Шта је Ванисх Моде на Инстаграму?

Инстаграм је бесплатна апликација за иПхоне и Андроид која омогућава дељење слика и видео записа. Уз помоћ платформе, корисници могу да постављају и деле фотографије или видео записе са својим пријатељима или пратиоцима. Такође су могли да виде фотографије на Инстаграму које су њихови пријатељи поставили, коментаришу их и лајкују их. Налог може да креира свако ко има 13 година или више тако што ће дати адресу е-поште и изабрати корисничко име. Инстаграм је првенствено дизајниран за мобилне уређаје, али се у почетку веома ограничено искуство на радној површини постепено побољшавало током времена. Данас можете да користите веб претраживач свог рачунара да посетите Инстаграм и да га користите за уређивање профила, прегледање фида, лајк и коментарисање постова, као и за слање и примање директних порука. Слично режиму без архивирања на веб претраживачу, Инстаграм-ов режим Ванисх брише све резервне копије ћаскања и историју када се разговор заврши. Када се овај режим искључи, разговори који су вођени док је био активан се тренутно уништавају и нису видљиви у обичном ћаскању. Ако сте неко ко тражи савете о истом, доносимо вам користан водич који ће вас научити шта је Ванисх Моде на Инстаграму и како да користите Ванисх Моде. Такође, научићете како да укључите режим нестајања и направите снимак екрана у режиму нестанка.

Шта је Ванисх Моде на Инстаграму?

Мике Криегер и Кевин Систром дошли су на идеју 2010. Касније је посао преузео Фацебоок Инц.; сада је позната као Мета платформе. Инстаграм је друштвена мрежа на којој корисници могу да постављају и деле слике и видео записе. Софтвер омогућава корисницима да отпремају медијска средства која се затим могу уређивати помоћу филтера и организовати помоћу хештегова и ознака заснованих на локацији. Објаве се могу делити јавно или само са пратиоцима којима је дозвољен приступ. Опције доступне корисницима укључују истраживање материјала других људи према ознаци и локацији, гледање садржаја у тренду, попут фотографија, и праћење особа да би додали свој материјал у лични фид.

Шта је Ванисх Моде на Инстаграму?

Ванисх Моде је функција коју је Фацебоок додао у Инстаграм и Мессенгер која омогућава енд-то-енд енкрипцију за разговоре који нестају када напустите ћаскање. Након прегледа и након што напустите конверзацију, све поруке, видео снимци, слике и други садржаји које сте послали док је режим активиран ће одмах нестати.

Да ли режим Ванисх брише поруке на обе стране?

Да, Ванисх Моде брише поруке са обе стране. Текстови, слике, видео снимци и постови из пријемних сандучића са обе стране се бришу након што их друга особа види када је корисникова опција Ванисх укључена.

Да ли се поруке у Ванисх режиму могу опоравити?

Не, поруке у режиму нестанка се не могу повратити. Када користите овај режим, поруке нестају након читања или када се прозор за ћаскање затвори. Не могу се повратити. Међутим, увек можете копирати и налепити поруке или направити снимак екрана ћаскања.

Зашто би неко укључио Ванисх Моде на Инстаграму?

Неко може укључити режим нестајања на Инстаграму из много разлога. Укључивање режима Ванисх на Инстаграму може бити од користи.

Ево неких од предности Ванисх режима:

  • Приватност: Бриге о приватности су главни разлог за коришћење функције несталих порука. Ако се бринете да би неко могао да прође кроз ваше евиденције ћаскања и погледа вашу комуникацију, то може бити од помоћи. Поред тога, ако не чувате историју ћаскања, мање су шансе да ће сајбер криминалци или друге спољне стране моћи да се укључе у вашу приватну комуникацију у случају повреде података.

  • Једноставна навигација: У овом режиму можете да задржите декор за ћаскање. Ако софтвер повремено брише ваше евиденције, ваши дневники неће постати претрпани. Штавише, кретање по њима ће бити једноставније.

  • Уштеда простора: Када имате превише порука на Инстаграму, то може успорити програм или чак ОС јер поруке у неким апликацијама заузимају простор за складиштење.

  • Ради безбедности: Ако немате поверења у особу са којом комуницирате и бринете се да би она могла да искористи ваше поруке против вас, размислите о коришћењу методе која чини да поруке нестану. У овој ситуацији се може користити алатка Ванисхинг са Инстаграма која вам омогућава да избришете дневнике разговора обе стране.

Колико дуго траје Ванисх Моде на Инстаграму?

Ванисх Моде на Инстаграму ће трајати све док један од корисника, између којих се води разговор, не превуче чет нагоре и онемогући Ванисх Моде. Чим изађете из ћаскања, текст ће бити обрисан, али ће режим и даље бити укључен све док се ручно не искључи.

Како знате да ли је неко на Ванисх-у на Инстаграму?

Неколико Схусх емоџија ће пасти са врха корисничког екрана да би означило да су у режиму нестанка. Након што је овај режим активиран, Инстаграм ће прећи у тамни режим. Такође се приказује обавештење на екрану које обавештава њиховог партнера за ћаскање да су у режиму нестанка током целог разговора.

Како направити снимак екрана у Ванисх режиму на Инстаграму?

Сада, када знате за Ванисх Моде, јавите нам како да направимо снимак екрана у Ванисх режиму. Можете да направите снимак екрана ћаскања у Ванисх режиму као што иначе радите на свом уређају. Али особа са којом разговарате биће обавештена о томе. Ако желите да направите снимак екрана а да друга особа не зна, постоји неколико начина да то урадите.

Опција И: Снимање са другог телефона

Морате да кликнете или снимите садржај на свом Инстаграм-у помоћу другог мобилног телефона. То једноставно значи да уперите камеру у екран вашег паметног телефона и снимите све што је видљиво. Иако нећете добити најбољи резултат, ово је разуман приступ ако је све што желите је запис о одговорима које сте брзо добили и имате приступ другом телефону. Међутим, ако желите јасне снимке екрана са већом видљивошћу, можете испробати било који од метода наведених у наставку.

Опција ИИ: Укључите режим рада у авиону

Хајде да видимо како можете да укључите режим рада у авиону и направите снимак екрана без обавештавања те особе.

Напомена: Требало би да сте већ пријављени на свој Инстаграм налог да бисте извршили следеће кораке.

1. Отворите апликацију Инстаграм на свом Андроид или иОС уређај.

2. Идите до жељеног ћаскања који је омогућио Ванисх Моде.

3. Отворите ћаскање.

4. Сада спустите панел за брза подешавања и додирните Режим рада у авиону да бисте га укључили.

5. Дођите до жељене временске ознаке и направите снимак екрана.

6. Након 30 или 60 секунди, искључите режим рада у авиону и повежите телефон на интернет везу.

Како користити Ванисх Моде на Инстаграму?

Сада, када знате за Ванисх Моде на Инстаграму, јавите нам како да користимо Ванисх Моде. Ево како да користите овај режим на Инстаграму:

1. Отворите Инстаграм на свом мобилном телефону.

2. У горњем десном углу фида, додирните икону Мессенгер.

3. Додирните жељено ћаскање.

4. Превуците нагоре у прозору ћаскања да бисте активирали Ванисх Моде.

5. Након што је Ванисх Моде укључен, можете нормално да шаљете текстове, слике, видео записе и постове.

Напомена: Ови текстови, слике, видео снимци и постови ће нестати након што прималац отвори и затвори ћаскање.

6. Можете да превучете нагоре у разговору да бисте прекинули режим нестајања.

Напомена: Ако вам неко пошаље поруку у овом режиму на Инстаграму, добићете обавештење. Да бисте започели ћаскање са њима у овом режиму, додирните обавештење.

Како укључити Ванисх Моде у Инстаграму Андроид?

Режим Ванисх мора бити експлицитно омогућен да би се користио јер је подразумевано деактивиран на Инстаграму. Ево како да активирате овај режим на Инстаграму за Андроид.

Метод 1: Превлачењем нагоре

1. Покрените апликацију Инстаграм на свом Андроид телефону.

2. У горњем десном углу екрана додирните икону Мессангер.

3. Да бисте започели ново ћаскање у Ванисх Моду, додирните постојећи или користите икону Плус у горњем десном углу.

4. Овај режим ће се активирати тако што ћете превући прстом нагоре од дна екрана, а затим га пустити.

5. Ваш екран ће се променити из белог у црни, а на врху ће се појавити обавештење да сте укључили режим нестајања.

Метод 2: Преко одељка са детаљима

1. Отворите апликацију Инстаграм.

2. Додирните икону Мессангер > жељено ћаскање > икона.

3. Укључите прекидач за Ванисх Моде.

Како могу да видим своје нестале поруке на Инстаграму?

Не можете видети нестале поруке на Инстаграму након што су нестале. Инстаграм вам омогућава да пријавите нестале поруке до 14 дана након што су послате, али не можете да их видите када их прималац отвори.

***

Надамо се да сте научили шта је Ванисх Моде на Инстаграму и како да направите снимак екрана у овом режиму. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.