Да ли је Рафт на Ксбок-у?

Редбеет Интерацтиве, шведска компанија, и Аколот Гамес заједно су објавили видео игрицу за преживљавање у отвореном свету под називом Рафт. Игра је први пут постала доступна за бесплатно преузимање на независној платформи Итцх.ио 2016. године, а затим је постала доступна као наслов за рани приступ на Стеам-у 23. маја 2018. Са објављивањем последњег поглавља игре у јуну 20, 2022, игра је уклоњена из раног приступа и у потпуности доступна. Игра се може играти у режимима за једног или више играча и игра се из перспективе првог и трећег лица. Ако сте неко ко тражи савете о истом, доносимо вам користан водич који ће вас научити како да знате да ли је Рафт на Ксбок-у, а да ли је Рафт на мобилном телефону. Такође, сазнаћете да ли Рафт долази на Ксбок Оне и да ли можете да играте Рафт са Ксбок контролером.

Да ли је Рафт на Ксбок-у?

Рафтова идеја је прилично јасна. Почињете сами игру на дрвеном сплаву усред океана без обале на видику. Приморани сте да сакупљате оно што лебди око вас јер за почетак уопште немате ресурсе. Можете или скочити у воду и пливати до места где су плутајући објекти, или можете користити своју удицу да их увучете у сигурност вашег сплава. Рафт је доступан на Стеам-у и изгледа као идеална игра за Ксбок.

  Водич за увод у АВС Фаргате

На којим уређајима је Рафт?

Од сада, Рафт је доступан само на ПЦ-у Стеам.

Да ли је Рафт на мобилном?

Не, Рафт није доступан на мобилним уређајима. Сложеност игре не дозвољава јој да се развије на мобилном уређају. Иако су сличне игре попут Рафта доступне на мобилном уређају.

Да ли је Сплав на ПС4?

Не, Рафт још није доступан на ПС4. Издање Рафта за ПлаиСтатион 4 није потврдио креатор игре, Редбеет Интерацтиве. Сплав можда неће бити доступан играчима у ПлаиСтатион Сторе-у због изузетно захтевне физике игре и других компоненти које могу бити презахтевне да би ПС4 могао да рукује.

Како играте ПЦ игрице на свом Ксбок-у?

Виндовс има капацитет да дистрибуира свој излаз на многе екране и гаџете. Користећи званичну алатку за бежични екран компаније Мицрософт, ово је компатибилно са свим Ксбок Оне конзолама и новом Ксбок серијом Кс/С. Када се повежете, можете покренути било коју игру коју желите на Стеам, Епиц или чак самосталним инсталацијама, користити Ксбок контролер као миш за Виндовс радну површину и на други начин користити контролер као да је физички повезан са вашим рачунаром. Пре него што сазнамо да ли је Рафт на Ксбок-у, хајде да видимо како да користимо алатку за бежични екран од Мицрософт-а:

1. Преузмите Вирелесс Дисплаи апликацију из Мицрософт Сторе-а на вашем Ксбок-у.

2. Пријавите се на рачунар када ваш Ксбок заврши инсталацију.

3. Притисните тастере Виндовс + А да бисте отворили Акциони центар.

4. Сада кликните на дугме Повежи брзу акцију.

Напомена: Можете директно приступити екрану за повезивање притиском на тастере Виндовс + К.

  Шта се тачно дешава када укључите рачунар?

5. Сачекајте неколико секунди да би се уређај упарио.

6. Кликните на свој Ксбок уређај када се појави на листи.

7. Изаберите опцију Дозволи унос која се приказује.

Да ли је Рафт на Ксбок-у?

Не, Рафт није на Ксбок-у. Сплав може изгледати као да би био савршен за Ксбок и да би његово преношење требало да буде једноставно, али у време писања, то нажалост није случај. Рафт тренутно ради само на Стеам Децк-у и доступан је само на ПЦ-у (Стеам).

Да ли Рафт долази на Ксбок Оне?

Можда. Сплав ће бити доступан на Ксбок Оне; међутим, програмер Редбеет Интерацтиве ово није ни потврдио ни демантовао. Вероватно је да Рафт неће бити пуштен на Ксбок Оне јер припада претходној генерацији играћих конзола.

Можете ли играти Рафт са Ксбок контролером?

Не, не можете играти Рафт са Ксбок контролером. Рафт званично не подржава контролере.

Да ли је Рафт Нинтендо Свитцх?

Не, Нинтендо Свитцх нема Рафт. Рафт је доступан само на ПЦ-у преко Стеам-а. Ако пронађете Рафт на Нинтендо Свитцх-у, вероватно је да играте копију оригиналне игре.

Да ли је Рафт бесплатан на Стеам-у?

Не, Рафт није бесплатан на Стеам-у. Мораћете да платите минимални износ од око 600 ИНР.

Да ли је Стеам бесплатан?

Да, Стеам је бесплатан за преузимање и играње на рачунару.

***

Надамо се да сте сазнали да ли је Рафт на Ксбок-у. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.

  Где би требало да се трошите када правите рачунар (и где не би требало)