Да ли је ТектМагиц маркетиншки софтвер за текстуалне поруке за ваше пословање?

Текстуални маркетинг је једна од најприступачнијих маркетиншких кампања којима се лако управља за развој вашег бренда, производа или пословања.

ТектМагиц магично трансформише целу вашу СМС маркетиншку кампању!

Мала, средња и стартуп предузећа морају се ослањати на агресивне маркетиншке стратегије како би повећала досег, базу купаца и на крају приход. Међутим, конвенционалне маркетиншке платформе као што су ТВ огласи, онлајн огласи, Гоогле Сеарцх кампање, Фацебоок огласи, итд., су скупе.

Уместо тога, мала и средња предузећа и стартупи прелазе на текстуални или СМС маркетинг. Размена текстуалних порука се много развила од свог почетка. Сада можете да шаљете текстуалне слике, мултимедијални садржај и дубоке везе. Ако сте такође вољни да истражите приступачну нишу СМС маркетинга, испробајте апликацију ТектМагиц за слање порука. Испод је детаљан преглед његових карактеристика, функционалности и цена.

Шта је ТектМагиц?

ТектМагиц је апликација за маркетинг текстуалних порука. Можете га користити на већини популарних веб прегледача као што су Гоогле Цхроме, Мицрософт Едге, Аппле Сафари, Мозилла Фирефок итд. Такође, ту су и мобилне апликације за Андроид и иОС уређаје.

Регистрацијом код ТектМагиц-а добијате бесплатан приступ решењу за СМС маркетинг на вебу и мобилним уређајима. Када треба да пошаљете СМС својим клијентима, запосленима или продавцима, плаћате по СМС-у.

Штавише, ова апликација вам омогућава да интегришете њен интерфејс за програмирање апликација (АПИ) са вашим пословним апликацијама за лаки текстуални маркетинг и продајне операције.

Маркетиншки изазови за размену текстуалних порука

Иако је СМС маркетинг одличан начин да се повежете са својим клијентима, постоје следећи изазови који вас успоравају:

 • Текстуалне поруке предузећа користе кратке маркетиншке кодове или идентитете огласа. Стога, клијенту постаје тешко да запамти ваш бренд, производ или посао.
 • Иако је размена текстуалних порука одличан начин да останете у току, купци вас лако изгубе јер добијају толико текстова од других предузећа.
 • У већини земаља, маркетинг текстуалних порука је регулисана ниша. Предузећа могу да шаљу само промотивне и маркетиншке текстове клијентима који су се одлучили за такву кампању за размену порука.
 • Прављење занимљивих текстова за ваше клијенте је изазован задатак ако то радите са паметног телефона или таблета.

Како вам ТектМагиц помаже да решите ове изазове

ТектМагиц функционише као алатка за спасавање када се суочавате са многим изазовима са својим маркетиншким и продајним операцијама путем текстуалних порука.

 • Нуди кориснички интерфејс за састављање текста на вебу и мобилном уређају, где можете да увезете масовне контакте из пословних апликација, саставите маркетиншку поруку и пошаљете текст хиљадама клијената једним кликом.
 • Са купљеним пословним бројевима, можете креирати прилагођена имена брендова као СМС ИД-ове тако да корисници могу лако да се сете вашег бренда.
 • Ваши клијенти, потенцијални клијенти, запослени итд. могу да одговоре на ваш СМС, тако да је ангажовање корисника веће на ТектМагиц-у него на конвенционалним услугама за размену текстуалних порука.
 • ТектМагиц нуди различите функције приватности и безбедности података. Можете их похвалити у својим билтенима и маркетиншким имејловима како бисте убедили клијенте да се пријаве за СМС маркетинг. Дакле, можете слати поруке многима поштујући локалне прописе и смернице за СМС маркетинг.
  Како знати да ли вас неко прогања на Инстаграму

Најбоље карактеристике ТектМагиц-а

#1. Услуга слања порука на мрежи

Можете да шаљете текстове клијентима, запосленима, клијентима, сарадницима и још много тога на мрежи са рачунара или таблета – нема потребе да куцате текстуалне поруке на малој тастатури мобилних уређаја. Тако можете радити брже, посебно у пословним поставкама.

Штавише, алат вам такође пружа средства за управљање онлајн порукама нудећи различите алате за управљање СМС-ом. Ево како можете да користите ове алате:

 • Извезите СМС текстуалне поруке на велико у Екцел табелу за анализу података, праћење перформанси СМС-а и архивирање података.
 • Модул Контакти вам омогућава да без напора управљате хиљадама контаката. Можете да групишете своје клијенте или клијенте према производу, локацији, кампањи итд. Затим можете додати хиљаде прималаца маркетиншких СМС-ова у кампању једним кликом.
 • Ако ваш тим за СМС маркетинг треба да оде на одмор за празничну сезону, они могу унапред планирати и заказати маркетиншке СМС кампање користећи ТектМагиц. Онлине алатка ће аутоматски објавити поруке на унапред конфигурисани датум.

#2. Булк маркетиншки текстови

Једним кликом можете послати масовне маркетиншке текстове и промотивне поруке потенцијалним клијентима и клијентима. Маркетиншки СМС сервис покрива више од 700 мрежа у преко 190 земаља. Да би усмерио све масовне СМС кампање, ТектМагиц користи Тиер 1 мрежу како би обезбедио максималан учинак испоруке текстуалних порука.

У наставку пронађите додатне функционалности ТектМагиц масовне размјене порука које вам помажу при слању групних текстова:

 • СМС едитор приказује текстуалне упите анализирајући вашу масовну СМС кампању.
 • Такође можете користити услугу масовне размјене порука за прикупљање повратних информација.
 • Уређивач масовних порука вам омогућава да додате прилоге флајера, брошура, кодова за попуст и дубоких линкова.

#3. Двосмерно СМС ћаскање за предузећа

Ако пошаљете СМС клијенту и њему се допадају ваше услуге или производи, они могу да вам одговоре истим СМС-ом. То није маркетиншки СМС ИД без одговора. Када постоји више СМС размена између представника продаје и купца, ТектМагиц чува поруке као нит. Дакле, можете да користите функцију двосмерне размене порука као историју разговора са клијентима и потенцијалним клијентима.

Користећи ТектМагиц АПИ, можете пренети текстуалне нити са једног представника на другог. Дакле, двосмерни систем за размену порука постаје одличан алат за приступачну и брзу корисничку услугу за ваше пословање.

#4. СМС интеграција помоћу Запиер-а

Можете интегрисати ТектМагиц са другим апликацијама трећих страна или пословним ЦРМ-овима користећи Запиер. На пример, долазни СМС може да аутоматизује наручивање, креирање уговора, слање понуда итд. У наставку пронађите различите занимљиве интеграције које можете да користите са ТектМагиц-ом и Запиер-ом да аутоматизујете своје текстуалне маркетиншке кампање:

 • Конфигуришите своје апликације за састанке као што су Гоогле Меет, Цалендли или Луцид Меетингс помоћу Запиер-а и ТектМагиц-а. Када потенцијални клијент одговори на потенцијални продајни СМС, апликација за састанке на мрежи ће креирати виртуелни продајни позив између клијента и представника продаје.
 • Интеграција ТектМагиц-а и Типеформ преко Запиер-а омогућава вам да шаљете награде, промотивне попусте и посебне захвалнице потенцијалним клијентима и клијентима који одговарају на текстове засноване на обрасцима.
  Поправите грешку лиценце Диснеи Плус заштићеног садржаја

#5. Аналитика учинка

Функционалност аналитике вам помаже да пратите статус испоруке СМС-ова, месечне количине одлазних СМС-ова у односу на продају или пријаве итд. Такође можете креирати детаљне извештаје о успеху кампање користећи шаблоне у модулу за анализу.

Подразумевани модул за извештавање ће попунити следеће извештаје у односу на СМС маркетиншку кампању коју покрећете:

 • Послате поруке – укупан број одлазних текстова са налога (маркетиншка кампања)
 • Примљене поруке – овај број је за долазне поруке за кампању
 • Стопа испоруке – говори вам колико мобилних бројева потенцијалних клијената или клијената је активно
 • Стопа одговора – ова цифра је важан показатељ успешности СМС кампања
 • Плаћања – износ у доларима наведен у овој аналитици помаже вам да схватите колико трошите на СМС маркетинг. Затим, узимајући у обзир продају коју остварујете од таквих кампања, можете израчунати повраћај улагања (РОИ)

#6. Маркетиншки шаблони текстуалних порука

Можете креирати много шаблона за различите маркетиншке кампање. Затим уредите шаблоне да бисте послали прилагођени текст својим клијентима, потенцијалним клијентима, посетиоцима и клијентима. Модул Шаблони у овој апликацији за масовну размену порука на мрежи организује све шаблоне у табели без напора. Шаблон одражава детаље као што су следеће:

 • Назив кампање за шаблон за масовну размену порука
 • Садржај текстуалне поруке
 • Поља за спајање поште такође се појављују ако сте их додали
 • Датум последње измене
 • Листа брзих радњи које можете извршити на шаблону

Избор шаблона за масовну размену порука приликом креирања нове маркетиншке кампање је такође једноставан. Одмах поред СМС едитора, видећете хипервезу до табеле шаблона. Због тога су шаблони увек доступни кад год вам затребају.

#7. Сигурност података

Ово је једна од јединствених продајних тачака (УСП) за ТектМагиц. Ако покажете да користите ТектМагиц за СМС маркетинг, можете рећи клијентима да је њихов број мобилног телефона безбедан за ваше пословање. У наставку потражите неке значајне безбедносне карактеристике СМС маркетиншког алата:

 • Све апликације и веб апликације ТектМагиц-а долазе са ССЛ / ХТТПС шифровањем података за пренос података на мрежи.
 • ТектМагиц има сертификат Соц 2 Типе ИИ. Ово потврђује да политике безбедности информација, праксе, операције и процедуре веб апликације испуњавају највиши безбедносни стандард који захтевају земље као што су Уједињено Краљевство, САД, Канада итд.
 • ТектМагиц је такође у складу са захтевима ЕУ о заштити података, иначе познатим као Општа уредба о заштити података (ГДПР).
 • Редовно тестирање пенетрације треће стране за безбедност СМС гатеваи-а и СМС базе података.

Како мала и средња предузећа и стартупи могу да користе ТектМагиц као пакет за текстуални маркетинг

Сада када знате све карактеристике ове изванредне маркетиншке апликације за размену текстуалних порука, можда ћете се запитати како би вам апликација помогла у вашим маркетиншким операцијама. Пронађите одговоре у наставку:

  Шта је слагање фокуса?

Контактирање купаца

Можете комуницирати са клијентима директно на њиховим телефонима. Штавише, СМС ћаскање уживо вам омогућава да за неколико минута претворите потенцијалне клијенте у купце.

Нека потенцијални клијенти и клијенти заобиђу ред

Ако се потенцијалном клијенту или клијенту свиђа ваш промотивни текст, они могу директно да одговоре. Агент за корисничку подршку или аутоматски одговор може да потврди долазну поруку клијента и да је усмери продајном тиму ради праћења.

Поруке у реалном времену, упозорења и подсетници

Ако водите услужне послове као што су испоруке производа, услуге лимузина, такси на мрежи, итд., можете користити функцију слања порука у реалном времену ТектМагиц-а. Када се возач таксија или достављача пресели на одређену локацију, апликација ће аутоматски послати СМС клијенту.

Прикупите повратне информације купаца

Прикупљање непристрасних повратних информација од купаца је кључно мерило да се зна да ли је маркетиншка кампања успешна или не. Можете покренути разрађене, али једноставне СМС анкете и анкете да бисте прикупили повратне информације о кампањи директно од корисника.

Затим интегришите ове СМС-ове са повратним информацијама корисника користећи ТектМагиц АПИ у пословни ЦРМ или веб апликацију за анализу учинка.

Динамично слајте поруке купцима

Можете да користите функцију геофенцинг ТектМагиц-а за слање промотивних текстова клијентима који су укључени и који су у близини ваших пословница.

Персонализовање порука

Користећи различите изворне аутоматизације апликације ТектМагиц, попут шаблона и спајања поште, можете креирати персонализоване текстове за хиљаде прималаца за неколико минута.

Тект Магиц Прицинг

Најбоља ствар код ТектМагиц платформе за маркетинг текстуалних порука је потпуно бесплатан маркетиншки пакет. Не плаћате веб апликацију или мобилну апликацију. Такође, све услуге унутар апликације, попут креирања текстова, аналитике, заказивања итд., су бесплатне. Плаћате само за одлазне СМС-ове. Долазни СМС-ови су такође бесплатни. У наставку пронађите план цена за ТектМагиц овде:

 • Ако желите да шаљете поруке у САД локално или са подржаних међународних дестинација, плаћате фиксну накнаду од 0,04 УСД по СМС-у
 • Услуга размене мултимедијалних порука коштаће вас 0,04 долара по ММС-у
 • Такође можете да извршите тражење оператера и тражење е-поште за 0,04 УСД по тражењу

ТектМагиц Алтернативес

У наставку пронађите неколико алтернатива које можете размотрити:

СимплеТектинг

СимплеТектинг вам доноси двосмерни разговор са пословним екосистемом. Можете да ћаскате путем текста са својим потенцијалним потенцијалним клијентима, постојећим клијентима, агентима на терену, продавцима и запосленима из једноставне веб апликације. Такође, укључује стандардне алате за помоћ у маркетингу као што су кључне речи, аутоматски одговори, аналитика, итд. И не само маркетинг! Можете га користити за слање подсетника, подешавање Тект-фор-Инфо, управљање људским ресурсима и задацима запошљавања и тако даље.

ЕЗ Тектинг

Да ли сте предузеће усредсређено на потребе корисника и тражите једноставно решење за ћаскање са клијентима, потенцијалним клијентима, посетиоцима, агентима и другим пословним актерима? Можете испробати ЕЗ Тектинг. Омогућава вам да поставите ефикасну текстуалну маркетиншку кампању за неколико минута. Откуцајте поруку, додајте колатерале и подесите бројеве клијената. Алат аутоматски конвертује унос у СМС формат.

Зендеск

Зендеск алатка за корисничку подршку долази са апликацијом за слање СМС порука за пословне разговоре и маркетиншке сврхе. Заједно са функцијом ћаскања у реалном времену, Зендеск такође укључује АПИ, интеграције пословних апликација, нативну аутоматизацију, мерење маркетиншких кампања, праћење раста СМС маркетинга итд.

Закључак

ТектМагиц је комплетан пакет за текстуални маркетинг који мала и средња предузећа и стартуп предузећа користе да повећају своје продајне и маркетиншке кампање коришћењем напредних технологија слања порука. Уживајте у бесплатној пробној верзији ТектМагиц-а и проверите да ли је овај алат прави избор за ваше маркетиншке напоре.

Такође можете да проверите ове СМС АПИ-је.