13 најбољих ИоуТубе шаблона за завршни екран за побољшање задржавања гледалаца

Завршни екрани ИоуТубе-а су једна од најпотцењенијих компоненти ИоуТубе-а, која помаже да се повећа задржавање гледалаца. Дакле, хајде да користимо неке достојне шаблоне за њих.

Нема сумње да је одржавање броја гледалаца и претплатника на ИоуТубе видео записима и каналима тежак задатак. Као што име говори, завршни екрани долазе на крају, али би требало да буду привлачни да ангажују кориснике на каналима и њиховом садржају.

У овом чланку ћемо научити шта су завршни екрани за ИоуТубе и зашто су толико важни. Такође ћемо истражити неке од предности ИоуТубе шаблона за завршни екран. На крају, погледаћемо неке од најбољих ИоуТубе шаблона за завршни екран за побољшање задржавања гледалаца.

Шта је ИоуТубе завршни екран?

У последњих 20 секунди ИоуТубе видео снимка, функција која се зове ИоуТубе Енд Сцреен омогућава промоцију или оглашавање видеа канала. Термини „Енд Цард“ и „Ендслате“ се такође користе за описивање завршног екрана. Може се појавити у последњих пет до двадесет секунди видео снимка. ИоуТубе могу да се оглашавају на свом завршном екрану повезујући се са спољним веб локацијама, ставкама, плејлистама и видео записима.

ИоуТубе пружа ову функцију да помогне продуцентима да подстакну гледаоце да предузму акцију након што одгледају њихов садржај. Ваши завршни екрани могу да садрже позиве на акцију за претплату, везе са провереним веб локацијама, везе ка другим каналима или везе до разних видео снимака или плејлиста.

Колико је важан ИоуТубе завршни екран?

Након гледања видео снимка, ИоуТубе завршни екран одржава интересовање гледалаца тако што их повезује са више иницијатива. ИоуТубе има за циљ да задржи кориснике на сајту што је дуже могуће, што је један од његових централних принципа.

Након што погледате ваш видео, функција „Следеће“ на ИоуТубе-у почиње да препоручује десетине, стотине или чак хиљаде видео снимака да би задржала интересовање корисника за сајт.

Стога, ако креатори ИоуТубе видео снимака не укључе завршни екран или истакнути позив на акцију на самом крају својих видео снимака, пропуштају значајну количину саобраћаја. Завршни екран повећава стопу ангажовања публике канала и такође повећава стопу учесталости кликова.

Шта су ИоуТубе шаблони за крај екрана?

Иако је могуће направити завршне екране од нуле или на ИоуТубе-у, можете користити неколико шаблона да бисте брзо направили завршни екран који задовољава ваше захтеве брендирања.

Покретна графика направљена помоћу софтвера за уређивање служи као шаблон за завршни екран ИоуТубе-а. Они аутоматизују креирање вашег завршног екрана и пружају вам празан простор на крају ваших филмова где можете да додате сопствене материјале за брендирање, укључујући логотипе, линкове до ваших профила на друштвеним мрежама и позиве на акцију за гледаоце да се претплате на ваше канал.

Које су предности ИоуТубе шаблона за завршни екран?

Неке теме завршног екрана су неопходне и потребно им је неколико боја позадине и ажурираних слика које одговарају вашем стилу. У зависности од ваших дизајнерских циљева, неки ће можда захтевати више прилагођавања, чинећи развој сопственог пожељније.

  Како добити тачке обавештења на Андроиду 8

Елементи су ставке које чине ваш завршни екран. Можете да додате до четири од њих и брзо их конфигуришете тако што ћете применити шаблоне и изабрати где треба да се приказују у вашем филму.

Најбољи завршни екрани ће подстаћи гледаоце да се претплате и виде сродни материјал, што ће вам помоћи да се оглашавате и развијете свој ИоуТубе канал. Одлични завршни екрани ће бити без нереда, садржаће сажете, релевантне поруке и бити у потпуности у складу са брендом.

Марк

Марк омогућава производњу графике која изгледа професионално. Прављење прелепе графике завршног екрана сада је једноставније него икада, захваљујући Марковим шаблонима за завршни екран на ИоуТубе-у.

Ови шаблони вам могу помоћи да почнете на правом путу и ​​произведете нешто чиме можете бити задовољни, чак и ако само понекад тачно знате шта желите.

Можете бирати између више различитих шаблона за завршни екран које нуди Марк. Шаблони завршног екрана се могу изабрати на основу пројекта на којем радите. Марк такође укључује шаблоне за појединачне мреже друштвених медија које одаберете да користите. Неколико кликова на Марк је све што је потребно за промену дизајна.

Велософи

Познати интернет видео извор за брендове и произвођаче садржаја је Велософи. Сваки произвођач садржаја може да преузме бројне видео шаблоне које је Велософи сакупио са интернет извора и видео извора сарадника широм света, укључујући шаблоне за крајње екране за ИоуТубе.

Можете добити неколико бесплатних предложака за крајњи екран од Велософи-ја без плаћања. Ове теме се могу сортирати према Популарно, Најпопуларније, Најновије, У тренду и Истакнуто. Најбоља карактеристика Велософи-ја су његови додатни прекрасни бесплатни шаблони за програме као што су Пхотосхоп, Сони Вегас, Блендер, Панзоид, итд.

Адобе Екпресс

Адобе Екпресс олакшава израду прелепих завршних картица од нуле или коришћење унапред припремљених, стручно израђених шаблона који су спремни за прилагођавање. Бирање, подешавање и дистрибуција шаблона су једноставни процеси.

Да би се ваши дизајни осећали потпуно стварним, потребно је само да креирате тему за њих користећи слике, иконе, логотипе, фонтове и друге прилагодљиве компоненте.

Такође можете реплицирати дизајне и скалирати их ради униформности у неколико врста материјала. Можете брзо да креирате, складиштите и бесплатно делите своје идеје помоћу Адобе Екпресс-а, што вам омогућава да позовете колеге, добијете сагласност и завршите своје видео записе са јединственим дизајном за крај, баш као што креирате убедљив увод.

Снаппа

Уз Снаппа, прављење завршног екрана на ИоуТубе-у је једноставније него што можете замислити. Морате се пријавити на Снаппа да бисте започели. Можете почети од нуле или одабрати шаблон за завршни екран ИоуТубе-а. Ваш шаблон ће бити одговарајуће величине за завршни екран ИоуТубе-а када буде стављен на платно.

Ваши истакнути видео снимци и други позиви на акцију могу се додати у празне оквире у сваком шаблону. Уз Снаппа готове шаблоне који су вам на располагању, креирање завршних екрана на ИоуТубе-у постаје невероватно једноставно, а они ће такође повећати повраћај улагања вашег канала на свим фронтовима.

  Како управљати и брисати контакте на вашем иПхоне-у или иПад-у

Фотор

Коришћењем Фоторовог онлајн дизајнера ИоуТубе крајњег екрана, креирање ИоуТубе завршног екрана је једноставно. Не морате да преузимате никакав алат за дизајн нити да имате било какво дизајнерско искуство. Можете да искористите оквир за претрагу да бисте брзо идентификовали одређену врсту шаблона који тражите, или такође можете истражити знатну библиотеку дизајна завршног екрана спремних за употребу.

Само кликните на идеални шаблон након што га пронађете да бисте почели да мењате. Такође можете да се играте са другим фонтовима, бојама, позадинама, изгледима и још много тога. Фотор такође укључује многе слике, цртеже, иконе, налепнице и ефекте да додатно улепша ваш дизајн.

Миккит

Још један креатор тема за крајњи екран ИоуТубе-а је Миккит, који такође нуди бесплатно преузимање шаблона ефеката. Штавише, најбоља карактеристика Миккит-а је могућност добијања бесплатних шаблона ДаВинци Ресолве, Премиере Про и Финал Цут Про.

Ова веб локација пружа тону одличних звучних ефеката, бесплатних аудио записа и бесплатних видео снимака који се тичу зеленог екрана, животне средине, животиња итд., поред завршних екрана. Такође, можете преузети прелазе, пројекције слајдова, текстуалне анимације итд., који су изврсно израђени.

ПхотоАДКинг

Са својих 10.000+ лепих шаблона дизајна, ПхотоАДКинг је алатка за графички дизајн заснована на облаку која омогућава корисницима да креирају флајере, постере, брошуре, визит карте, позивнице, биографске податке или биографије, рекламе на друштвеним мрежама и још много тога. Брз је, једноставан и бесплатан за употребу.

Уз помоћ многих алата из ПхотоАДКинг-а, можете дизајнирати предложак завршне картице за ИоуТубе за своје филмове. Помоћу алата и избора које нуди ПхотоАДКинг, можете направити планирани дизајн.

Штавише, ако покушавате да пронађете неку мотивацију, многи прилагодљиви концепти ИоуТубе шаблона за крајњи екран доступни су на ПхотоАДКинг-у.

Можете користити ове шаблоне за уређивање да бисте направили своје дизајне или извршили прилагођавања према вашим потребама. На својој веб страници, ПхотоАДКинг такође нуди корисничке приручнике и туторијале који помажу корисницима да сазнају више о својим опцијама.

ФлекЦлип

Са својим бројним бесплатним унапред припремљеним изгледима, обимним ресурсима залиха, значајним специјалним ефектима и другим функцијама, ФлекЦлип је један од највећих онлајн креатора крајњег екрана на ИоуТубе-у. Можете почети са сопственим јединственим дизајном на ФлекЦлип-у или одабрати једну од њихових невероватних тема за крајњи екран.

Можете да отпремите сопствене фотографије и видео записе, додате логотип своје компаније, измените боје и фонтове, додате филтере и још много тога да бисте у потпуности прилагодили свој завршни екран. Такође, бесплатан је за употребу, релативно једноставан и омогућава вам да сачувате своје филмове са завршних картица без воденог жига.

ВоФок

ВоФок нуди унапред припремљене теме ИоуТубе завршних картица, укључујући слике, текстове и друге визуелне елементе. Ако га промените, можете додати своје карактеристике бренда или информације на ове крајње екране. Користећи стандардна или прилагођена мерења, такође можете да направите јединствени завршни екран од самог почетка помоћу овог алата за прављење корисника.

  Како користити киоск прилагођеног дизајна у 'Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс'

Добијате бесплатан приступ више од милион слика, графика, ефеката, 800+ 3Д и отмјеног текста на ВоФок-у. За све теме често нуде изванредне распореде завршног екрана ИоуТубе видео записа. ВоФок-у можете послати захтев за дизајн ако имате посебне захтеве, а они такође могу да их дизајнирају.

ВидеоЦреек

Можете да правите видео записе на крајњем екрану са многим функцијама и фантастичним корисничким искуством са ВидеоЦреек-ом без плаћања чланства. Само треба да платите малу накнаду да бисте уклонили водени жиг. ИоуТубе шаблон завршног екрана из ВидеоЦреек-а вам омогућава да направите завршне екране професионалног изгледа.

Уз ВидеоЦреек добијате разне опције за прављење завршног екрана који повећава стопу интеракције за ваш канал. Када су у питању ВидеоЦреек предлошци, на располагању је много опција за модификовање.

Можете да почнете тако што ћете додати своју поруку уместо примера текста на ИоуТубе шаблон крајњег екрана. Такође можете да додате фотографије, анимације и графику да би ствари биле свеже.

Фреепик

На Фреепик платформи можете открити стручно одабране, врхунске слике, векторе, графику која се може уређивати, иконе и фонтове. Дакле, можете убрзати свој рад и подићи га на виши ниво креативности. То је платформа коју и дизајнери и недизајнери могу да користе за приступ многим различитим дизајнерским материјалима, посебно завршним екранима.

Платформа осигурава да својим корисницима обезбеде аутентично оригиналне и најсавременије материјале набављајући од појединачних креатора у складу са својим програмом сарадника.

Ако још увек одређујете шта тражите, функција претраге веб локације ће вам помоћи у навигацији кроз категорије и узорке. Повољно је ако долазите из области која није дизајн.

Тубе Темплатес

Тубе Темплатес је још један добављач шаблона завршног екрана на ИоуТубе-у који нуди разне шаблоне корисницима који желе да додају завршне екране својим видео записима. Шаблони долазе у различитим бојама и имају преко потребне функције за правилан завршни екран.

Тубе Темплатес нуде много више шаблона и функција које вам могу помоћи да креирате привлачне видео записе. Такође нуди анимирану графику, водиче за креаторе и курсеве за помоћ новим креаторима садржаја.

Пикелиед

Да бисте уштедели време и новац, Пикелиед нуди колекцију стотина унапред припремљених шаблона од којих можете да изаберете да креирате сопствене прилагођене ИоуТубе оутро теме. Можете да користите слике и иконе, уклањате позадине, додајете реалистичне моделе и још много тога да би ваш ИоуТубе завршни екран изгледао као нов, креативан и професионалан.

Једноставно изаберите један од унапред припремљених шаблона са горње листе да бисте почели да користите предложена мерења. Затим, користећи робусни уређивач, који је напуњен разним опцијама за уређивање дизајна, можете да измените свој ИоуТубе оутро. Када се уређивање заврши, преузмите свој прекрасни оглас у неколико формата датотека.

Закључак

Ако ваша публика гледа ваше видео записе до краја, придобили сте њихову пажњу. Ипак, желите да наставе да обраћају пажњу након што се видео заврши; желите да они наставе. Одличан приступ за привлачење и задржавање пажње публике је преко ИоуТубе завршних екрана.

Прављење завршног слајда управо за ИоуТубе-ове уграђене функције за претплату и накнадне видео функције дају вашим посетиоцима идеју да сте углађени и ажурни. Можете да направите занимљиве и креативне шаблоне завршног екрана користећи претходно поменуте шаблоне завршног екрана.

Затим погледајте како можете направити ИоуТубе банер.