6 најбољих апликација за будилник које ће вас натерати да изађете из кревета

Ох, тај паклени будилник. Треба нам, али мрзимо. А још више мрзимо када нас не разбуди како треба. Ако желите да гарантујете да ћете се пробудити на време, потребна вам је једна од ових злих апликација за будилник.

Да се ​​разумемо: неки од нас тешко спавају. Волимо то дугме за одлагање. Али све то доприноси нашем паду, јер на крају каснимо. Зато су нам потребне апликације за аларм које ће натерати сваког тешког спавача да устане.

1. Гласан будилник

Ако типични будилники не раде за вас, Лоуд Аларм Цлоцк може бити најбоља апликација за будилник ако јако тешко спавате. Апликација пушта звук аларма појачане јачине звука и користи максималну јачину звука вашег телефона.

Када подесите аларм, такође можете да кажете апликацији колико пута да вам дозволи да притиснете дугме за одлагање. Ако достигнете границу одлагања, апликација упозорава да ће пустити „ђаволски досадан звук“ како би се осигурало да нећете моћи да побегнете од аларма и да се морате пробудити до тада.

Поред подразумеваног звука аларма апликације, такође можете добити гласове као што су Хермиона или господин Бонд који ће вас пробудити ујутру. Ови трошкови у валути у апликацији под називом Еспресо, који се награђују једном дневно када се успешно пробудите уз аларм који сте подесили.

Преузимање: Гласан будилник за Андроид | иОС (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

2. Узбуна

Свако има јутарњу рутину. Шта је прва ствар коју урадите након што вам се аларм огласи? Можда се упутите у купатило или скочите у кухињу да скувате лонац кафе.

  Проверите да ли је слика вашег ЛинкедИн профила добра или је потребно побољшање

Шта год да је ваша рутинска дестинација, означите је у Аларми. То је један од најједноставнијих начина на који вам техника може помоћи да изградите бољу јутарњу рутину јер је једини начин да одбаците аларм тада да се фотографишете на том месту.

На неки начин, апликација Аларми будилник осигурава да не само да сте будни, већ и да почнете да обављате јутарње задатке који су вам потребни. Аларми препоручује да изаберете место које је удаљено од вашег кревета и где је осветљење доследно. Купатило обично најбоље ради за ово.

Испробајте апликацију неколико пута пре него што почнете да је користите. Не желите да будете заглављени са алармом који се огласи ујутро након што сте потпуно будни.

Аларми такође нуди друге режиме, као што је решавање математичких проблема, тресење телефона или ходање одређеног броја корака да бисте онемогућили аларм.

Преузимање: Аларм за Андроид | иОС (Бесплатно, доступна претплата)

3. Мотион Аларм Цлоцк

Покрет је још један аларм који не престаје док се не померите одређено време. Неће се искључити чак и ако укључите телефон без звука или зауставите покретање апликације у позадини.

Још горе, ако одложите и престанете да се крећете усред аларма, број ће се поново повећати. Добра ствар је, међутим, да му није потребно снажно мућкање. Апликација региструје и најмањи покрет, тако да би само померање телефона било добро.

Пошто ће апликација и даље радити у позадини, најбољи начин да преварите је да једноставно затворите апликацију. Али неће лако одустати. Апликација ће вам слати обавештења да се вратите у апликацију и искључите аларм.

  Како да приватно трчите или возите на Страви

Такође има опцију Не буди мог супружника која искључује звук аларма на 10 секунди — сасвим довољно да побегнете ван своје собе и искључите бучни аларм без да се ваш партнер пробуди. Дакле, ако тражите аларм који вас тера да се пробудите тако што вас нервира, ово је то.

Преузимање: Мотион Аларм Цлоцк фор иОС (Бесплатна, доступна премиум верзија)

4. Схаке-Ит Аларм

У свету Андроид апликација за будилник, Схаке-Ит Аларм вас тера да протресете телефон да бисте одбацили аларм. Друге мисије за одбацивање аларма укључују додиривање екрана и дување у микрофон вашег телефона.

Ако сте забринути да су задаци превише једноставни, можете бирати између три нивоа тежине. На овај начин можете осигурати да не можете лако одбацити аларм и тако лако заспати.

Још једна карактеристика апликације су њени дивни ликови из цртаних филмова. То што морамо да се извлачимо из утешног кревета је довољно досадно, па додавање слатког лика на екрану да вас поздрави када искључите аларм мало помаже у јутарњем блузу!

Преузимање: Схаке-ит Аларм за Андроид (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

5. Не могу да се пробудим!

Ако вам се не свиђа ниједна од горе наведених метода, погледајте Не могу да се пробудим! Има више задатака да вас изнервира да устанете из кревета – и психички и физички. То је апликација за аларм која вас тера да радите математику, али се такође удвостручује као апликација која вам може помоћи да побољшате своје памћење!

Можете протрести телефон, скенирати бар код и написати неке речи. Један од најбољих је „понови ову секвенцу“, која вам показује секвенцу и морате је поновити, приморавајући вас да се пробудите и обратите пажњу на екран.

  Како пронаћи рецепте у Гоогле претрази слика

Не могу да се пробудим! је такође изузетно прилагодљив. Можете да подесите мелодије звона, снимите свој глас, па чак и да се пробудите уз омиљене песме. Осим тога, можете поставити различите задатке за различите дане и аларме како се не би понављали.

Преузимање: Не могу да се пробудим за Андроид (Бесплатна, доступна премиум верзија)

6. Баркод будилник

Барцоде Аларм Цлоцк је још једна интерактивна апликација за будилник која захтева да се крећете. Аларм ове апликације се искључује тек након што скенирате бар код који сте додали током подешавања. Такође вам даје план Б да унесете нумерички код за свој бар код уместо да га скенирате.

Зачкољица? Шифра нестаје и враћа се сваке секунде, дајући вам довољно адреналина да званично започнете дан. Једини начин на који бисте могли да преварите ову апликацију је да имате приступну ставку са баркодом, иако вам паста за зубе на ноћном ормарићу изгледа чудно.

Али чак и ако бисте могли да преварите апликацију, неколико секунди покушаја да фокусирате камеру на бар код би требало да буде довољно да се пробудите.

Преузимање: Баркод будилник за иОС (Бесплатно)

Пробудите се на време са јединственим апликацијама за аларм

Ако вас подразумевана апликација за сат на вашем паметном телефону не буди ефикасно својим алармима, покушајте да је замените неком од горенаведених апликација за будилник треће стране.

Тешки људи који спавају требало би да се одлуче за Гласни будилник, јер његов блештави звук може ући у снове и пробудити га у трену. Али ако је ваш проблем остати будан одмах након што отворите очи, апликације за аларм које нуде мисије ће вас приморати да физички устанете, фокусирате се и отресете поспаности.