7 најбољих ботова за Твитцх стримере

Стреамери имају око милион и једну ствар о којима треба да размишљају када стримују. Морају да се постарају да се сви осећају саслушано, добродошло и забављено, све док се фокусирају на игру или музику коју свирају. Стреамери су такође људи, а жонглирање са свим различитим аспектима стриминга може постати неодољиво или чак одузимати уживање.

Ту ботови могу да уђу и скину део притиска са рамена стримера. Дакле, ако сте тражили бота који ће вам помоћи у вашем Твитцх стриму, ево неких од најбољих опција.

Шта је Стреам Бот и зашто ми је потребан?

Стрим бот је алатка коју можете да користите за управљање својим ћаскањем, тако да се можете фокусирати на игру уместо на администраторску страну ствари. У смислу тачно шта бот може да уради, небо је граница. Можете да користите ботове да бисте покренули такмичења уместо вас, подсетили вас и ваше гледаоце да останете хидрирани или чак модерирали своје гледаоце блокирањем или уклањањем лоших јаја из вашег ћаскања.

Свака од ових функција може вам користити као стример јер аутоматизује функције које бисте иначе морали сами да обављате. То вам даје више времена да се фокусирате на важне ствари, као што је разбијање следећег шефа и стварна интеракција са својим гледаоцима.

Креирање интерактивног тока је кључ успеха. Можете да додате тачке канала да бисте креирали интерактивнији Твитцх стрим и унапредили своје ћаскање, али коришћење ботова је још једна битна Твитцх функција о којој би сваки стример требало да зна.

Проблем са ботовима је што постоји безброј опција, од којих свака има своје предности и слабости. Да бисте додали и користили бота на првом месту, такође је потребно да га повежете са самим Твитцх налогом, а не желите да делите тако осетљиве информације са било којим случајним програмом. Желите да будете сигурни да је бот који одаберете сигуран, поуздан и поуздан. Следеће опције означите сва та поља.

  Како отворити АСПКС датотеке

Нигхтбот је један од најпопуларнијих цхатботова и то са добрим разлогом. 100% је сигуран и једнако поуздан. Неки ботови имају навику да се некако искључе из вашег стрима из чудних и непознатих разлога, остављајући вас да морате да се пријавите и поново их активирате ручно. Нигхтбот, међутим, не пати од овог проблема.

Такође постоји безброј функција које можете да подесите Нигхтбот да ради у свом стриму. Можете да подесите захтеве за песму да бисте омогућили својим гледаоцима да бирају вашу листу за репродукцију (чувајте се ауторских права ако користите ову функцију), умерене поклоне како бисте могли да почастите своје гледаоце без суочавања са стварима иза сцене, па чак и да подесите аутоматске тајмере да подсетите своје гледаоце на било шта.

Процват вештачке интелигенције довео је до усвајања вештачке интелигенције у многим различитим аспектима наших живота, укључујући стриминг. Многи ботови користе вештачку интелигенцију, али СтреамЦхат АИ покреће веома напредна вештачка интелигенција са сопственом дрском личношћу да зачини ваш стрим.

То је оно што помаже СтреамЦхат АИ да се издвоји од осталих. Уместо да даје монотоне и роботске одговоре, СтреамЦхат АИ има своје манире и личност који га чине живахнијим и повезанијим делом вашег ћаскања. Такође можете да прилагодите личност СтреамЦхат АИ тако да одговара вашем стилу стрима.

СтреамЕлементс је још један веома популаран избор за стримере и посебно је дизајниран да иде руку под руку са софтвером за стриминг ОБС. Нуди све најбоље функције цхатбот-а као што су тајмери, подсетници, поклони и команде и пружа стабилну везу на коју се можете ослонити.

СтреамЕлементс такође може да вас повеже са свим врстама спонзорстава, тако да можете помоћи да повећате своју публику и подржите своју навику стриминга. Они обично укључују стримовање одређене игре и нуде новчане подстицаје на основу броја гледалаца које можете добити да се региструју и такође играју игре.

  Желите да креирате Фемтецх стартуп? Ево како

СтреамЕлементс је један од лакших цхатботова за коришћење, а са свим функцијама које нуди, заједно са могућим спонзорским уговорима, лако је схватити зашто је то један од најпопуларнијих цхатботова међу стримерима.

Ако користите Стреамлабс за покретање стрима уместо ОБС-а, требало би да размислите о коришћењу Стреамлабс Цлоудбот-а. Овај бот је дизајниран да беспрекорно ради са Стреамлабс-ом за модерирање вашег ћаскања, а пошто већ верујете Стреамлабс-у са својим Твитцх налогом, не морате да дајете дозволу било којим спољним програмима.

И даље можете да користите Стреамлабс Цлоудбот чак и ако не користите Стреамлабс софтвер за стриминг, али он може повремено да прекине везу. Стреамлабс Цлоудбот нуди потпуно прилагодљиве команде за ваше ћаскање за коришћење и интеракцију, као што су цитати, на пример.

Ваши гледаоци могу да унесу !цитате и добију насумични цитат који сте раније рекли у стриму. Међутим, морате сами да отпремите цитате, али то је лако урадити пре него што почнете или чак током стрима.

Мообот је бриљантан и квалитетан цхатбот који можете користити за модерирање вашег ћаскања. Стреамери имају мало контроле над тим ко улази у њихов ћаскање, а с времена на време постоје нека лоша јаја која ће из било ког разлога требати забранити. За стримере може бити тешко или скоро немогуће да виде сваки коментар и зауставе свој стрим да би блокирали некога на Твитцх-у, посебно када је ћаскање експлодирало. Ту на сцену ступају модератори.

Али не можете увек рачунати на ваше модераторе. И они су људи, ипак. Мообот пружа аутоматизовану алтернативу, тако да стримери и даље могу да заштите своје ћаскање чак и када нема присутних модератора.

ДеепБот се поноси тиме што је један од најприлагодљивијих ботова. Омогућава вам да назовете бот како год желите, па чак и понудите сопствени систем бодова лојалности одвојен од поена канала да бисте наградили своје гледаоце.

  Како видети шавове на ТикТок-у

Ово вам омогућава да прилагодите те функције како бисте ојачали име и присуство сопственог бренда без потребе да заправо креирате сопственог бота. ДеепБот такође има мале игре које ваши гледаоци могу да играју у ћаскању да би се забавили док правите паузу или се фокусирате на нешто друго.

Када ваша гледаност заиста почне да расте, ваше ћаскање може лако постати преоптерећено и постаје готово немогуће водити разговоре са појединцима у вашем ћаскању. Нуђење малих игрица за људе док гледају ваш стрим омогућава им да се осећају више укљученим у ваше ћаскање без икаквих додатних напора у ваше име.

ЦоеБот је мањи бот који тек треба да постане велики на Твитцх сцени, али нуди солидне карактеристике и поуздана је опција за ваш стрим. ЦоеБот има све класичне функције цхатбот-а као што су команде, цитати и могућности модерирања.

ЦоеБот нуди поједностављено и смањено искуство у поређењу са неким другим сјајнијим ботовима на овој листи. Али једноставан је за коришћење, а плус страна ЦоеБот-а је што већ има унапред инсталиране многе популарније команде за ћаскање, тако да не морате да трошите године стварајући их као што то радите са другим ботовима.

Мање брините и максимизирајте забаву са стримингом уз помоћ бота

Већ имате довољно да бринете током Твитцх стрима између безброј техничких потешкоћа и проблема са интернетом. Понекад је умирујуће знати да ваш бот има леђа у ћаскању. Нарочито ако покрећете неку врсту поклона или ваш бот модерира за вас и чува ваш стрим безбедним.

Ако сте стримовали, а још увек немате бота, било која од ових опција би могла да вам потпуно промени игру, па чак и да вам помогне да проширите свој ток.