Да ли је ДеалДасх превара или можете добити легитимне цене?

Ако желите да купите нови рачунар или телефон, нема недостатка веб локација које можете изабрати. Међутим, ако желите јефтино изнад свега, једна опција коју бисте могли размотрити је ДеалДасх.

Нуде широк спектар производа и ако је веровати њиховим рекламама, могуће је платити делић малопродајне цене.

Дакле, шта је ДеалДасх, да ли је легалан и како постиже тако ниске цене?

Шта је ДеалДасх?

ДеалДасх је веб локација за аукцију пенија. Ово је врста веб странице на којој свако може да лицитира за производ и свака понуда повећава цену за један цент. Аукције пенија су популарне јер је коначна цена за производе обично веома ниска. На крају крајева, потребно је 100 понуда да би цена пробила чак и долар.

Нажалост, ово их не чини нужно добром опцијом за оне који желе да потроше мање новца.

Како ради ДеалДасх?

ДеалДасх има неке прилично збуњујуће рекламе, али сама веб локација добро објашњава пружену услугу. Сви производи су наведени по почетној цени од нула центи и не постоји минимална резервна цена. Свако може дати понуду, а ви можете дати онолико понуда колико желите.

Да бисте учествовали на ДеалДасх-овим аукцијама, потребно је да купите понуде. Можете купити паушални износ понуда (познати као пакети понуда) на веб локацији користећи платну картицу или ПаиПал.

Свака понуда повећава цену за један цент и додаје 10 секунди до краја аукције. Победник је онај ко има највишу понуду на крају аукције. Ако не победите на аукцији, можете вратити своје понуде.

Да ли је ДеалДасх законит или превара?

Укратко, ДеалДасх није превара. Послује од 2009. године и регистрован је код Бироа за боље пословање. Веб локација је врло јасна у вези са услугама које пружају, и чини се да пружају управо то. Ако дате понуду за производ, имате шансе да будете понуђач највише понуде. А ако дате највећу понуду, купујете производ по договореној цени. То је тако једноставно!

Ово је у поређењу са веб локацијама за преваре које обећавају једну ствар, а на крају испоручују нешто сасвим друго.

ДеалДасх је необичан и већина људи неће уштедети новац на платформи, али то не значи да је у питању превара.

Како ДеалДасх зарађује?

ДеалДасх не зарађује од продаје предмета. Просечна цена по којој се предмети продају једноставно није довољно висока да би остварили профит. Уместо тога, ДеалДасх зарађује од продаје понуда.

У време писања, једна понуда кошта 0,14 долара и повећава цену аукцијске ставке за 0,01 долара. То значи да ће до тренутка када цена артикла достигне 10 долара, људи дати 1000 понуда, а те понуде ће бити продате за до 140 долара.

Тачна цена понуда варира јер победник добија све своје понуде бесплатно. Ово омогућава ДеалДасх-у да буде високо профитабилан без обзира на то колико производа се на крају прода или за колико.

Можете ли уштедети новац користећи ДеалДасх?

Ако размишљате о коришћењу ДеалДасх-а, важно је разумети како он функционише. То није веб локација за превару, али није ни паметан начин за проналажење попуста, јер функционише другачије од традиционалних аукцијских сајтова. Овде морате да купите понуде да бисте учествовали на аукцијама.

ДеалДасх се најбоље описује као забава, иако су га описали и неки критичари као облик коцкања.

Ако дате понуду на ДеалДасх-у, могуће је да ћете моћи да купите нешто за делић онога што би требало да кошта. Али истовремено, свака аукција може имати само једног победника.

Да ли ДеалДасх треба да се користи само за забаву?

Ако покушате да користите ДеалДасх искључиво да бисте уштедели новац, лако ћете се наћи у негативној ситуацији.

Претпоставимо да сте потрошили сто долара на понуде, а да нисте ништа освојили. Ако користите ДеалДасх као облик забаве, онда сте добили свој новац. Али ако користите платформу да бисте уштедели новац на куповини, очигледно нећете успети.

У овом тренутку, можда ћете бити у искушењу да избегнете неуспех тако што ћете дати више понуда. Ако је производ довољно вредан, могли бисте да наставите са овим и онда потенцијално напредујете под условом да победите.

Али можете да наставите да лицитирате неограничено, трошећи више на понуде него што производ чак кошта, а да и даље не добијате прилику да га купите. ДеалДасх пружа детаљно објашњење како функционишу његове аукције, али је мало вероватно да ће то спречити неке кориснике да ураде управо то. Сличност између овог сценарија и сценарија коцкара у губитком низу такође је тешко занемарити.

Ако покушавате да уштедите новац на ДеалДасх-у, али неко други победи на аукцији за производ који сте желели, размислите о алтернативним опцијама. Можете да истражујете продавнице штедње или да користите било које од различитих проширења за Цхроме да бисте пронашли уштеде на производу негде другде.

Да ли ДеалДасх оглашавање обмањује?

Ако гледате рекламу за ДеалДасх, лако је поверовати да се платформа може користити за мање плаћања за популарне производе. Глумци говоре о ниским ценама у којима су уживали, али нико не говори о плаћању понуда.

ДеалДасх-у је дозвољено да прави такве рекламе јер садрже ситна слова и зато што многи корисници, у ствари, штеде новац.

Квака је у томе што су неке аукције које имају стотине учесника, корисници који добијају такве понуде у великој мери у мањини. Остали су такође платили да играју, али не добијају ништа.

Ако желите да добијете прецизније разумевање како платформа функционише, реклама то пружа, али морате да прочитате ситна слова. Ово није противзаконито и ДеалДасх сигурно није једина компанија која користи ситна слова за објашњење важних информација.

Да ли би требало да пробате ДеалДасх?

ДеалДасх је легитимна веб локација. И могуће је пријавити се и купити производе уз значајне попусте. Али запамтите: морате да платите новац да бисте унели сваку понуду. Због броја учесника на свакој аукцији, шансе да једна понуда добије куповину са попустом су веома ниске.

Да би неки људи уштедели новац на платформи, велика већина мора да изгуби свој. Ово чини ДеалДасх потенцијално забавном веб локацијом, али не и паметном опцијом ако желите само попуст.