9 најбољих скенера за спортске картице за процену вредности ваше колекције

Да ли сте колекционар спортских карата? Ако јесте, онда ћете сматрати да су ови скенери спортских картица ваш најбољи пријатељ.

Скенер вредности спортских картица је појам који знају скоро сви спортски ентузијасти. Многи људи имају навике да скупљају новчиће, марке и неколико других ствари. Слично, људи сакупљају спортске карте, које имају своју вредност.

Ови скенери су корисни за одређивање вредности ових спортских картица. Иако многи људи тек треба да буду упознати са постојањем апликација за скенирање спортских картица, оне су почеле да заузимају своје место на интернету и полако су у центру пажње.

У овом чланку ћемо разговарати о томе шта су спортске картице и скенери вредности спортских картица. Такође ћемо погледати факторе који утичу на вредност спортске карте. На крају, погледаћемо неке од најбољих скенера спортских картица како бисмо проценили вредност ваше колекције.

Шта су спортске карте?

„Спортска карта“ је општа реч за трговачку картицу која има спортску тему. Једна од најранијих врста колекционарства биле су спортске карте. Често имају имиџ играча на једној страни и статистику или друге детаље на другој.

Већина спортова је представљена на спортским картама. За главне професионалне спортове, комплети карата се издају сваке сезоне.

Већина спортских картица приказује професионалне спортисте јер фирме често морају да плаћају спортистима за право да користе њихове фотографије. Ретко се појављују аматери, углавном на картицама које је креирала или одобрила организација за коју се такмиче. Писане изјаве потврђују аутентичност аутограма на свакој од ових картица.

Шта су скенери вредности спортских картица?

Они који имају навику да скупљају ствари попут новчића, маркица итд., морају знати да се вредност сваке ставке разликује од друге. Ово може бити због места порекла, материјала, године или вредности. Слично томе, спортске карте имају своју вредност према многим аспектима.

Проналажење вредности спортске карте обично је изазов за многе људе. Овде им у помоћ прискачу скенери вредности спортских картица. Скенери вредности спортских картица су веб апликације које помажу у одређивању вредности различитих спортских картица. Ове апликације одређују вредност картица упоређујући различите аспекте, о којима ћемо говорити у наставку.

Који су фактори који утичу на вредност спортске карте?

Постоји неколико фактора који утичу и помажу у одређивању вредности спортских карата. Ови фактори су дати у наставку.

  Топ 10 најбољих лампица за божићно дрвце које контролишу апликације

Популарност

Један од критичних елемената који утичу на вредност спортске карте је играч на њој, укључујући њихов стас и локацију на терену. Већина новина са познатим личностима добија више читалаца. Исто важи и за спортске карте јер врхунски спортисти на најистакнутијим позицијама обично привлаче већу пажњу и признање, а њихове карте такође обично постижу веће цене.

Реткост

Потражња и понуда у значајној мери утичу на вредност неке ставке. Пошто оскудица додаје вредност, мања је понуда те одређене спортске картице, што је чини неуобичајенијим. Због тога, масовно произведене основне картице обично имају малу вредност, за разлику од пандана са малим бројем, који ће вероватно бити много вреднији.

Оштећење

Спортске карте се не разликују од осталих предмета по томе што су у бољем стању то су вредније. Углови, ивице, центрирање и површина су четири главна аспекта које купци картица често узимају у обзир када процењују квалитет неоцењених картица. Проверавају ове области на било какве мрље, недостатке, бледење боје и огреботине.

Година штампања

Вредност картице може да варира у зависности од године када је штампана из више различитих разлога. Година штампања картице може утицати на њену вредност јер старије картице може постати тешко пронаћи током времена, посебно у добром стању. Ако тражња и даље постоји, онда цене расту као резултат. Повезан је са равнотежом између понуде и потражње.

Марка

Карте из одређених сетова су вредније и траженије јер су неки произвођачи картица и брендови познатији у хобију од других. Међу спортовима за које нуде карте, имају много брендова и роба са различитим нивоима привлачности потрошача.

Сада када имате идеју о факторима који утичу на цене спортских картица, пређимо на листу најбољих скенера за спортске картице.

Бецкетт

Бецкетт Цоллецт је свеобухватна, софистицирана платформа за скенер вредности спортских картица за колекционаре спортских картица. Можете одржавати и процењивати своју колекцију, пронаћи следећу свету карту и створити своју репутацију колекционара.

Такође, можете видети статистику продаје и спортске и неспортске трговачке картице, картице за игре и друге колекционарске предмете.

Све ово се може купити, продати, заштитити, вредновати и научити о коришћењу Бекетове робе и услуга. Можете да користите свој исти налог за приступ услугама на мрежи и преко Бецкетт апликације.

Служи као продавница на једном месту за све захтеве сакупљања и има инвентар од више од 30 милиона спортских, неспортских картица, картица за игре и колекционарских предмета од продаваца широм земље. Доступан је у Апп Сторе-у и Гоогле Плаи Сторе-у.

Цардбасе

Најбоља апликација за спортске и неспортске ентузијасте картица је Цардбасе. Цардбасе контролише најобимнију и најпрецизнију базу података на тржишту и може вам помоћи да са лакоћом управљате својим портфељем. Има потпуне информације о више од 13,5 милиона картица у евиденцији.

  10 најбољих Фирефок екстензија за побољшање вашег искуства на мрежи

Процена ваше колекције, динамичке цене и дневна ажурирања са најновијим продајама на више од 30 пијаца и аукцијских кућа биће вам на располагању за праћење. Откријте картице са различитих тржишта уз Цардбасе.

Милиони спортских трговачких картица су доступни на овом сајту, укључујући оне за брзу лопту, кошарку, бокс, фудбал, одбојку, хокеј, рвање, поло и неспортске. Ова апликација је доступна и на Андроид и иОС уређајима.

Централ Стаге

Најсавременији, стилски софтвер за сакупљање картица је у центру позорнице. Погодан је и за праве професионалце и за почетнике. Богате функције апликације привлаче све већи број корисника широм света.

Централна позорница може вам помоћи да уживате у активностима. Примарна позадина апликације је тамна, због чега се картице истичу и лако се виде.

Можете креирати колекције бејзбол, кошаркашких и фудбалских карата. Ту су и карте за Формулу 1 и хокејашке трке. Неспортске категорије су значајне за Магиц и Покемон. Ова апликација за скенирање вредности спортских картица је такође доступна и у Гоогле Плаи продавници и у Апп Сторе-у.

ЦоллКс

ЦоллКс помаже корисницима у скенирању и препознавању картица производа. Овај најсавременији алгоритам може одмах да идентификује и одреди тренутну тржишну цену за више од 20 милиона спортских карата и игара са трговачким картама.

Не само да се поклапа са већином РАВ картица, већ препознаје и паралелне и поново штампане копије картица, као и оцењене картице са бар кодовима. Уз његову помоћ могуће је идентификовати картицу за неколико секунди и одредити стварну вредност објекта.

Све картице се тренутно чувају ради удобности корисника и доступне су дању или ноћу. Апликација скенира скоро 20 милиона робе и спортских картица. Апликација такође нуди податке о ценама за бројне аукције и сајмове. Доступан је и на Андроид и иОС уређајима.

Цардстоцк

Цардстоцк нуди свет нових алтернатива за љубитеље сакупљања, чинећи много лакшим и доступнијим набавку спортских карата. Колекционар ће моћи да сазна о фантастичним попустима уз Цардстоцк.

Апликација тражи занимљиве спортске објекте. Морате бити конкретни у вези спорта и одређеног дана да бисте постигли жељену карту или спортски објекат. Приказана цена је најновија доступна. Сваки дан се ажурирају сви подаци на Цардстоцк-у. Корисници ће моћи са лакоћом да саставе колекцију по свом избору.

Корисник може приступити разним алатима и категоријама за рад са доступним објектима. Такође можете да делите своје колекције на друштвеним мрежама. Ова апликација је доступна само у Апп Сторе-у.

  Како да искључите ограничени режим на ИоуТубе мрежном администратору

Делвер Ленс

Да би вам помогао да управљате својом колекцијом, Делвер Ленс је користан скенер картица. Овај софтвер препознаје најновији сет картица, жетона и ознака. Садржи конвертор валута који претвара цене са ТЦГплаиер-а и ЦардсМаркета (МКМ).

Карте се могу продати и купити преко Цард Кингдом-а, као и од ТЦГплаиера. У својој колекцији такође можете вршити софистициране претраге картица. Апликација је доступна у Гоогле Плаи продавници.

ПСА СЕТ регистар

За прикупљање спортских и малопродајних картица, ПСА Сет Регистри је вредан софтвер. Сваки колекционар га може користити као креативно средство. Омогућава вам да препознате картицу, утврдите њену праву вредност и поделите је са колегама. Софтвер је потпуно бесплатан.

Да би исправно функционисао, потребна вам је само поуздана интернет веза. Подржава и нове и старе копије, поједностављујући свакодневне задатке корисника. Можете организовати све информације инсталирањем апликације. Цена, датум и локација куповине су наведени у регистру скупова ПСА.

Свака картица може имати приложену поруку или белешку. Само поставите статус картице на „Продато“ када одлучите да продате картицу из своје колекције. Ова апликација је доступна и на Андроид и иОС уређајима.

Инвеститор спортске картице

За колекционаре картица, Спортс Цард Инвестор је користан алат. Можете да управљате својим портфељем користећи мобилну апликацију, чинећи већину процеса лакшим. Такође, можете почети да сакупљате Магиц, Покемон и Иу-Ги-Ох картице за неколико минута.

Нећете морати да трошите сво своје слободно време на тражење изгубљене ствари и проверу трошкова на другим веб локацијама. Захваљујући иновативном софтверу, можете заменити, сачувати, купити и продати колекционарске картице на једном месту. Можете да погледате картице у тренду, претражујете по играчу, цени, години и спорту и прегледате картице у тренду.

Подаци Маркет Моверс-а вам омогућавају да проверите најновије продајне цене картице и посматрате како су се промениле у последњих 7 и 30 дана. Доступан је и у Гоогле Плаи продавници и Апп Сторе-у.

ТЦГПлаиер

На ТЦГплаиеру можете скенирати картице Магиц, Покемон и Иу-Ги-Ох да бисте проверили цену, продали и куповали. Такође, можете да направите своју колекцију, па чак и да генеришете уносе за размену. Можете бирати између средњих, ниских, равно ниских и тржишних цена. Штавише, Траде-Ин Хигх за Магиц вам омогућава да видите најновије вредности ТЦГ играча.

Можете да направите списак са сликама са свог мобилног уређаја тако што ћете сликати и отпремити свој унос помоћу апликације. Ова апликација за скенирање вредности спортских картица доступна је и на Андроид и иОС уређајима.

Закључак

Проналажење вредности спортске карте може бити од велике важности за већину људи који су веома ентузијастични за спорт и игре. Горе поменути скенери вредности спортских картица могу помоћи да се пронађе вредност њихових карата. Ове апликације им такође могу помоћи у продаји и куповини ових картица.

Такође можете истражити најбоље спортске видео игре.