7 најбољих претварача ПДФ-у-Ворд за Линук

Да ли сте икада осетили потребу да уредите или прилагодите своје ПДФ-ове са лакоћом и познатошћу Ворд документа? Ако је тако, можете користити претвараче ПДФ-у-Ворд који су дизајнирани да трансформишу статичне ПДФ документе у Ворд датотеке које се могу уређивати, погодне за кориснике Линук-а свих нивоа стручности.

Без обзира да ли је ваш циљ поједностављена сарадња докумената, очување сложеног форматирања или конверзија прилагођена кориснику, ево најбољих конвертора ПДФ-у-Ворд заснованих на Линук-у.

1. Адобе Реадер

Адобе Реадер је популаран ПДФ читач и уређивач који је доступан за Линук системе. Омогућава вам да прегледате и додајете напомене у ПДФ документе, што га чини разноврсним алатом за преглед и уређивање ПДФ-ова. Штавише, он такође пружа основну функцију конверзије ПДФ-у-Ворд, помоћу које можете сачувати ПДФ документ као Ворд датотеку.

Можете да користите Адобе ПДФ Реадер за уметање команди, истицање текста, цртање облика и прилагање белешки директно у ПДФ документе. Такође нуди подршку за читаче екрана, попуњавање образаца, дигитални потпис, функцију претварања текста у говор, пречице на тастатури и опције заштите докумената.

Једна од његових кључних предности је компатибилност на више платформи јер је Адобе Реадер доступан за различите платформе укључујући Линук. Ова функција вам омогућава да лако делите документе и сарађујете.

Преузимање: Адобе читач (Бесплатно)

2. ОНЛИОФФИЦЕ

ОНЛИОФФИЦЕ је свеобухватни канцеларијски пакет за Линук који укључује алате за обраду текста, прорачунске табеле и презентације, са уграђеним могућностима конверзије ПДФ-у-Ворд.

  Како направити резервну копију поставки Дисцорд-а на Линук-у

Пружа комплетан канцеларијски пакет, нудећи широк спектар алата за креирање и уређивање докумената. Нарочито вам омогућава да лако конвертујете ПДФ документе у Ворд формат уз задржавање форматирања и распореда, што га чини поузданим избором за кориснике Линук-а.

ОНЛИОФФИЦЕ подржава платформу за сарадњу у реалном времену, која омогућава да више корисника истовремено ради на истом документу. Можете да радите са ОНЛИОФФИЦЕ чак и када нисте повезани на интернет, јер је погодан и за рад на мрежи и ван мреже.

Преузимање: ОНЛИОФФИЦЕ (Бесплатно, доступна претплата)

3. Сејда ПДФ Десктоп

Сејда ПДФ Десктоп је свестран десктоп алат за уређивање и конверзију ПДФ-а који пружа неколико функција за кориснике Линук-а, укључујући конверзију ПДФ-у-Ворд. Омогућава вам да уређујете ПДФ документе, додајете напомене и правите друге промене.

Овај алат такође подржава групну обраду, што вам омогућава да истовремено конвертујете више ПДФ-ова у Ворд. Компатибилност на више платформи је значајна карактеристика Сејда ПДФ Десктоп-а јер је овај алат доступан за Линук, Виндовс и мацОС. Ова функција обезбеђује доследну обраду докумената на свим платформама.

Сејда ПДФ Десктоп укључује функције као што су заштита лозинком и шифровање за ПДФ-ове. Поред тога, то је алатка богата функцијама која нуди и уређивање ПДФ-а и конверзију ПДФ-у-Ворд, што га чини вредном имовином за кориснике Линук-а који се баве различитим задацима докумената.

Преузимање: Сејда ПДФ Десктоп (Бесплатно, доступна претплата)

4. ПДФ24

ПДФ24 је свестрани ПДФ алат за кориснике Линука, који нуди широк спектар функција, укључујући конверзију ПДФ-у-Ворд. Има једноставан и интуитиван интерфејс који вам омогућава да лако конвертујете ПДФ-ове у Ворд. Такође нуди флексибилност онлајн и офлајн режима, где можете да бирате између конверзије на ПДФ24 серверима или локално на вашим системима.

  Како да подесите контролну таблу Линук сервера са Линук Дасх-ом

Штавише, ПДФ24 подржава групну конверзију, помоћу које можете одједном конвертовати више ПДФ датотека у Ворд. Поред тога, укључује алате за компримовање и оптимизацију ПДФ-ова, који смањују величину датотека уз одржавање квалитета.

ПДФ24 нуди корисничко искуство за кориснике Линук-а који траже брзу и ефикасну конверзију ПДФ-у-Ворд, уз флексибилност онлајн и офлајн режима.

Преузимање: ПДФ24 (Бесплатно)

5. Смаллпдф

Смаллпдф је онлајн платформа која пружа низ ПДФ алата, укључујући конверзију ПДФ-у-Ворд, чинећи га доступним корисницима Линук-а преко веб претраживача. Смаллпдф функционише у потпуности у вашем веб претраживачу и елиминише потребу за инсталацијом софтвера на Линук системима.

Нуди једноставан и брз процес конверзије, што га чини погодним за кориснике који траже искуство без муке. Смаллпдф такође подржава различите формате датотека за улаз и излаз, пружајући флексибилност у конверзији докумената. Поред тога, можете директно да приступите и сачувате конвертоване датотеке у услуге складиштења у облаку као што су Гоогле Дриве и Дропбок.

Смаллпдф нуди згодно и приступачно решење за кориснике Линук-а који преферирају веб-базиране алате за своје потребе конверзије ПДФ-у-Ворд.

Преузимање: Смаллпдф (Бесплатно, доступна претплата)

6. Окулар

Окулар је ПДФ прегледач и уређивач заснован на Линуку са основним могућностима конверзије ПДФ-у-Ворд-а. Овај алат се истиче у прегледавању и означавању ПДФ докумената, што га чини идеалним за преглед и означавање ПДФ садржаја. Штавише, можете издвојити текст из ПДФ докумената за цитирање или цитирање садржаја у документу.

Као софтвер отвореног кода, Окулар је бесплатно доступан, подржава више језика и активно га одржава Линук заједница. Нуди основну функцију конверзије ПДФ-у-Ворд која вам омогућава да извозите ПДФ садржај у Ворд формат, иако са потенцијалним ограничењима форматирања.

  Зашто Линук-ов системд и даље изазива поделе после свих ових година

Окулар је првенствено ПДФ прегледач и уређивач и пружа неке могућности конверзије ПДФ-у-Ворд. Због тога је погодан за задатке који се фокусирају на прегледање, бележење и извођење основних конверзија ПДФ-у-Ворд-а.

Преузимање: Окулар (Бесплатно)

7. ПДФ Студио

ПДФ Студио је професионални ПДФ уређивач и конвертор за Линук који нуди напредне функције за конверзију ПДФ-у-Ворд-а. Нуди прецизну конверзију ПДФ-у-Ворд, уз прецизно очување форматирања, фонтова и распореда. Штавише, он поједностављује процес смањења величине ПДФ датотека са својим уграђеним ПДФ оптимизатором.

ПДФ Студио укључује ОЦР (оптичко препознавање знакова) подршку за претварање скенираних ПДФ-ова у Ворд документе који се могу уређивати. Такође нуди и друге функције као што су групна обрада, поређење докумената, додавање дигиталних потписа, генерисање табеле садржаја, онлајн сарадња и подршка за интеграцију и додатке.

ПДФ Студио је моћна алатка за кориснике Линук-а којима је потребна професионална уређивање ПДФ-а и висококвалитетна конверзија ПДФ-у-Ворд са ОЦР подршком; такође се сматра идеалним за сложене документе.

Преузимање: ПДФ Студио (Плаћено, доступна бесплатна пробна верзија)

Претварање ПДФ-а у Ворд на Линук-у је сада лако

Без обзира да ли сте професионални Линук корисник или само улазите у свет оперативних система отвореног кода, ПДФ-то-Ворд претварачи задовољавају све нивое стручности. Од интерфејса прилагођених кориснику до напредних функција као што је сарадња у реалном времену, ови алати вам омогућавају да истражите пуни потенцијал ваших ПДФ докумената.

Ови претварачи ПДФ-у-Ворд премошћују јаз између статичних ПДФ-ова и Ворд докумената који се могу уређивати, што на крају повећава продуктивност Линук корисника широм света.