше е-поште.

Овде нам у помоћ долазе адресе е-поште за једнократну употребу или ДЕА. Хајде да копамо дубље у то шта су ДЕА и зашто бисмо их требали користити. Такође ћемо разговарати о избору најбољих ДЕА провајдера и неких од најбољих ДЕА провајдера за регистрацију налога.

Шта је адреса е-поште за једнократну употребу?

Адреса е-поште за једнократну употребу, такође позната као ДЕА, је алатка која омогућава легитимном кориснику да прими е-пошту на пролазну е-пошту која нестаје након одређеног времена.

Пре него што корисници могу да пишу примедбе, читају врхунски материјал или добију беле књиге, неколико заједница за дискусије на мрежи, веб-сајтова и блогова захтевају да се региструју. Корисници могу да се региструју и заврше процес регистрације користећи е-маил адресу за једнократну употребу без угрожавања свог редовног налога е-поште због нежељене поште.

Адреса е-поште за једнократну употребу је само алатка која преусмерава е-пошту на примарни налог е-поште корисника, за разлику од ДЕА налога, који долази са својим пријемним сандучетом, одговором и опцијама за прослеђивање.

Зашто би требало да користимо адресе е-поште за једнократну употребу?

Зар не би било дивно добити приступ различитим врстама садржаја на различитим веб локацијама без потребе да мењате своју примарну е-пошту? Имејл адреса за једнократну употребу је оно што нам је потребно да решимо овај проблем. Хајде да видимо разлоге зашто би требало да користимо адресе е-поште за једнократну употребу.

Већина веб локација бомбардује пријемно сандуче својих клијената нежељеним и промотивним имејловима. Ваше пријемно сандуче би се брзо напунило као резултат. Привремена адреса е-поште или адреса е-поште за једнократну употребу помаже да ваше пријемно сандуче буде ненатрпано јер вам омогућава да се пријавите за скоро све веб локације без примања тона нежељене е-поште.

Да бисте побољшали безбедност е-поште, користите привремену или једнократну адресу е-поште када се пријављујете за налоге на веб локацијама, блоговима и форумима како бисте своју стварну сакрили од знатижељних очију.

Можете повећати ниво заштите између вас и веб локација за које се региструјете коришћењем адресе е-поште за једнократну употребу. Стога би коришћење анонимне адресе за одлагање могло побољшати вашу приватност на мрежи.

  Пример додавања коментара у 15 програмских језика

Можете да комуницирате са веб локацијама, апликацијама и онлајн форумима уз привремену е-пошту без да одајете ко сте. Поред тога, ваша примарна е-пошта ће бити безбедна ако подаци икада буду хаковани.

Иако је регистрација за сваког продавца на мрежи који нуди програме награђивања, попусте и понуде одлична, то може да претрпи ваше пријемно сандуче маркетиншким имејловима. Можете се регистровати за било коју произвољну онлајн продавницу, веб локацију програма лојалности или другу веб локацију уз флексибилност коришћења е-маил адресе за бацање без бриге да ћете преплавити пријемно сандуче нежељеном поштом.

Како можемо изабрати најбољег провајдера ДЕА услуга?

Најважнија ствар код адресе е-поште за једнократну употребу је да не треба да буде повезана са вама. Стога, увек треба да тражите анонимног добављача е-маил адреса за једнократну употребу.

Друго, требало би да потражите ДЕА провајдера који је једноставан за коришћење и мање напоран. Можете уштедети време ако је лако схватити како да направите привремени налог е-поште.

Било би најбоље да потражите и услугу која може да обезбеди привремено складиштење порука јер већина сајтова захтева верификацију након регистрације. На крају, потражите услугу е-поште за једнократну употребу која вам омогућава да креирате адресу без захтева.

ЕмаилОнДецк

ЕмаилОнДецк може креирати корисничке адресе е-поште у два једноставна корака, што га чини једним од најприкладнијих добављача е-маил адреса за једнократну употребу. То је бесплатна услуга која чува долазну пошту око 24 сата. Овај процес можете убрзати брисањем колачића или изласком из претраживача. Слање анонимне е-поште на било коју адресу е-поште доступно је само премиум клијентима.

С друге стране, бесплатни корисници могу послати безбедну е-пошту на друге ЕмаилОнДецк налоге. Огласи се такође уклањају са премијум налога, а корисници могу да сачувају произведену адресу е-поште. Веб локација ЕмаилОнДецк је безбедна захваљујући ХТТПС приступу и употреби ТЛС-а на серверима провајдера.

Темп Маил

Најбоље краткорочно решење за е-пошту које се тренутно нуди зове се Темп Маил. Пошто не постоје лозинке, регистрација или захтеви за плаћање, прилично је једноставно. Посетите страницу, а затим копирајте насумично произведену адресу е-поште.

Добићете кључну комуникацију јер се пријемно сандуче стално ажурира. Ваша ИП адреса и други лични подаци се уништавају након два сата складиштења е-порука послатих на адресу.

Привремене адресе е-поште се лако могу заменити са професионалним јер имају стварно корисничко име и адресу домена, а не насумични низ слова које већина е-порука користи за своје корисничко име и име домена.

Бурнер Маил

Екстензије прегледача Бурнер Маил за Цхроме и Фирефок омогућавају вам да креирате и користите привремене адресе е-поште, које се понекад називају и адресе е-поште за снимање. Е-поруке из Бурнер Маил-а се прослеђују на ваш налог уз очување приватности и безбедности вашег пријемног сандучета и вашег идентитета.

Док спречавате пошиљаоца да открије вашу стварну адресу, е-поруке адресиране на ДЕА се преусмеравају на привремену адресу е-поште коју одредите.

Бурнер Маил креира засебну и анонимну е-пошту за сваку услугу на коју се региструјете, што отежава предузећима и рекламама да вас прате на мрежи. У бесплатном издању Бурнер Маил-а доступно је до пет адреса писача. Међутим, бесконачан број је доступан у претплатној верзији Бурнер Маил-а.

  10 најбољих игара аутомобила које треба да играте у 2023

Герилска пошта

Један од омиљених привремених провајдера е-поште који вам омогућава да персонализујете своје корисничко име је Гуеррилла Маил. Да бисте користили ову услугу, не морате да се региструјете или дајете личне податке. Можете бесплатно слати и примати поруке користећи Гуеррилла Маил, а њихове адресе никада не истичу. Ваша е-пошта се чува сат времена пре него што се аутоматски избрише.

Можете да користите шифровану адресу за слање порука јер свако ко има ваш ИД е-поште може видети ваше поштанско сандуче. Тиме је ваша приватност заштићенија.

Кликните на дугме „Заборави ме“ да бисте уклонили своју адресу из система. Гуеррилла Маил служи и као привремени провајдер е-поште и као менаџер лозинки.

10-минутна пошта

10 Минуте Маил је привремени налог е-поште који важи само 10 минута. Али ако вам треба више времена, можете затражити додатних 10 минута. Ваша е-пошта се брише након 10-минутног одбројавања на тајмеру.

Упркос временском ограничењу, 10-минутна пошта је одлична бесплатна услуга е-поште за једнократну употребу јер је једноставна за коришћење. 10-минутна пошта је дизајнирана да вас упозори кад год стигне нова порука. Нове поруке ћете углавном приметити јер се појављују на истој страници. На платформи можете да одговарате и прослеђујете е-поруке.

ФакеМаил

Најефикаснија доступна привремена платформа за пошту је ФакеМаил, а њено коришћење је изузетно једноставно и не захтева техничку експертизу. Други провајдери привремене поште желе додатне информације, што нарушава сврху очувања анонимности и приватности. Достављена привремена е-пошта важи 60 минута пре него што буде уклоњена.

Након што је обрисана, више јој се не може приступити. Ваша приватност и анонимност су стога загарантовани. Да бисте се пријавили за веб локације, промоције, попусте и друге информативне сајтове, ФакеМаил има за циљ да истовремено даје бројне привремене налоге е-поште.

ТхровАваиМаил

Још једна услуга која пружа адресе е-поште за једнократну употребу је ТхровАваиМаил. Формирана адреса е-поште може одмах да прима е-пошту. Веб локација ће приказати сваку долазну е-пошту на почетној страници.

Е-поруке које примите неће бити видљиве никоме осим вама. Запамтите да би налог е-поште који се угаси након 48 сати био најбољи.

Када адреса е-поште истекне, адреса е-поште и сви послати и примљени емаилови се губе. Кад год приступите овој страници, производи се нова адреса е-поште. Можете некоме да понудите налог е-поште и да се региструјете за веб локацију или онлајн услугу користећи ТхровАваиМаил, а да не одајете ко сте.

миТемп.емаил

миТемп.емаил је бесплатна услуга е-поште за једнократну употребу која корисницима даје насумичну адресу е-поште коју користе за ствари као што су пријављивање за потпуно нове веб странице или испробавање сумњивих услуга. Потребно је само да примите свој маил ИД тако што ћете отворити ново пријемно сандуче.

Адреса е-поште важи само 24 сата, а пријемно сандуче се аутоматски освежава. Поред тога, можете да користите звучна обавештења, упозорења на радној површини, везе за аутоматско отварање и прилагођене домене.

У пријемном сандучету вашег веб претраживача, све е-поруке које су примили сервери миТемп.е-поште одмах се приказују. Функција Зоне Салтинг омогућава приватно коришћење домена у једној сесији без регистрације. Доступне адресе ресурса су дате у вашој зони, а записи се проверавају док идете.

Маил Пооф

Један од најбољих провајдера привремених адреса е-поште је Маил Пооф, који можете користити за онлајн формуларе или док се пријављујете за нове услуге. Једноставан је за употребу. Кликните на опцију „креирај адресу е-поште“ након што унесете жељену адресу е-поште. Можете да користите адресу поште одмах када је тренутно произведена.

  Који су савети за лажну блокирану текстуалну поруку?

Маил Пооф пружа висок ниво поверљивости и приватности. Свака е-пошта је шифрована и након 24 сата се самоуништава. Ово гарантује да нежељена пошта и друге непожељне комуникације неће ући у ваше пријемно сандуче. Најбољи избор је Маил Пооф јер је то поуздана и једноставна привремена услуга е-поште која нуди све што вам је потребно да останете анонимни и сигурни на мрежи.

Маилсац

Коришћење РЕСТ АПИ-ја, Вебхоокс-а и ВебСоцкетс-а је једноставно када користите Маилсац. Можете филтрирати пошту, прегледати поруке, примати прилоге и задржати и отпустити адресе е-поште. Корисници Маилсац-а имају приступ услузи пријемног сандучета е-поште за једнократну употребу коју можете користити за разне ствари.

Чињеница да су скоро све поруке е-поште одобрене и да се примљене поруке често рециклирају је најважнија карактеристика Маилсац-а.

Владе и многе организације са листе Фортуне 500 сматрају Маилсац веома поузданом веб локацијом. Поред тога, Маилсац има једноставан АПИ за развојне програмере и безбедност који одговара организацији. То је, без сумње, један од најбољих провајдера ДЕА услуга.

Мохмал

Када се региструјемо на сумњивим веб локацијама или блоговима којима је потребна е-пошта, Мохмал је привремена услуга е-поште која нас поштеђује невоља да наше примарне е-поруке буду закрчене нежељеном поштом и нежељеним порукама. Морате да изаберете између унапред направљене е-поште или оне коју генеришете да бисте користили.

Након 46-минутног одбројавања, Мохмал ће одмах избрисати сву примљену пошту након завршетка тајмера. За е-пошту, пријемно сандуче са нежељеним порукама ће се приказати на Мохмаловој веб локацији. Мохмал тренутно има више од 65 милиона налога и доступан је на 17 различитих језика иако је тек недавно покренут.

Нада

Наследник веома популарне привремене услуге е-поште за једнократну употребу познате као Аирмаил, основане у фебруару 2013, је Нада. Добијање мноштва одличних повратних информација од корисника о томе шта желе од услуге е-поште за једнократну употребу довело је до стварања Наде.

Када се уписујете за нове веб странице или тестирате непоуздане услуге које захтевају е-пошту за пријаву, можете користити бесплатну привремену услугу е-поште Нада. Добијате насумична адреса е-поште или можете изабрати ону коју желите.

Напомена аутора

Научени смо да је давање личних података странцима штетно и погрешно. Зашто бисмо онда ометали наше личне податке док посећујемо непознате веб локације? Адресе е-поште за једнократну употребу помажу нам да сачувамо наше податке од излагања нежељеним и неетичким активностима. Да бисте одржавали уредан и уредан примарни пријемни сандучић, користите адресу за једнократну употребу. Требало би да се придржавате најфинијих безбедносних стандарда е-поште да бисте заштитили своју е-пошту од хакера.

Закључак

Давање наше адресе е-поште да бисмо се регистровали за нови профил или веб локацију, или да бисмо извршили трансакцију, је процедура на коју смо сви навикли. Али тај наизглед невин чин излаже вашу адресу е-поште слабостима, нежељеном нежељеном садржају и циљаним огласима.

Адреса е-поште за једнократну употребу је од помоћи у овој ситуацији. Користећи ове услуге, можете креирати пролазни налог е-поште који можете користити уместо свог стварног. На тај начин можете избећи претплату на вишегодишње нежељене е-поруке и спречити да будете подвргнути циљаним огласима и кршењу података у случају да веб локација буде нападнута. Дакле, ако желите да претражујете сајтове за које је потребна регистрација без угрожавања ваше е-поште, користите адресе е-поште за једнократну употребу.

Такође можете истражити неке најбоље апликације за чишћење пријемног сандучета е-поште [Gmail, Outlook, Yahoo].