Шта се дешава када некога блокирате на утакмици?

Матцх.цом је једна од најстаријих платформи за онлајн упознавање, објављена је 1995. године и доступна је корисницима старијим од 18 година и може јој се приступити као веб локација или апликација. Можете се одмах пријавити за Матцх.цом ако тражите партнера или желите да излазите са неким. Са Матцх.цом, ваше путовање за упознавање би могло бити лакше јер га користи велики број корисника широм света. Помоћу ове апликације можете пронаћи везу која може трајати доживотно, јер вас спаја са особом заједничких интереса. Да ли сте већ корисник Матцх-а који тражи одговарајућег сапутника и пита се шта значи недоступност профила на Матцх-у? А који је сигуран начин да знате да ли сте блокирани на Матцх-у? Ако сте неко ко тражи више информација у вези са вашим Матцх-ом, доносимо вам користан водич који ће решити све ваше упите, на пример шта се дешава када некога блокирате на Матцх-у и како да поништите лајк на Матцх-у.

Шта се дешава када некога блокирате на утакмици?

У овом чланку ћете сазнати шта се дешава када некога блокирате на Матцх-у и рећи да ли сте блокирани на Матцх-у. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Шта значи катанац на утакмици?

Катанац на корисничком профилу на Матцх-у значи да вас је овај корисник блокирао или вам је ограничио преглед његовог профила.

Шта значи профил недоступан на мечу?

Када видите да се профил корисника приказује недоступан, прва помисао која вам падне на памет мора бити да вас тај корисник блокира због чега се профил показао недоступним, али то није тачно ако сте корисник апликације Матцх датинг. На Матцх-у, мере попут блокирања или уклањања вас из њихових претрага не ограничавају вас у гледању њиховог профила. Дакле, ако се питате шта значи профил недоступан на Матцх-у, то значи да корисник кога покушавате да видите тренутно не користи сајт. Можда су пронашли подударање, отказали претплату или су можда једноставно одлучили да престану са забављањем на мрежи, између осталих могућности. Ово значи профил недоступан на Матцх-у.

Можете ли да избришете поруку послату на Матцх.цом?

Да, можете избрисати а порука послата на Матцх.цом. Такође, ако желите да избришете цео разговор, то можете учинити и на Матцх.цом.

Зашто су поруке нестале на мечу?

Матцх пружа корисницима могућност да брисање порука и ћаскања. Дакле, ако су поруке нестале на Матцх-у, постоје шансе да их други корисник брише. Такође, Матцх на серверима чува само поруке од последњих 180 дана. То значи да чак и ако не избришете поруке, оне се аутоматски бришу 180 дана након слања. Такође, у оквиру за ћаскање, Матцх приказује само последњих 100 примљених и испоручених порука, тако да ваше поруке на Матцх-у често могу нестати ако често ћаскате.

Шта то значи када нема круга на утакмици?

Круг око слика профила корисника на Матцх-у представља њихов статус активности и када су последњи пут били активни на Матцх-у. Ако је корисник био онлајн у последњих 45 минута, његов профил приказује зелени круг. Такође, ако је корисник био онлајн у последња 24 до 72 сата, профил приказује жути круг. Али ако корисник није био активан или пријављен на свој Матцх налог, његов профил не приказује круг. Дакле, ниједан круг на Матцх не означава неактивног корисника. Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали шта се дешава када некога блокирате на Матцх-у.

Како поништити лајк на утакмици?

Матцх није обезбедио ниједну функцију за разликовање профила који вам се већ допао. Али ми вам чувамо леђа и ево водича како да поништите лајк на Матцх-у у неколико једноставних корака.

1. Посетите званичну веб страницу Утакмица на било ком од ваших омиљених претраживача.

2. Кликните на картицу „Свиђа ми се“ која се налази на горњој навигационој траци, а затим кликните на опцију „Свиђа вам се“ да бисте приступили листи корисника којима сте се свидели.

3. Изаберите жељеног корисника коме желите да не допадате и кликните на икону са три тачке поред њега.

4. Затим кликните на опцију Блокирај испод падајућег менија.

5. Док блокирате тог корисника поништили сте слично. Дакле, сада можете да деблокирате тог корисника ако желите, само морате да кликнете на опцију Деблокирај у истом падајућем менију.

Надамо се да након читања овог једноставног водича сада знате како да поништите лајк на Матцх-у.

Шта се дешава када вам неко не парира на Матцх.цом?

Ако вас је неко поставио без пара на Матцх.цом, обоје ћете бити нестали са међусобне листе утакмица и одељка за ћаскање. Али нажалост, непоклапање је неповратна акција. Не можете то поништити. Након што некога на Матцх.цом не нађете у пару, више нећете моћи да видите профил друге особе. Једини начин да их поново пронађете био би да избришете цео свој Матцх налог, а затим га поново направите испочетка и покушате поново да се повежете са тим корисником, што очигледно није добра опција.

Можете ли реванш са неким на Матцх.цом?

Не, не можете да реваншујете са неким на Матцх.цом коме нисте успели грешком или из било ког разлога. Зато што је, нажалост, неусклађеност са неким на Матцх-у трајан процес и не може се поништити. Поред тога, више не можете да видите профил друге особе, јер када се поништите са неким, обоје се уклањате са листе подударања.

Шта се дешава када некога блокирате на утакмици?

Када блокирате некога на Матцх-у из било ког разлога, тај корисник неће моћи да види ваш Матцх профил или ће вам профил за њега трајно нестати. И оба корисника ће бити уклоњена са међусобне подударне листе и ваше поље за ћаскање ће постати празно јер ће систем избрисати све ваше разговоре и поруке. Такође, корисник неће моћи да шаље нове поруке јер када га блокирате систем ће обрисати историју ћаскања за све поруке које долазе.

Како можете знати да ли сте блокирани на утакмици?

Нажалост, ако неко вас блокира, нећете добијати никаква обавештења. Такође, не постоји директан начин да се утврди да ли вас неко на Матцх-у блокира или не јер таква функција не постоји на Матцх-у. Штавише, рећи кориснику да га је неко блокирао може бити против смерница Матцх-а. Али ако се питате како да знате да ли сте блокирани или не, морате то да проверите ручно тако што ћете прегледати своје ћаскање и профил. Ево неколико метода помоћу којих можете покушати да утврдите да ли сте блокирани на Матцх-у.

Опција И: Означите поље за ћаскање

Ако вас је корисник блокирао на Матцх-у, најочигледнија промена коју можете приметити је да ће ваша ћаскања и поруке са другим корисником постати празне. Такође, нећете моћи да шаљете нове поруке јер када будете блокирани, систем ће обрисати историју ћаскања за све поруке које долазе. Ако желите да знате како да проверите своје поље за ћаскање, ево водича који ће вам помоћи.

1. Посетите званичну веб страницу Утакмица на било ком претраживачу.

2. Кликните на картицу Претрага која се налази на горњој навигационој траци, а затим потражите жељеног корисника чије поље за ћаскање желите да проверите.

3. Затим кликните на икону ћаскања или поруке испод слике профила корисника да бисте отворили оквир за ћаскање.

Ако је оквир за ћаскање празан, то значи да сте блокирани или је корисник избрисао разговоре. Да бисте били сигурни, следите следећи метод. Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали шта се дешава када некога блокирате на Матцх-у.

Метод 2: Прегледајте профил

Ако је ваше поље за ћаскање постало празно, следећа ствар коју треба да проверите је њихов профил. Јер ако вас неко блокира, нећете моћи да претражујете његов профил. Њихов профил се неће појавити у резултатима насумичних мечева. Изгледаће као да се никада нису догодили. Да бисте проверили нечији профил на Матцх-у, пратите ове кораке.

Напомена: Ове две методе су једини индиректни начин да се погоди да ли сте блокирани или не, али нису тачни јер ако корисник избрише свој профил, оба резултата су могућа.

1. Посетите Утакмица веб локацију и кликните на картицу Претрага са врха.

2. Затим потражите жељеног корисника чији профил желите да проверите.

3. Кликните на слику профила жељеног корисника да отворите његов профил и проверите да ли можете да видите цео профил или не.

Ако не можете да видите њихов профил или изненада њихов профил нестане, постоји велика шанса да вас је тај корисник блокирао или је избрисао свој налог за меч.

Можете ли да претражујете Матцх.цом без придруживања?

Да, можете да претражујете Матцх.цом без придруживања или регистрације за Матцх.цом. Морате посетити Страница за претрагу подударања и потражите било које корисничко име чији профил желите да видите. Можете лако да видите њихов профил. Али да бисте им лајковали и послали поруку, морате да креирате нови Матцх.цом налог.

Да ли се подударање приказује сваки пут када погледате профил?

Да, Матцх води евиденцију о томе колико пута је ваш профил прегледан и приказује се сваки пут када погледате профил на Матцх-у. Матцх долази са функцијом под називом Ко ме је погледао, која приказује корисничко име корисника који су посетили ваш профил. Али листа корисника које ова функција приказује није тачна. Понекад не приказује име регистрованих корисника и колико пута је корисник погледао ваш профил. Дакле, можда постоји неколико корисника који су гледали ваш профил, а да вас нису обавестили.

***

Надамо се да сте сазнали шта се дешава када некога блокирате на Матцх-у и шта значи профил недоступан на Матцх-у. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.