Цовеи смањује трошкове запошљавања и ВоркОС-а како би олакшао развој

Здраво! 🙋 Данас имамо следећа ажурирања производа за вас! 📣

Цовеи

Цовеи са АИ-ом помаже у смањењу радних сати и до 80 процената трошкова у процесу запошљавања.

Цовеи је помоћник за АИ изворе обучен да пронађе и процени правог кандидата на основу ваших прецизних захтева. Својим речима можете описати тачне вештине и услове које желите да запослите, а Цовеи ће генерисати бота који спроводи вашу стратегију на врхунским платформама као што су Линкедин, Гитхуб и бројни сајтови за животопис.

Цовери бот ће проценити и филтрирати конкретне биографије са предлозима за одабир правог кандидата. Цовеи вам штеди време од ручног прегледа профила сваког кандидата. Можете да видите како се одређују утакмице и пружите повратне информације како бисте систем учинили паметнијим.

Цовеи ЦРМ ће слати персонализоване е-поруке кандидатима који су ушли у ужи избор ради даље обраде. Поред тога, његова конзола такође помаже у генерисању графикона и прегледу детаљне комуникације између кандидата и укључивању у комуникацију један на један. Неке врхунске компаније су тврдиле да је Цовеи уштедео доларе и обезбедио ефикасне профиле кандидата.

ВоркОС

ВоркОС је платформа за програмере која омогућава креирање апликација спремних за предузећа без потребе за месецима развоја.

То је модерна АПИ платформа која омогућава програмерима да дизајнирају и испоруче пословне функције као што су једнократно пријављивање (ССО), Дирецтори Синц, административни сајт за укључивање у предузећа, вишефакторска ауторизација и евиденције ревизије за неколико сати.

Његов Админ Портал, који одржава и хостује ВоркОС, пружа ИТ администраторима интерфејс прилагођен кориснику за конфигурисање ССО и веза за синхронизацију директоријума на једноставан, брз и безбедан начин.

  Како рашчланити текст

Са само неколико линија кода, ВоркОС вам омогућава да интегришете ССО у постојећу апликацију. Ваша апликација ће подржавати преко 20 добављача идентитета, укључујући Окта, ГСуите, Азуре, Јумпцлоуд, ОнеЛогин и друге.

Његови АПИ-ји прилагођени програмерима омогућавају интеракцију са преко 12 провајдера услуга директоријума, укључујући Мицрософт Ацтиве Дирецтори, Окта, Воркдаи и Гоогле Воркспаце, за комплетно управљање животним циклусом корисника, укључујући аутоматско обезбеђивање и депровизију корисника, група и ограничења приступа.

Компанија је прикупила 80 милиона долара у кругу финансирања Серије Б, а неки од њених најбрже растућих СааС купаца су Вебфлов, Хопин, Верцел, ПланетСцале, Лоом, Аирбасе и многи други.

За више ажурирања, погледајте категорију Најновија технологија.