3 нове функције које бисте требали испробати у Логиц Про 10.8

Кључне Такеаваис

  • Најновије ажурирање Логиц Про-а доноси новог Мастеринг Ассистант-а који може анализирати и прилагодити ваш микс како би се постигао звук професионалног нивоа са лакоћом.
  • Сампле Алцхеми, која је раније била доступна само на иПад верзији, сада је доступна за Логиц Про Мац кориснике, омогућавајући претварање аудио узорака у инструменте који се могу свирати са својим интуитивним контролама.
  • Верзија за десктоп сада укључује Беат Бреакер, који омогућава корисницима да разбију ритмове у секције усклађене са темпом и примењују различите звучне варијације, додајући виталност и динамику музичким елементима.

Најновија верзија Логиц Про-а је стигла за Мац и иПад, доносећи новог Мастеринг Ассистант-а, додатке за узорке и синтезу, нове звучне пакете и оперативна побољшања. Даћемо вам преглед нових додатака, тако да можете директно да зароните у најсавременију технологију у понуди.

Аппле представља велика ажурирања за Логиц Про за Мац и иПад

Кредит за слику: Аппле

Дана 6. новембра 2023. год. Аппле је најавио најновија итерација Логиц Про за Мац и иПад са мноштвом нових иновативних функција. Ово укључује Мастеринг Ассистант, дизајниран да учини вашу нумеру спремном за објављивање у кратком року, и низ додатака који ће ваш звук подићи на нове висине.

Ако имате мацОС Вентура 13.5 или новији и иПадОС 17 или новији, можете преузети ажурирање сада преко Апп Сторе-а. Ажурирање је бесплатно за постојеће кориснике, док нови корисници могу добити бесплатну 30-дневну пробну верзију на Логиц Про за иПад или купити Логиц Про у Апп Сторе-у.

  8 популарних Питхон оквира за прављење АПИ-ја

Запамтите да проблеми са компатибилношћу софтвера могу настати ако одмах преузмете најновије верзије ДАВ-а; погледајте како да ажурирате Логиц Про и када да то избегнете да бисте били сигурни.

1. Мастеринг Ассистант

Са порастом АИ мешања и савладавања онлајн сервиса и додатака, Логиц Про је обезбедио сопствени Мастеринг Ассистант са типично елегантним дизајном.

Блиста у својој једноставности и свестраности. Једном када је омогућен на траци канала за стерео излаз, Мастеринг Ассистант може тренутно анализирати вашу миксовану нумеру (или њен најгласнији део) и обезбедити звучна подешавања еквилајзера, боје, гласноће и још много тога. Затим можете подесити предложене измене како бисте боље одговарали вашим жељеним резултатима.

Све ово се комбинује да би вам пружио брз и ефикасан начин да претворите свој микс у нумеру професионалне класе спремну за објављивање. Ако нисте сигурни када да користите ову алатку, погледајте наш преглед сваке фазе музичке продукције.

2. Узорак алхемије

Иако је раније био доступан на Логиц Про за иПад, Сампле Алцхеми сада могу да користе Логиц Про Мац корисници.

Сампле Алцхеми је додатак за инструменте за узорке који се истиче у својој способности да конвертује појединачне аудио узорке у инструменте који се могу потпуно свирати. То ради преко својих контрола модулације и комбинације различитих техника синтезе звука, као што су адитивна, грануларна и спектрална синтеза.

Његова четири мода и до четири извора звука пружају јединствен начин израде текстура и развијања музичких секвенци. Иако синтисајзери и њихови алати често могу бити застрашујући, једноставан распоред и контроле Сампле Алцхеми чине софистициране праксе дизајна звука и експериментисање лакшим него икад.

  6 Ассетто Цорса һостинг сервера за игру препуну акције

3. Беат Бреакер

Беат Бреакер је такође стигао до десктоп верзије Логиц Про-а након свог дебија на иПад верзији раније 2023. Беат Бреакер је аудио ефекат који је по стилу сличан степ секвенцерима. Као што име сугерише, он разбија ритам на више секција усклађених са темпом где можете применити различите звучне варијације.

Степен контроле приликом уношења измена је изузетан; аспекти које можете да промените укључују време, брзину, правац, јачину звука и висину. Штавише, интерфејс је једноставан за разумевање и коришћење.

Беат Бреакер може да направи сву разлику у односу на статичне бас линије и благе музичке елементе. Може одмах додати осећај виталности и динамике који претвара досадно у незаборавно.

Остала ажурирања Логиц Про

Као што је стандардно са већим ажурирањима Логиц Про-а, нова колекција звучних пакета може се пронаћи преко библиотеке звука. И десктоп и иПад верзија могу да преузму звучни пакет Хибрид Тектурес, док је звучни пакет Вок Мелодицс доступан само корисницима Мац-а.

Два нова алата су се придружила логичком скупу алата, под називом алати Слип анд Ротате. Специјализовани су за премештање садржаја унутар аудио и МИДИ региона без промене укупне позиције региона. Док алатка Слип може да помера аудио с лева на десно унутар региона, алатка Ротате пружа интегрисану функцију петље.

Сада можете пронаћи могућности 32-битног флоат снимања у Логиц-у за оне са одговарајућим аудио интерфејсима. Ово обезбеђује повећану флексибилност производње и може помоћи да се минимизира дигитално клипинг и ниво шума (слично белом шуму који је у основи снимака).

  Како направити анкету у ТикТок-у

МИДИ 2.0 компатибилност је такође интегрисана за оне са одговарајућим хардвером/софтвером. Да бисте сазнали више о томе, погледајте наш преглед МИДИ и МИДИ датотека.

Логиц Про за иПад

Кредит за слику: Аппле

Неке од најновијих промена намењених посебно за иПад верзију укључују Сплит Виев и Стаге Манагер. Ова два алата вам омогућавају да прегледате, користите и прилагодите величину више апликација одједном. Ово вам омогућава да користите снимке из Гласовне белешке, на пример, и можете лако да превучете и отпустите узорке из апликације Филес у Логиц.

Додатак Куицк Самплер сада има режим снимача, који вам омогућава да снимате и креирате узорке и инструменте за узорке у рекордном времену.

Када проверите да ли имате прави оперативни систем и да нећете наићи на проблеме са компатибилношћу софтвера, ажурирајте свој Логиц Про и зароните у његове нове алате.

Користите Мастеринг Ассистант да направите брзе и висококвалитетне мајсторе и унапредите своје способности дизајна звука уз Сампле Алцхеми и Беат Бреакер. Затим испробајте нове алате за уређивање, звучне пакете и функције снимања да бисте инспирисали и подигли своју креативност.