Да ли брисање вашег Инстаграм налога брише директне поруке другима?

Инстаграм је друштвена мрежа за дељење фотографија и видео записа, а у власништву је америчке компаније Мета Платформс. Корисници апликације могу да организују и отпремају материјал помоћу филтера, хасхтагова и географског означавања. Шира јавност или одобрени пратиоци могу добити објаве. Корисници могу да претражују популаран садржај, као што су фотографије, да прате кориснике да би додали њихов садржај у лични фид и да претражују садржај других корисника по категорији или региону. У неком тренутку можете одлучити да више не желите да се ваше Инстаграм поруке виде. Можда већ имате планове да избришете свој налог и желите да све ваше поруке иду уз њега. Алтернативно, можда сте рекли нешто за шта се жарко надате да друга особа никада неће видети и спремни сте да избришете цео налог како бисте спречили да се то догоди. Ако сте неко ко тражи савете о истом, доносимо вам користан водич који ће вас научити како брисање вашег Инстаграм налога брише директне поруке другима и да ли ваши ДМ нестају када избришете Инстаграм. Такође ћете сазнати да ли можете да видите поруке са избрисаног Инстаграма.

Преглед садржаја

Да ли брисање вашег Инстаграм налога брише директне поруке другима?

У овом чланку ћете сазнати да ли брисање вашег Инстаграм налога брише директне поруке другима. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Да ли ваши ДМ-ови нестају када избришете Инстаграм апликацију?

Не, ваши ДМ-ови не нестају када избришете инстаграм апликација. Ваше Инстаграм пријемно сандуче ће и даље садржавати све ваше претходне поруке. Поред тога, можете добијати поруке од других, али нећете бити обавештени о њима. Нећете видети поруке док поново не инсталирате апликацију или се пријавите помоћу новог уређаја. То није резултат уклањања апликације ако порука нестане након што је поново инсталирате.

Да ли брисање вашег Инстаграм налога брише директне поруке другима?

Не, брисањем вашег Инстаграм налога неће се избрисати директне поруке другима. Директне поруке које сте послали ће и даље бити доступне другим корисницима чак и ако потпуно избришете свој Инстаграм налог. Ваше име се неће појавити као пошиљалац поруке; уместо тога, Инстаграммер ће бити приказан као пошиљалац. Ваша профилна слика ће такође бити избрисана из ћаскања. Исто важи и за групне разговоре и директне текстове. Такође ће бити могуће видети комплетан разговор.

Да ли ће моје поруке нестати ако избришем свој Инстаграм налог?

Не. Нећете моћи да приступите ниједној од својих директних порука док је ваш Инстаграм налог неактиван; али, чим се поново пријавите, добићете резервну копију сваке поруке коју сте послали и примили. Други корисници Инстаграма могу и даље приступати вашим директним порукама чак и ако избришете свој налог. На Инстаграму ће ваш налог бити одмах угашен ако га онемогућите дуже од 14 дана и нико више неће моћи да чита ваше директне поруке. Нове поруке су скривене, али прималац може и даље читати старије у свом пријемном сандучету за директне поруке.

  Како да онемогућите додирну траку на вашем МацБоок Про-у

Можете ли да видите поруке са избрисаног Инстаграм налога? Можете ли и даље видети поруке са избрисаног Инстаграма?

Да, можете видети поруке са избрисаног Инстаграм налога. Старији ДМ-ови ће и даље бити доступни са избрисаног налога под Инстаграммер-ом.

Шта се дешава са директним порукама када избришете Инстаграм?

Више не можете приступити директним порукама ако избришете свој Инстаграм налог. Ваше директне поруке ће и даље бити доступне другим корисницима Инстаграма са којима сте разговарали.

Шта се дешава када трајно избришете свој Инстаграм налог?

Ваше директне поруке, профил, слике, видео снимци, коментари, лајкови и пратиоци биће трајно избрисани када деактивирате свој налог. Ваш налог и сви ваши подаци биће трајно избрисани 30 дана након вашег захтева за брисањем и нећете моћи да их вратите. Током тих 30 дана, други корисници Инстаграма не могу да виде садржај, а Инстаграм-ови Услови коришћења и Политика приватности настављају да важе. Међутим, корисници ће можда моћи да виде претходне директне поруке које сте разменили са другим Инстаграм налогом у свом пријемном сандучету.

***

Надамо се да сте сазнали да ли брисање вашег Инстаграм налога брише директне поруке другима. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.