Да ли је Смартсхеет одржива алтернатива Мондаи.цом?

Смартсхеет је модеран софтвер за управљање пројектима са напредним функцијама које тимови свих величина и облика могу добро да користе и управљају својим пројектима.

Данас радна места напредују захваљујући синергији и сарадњи. Такође захтевају да различити тимови буду на истој страници како би се посао могао обављати брже са бољим успехом.

Ово захтева моћну сарадњу и могућности тока посла, које сви траже у софтверу за управљање пројектима.

Увод

Смартсхеет је моћна платформа за управљање пројектима са снажним могућностима. Пошто је толико алата доступно на интернету, постаје тешко изабрати најбољи за свој тим.

С обзиром на потенцијал Смартсхеет-а, он постаје добра опција.

А да бисмо вам помогли да схватите да ли ће то бити најбољи избор за ваш тим, ево нашег Смартсхеет прегледа са детаљним објашњењем свих његових могућности, функција и цена.

Како Смартсхеет може помоћи?

Уз поверење више од 90% компанија из листе Фортуне 100, Смартсхеет вам може помоћи да аутоматизујете процесе, управљате пројектима и повећате до портфеља и програма на нивоу предузећа. Нуди прилагођена решења која одговарају вашем току рада у било ком обиму.

Смартсхеет пружа моћне могућности које могу оснажити све у вашем тиму да брзо креирају решења. Можете да користите богат пакет функција као што су прикази, извештаји, контролне табле и токови посла да бисте пратили и бележили своје планове, распореде и ресурсе. Може се прилагодити пословним потребама, било пројектима или вишеструким иницијативама.

Компаније различитих облика и величина могу лако да се самопоуздано скалирају док испоручују вредност уз растуће пословне захтеве.

Такође се може интегрисати са многим алатима и технологијама како би вам олакшао живот. Такође брине о безбедности података како би окружење било безбедно за ваше пословање. Можете контролисати све и користити платформу како год желите.

Карактеристике и могућности

Ево карактеристика и могућности Смартсхеет-а:

Тимска сарадња

Смартсхеет ће вам омогућити да повежете све у свом тиму и побољшате сарадњу. Било да се бавите малим пројектима, великим процесима или великим портфељима, то ће вам помоћи да управљате њима уз већу сигурност и флексибилност.

То ће омогућити корисницима у вашем тиму да планирају, аутоматизују, извештавају и прате рад. Можете лако да визуелизујете и пратите рад онако како желите тако што ћете се пребацивати између приказа – Гант, календар, картица и мрежа. То ће оснажити ваш тим да одговорно и брзо извршава своје задатке.

Обрасци за прикупљање података

Можете да повежете и користите конзистентне податке без грешака од екстерних и интерних заинтересованих страна користећи прилагођене обрасце са логотипом вашег бренда, сликама и бојама.

Аутоматизација задатака

Можете брзо да имплементирате моћне и једноставне токове посла за неколико минута помоћу аутоматизованих токова посла. То ће вам уштедети много времена и труда, а моћи ћете да обавите више посла за мање времена.

Аутоматизујте понављајуће, заморне процесе користећи упозорења, закључавање редова према унапред подешеним временима и променама листова, и тражење одобрења и ажурирања.

Можете комбиновати различите условне путање и радње преко визуелног уређивача. Такође можете да подесите понављајуће токове посла као што су дневни подсетници и недељни захтеви за статус.

Менаџмент саџаја

Са Смартсхеет-ом можете лако да планирате, прегледате, управљате производњом садржаја и брже финализујете своја средства. Такође можете да објавите свој садржај у Брандфолдер-у, алату број један за управљање имовином.

Смартсхеет ће вам помоћи да прегледате свој процес производње садржаја уз помоћ сажетог листа пројекта. Можете да користите аутоматизоване подсетнике и упозорења да бисте осигурали да ваши дизајнери раде према распореду. Поред тога, можете укључити задатке у контролне табле и извештаје да бисте побољшали видљивост.

  Шта значи „ИЦИДК“ и како га користите?

Дозволите својим клијентима, продавцима и колегама да прегледају ваше делове садржаја без приступа листовима. Такође је лако пружити детаљне повратне информације путем закачених напомена, одобрења и разговора.

Избегавајте уска грла у вашим процесима кроз истовремене рецензенте. Алат ће такође помоћи да се елиминише забуна у верзијама садржаја, јер ћете уживати у аутоматском закључавању и лаким ажурирањима.

Смартсхеет Цонтрол Центер

Са Смартсхеет Цонтрол Центер-ом можете лако да аутоматизујете своје пројекте и процесе и да своје пројекте испоручујете доследно у великом обиму. То ће вам помоћи да аутоматизујете креирање пројеката, акумулирате портфолио аналитику и управљате променама.

То ће поједноставити управљање вашим тимом тако да можете да извршите свој комплетан портфолио коришћењем правих искустава.

Такође можете централизовати и контролисати процес одобравања за ваше предстојеће захтеве пројекта. Поред тога, можете да користите нацрте да бисте обезбедили доследност у извештавању и извршењу и да аутоматски реплицирате своје планове пројекта и токове посла.

Смартсхеет нуди централну конзолу за креирање одобрених пројеката. То ће помоћи да се промене аутоматски примене са централне конзоле на постојеће и нове пројекте. Такође можете повезати своје планове ресурса и развити прави тим за завршетак посла и предвиђања запошљавања.

Штавише, можете пратити здравље свог портфеља кроз портфолио аналитику да бисте максимизирали резултате. Поред тога, можете да складиштите, замрзнете и пријавите историјске пројекте да бисте обезбедили усклађеност и извршили анализу трендова.

Екецутиве Висибилити

Централизујте све своје ресурсе и информације које ће тиму требати и оснажите заинтересоване стране у реалном времену, робусним прегледом статуса пројеката користећи визуелне елементе и КПИ.

Смартсхеет нуди динамички приказ који помаже власницима предузећа да деле податке са правим људима када је то потребно за уређивање и преглед. Такође можете управљати својим критичним процесима са својим добављачима, екстерним и интерним тимовима и широм организација.

Ово ће вам помоћи да безбедно управљате својим процесима. Можете искористити детаљну контролу и побољшати сарадњу на основу захтева. Без обзира на то колико је задатак сложен, можете га поједноставити помоћу Смартсхеет-а, а истовремено нудити ширу видљивост стања извршења.

Поред тога, можете користити унапред направљени образац за филтрирање, прикупљање и преглед захтева. Можете чак и да аутоматизујете ток података од њиховог додељивања до прегледа, одобрења и затварања.

Смартсхеет ће вам такође омогућити да управљате безбедношћу и приватношћу података ваших независних добављача и зарадите њихово поверење.

Можете искористити контролу приступа засновану на условима или контролу идентитета за управљање приступом подацима. Такође, навођење у контексту које се састоји од различитих корака са заштитним оградама и навођењем ће водити кориснике.

Поједностављене апликације

Можете лако да се крећете кроз сваку опцију помоћу образаца, листова, извештаја, контролних табли и још много тога. Ово ће поједноставити рад и олакшати све било да сте код куће, у канцеларији, на путу или на свом радном месту користећи само наменску апликацију где је сав посао спакован заједно.

Са ВоркАппс-ом постаје лако направити интуитивне мобилне и веб апликације без вештина кодирања. То можете да урадите за неколико минута преко Смартсхеет-а и екстерног садржаја као што су Гоогле документи или Таблеау контролне табле.

Можете одабрати било који ВоркАппс шаблон или почети од нуле и купити апликације у складу са вашим пословним захтевима.

ВоркАпп такође нуди прилагођено искуство које осигурава да заинтересоване стране добро сарађују и фокусирају се на релевантан садржај.

Такође ћете моћи да користите персонализовано брендирање како бисте осетили да је апликација креирана искључиво за вашу компанију. У једној ВоркАпп апликацији можете да извршавате комплетне пројекте са прилагођеним искуством.

Управљање и контрола

Смартсхеет пружа опсежно управљање и контролу уз помоћ Смартсхеет-ове основне функционалности, унапред изграђених решења и врхунских додатака. Може да трансформише начин на који радите са алаткама као што су евиденција активности, центар за администрацију, администраторски алати и још много тога.

  Чувајте се ових 7 Фацебоок превара

Админ центар: Омогућиће вам да лако конфигуришете и управљате Смартсхеет налогом са једне локације. Можете лако да прегледате и комуницирате са административним алатима преко централне контролне конзоле да бисте искусили поједностављену навигацију између извештаја о коришћењу, управљања групама и корисницима и конфигурација предузећа.

Админ центар ће вам помоћи да пратите лиценце, групе и интеграције којима људи могу да приступе у вашој организацији.

Такође ће помоћи да се побољша видљивост налога и безбедносних подешавања која су доступна уз коришћење препоручених следећих корака за оптимизацију конфигурације налога према најбољим праксама Смартсхеет-а.

Интелигентни токови посла

Аутоматизујте своје процесе на свим платформама користећи Бридге. То је интерфејс без кода који ће вам помоћи да повежете своје податке у различитим системима и ажурирате своје рутинске задатке.

Ово ће повећати ефикасност и тачност и омогућити тиму да потроши више времена на иновације без губљења времена на ручне кораке или ослањања на више система за чување података и обављање посла.

То значи да можете елиминисати многе уносе података на системима као што је ЦРМ и радити на важним стварима без копирања или лепљења података у друге системе.

Такође можете повезати системе записа са правим процесима и доносити одлуке засноване на информацијама. Поред тога, можете подесити нове конфигурације између система и прилагодити се постојећим како би задовољиле ваше потребе.

Ресурси и управљање дигиталном имовином

Можете да откључате прави потенцијал својих људи и тимова за управљање, мерење и дистрибуцију учинка средстава. Осим имовине, такође ће вам помоћи да управљате својим ресурсима.

Можете лако да мобилишете свој тим да изврши задатак, да пратите буџете и распореде обилазака и да предвидите своје потребе за запошљавањем.

Ефикасно закажите и пронађите свој најбољи пројектни тим, предвидите своје потребе за запошљавањем и решите кадровске сукобе да бисте поједноставили расподелу ресурса.

Прегледајте своје пројекте, пратите своје тимове и планирајте пројекте према капацитету тима. Са унапред попуњеним временским листовима, можете да дозволите тимовима да предају сате док су фокусирани на свој посао.

Можете да користите динамичко извештавање да бисте визуелизовали сложене податке, уочили трендове пројекта, планирали раст и разумели учинак у целој организацији.

Смартсхеет, са Брандфолдер-овом водећом платформом за управљање дигиталним средствима, помоћи ће вашем тиму да управља вашим садржајем, ради на само једном месту и пружи побољшано корисничко искуство. Такође ће вам помоћи да повећате утицај вашег садржаја.

Као резултат, дистрибуција средстава може да се побољша 7 пута брже и означена за могућност претраживања. Такође ће понудити могућности као што су аналитика и мерење, богати метаподаци датотека, провера, Смарт ЦДН и још много тога.

Интеграција

Смартсхеет може да се интегрише са више алата и система које користе модерна предузећа. Неки од алата са којима се интегрише укључују Слацк, Гмаил, АВС, Теамс, Салесфорце, Дропбок, Окта, ДоцуСигн, Фацебоок огласе, Гоогле Адс и још много тога.

Стога, повезивањем са овим услугама, можете ефикасно да делите информације, појачате сарадњу и побољшате доношење одлука у целој организацији.

Остале могућности:

 • Осим горе наведеног, Смартсхеет нуди и друге могућности, укључујући:
 • АПИ
 • Прилози датотека
 • Полазне линије
 • Календар и честитка
 • Ћелијско повезивање и конектори
 • Кључеви за шифровање којима управља клијент (ЦМЕК)
 • Сарадња са садржајем
 • Прилагођени домени е-поште
 • Контроле задржавања података
 • Генерисање докумената и е-потпис
 • Мобилне апликације и портали

И још

Модели цена

Смартсхеет нуди много планова цена који ће вам помоћи да прилагодите и повећате своје пословне потребе. Погодан је за различите случајеве употребе било да желите да ефикасно управљате својим пројектима или да скалирате и стандардизујете најбоље праксе у вашој организацији.

Ево планова цена:

 • Бесплатно: Бесплатно је и примењиво за 1 корисника и до 2 уредника. Овај план је за почетнике у управљању пројектима и задацима. Укључује функције као што су 2 листа, 100 аутоматизације месечно, 500 МБ складиштења прилога и још много тога.
 • Про: кошта 7 долара месечно и примењује се за највише 10 корисника и неограничене гледаоце. Погодан је за тимове и људе који желе да прате, управљају и деле пројекте са неограниченим бројем гледалаца. Укључује бесплатне функције плана, неограничене листове, извештаје, обрасце и контролне табле, 250 аутоматизације месечно, 20 ГБ складишта прилога и још много тога.
 • Посао: Кошта 25 УСД месечно и примењује се за најмање 3 корисника и неограничене уреднике. Намењен је предузећима која желе да управљају вашим програмима и пројектима са много уредника и захтевају више могућности. Укључује све функције Про плана као што су неограничена аутоматизација, складиштење прилога од 1 ТБ и многе напредне функције.
 • Предузеће: Контактирајте њихов тим да бисте добили прилагођену понуду према вашим потребама. Погодан је за организације које покрећу процесе на великом нивоу са контролама на нивоу предузећа. Укључује све функције пословног плана, неограничено складиштење прилога, више интеграција, прилагођене домене е-поште и напредније функције.
  Шта је црвена тачка на икони Дисцорд и како да је поправим?

Смартсхеет у односу на понедељак

Смартсхеет се често пореди са мондаи.цом јер су оба софтвера за управљање пројектима сличних могућности. Они функционишу као системи за управљање ресурсима, управљање задацима и управљање портфолиом. Оба су доступна преко веб претраживача или мобилне апликације на Андроид-у и иОС-у.

Међутим, обе платформе имају карактеристике по којима се истичу.

Где Смартсхеет постиже више од понедељка

Смартсхеет је једноставан за учење и коришћење. Такође има снажну подршку заједнице и обуку тако да корисници могу лако да унапреде своје Смартсхеет вештине и да од почетника до стручњака. Такође је флексибилан и помоћи ће вам да пређете са листе задатака на приказе картица и распоред.

Смартсхеет нуди различите приказе као што су Гантт, Календар и Канбан табла, заједно са подсетницима, зависностима задатака и хијерархијом задатака са више од 4 нивоа. С друге стране, мондаи.цом нуди само Канбан плочу.

Што се тиче управљања послом, имате извештаје, обрасце, графиконе са подацима у реалном времену, контролне табле, прилагођена поља, сортирање на више нивоа, 50+ функција формуле и још много тога. Али мондаи.цом нуди само прилагођена поља, обрасце и условно форматирање, док су друге могућности недоступне само на вишим плановима.

За сарадњу, и Смартсхеет и мондаи.цом су добри, али неке функције, попут историје промена, аутоматских захтева за ажурирање, провере и образаца за гранање, доступне су само у Смартсхеету.

Смартсхеет је такође јачи када је у питању безбедност са функцијама као што су ЕПМ, кључеви за шифровање којима управљају клијенти (ЦМЕК), ССО, евиденције активности и извештавање.

Смартсхеет је најбољи за професионалне сервисне тимове јер је флексибилна платформа са напредним функцијама и могућностима безбедности и приватности.

Где мондаи.цом сија преко Смартсхеет-а

мондаи.цом је лак за употребу и за почетнике и за стручњаке. Његов кориснички интерфејс је леп и једноставан за коришћење. Може да се синхронизује са корисничким имејловима као у сну и осигура да су сва ажурирања и поруке добро примљене.

Има добар скуп функција продуктивности где више људи може да ради и сарађује на истом пројекту истовремено. Нуди боље праћење зависности, управљање задацима и побољшано визуелно управљање календаром. Такође се лако интегрише са другим алатима.

Такође има бесплатан план како би људи могли брже да почну. мондаи.цом је најбољи за стартапе и слободњаке који желе да користе систем управљања задацима да побољшају своју продуктивност без превише трошења.

Завршне речи

Смартсхеет је робусна алатка са многим функцијама и могућностима које олакшавају управљање задацима или пројектима.

Од сарадње, управљања задацима и интеграције до безбедности и усклађености, Смартсхеет нуди све што ћете икада пожелети у софтверу за управљање пројектима. Пошто има бесплатан план и 30-дневну бесплатну пробну верзију, можете га користити да бисте утврдили да ли ради за ваш тим.

Затим можете да проверите шта је радни налог.