6 најбољих веб локација за хладне шаблоне е-поште

Прављење хладне е-поште је као улазак на први састанак. Уз убедљиву хладну е-пошту, можете успоставити личну везу са потенцијалним клијентом, издвојити се од конкуренције и представити свој потенцијал.

Иако задатак може изгледати застрашујуће, можете направити неодољиву хладну е-пошту са корисним шаблонима који могу оставити трајан утисак на ваше потенцијалне клијенте. Иако су неки чланци на блогу курирали најбољу хладну е-пошту, веб локације које курирају бројне шаблоне хладне е-поште у различитим нишама могу вам боље одговарати.

Лемлист је платформа за аутоматизацију е-поште која вам може помоћи да откријете најбоље шаблоне хладне е-поште. Поред хладних шаблона е-поште, Лемлист такође нуди шаблоне е-поште за праћење, проналажење талената и генерисање продаје.

Након нашег детаљног испитивања Лемлистових шаблона, закључно је да њихови шаблони задовољавају ове нише:

 • Продаја
 • Маркетинг
 • Стартупс
 • СааС компаније

Лемлист-ови предлошци са најбољим учинком привлаче изванредне стопе одговора до чак 65%, у просеку, у зависности од циљне публике. Поред стопе одговора, Лемлист такође наводи колико су пута други људи користили њихове шаблоне.

Помоћу ове статистике можете одабрати популарно коришћене шаблоне е-поште са убедљивом стопом одговора да бисте курирали своју хладну е-пошту.

Хунтер је свеобухватни алат који пружа алате за повезивање, укључујући шаблоне хладних е-порука. Хунтерова веб апликација покрива цео процес слања хладног е-поште од почетка до краја.

Ако не знате адресу е-поште компаније или особље коме желите да пошаљете хладну е-пошту, можете да користите алатке Хунтер’с Домаин Сеарцх и Емаил Финдер да пронађете е-пошту која вам је потребна.

Даље, можете интегрисати Хунтер са више алата за повезивање, укључујући популарне апликације за е-пошту, ЦРМ и апликације за табеле. На главном јелу, Хунтер нуди:

 • Око 267 пажљиво израђених шаблона хладне е-поште.
 • Хладни шаблони е-поште за праћење, продају, запошљавање итд.
 • Бесплатна пробна верзија тако да можете тестирати њихове услуге пре куповине.
  Како зарадити новац на ТикТок-у 2023. – 12 доказаних начина

Поред корисних шаблона, Хунтер такође пружа сналажљив видео и писани садржај који вас учи како да пишете професионалне е-поруке које штеде време и труд, између осталог.

Кленти зна да је хладно слање е-поште један од најефикаснијих начина за повезивање са потенцијалним клијентима и направио је преко 127 шаблона са позивом на акцију и задржавањем купаца на уму. Уз ове шаблоне и сналажљиве чланке на блогу, Кленти вас учи како да хладно поставите свој пут ка успеху у каријери.

Шаблони Кленти пружају границе око:

 • Шаблони за кампање за излазну е-пошту.
 • Шаблон е-поште за продају за тражење препоруке.
 • Шаблони за генерисање нових потенцијалних клијената.
 • Шаблони за пријаву.
 • Следећи шаблони хладних е-порука.

За више аутоматизације, можете да овластите везу између Кленти-а и ваше пословне е-поште како бисте без проблема слали хладне е-поруке. Док се региструјете за Кленти, можете да изаберете да ли желите да пошаљете потенцијалне клијенте само путем е-поште или на сваки могући канал, укључујући апликације друштвених медија.

Даље, ако користите било који ЦРМ, укључујући Пипедриве, Зохо и Салесфорце, можете га повезати са својим Кленти налогом ради лакшег увоза. Иако коришћење Кленти-а за слање хладних е-порука није бесплатно, имате 14-дневну бесплатну пробну верзију за тестирање њихових услуга. Без обзира на шаблоне које одаберете, требало би да додате јединствене детаље како бисте их учинили аутентичним.

За елегантне хладне е-поруке, Стрипо.емаил је савршена веб апликација за вас. За разлику од многих хладних шаблона е-поште, Стрипо.емаил уграђује пошту у ХТМЛ дизајн за већу привлачност. Можете замислити примање хладне е-поште уграђене у дизајн и замислити свој први утисак о напорима пошиљаоца.

  Животни циклус агилног тестирања – све што треба да знате

Дизајниране хладне е-поруке могу вам помоћи да се издвојите из гомиле, измамите више одговора и доведете до повећања конверзија. Не морате да бринете о лично стилизовању вашег дизајна, јер Стрипо.емаил већ има шаблоне уграђене у своје дизајне.

Све што треба да урадите је да уредите шаблон у дизајну или да тамо унесете своју е-пошту ако сте је већ направили. Ако планирате да лично уредите своју е-пошту од нуле, можете брзо написати е-пошту уз помоћ АИ алата.

ХТМЛ шаблони показују више професионализма и чине потенцијалне клијенте жељнијим да истраже ваше услуге. Такође можете да креирате хипервезе у свом ХТМЛ шаблону хладне е-поште да бисте потенцијалне клијенте упутили на вашу одредишну страницу или страницу за резервацију ради хитне акције.

Посебно, Стрипо.емаил задовољава ваше прилагођене потребе. Можете попунити захтев за прилагођени ХТМЛ шаблон; међутим, то има своју цену.

Осим што нуди ХТМЛ шаблоне е-поште, Стрипо.емаил вам омогућава да додате прилагођене фонтове вашој е-пошти и има уређивач фотографија за ваше слике. Са овим функцијама, више не морате да уређујете визуелне елементе помоћу спољних апликација; Стрипо.емаил има све покривено.

Ресуме Вордед је још један добављач шаблона хладне е-поште који покрива различите нише. Исто тако, ако сте нови у писању хладних е-порука, ова веб локација је најбоља за вас.

Поред пружања корисних шаблона, Ресуме Вордед посебно води рачуна да објасни посебности својих шаблона и сценарије у којима их можете користити. Ова објашњења можете пронаћи на десној страни шаблона испод заглавља Увиди.

Кључне категорије шаблона на Ресуме Вордед-у укључују:

  Како шифровати и дешифровати датотеке помоћу ГПГ-а на Линуку

Осим ових категорија, можете пронаћи и шаблоне е-поште у вези са уводима у нове контакте, повратним информацијама и шаблонима е-поште о томе како тражити могућности за посао.

Ако тражите веб локацију са прилагођеним шаблонима хладне е-поште за различите нише, онда је Видеоформ прави избор за вас. Док се многи други кустоси шаблона фокусирају на хладне шаблоне е-поште за пословну продају, Видеоформ тражи да се разликује. Са шаблонима који покривају посебне индустрије као што су СааС за теретане, медицинске услуге и услуге ауто осигурања, Видеоформ има све.

Једна ствар која издваја Видеоформ од осталих добављача хладне е-поште је његова функција персонализације е-поште која вам омогућава да додате слике и видео записе у своје е-поруке по цени. Ово вас може издвојити од конкуренције и на крају донети одговоре, потенцијалне клијенте и конверзије.

Хладни шаблони е-поште за сваку индустрију

Хладни шаблони е-поште су моћни алати у различитим индустријама када су добро састављени, убедљиви и стратешки коришћени.

Без обзира на шаблон за хладно позивање или софтвер који користите, запамтите да је кључ успешног слања е-поште персонализација, вредност и позив на акцију. Са хладним шаблонима е-поште који привлаче потенцијалне клијенте, један сте корак ближе постизању својих маркетиншких циљева.