47 најбољих АИ партнерских програма за промоцију и зараду

Веб локација, бизнис или онлајн продавница су укључени у маркетиншки уговор познат као партнерски програм. Плаћа провизију спољној веб страници, особи или организацији познатој као подружница или издавач. Као резултат тога, саобраћај и продаја се генеришу кроз препоруке које су креирале подружнице.

И трговци на мало и филијале могу зарадити профит путем партнерских програма јер они пружају предузећима прилику да допру до веће публике. Штавише, побољшава изгледе за продају и партнерима нуди начин да зараде новац рекламирајући производе или услуге које су им страствени.

Рад са филијалама може бити добитна ситуација и за трговце и за подружнице. У овом чланку ћемо разговарати о томе како функционишу партнерски програми и захтевима да постанете идеални партнери. Поред тога, ми ћемо представљати неке од најбољих АИ партнерских програма који ће вам помоћи да промовишете производе и остварите већи профит.

Како функционише већина придружених програма

Основни процеси укључени у рад већине придружених програма су следећи:

Придруживање програму: Када се партнер придружи програму, добија посебан партнерски линк или код. Код се може користити за рекламирање робе и услуга трговца.

Промовисање производа: Заступник промовише производ користећи специфичну придружену везу или код који пружа трговац. Медијум промоције може бити веб локација, блог, платформе друштвених медија итд.

Праћење и праћење: Програм води рачуна о кликовима и куповинама извршеним преко посебног линка или кода афилијације. На тај начин, трговци могу да процене успех сваке подружнице и ефикасност програма.

Плаћање филијалама: Партнерима се плаћа одређена провизија за сваку продају или конверзију која се догоди као резултат партнерске везе или кода. Стопа провизије може да варира у зависности од услуге која се оглашава и од трговца.

Генерално, партнерски програми обезбеђују однос између трговаца и филијала који је повољан за обе стране. Повезане компаније могу зарадити новац маркетингом производа којима верују, док трговци могу да прошире своју базу купаца и повећају продају.

Општи услови да бисте се квалификовали као потенцијални партнер

Општи предуслови да постанете потенцијални придружени партнер могу се разликовати у зависности од одређеног програма придружења. Међутим, следећи критеријуми су типични:

  • Придружене компаније треба да имају онлајн присуство преко веб странице, друштвених медија и блога за промоцију производа.
  • Мора имати релевантну публику или базу обожаватеља која одговара циљном тржишту и циљу трговца.
  • Требало би да имају квалитетан садржај на свом сајту или онлајн платформи који ће посетиоци пробављати са интересовањем.
  • Требало би да имају добру количину саобраћаја на својој веб локацији или онлајн платформи на којој ће партнерски линк бити ефикасан.
  • Повезане компаније треба да буду спремне да се придржавају услова и одредби подружница како би успоставиле поверење и транспарентну комуникацију.

Сада ћемо истражити неке од најбољих АИ придружених програма који ће вам омогућити да зарадите добар износ провизија.

Сцаленут

Сцаленут-ов придружени програм може максимизирати ваш потенцијал зараде кроз своје решење све у једном. Олакшава СЕО и писање текстова, што побољшава развој садржаја и маркетиншке напоре. Партнери ће добити 30%-40% периодичне провизије за цео живот након што се пријаве на овој платформи.

Јаспер

Јаспер ће вам помоћи у промовисању новог СааС алата у тренду и испоручити јединствени метод креирања садржаја и писања текста. Тако ваши пратиоци могу да трансформишу свој процес производње садржаја и креирају најбољи садржај. Када се придружите Јаспер партнерском програму, можете промовисати јединствену понуду свом циљном тржишту и добити доживотну провизију од 30% која се понавља.

Појам

Нотионов партнерски програм пружа људима прилику да остваре пасивну зараду препоручујући алате за продуктивност својим пријатељима и пратиоцима. На тај начин, филијале могу да зараде 50% целокупне уплате без икаквих ограничења зараде. Штавише, платформа нуди додатне погодности филијалама кроз Лигхтхоусе програм и ПартнерСтацк.

Пицтори

Пицтори партнерски програм ће вам платити поштену суму за препоруку. Можете се придружити овом водећем партнерском програму и остваривати стални приход до 50%. Осим тога, добићете бесплатно Форевер Пицтори Премиум чланство са готовинским бонусом од $1000 само за упућивање правих купаца у вашој заједници.

  Гоогле Бард у односу на ЦхатГПТ: у поређењу са 9 упита

Цопи.аи

Цопи.аи нуди пакет моћних маркетиншких алата који се могу делити кроз његов партнерски програм. Као партнер, можете делити везе и добити 45% провизије на уплате примљене током првих 12 месеци. Штавише, придруживањем овом програму, можете помоћи публици да постигне успех путем копирања. Аи-јеви алати и развијају своје пословање.

АдЦреативе.аи

АдЦреативе.аи је популарна платформа за оглашавање која својим корисницима нуди партнерски програм. Придружене компаније могу профитирати од овог програма оглашавањем својих производа и довођењем купаца на платформу. Платформа нуди конкурентне стопе компензације. Штавише, контролна табла прилагођена корисницима омогућава филијалама да прате своје приходе и кампање.

Кафкаи

Кафкаијев партнерски програм је управо оно што вам треба ако желите да зарадите додатни новац као програмер садржаја или маркетиншки стручњак. Ако својој публици кажете о нашем генератору садржаја који покреће вештачка интелигенција, можда ћете добити доживотне провизије до 50%. Сходно томе, добијаћете провизије које се понављају све док ваши клијенти настављају да плаћају.

ГетГение

ГетГение је услуга виртуелног помоћника са АИ која нуди партнерски програм у којем можете зарадити 30% провизије која се понавља. Дакле, можете развити пасивни ток прихода са овом АИ помоћи за садржај и СЕО у ВордПресс-у. Кроз сваку исплативу препоруку, без обзира на члански план или пакет, можете зарадити до 30 долара месечно.

Хеадлиме

Партнерски програм Хеадлиме-а нуди провизију за промоцију њихових производа. Платформа не захтева од кандидата да имају веб локацију или блог да би се придружили партнерском програму. Сваки нови корисник који се региструје преко вашег линка зарадиће вам 20% провизије. Осим тога, наставићете да плаћате 20% на све наредне уплате које они изврше.

Десигнс.Аи

Ако се пријавите за Десигнс.аи партнерски програм, можете повећати величину заједнице предузетника, маркетиншких стручњака, предузећа, слободњака и едукатора. Од сваке успешне препоруке можете остварити профит и проширити своју мрежу уз зараду до 25% провизије. Као подружница, можете да промовишете различите алате за дизајн са АИ за креирање логотипа, макета и још много тога.

Граматички

Граммарли нуди врхунски партнерски програм када је у питању категорија образовања. Придружене компаније са најбољим учинком могу да искористе посебне погодности овог програма, које укључују подстицаје, већа плаћања и изузетне понуде. Поред тога, добићете већу стопу конверзије од 20-30%, бонус за активацију, подстицаје за перформансе и још много тога.

Сеамлесс.Аи

Сеамлесс.аи партнерски програм нуди великодушну стопу провизије од 40% на сваку лиценцу продату преко линка за препоруке. Повезане компаније имају приступ разним ресурсима, што им олакшава да одмах почну да генеришу новац. Штавише, програм нуди напредне алатке за извештавање које омогућавају филијалама да дизајнирају карактеристичне кодове и УРЛ-ове који прикупљају информације о дубини и контролне табле.

Беаутифул.аи

Беаутифул.аи је прешао из свог придруженог програма и тренутно је склонији директном повезивању са купцима. Ако можете да наведете детаље о својој компанији и величину публике, платформа ће директно сарађивати са вама.

Схакеспеаре

Са Схакспеаре АИ платформом за писање текстова, можете почети да зарађујете и зарађујете добар износ тако што ћете постати партнер. Са овим водећим партнерским програмом на тржишту, можете добити до 40% профита на сваку куповину коју изврши корисник.

Штавише, добићете огромну подршку и ресурсе да процветате као један од најбољих партнерских програма на мрежи. Тако можете произвести занимљив садржај који се повезује са вашом публиком.

Синтхесиа

Синтхесиа АИ платформа за генерисање видео записа вам омогућава да постанете њен партнер где можете да остварите раст. Можете постати технолошки партнер, сервисни партнер и придружени партнер. Партнерски програм нуди 20% провизије на сваку уплату личног плана која се изврши у првих 12 месеци.

Филм.аи

Са партнерским програмом платформе Филм.аи, можете зарађивати пасиван новац за своје пословање упућивањем клијената. Дакле, добићете накнаду од 20% сваки пут када купац купи Про или Теам план преко ваше везе за препоруке. Поред тога, добићете период препоруке од 60 дана, високе стопе конверзије, извештавање у реалном времену, врхунску подршку и још много тога за ваш успех.

Вармбок

Вармбок је решење за е-пошту које нуди атрактиван партнерски програм. Можете добити 30% периодичне провизије на сваку претплату коју им помогнете да генеришу. Платформа пружа наменску подршку филијалама и партнерима било које величине. За промовисање њихове услуге, добићете премиум ресурсе, а такође ћете моћи да пратите и зарадите новац

  Како се зове преблизу вожње иза возила?

Деепбраин АИ

Предлажући видео генератор Деепбраин АИ Студиос вашој публици, можете брзо да зарадите до 30% провизије захваљујући њиховом партнерском програму. Они пружају примамљив партнерски програм са потенцијалом да донесу 10.000 долара сваког месеца. Као резултат тога, привлачење посетилаца путем блогова, ПР-а на друштвеним мрежама и кампања за промоцију производа може вам донети пасиван новац.

Спеедврите

Користећи Спеедврите-ов придружени програм, корисници могу зарадити новац промовишући свој алат за писање АИ. нуди 30% удела у приходу за сваку претплату генерисану преко своје посебне придружене везе. штавише, има праћење провизије и продаје у реалном времену, као и животни век кекса од 30 дана.

Спеакаи

Спеакаи својим корисницима нуди једну од најбољих платформи за транскрипцију и језичку интелигенцију. Стога, можете зарадити 25% провизије тако што ћете се бесплатно придружити његовом партнерском програму и приказати његове услуге. Уз то, такође ћете добити 60-дневни прозор колачића да своју публику претворите у купце.

Неурофласх

Постаните члан Неурофласх придружене мреже да промовишете њен магични алат за креирање садржаја. Као резултат, можете добити 35% поновљене провизије доживотно, укључујући животни век кекса од 60 дана. Увек можете бити информисани и сазнати о могућностима ове платформе помоћу контролне табле прилагођене кориснику.

Бит.аи

Бит.аи помаже предузећима да креирају напредне интегрисане документе где чланови тима могу да сарађују. Партнерски програм ове платформе вам омогућава да зарадите до 25% провизије од сваке продаје. Стога, можете се придружити његовој мрежи партнера, контролисати своју плату и надгледати своје активности придружења.

Одмах

Свако може постати партнер АтОнце платформе и промовисати њен најновији СААС алат. Нуди 30% доживотне провизије по продаји за цео живот. Штавише, можете понудити ексклузивну понуду од 100 000 бонус кредита својој публици преко придружене везе.

Вритесониц

Вритесониц-ов придружени програм вам омогућава да креирате стални и оствариви ток прихода. Обезбеђује 30% доживотне провизије сваки пут када неко купи Вритесониц премиум преко ваше придружене везе. Промовисаћете алате за писање и генерисање слика високе вредности АИ и зарађивати без икаквих ограничења.

Бровсе АИ

Пријавите се за Бровсе АИ Аффилиате програм да бисте добили доживотну награду од 20% за сваку трансакцију коју обаве потрошачи које препоручите. Штавише, својој публици можете понудити попуст од 10% и повећати свој приход. Заслужите доживотну и неограничену провизију, која почиње од 40 долара и иде до 1000 долара месечно.

Било која реч

Аниворд је једна од водећих платформи за копирање која вам омогућава да зарадите провизију показујући своју креативност. Можете бирати између два плана провизије и зарадити до 1.149 долара за једну конверзију. За сваку претплату и обнову, добићете 40% провизије и добити додатну годишњу претплату.

Снимање у крупном плану

Придруживањем ефективној придруженој мрежи Лонгсхот-а, добићете прилику да зарадите до 60% доживотне провизије. Тако ћете добити предности кроз овај сјајан СЕО АИ алат за писање садржаја и добити уносне провизије. Добијте 40% за 20 регистрација, 50% за 21-50 регистрација и 60% за 50+ регистрација.

Тектцортек

Тектцортек нуди 30% доживотне провизије кроз свој партнерски или партнерски програм. Дакле, можете да се удружите са њиховом платформом и промовишете најтраженији АИ алат за генерисање садржаја уз 70% мање напора. Штавише, можете повећати свој годишњи приход користећи 10 препорука.

Смартлеад

Са Смартлеад партнерским програмом, можете добити додатни новац тако што ћете поделити реномирану АИ Салес технологију и алате. Можете лако зарадити 15% периодичне месечне провизије тако што ћете је поделити преко партнерске везе. Нећете морати да бринете о добијању клијената јер већ има купце свуда.

Виндсор.аи

Зарадите провизију куповином претплате на виндсор.аи преко придружених препорука. То је идеалан програм за блогере, блогере, вебмастере, дигиталне трговце, говорнике, маркетиншке агенте, тренере и још много тога. Добићете 20% периодичне провизије, рана ажурирања о најновијим лансирањима производа, промотивна права и одличан месечни приход.

Фирефлиес.аи

Фирефлиес партнерски програм је персонализован тако да користи својим партнерима и филијалама. Ако имате снажно пословно присуство, лако можете имати користи кроз понављајуће провизије и постизање циљева. Штавише, вишеслојни партнерски програм вам даје различит износ профита са различитих нивоа.

Тринка

Тринка вам даје прилику да се придружите његовом партнерском програму и зарадите велику. Претплата на плаћени план ће вам донети 25% провизије. Такође, има одличну стопу конверзије, праћење уређаја, 90-дневни временски оквир за колачиће, награду за рано улазак и одличну подршку партнера.

  Ово је најбржи начин да промените Цхроме профиле

Схопиа

Схопиа нуди растућу мрежу филијала за промоцију своје најбрже растуће АИ платформе за писање. Добијте 30% доживотне провизије тако што ћете делити Схопиа преко партнерских веза са својом публиком. Ваша публика ће такође добити попуст од 20% на било коју премиум претплату.

Хипотенуза

Хипотенусе нуди партнерски програм који вам омогућава да зарадите провизију и такође помаже публици у креирању квалитетног садржаја. Партнери могу зарадити 30% провизије доживотно тако што ће деле своје услуге путем партнерских веза.

Мурф.АИ

Ако постанете члан Мурфове придружене мреже, моћи ћете да зарадите 20% периодичне провизије током 24 месеца за сваког клијента.

Мурф платформа пружа лаку методу за креирање говора, као и за генерисање профита. Штавише, добићете потпуну подршку придружених партнера пошто је на располагању довољно ресурса и водича.

Подцастле

Подцастле партнерски програм нуди приличан приход од партнера за упућивање њихових аудио и видео алата заснованих на вештачкој интелигенцији. Можете лако пратити своје препоруке и стопе конверзије и добити приступ њиховим врхунским алатима. Нема посебних услова за придруживање њиховом партнерском програму

Лалал.АИ

Лалал.АИ нуди партнерски програм за остваривање профита кроз своју технологију раздвајања паре следеће генерације. Дакле, свака куповина ће вам донети 30% прихода као провизију. Сва плаћања се прате путем партнерских веза и колачића.

Дубоки уметнички ефекти

Дееп Арт Еффецтс је успешна платформа за уређивање видео записа која користи вештачку интелигенцију и дубоко учење. Нуди избор између два атрактивна партнерска програма. Једнократна провизија укључује период упућивања од 120 дана и провизију од 25% на сваку продају. С друге стране, доживотна провизија долази са 10% провизије на продају и поновну претплату и исти период препоруке.

Флики

Флики партнерски програм је бесплатан за придруживање и неће вам бити потребна претплата или плаћени налог да бисте били члан. Упућивањем 25 корисника који плаћају добићете 250 УСД, 50 корисника који плаћају добиће 500 УСД, а 100 корисника који плаћају добиће 1000 УСД поред провизије.

Акобот

Платформа Ацобот.аи ће вам платити 50% доживотне провизије за довођење купаца и њихово навођење да плаћају клијентима. Нуди 90-дневни прозор за колачиће, а ви ћете добити уплате за сваку појединачну куповину извршену преко ваше препоруке.

Ментум

Ментум.аи нуди одличну прилику за предузећа да зараде провизије промовишући низ алата за развој пословања. Као подружница, можете зарадити 70% понављајућих провизија на свим продајама Ментум.аи. Штавише, зарадићете доживотне провизије од ваше постојеће и будуће продаје.

ЦравлК.АИ

ЦравлК.аи алатка за аутоматизацију садржаја, нуди партнерски програм за оне који могу да доведу саобраћај и конвертују их. Након што се региструјете као партнер, можете профитирати од сваке успешне препоруке и подстаћи друге на платформу. Нуди 30% периодичне провизије до прве године продаје претплате.

ЛинкВхиспер

Са партнерским програмом ЛинкВхиспер, можете зарадити до 30% за сваку уплату и обнову претплате. Пружа детаљне извештаје о заради афилијација који визуелно представљају ваше провизије на чекању и плаћене. Штавише, можете брзо прегледати све активности препоруке и такође генерисати прилагођене придружене УРЛ адресе.

Опис

Ако постанете Десцрипт-ов придружени партнер, можете зарадити новац промовишући њихове робусне алате за уређивање.

Десцрипт програм је једноставан и бесплатан за придруживање, где можете зарадити 15% периодичне провизије за сваког појединачног професионалног претплатника. Можете да креирате и делите специјалну партнерску везу и поставите је на жељене канале, као што су ИоуТубе, Инстаграм и још много тога.

АИ Арт Схоп

АИ Арт Схоп се удружио са ГоАффПро, који нуди партнерски програм у којем можете зарадити 15% провизије као партнер. Поред тога, добићете купон за попуст од 5% на производе ове платформе који можете поделити са својим партнерским линком. Осим тога, можете користити напредну контролну таблу да надгледате свој учинак, УРЛ препоруке и исплате.

СториЛаб.аи

СториЛаб.аи, партнерски програм генератора маркетиншких копија, нуди 20% доживотне провизије. Такође, долази са 90 дана праћења колачића, прагом исплате од 25 УСД, огромном базом клијената и стопом конверзије.

Надмашивање

Уз Оутранкинг, можете промовисати платформу преко њене придружене везе и зарадити новац као професионалац. Можете да добијете периодичну провизију од 25% тако што ћете делити своју партнерску везу преко активних клијената. Осим тога, куповине извршене преко партнерских веза важе 60 дана.

Закључак

Наша свеобухватна листа укључује широк спектар платформи које нуде алате са АИ за различите индустрије. Стога, можете се придружити као партнер, промовисати и зарадити новац кроз индустрије као што су маркетинг, писање, дизајн и још много тога.

Међутим, захтеви и структуре провизија могу се разликовати на различитим платформама. Стога вам препоручујемо да темељно разумете одредбе и услове пре него што се придружите и промовишете производе.

Такође можете истражити најбоље партнерске мреже да се придружите и зарадите новац.