16 портала са вестима о финансијским тржиштима да останете у току као инвеститор

Сваки инвеститор на тржишту жели да остане испред других. А коришћење података о финансијском тржишту у реалном времену, вести и мишљења помаже им да то постигну.

Финансијско тржиште се стално мења и на њега утиче много фактора, као што су економски показатељи, извештаји о заради, вести из индустрије, расположење на тржишту, геополитички догађаји итд.

Дакле, савремени свет финансија захтева од инвеститора да буду у току са најновијим вестима како би могли да донесу бољу, информисану одлуку и добију поврат који желе.

Да би били у току са најновијим финансијским подацима и вестима, инвеститори се ослањају на различите наменске портале за вести за податке о финансијским тржиштима у реалном времену, укључујући експертску анализу.

Међутим, тржиште је испуњено хиљадама портала за вести, а као инвеститору може бити застрашујуће одлучити на кога да се ослони.

Да бих вам помогао у овој конфузији, осмислио сам неке од најбољих портала за вести о финансијским тржиштима како бисте могли да будете у току као инвеститор.

Дакле, хајде да причамо о финансијским тржиштима, важности података о финансијском тржишту у реалном времену за инвеститоре и најбољим порталима са вестима о финансијском тржишту на којима можете да пратите.

Шта разумете под финансијским тржиштима?

Финансијска тржишта у свакој земљи играју виталну улогу у покретању раста и омогућавајући им да буду испред инфлације. Финансијско тржиште омогућава појединцима и институтима да тргују имовином и хартијама од вредности путем регулисаних берзи и ванберзанских трговачких друштава, који су кључни за одржавање функционисања модерног друштва.

На овом тржишту, купци и продавци могу да тргују различитим финансијским инструментима и имовином као што су обвезнице, акције, међународне валуте, деривати и други. Укључује појединце којима је потребан капитал продајом своје финансијске имовине, као и оне који имају капитал да инвестирају у њих.

Финансијско тржиште је темељ модерне економије јер одржава проток капитала на тржишту. Такође је кључно за одржавање економске стабилности јер омогућава зајмопримцима као што су предузећа, владе и појединци којима је потребан капитал да каналишу средства од штедиша у замену за имовину.

Важност података о финансијском тржишту у реалном времену за инвеститоре

Подаци о финансијском тржишту у реалном времену су кључни за инвеститоре и један су од примарних фактора који покрећу њихове инвестиционе одлуке.

Могућност приступа најновијим финансијским вестима и мишљењима стручњака омогућава инвеститорима да имплементирају успешне инвестиционе стратегије и остваре максималне приносе.

Међутим, финансијско тржиште је веома нестабилно, а цене финансијских средстава се мењају сваке секунде. Дакле, приступ тачним, релевантним тржишним подацима у реалном времену је неопходан да би инвеститори искористили праву прилику и стварне користи од тога.

Неке од предности података о финансијском тржишту у реалном времену укључују:

Боља тачност и доношење одлука

Када имате приступ вестима са финансијског тржишта у реалном времену, то инвеститорима пружа тачне податке и шансу да искористе прилику. Ово помаже инвеститорима да донесу брзе одлуке у складу са кретањима на тржишту и добију предност у односу на друге.

Минимизирани ризици

Ризици су инхерентни улагању. Али ако можете да приступите подацима о финансијском тржишту у реалном времену, можете проценити своју тржишну позицију и ризике током трговања. Као инвеститор, можете имати јасан увид у тренд, кретање цена и волатилност уз помоћ података у реалном времену. На овај начин можете прилагодити своје инвестиције у складу са тим и ограничити могућност губитка.

Ажурне информације

Правовремене информације су веома важне за сваког инвеститора, укључујући дневне трговце и краткорочне инвеститоре, јер мале промене могу направити огромну разлику.

  Воралент Антелопе Оптимизујте ЈПЕГ и ПНГ-ове на велико, избришите ЕКСИФ податке

У том смислу, подаци о финансијском тржишту у реалном времену пружају најновије и ажурне информације о тржишним трендовима, кретањима цена и вестима и пружају време инвеститорима да брзо реагују.

Зграбите могућности арбитраже

Приступ подацима о финансијском тржишту у реалном времену омогућава вам да идентификујете могућности арбитраже и да их искористите. Финансијско тржиште нуди много таквих могућности за врло кратко време, а када имате приступ свим најновијим информацијама, можете брзо да зграбите те могућности и претворите их у профит.

Побољшано трговање са алгоритмом

Инвеститори који се ослањају на алгоритме да би трговали на финансијском тржишту морају имати сталан приступ тржишним подацима у реалном времену. Промена тржишних услова може утицати на алгоритме у милисекундама, тако да је неопходно да имате податке у реалном времену ако желите да се одлучите за стратегије алгоритама.

Анализа дубине тржишта

Инвеститори могу користити податке финансијског тржишта у реалном времену како би стекли дубински увид у тренутно тржиште и анализирали трговине на различитим нивоима. Анализа дубине тржишта може помоћи инвеститорима да разумеју расположење тржишта и идентификују нивое подршке различитим финансијским средствима.

Портфолио Стрес Тестинг

Инвеститори могу да симулирају стрес повезан са њиховим тренутним инвестиционим портфолиом користећи податке у реалном времену. Финансијски подаци им такође пружају прилику да процене област у којој могу да направе побољшања и да затим тргују у складу са тим.

Рационализација тока рада

Када немате заостајања у фидовима вести о финансијском тржишту, то позитивно утиче на ваш ток посла и помаже у смањењу ризика. Инвеститори са подацима у реалном времену могу постићи већу ефикасност и разумети тренутно тржиште, што ће на крају довести до поједностављења њиховог тока посла.

Сада, хајде да заронимо у неке од најбољих портала са вестима о финансијским тржиштима како бисмо остали у току као инвеститори.

Гоогле Финанце

Када имате приступ финансијским вестима у реалном времену са портала попут Гоогле Финанце, једва да вам треба нешто друго. Пружа вам финансијске вести из земаља широм света, оснажујући вас да доносите паметне инвестиционе одлуке.

Без обзира да ли желите да сазнате о тренутним условима у валутама, криптовалутама или фјучерсима, Гоогле Финанце ће вам пружити све.

Гоогле Финанце има интуитиван интерфејс са свим подацима који су вам потребни одједном, укључујући тржишну цену популарних акција, вашу листу за праћење и најновије финансијске вести. Такође вам даје једноставну траку за претрагу где можете пронаћи информације о акцијама, индексима, заједничким фондовима, валути и фјучерсима.

Иахоо Финанце

Још један врхунски портал за вести о финансијском тржишту који можете размотрити је Иахоо Финанцекоји вам пружа све податке који су вам потребни.

Од добијања вести у вези са личним финансијама, криптовалутама и индустријама до тренутног тржишта, овај портал вам пружа вести из целог света на једном месту.

Иахоо Финанце вам помаже да додате свој портфолио на платформу и у складу с тим донесете одлуке о својој инвестицији. Функција скрининга овог портала је згодна јер вам омогућава да изградите власнички капитал, заједничке фондове, ЕТФ, индексе и будуће скринере и доносите тачне, боље одлуке о улагању.

МаркетВатцх

Без обзира да ли живите у САД, Европи, Азији или на Блиском истоку, МаркетВатцх је једна платформа за вести о финансијском тржишту која ће вас држати у току о свему.

Веб портал вам, преко картице Најновије, пружа све актуелне тржишне вести из свих могућих сектора.

Без обзира да ли желите да сазнате информације о тржиштима, инвестирању, економији или личним финансијама, МаркетВатцх ће вам помоћи са свим актуелним подацима. Ако сте пензионисани инвеститор, овај портал са вестима ће вам пружити различите планове за пензионисање и места где можете улагати.

Као и сваки врхунски портал, можете креирати листу за праћење да бисте пратили своје акције, добијали снимке сектора, добијали вести у реалном времену у вези са вашим акцијама, а такође и добијали недељне снимке.

  Управљајте својим лозинкама и поједноставите безбедност помоћу Дасхлане-а

Вол Стрит новине

Вол Стрит новине је надалеко познат портал вести о финансијском тржишту где у реалном времену добијате податке о свему што вам је потребно као инвеститору. Нуди једноставан изглед који приказује све најновије вести, укључујући уживо праћење тржишта.

У другом одељку, овај портал вести вам показује тренутне промене тржишних цена у вези са индексима, акцијама, заостајањем и разним другим аспектима.

Најбоља ствар у вези са овим порталом је што вам нуди вести према различитим секторима као што су акције, валуте, банкарство, роба и фјучерси, инвестирање, регулатива, банкрот и многи други.

Блоомберг

Када је у питању добијање најновијих вести о финансијском тржишту, Блоомберг је најбољи портал на који се можете угледати.

Платформа не само да пружа све најновије вести о тржишту, већ и уживо кретање цена различитих финансијских индекса као што су С&П 500, Насдак, евро, сирова нафта, Дов Јонес, злато, сребро, итд.

Блоомберг долази са функцијом Ливе Нов, која вам пружа све актуелне вести са тржишта. Било да је у питању тржиште, економија, индустрија, технологија, вештачка интелигенција, политика, богатство, капитал, потраге или криптовалуте, Блоомберг ће вам пружити све вести које су вам потребне у оквиру једног интерфејса.

Инвестинг.цом

Инвестинг.цомПортал са вестима о финансијским тржиштима је платформа у настајању која је постала омиљено место за многе инвеститоре у свету. Преко ове платформе можете сазнати о кретању цена у индексима, роби, обвезницама, акцијама, криптовалутама, форек-у и ЕТФ-овима.

Од акција, криптовалута, економских показатеља и роба до најновијих вести, Инвестинг.цом вам пружа све вести које су вам потребне да донесете одлуку о свом улагању.

Штавише, Инвестинг.цом је укључио јединствене сегменте у којима можете добити вести о главним индексима, робама у реалном времену, вебинарима, биткоинима и економским календарима. Такође имате могућност да сазнате више о различитим анализама тржишта, графиконима, техничким резимеима и алатима.

Финанциал Тимес

Будите у току са свим финансијским вестима у реалном времену тако што ћете посетити Финанциал Тимес‘ новински портал.

Финанциал Тимес је платформа на једном месту на којој можете истражити финансијске информације из сваког сегмента тржишта, укључујући тржишта капитала, робе, валуте, акције, трговање, управљање фондовима и још много тога.

Штавише, Финанциал Тимес нуди јединствени сегмент вести под називом Алпхавилле, који вам пружа све најновије вести у вези са финансијским водоводом, билансима, позивима за маржу, дужничким кризама, срковима и економским играма речи.

Ако планирате да добијете добру позицију на крипто тржишту или ЕТФ-у, сегмент вести о крипто финансијама и ЕТФ чворишту ће вам пружити све податке у реалном времену који су вам потребни да донесете информисану одлуку.

Улица

Улица је још један познати портал за вести о финансијским тржиштима где можете добити вести у реалном времену из различитих сектора. У распону од малопродаје, личних финансија и улагања до крипто и технологије, ТхеСтреет вас третира са свим ажурним информацијама које су вам потребне за улагање.

Поред најновијег сегмента вести, добићете и посебан сегмент за све истакнуте приче и вести у вези са порезима, аутомобилском индустријом, малопродајом, некретнинама и ФЕД-ом.

ТхеСтреет има велики и јасан интерфејс са посебним одељком где можете да видите кретање берзе уживо. Показаће вам берзанске податке ДЈИ Инд, НАСДАК и С&П 500.

Инвестопедиа

Сазнајте најновије вести о финансијском тржишту од Инвестопедиа и максимално искористити тренутни тржишни тренд. Обавештава вас у реалном времену са свим најновијим финансијским вестима из инвестирања, банкарства и личних финансија.

Као инвеститор, лако можете добити најновије вести у вези са акцијама, обвезницама, ЕТФ-овима, опцијама и дериватима, трговином, ФинТецх и аутоматизованим улагањем, брокерима, робом и другим.

Функција симулатора тржишта са овог портала вести је згодна за вежбање трговања акцијама виртуелним новцем. Инвестопедиа вам такође омогућава да научите динамику тржишта. Док пролазите кроз вести, такође добијате ажурирања у реалном времену о берзи и валутама.

  Лагани лаптоп са фантастичним перформансама

Баррон’с

Без обзира да ли желите да будете у току у вези са тренутним кретањем цена различитих индекса или најновијим финансијским вестима које могу утицати на тржиште, Баррон’с је новински портал који треба да погледате.

Баррон има интуитиван интерфејс који ставља све сегменте вести на једно место тако да нећете имати проблема да тражите вести које су вам потребне за улагање.

Можете сазнати више о избору акција, листама и рангирању и подацима о различитим финансијским тржиштима од Баррона. Док пролазите кроз вести и чланке, такође добијате ажурирање у реалном времену о различитим индексима као што су ДЈИА Футурес, С&П 500 Футурес, Насдак Футурес, Стокк 600, ССЕ Индек, Цруде Оил, УС 10Ир и многи други.

Маркетс Инсидер

Ако већ неко време улажете у финансијско тржиште, сигурно сте наишли на популарни портал вести Маркетс Инсидер. То је берзанска веб локација Бусинесс Инсидер-а са тржишним подацима у реалном времену, најновијим вестима и прилагођеним графиконима.

Као и свака врхунска финансијска платформа, Маркетс Инсидер вас такође држи у току са најновијим вестима о акцијама, индексима, робама, криптовалутама и ЕТФ-овима и омогућава вам да идентификујете одговарајућа улагања.

Шта га чини јединственим? Маркетс Инсидер вам пружа имена највећих добитника и највећих губитника из Дов Јонеса, С&П 500, Насдак 100 и индекса из других земаља попут Кине, Русије, Аустралије и Канаде.

Такође ћете добити уживо ажурирање пред-тржишних фјучерса на врху које укључује Дов Футурес, С&П 500 Футурес и Насдак 100 Футурес.

Зорњача

Можете узети у обзир Зорњача ако желите да будете испред других инвеститора и зграбите праву прилику у право време.

Ова платформа вас неће ограничити када је у питању добијање најновијих вести са финансијског тржишта. Показује кретање тржишта значајних индекса, глобалних тржишта и различитих сектора са праћењем у реалном времену.

Поред тога, такође добијате активне вести и имена највећих губитника и добитника са берзе. Ако тражите информације у реалном времену о фондовима, ЕТФ-овима, обвезницама и различитим акцијама, чак их можете пронаћи на Морнингстар-у.

Цапитал.цом

Цапитал.цом је веб локација за многе инвеститоре јер им пружа финансијске вести у реалном времену и кретање акција на тржишту различитих финансијских индекса.

Такође можете добити ажурирања уживо о продаји и куповини количина УС100, БТЦ, сирове нафте, злата и КСРП-а са овог портала. Ово је корисно за улагање или продају ваше инвестиције по правој цени.

Цапитал.цом нуди највећи број новинских чланака о форек-у, индексима, робама, акцијама, криптовалутама и ЕСГ-у. Ови подаци су веома корисни када желите да направите нова улагања.

МаркетБеат

несумњиво, МаркетБеат је једна од најбољих платформи за вести о финансијском тржишту која ће вас увек хранити актуелним берзанским вестима и насловима корисним за улагање.

Сегмент Инстант Алерт овог портала је веома повољан за трговце јер им омогућава да тргују у складу са тим.

Многи инвеститори га сматрају правом платформом за истраживање јер не само да вас информише о популарним акцијама и оценама аналитичара, већ и о највећим добитницима и највећим губитницима тог дана.

Са МаркетБеат-ом нећете морати нигде да тражите када тражите тржишне податке јер ће вам пружити податке из индекса, јефтиних акција, високих и ниских ПЕ, опција, кратких камата итд.

Брифинг

Преузмите анализу тржишта уживо са Брифинг и пронађите праве акције за ваше будуће инвестиционе сврхе. Ова платформа вас обавештава са најновијим тржишним вестима и анализом тржишта уживо, тако да можете да останете испред криве.

Брифинг вам такође пружа детаљну анализу и недељно рангирање како бисте могли да пронађете победничке акције за своју следећу инвестицију.

Од откривања компанија са најбољим учинком и првих 50 препоручених акција до идентификације најбољих ИПО-а, ова платформа служи као прави избор за сваког инвеститора.

Закључак

За инвеститоре је кључно да буду у току са подацима и вестима о финансијском тржишту у реалном времену како би донели информисане одлуке о улагању и остварили максималне приносе.

Горе наведени портали са вестима о финансијским тржиштима ће вам дати тачне, релевантне и потпуне финансијске податке у реалном времену, вести и најновије догађаје како бисте били у току са финансијским тржиштима.

Такође можете истражити неке од најбољих прегледача акција да бисте сузили своје изборе улагања.