Дељење визиткарти направљено је дигитално са Мобилом

Папирне визит карте су деценијама стандардни начин размене контакт информација. Они су скупи и незгодни, ужасни за животну средину, а већина њих заврши у смећу заједно са вашим контакт информацијама са мало или нимало шансе да поново отворите ту могућност.

Истраживања су показала да се годишње сече преко 550.000 стабала за папирне визит карте, а компаније троше 200 хиљада долара годишње на 1.000 запослених. Узимајући у обзир ове факторе, традиционалне папирне визит карте се не интегришу добро са растућим дигиталним маркетингом, окружењем и економијом.

Дигиталне визит карте не само да решавају ове проблеме већ и побољшавају комуникацију, а данас је напредна технологија учинила ове картице много више од алата за размену контаката.

Дигиталне картице су исплативе, једноставне за коришћење и еколошки прихватљиве, а уграђују мноштво информација и контакт података у телефон вашег потенцијалног клијента, повећавајући вероватноћу да ће вас запамтити, доћи до контакта и вероватно бити конвертовани и постати ваша пословна перспектива.

Дају вам брз, једноставан и лак начин да делите своје информације, а функционишу као што 7 од 10 предузећа каже да њихове дигиталне визит карте значајно утичу на умрежавање, а продаја је порасла 2,5% на сваких 2.000 издатих визиткарти.

Поред тога, са порастом паметних телефона и дигиталне технологије, паметне/дигиталне визит карте постају вредне ношења и унапређења ваших пословних могућности.

Паметне/дигиталне визит карте нуде погодност приликом дељења и примања контаката и могућност лаког ажурирања информација. Са усвајањем најновије АИ технологије и интеграцијом ЦРМ алата, ове нове дигиталне визит карте постале су предност за данашње компаније свих величина и поља.

Мобило

Мобило је један од пионира и ефикасних провајдера решења за паметне/дигиталне визиткарте за размену података о контакту, истовремено пружајући пакет моћних функција које визиткарте претварају од 2Д објеката до интерактивних алата за управљање потенцијалним клијентима и тимовима.

До данас, Мобило је помогао у укључивању више од 25.000 компанија и тимова из безбројних индустрија у њихову мрежу дигиталних визиткарти. Од међународних банака до малих грађевинских предузећа, свака врста организације је имала користи од њиховог једноставног начина да остану повезани.

То је најкоришћенија платформа за професионално умрежавање широм света, која служи милионима људи, без обзира колико велики или мали њихов тим или компанија, у повезивању ван мреже и на мрежи путем модерног приступа користећи своју иновативну технологију која вам је на располагању у више од 200 земље.

Мобило нуди четири прилагодљива и лака за коришћење режима који ће вам помоћи да управљате својим дигиталним присуством.

 • Визиткарта: Визиткарта вам омогућава да лако делите своје контакт информације и везе ка свим вашим каналима друштвених медија са било ким. Брзо куцните картицу на њихов телефон или им понудите КР код за брзо преузимање.
 • Одредишна страница: За још свеобухватније промотивно искуство, постоји одредишна страница са прилагодљивим додатком пакета тимова. Можете да креирате персонализовану одредишну страницу са прилагодљивим опцијама за креирање брендиране куће за све своје информације и налоге друштвених медија на једном месту.
 • Линк до било које УРЛ адресе: Можете да креирате везу да бисте људе послали директно на своју веб локацију или да бисте приказали свој садржај.
 • Генерисање потенцијалних клијената: То је један од четири јединствена режима укључена у сваку Мобило паметну визиткарту. Мобило Цард нуди врхунско решење за умрежавање и генерисање потенцијалних клијената уградњом најсавременије технологије за двосмерну размену података о контакту. Мобилове паметне визит карте користе РФИД технологију како би омогућиле процесе генерисања потенцијалних купаца. Систем је сличан Аппле Паи-у, али се фокусира на размену информација и прикупљање података о клијентима уместо на обраду плаћања.
  4 чворишта за паметне куће за која никада нисте чули (и зашто не бисте требали да их користите)

Када додирнете своју Мобило картицу о паметни телефон у поставци „генерисање потенцијалних клијената“, појављује се њен прилагођени образац како би потенцијални клијенти могли да попуне својим личним подацима. Он хвата потребне детаље од потенцијалних клијената и шаље им текстуалну поруку са уграђеном хипервезом која омогућава аутоматско убацивање њихових података у вашу листу контаката.

Поред тога, имате приступ преко 5.000 апликација за интеграцију, као и ЦхатГПТ АИ алатке за аутоматизацију за накнадне активности. Мобило нуди иновативно решење за визит карте које ваше напоре за генерисање потенцијалних клијената подиже на виши ниво.

Ова четири режима дају корисницима савршен алат за предузећа да брзо креирају јединствене дигиталне профиле. Уз помоћ једног једноставног клика, можете креирати контакт картицу која брзо шири вест о вашем пословању на свим друштвеним каналима и шаље потенцијалне клијенте директно у апликације на даљу обраду.

Мобило картице олакшавају бежично дељење пословних информација. Поред своје најсавременије технологије чипа, која брзо помаже да се пренесу подаци о контакту једноставним додиром картице на било који НФЦ компатибилни уређај, нуди иновативне КР кодове који обезбеђују компатибилност на свим паметним телефонима без бриге о хардверским захтевима или потрошњи додатни новац за ажурирање ваших телефона.

Можете једноставно да скенирате достављени код, а ваше контакт информације се деле аутоматски, штедећи време и гњаважу свима који су укључени.

Мобило Теамс

Још један критичан аспект раста компаније је учинак који долази од тима запослених. Узимајући у обзир тај фактор, Мобило је прва компанија која је увела Теамс приступ за своју све-у-једном платформу за дигиталне визит карте како би повећала напоре за умрежавање. Његова контролна табла вам омогућава да лако управљате члановима тима и картицама у једном обједињеном алату и синхронизујете профиле широм света.

Организације или виши менаџмент могу чак да прате метрику учинка за појединачне или колективне тачке података док прате напредак сваког члана у оквиру њихових група, одељења или локација.

Неке од основних функција Мобила за тимове укључују:

 • Надгледајте свој тим и управљајте њиме: Мерите, надгледајте и управљајте метриком учинка свог тима са административне контролне табле која је доступна на обједињеној платформи. Можете да контролишете корисничке профиле синхронизацијом, попуњавањем или закључавањем профила сваког члана организованог по групи, одељењу или локацији. Пратите појединачне или тимске податке да бисте лакше упоредили напредак, тако да сви чланови буду вођени ка успеху у реалном времену.
 • Продаја: Мобило Теамс помаже предузећима да аутоматизују своје продајне процесе са четири јединствено дизајнирана начина продаје, обезбеђујући да се не пропусте накнадне активности и ефикасан ЦРМ унос података.
 • Маркетинг: Мобило Теамс испоручује прилагођена, персонализована решења за ефикасну маркетиншку стратегију која се фокусира на ваш бренд. Са интуитивном аналитиком и могућностима праћења података, платформа тима вам помаже да измерите РОИ догађаја и умрежавања и уведете јединствени бренд на све канале.
 • ХР: Пружа ефикасно решење за људске ресурсе које омогућава лаку контролу над дозволама запослених, картицама за трансфер и уградњом уз интеграцију једним кликом у ваш постојећи систем људских ресурса, аутоматизује пријем, синхронизује профиле запослених и олакшава прелазак на посао ради ефикасног управљања особљем.
 • Безбедност: Мобило Теамс пружа непревазиђене податке и безбедност са 256-битном АЕС енкрипцијом, обезбеђујући да ваше предузеће никада не брине о безбедности својих осетљивих информација. А његова глобална испорука садржаја обезбеђује беспрекорно глатко искуство за кориснике широм света.
  Аппле Ватцх ГПС у односу на Целлулар: Да ли је мобилни телефон вредан тога?

Мобилове модерне дигиталне визит карте нуде револуционаран начин повезивања са људима и остављања импресивног првог утиска. Уместо да дајете основне папирне картице, сада можете да додирнете своју Мобило картицу на телефон потенцијалног клијента да бисте поделили све информације које су им потребне у једном потезу – од података за контакт и профила на друштвеним мрежама до страница са портфолиом или производима и услугама – остављајући им много начина да допрем до тебе.

Мобило паметна визит карта помаже вам да се издвојите међу осталим професионалцима тако што успостављате везе које се рачунају кроз јединствена технолошка решења и стварају вероватноћу за побољшање ваших потенцијалних клијената или пословања.

Неке од најбољих светских организација усвајају Мобило, као што су Л’Ореал, Сауди Арамцо, САМСУНГ, ТОИОТА, РедБулл, АстраЗенеца, итд.

Хајде да видимо неке од најбољих карактеристика Мобило Бусинесс картице

 • Повезивање једним додиром: Омогућава брзо и лако дељење података о контакту преко уграђеног НФЦ чипа, омогућавајући бесконтактно дељење додиром картице на паметним телефонима. За старије уређаје без НФЦ сензора, доступно је и скенирање КР кода помоћу камере. Подржава и Андроид и иОС телефоне.
 • Свеобухватни увид у податке: Израчунајте повраћај улагања на умрежавање, пратите појединачне активности учинка и аутоматизујте секвенце праћења потенцијалних клијената за ефикасан маркетинг. Такође, постоји опција да лако прегледате прошле активности како бисте утврдили шта најбоље одговара вашим потребама оптимизације пословања.
 • Мобило Теамс: Мобило Теамс је платформа све-у-једном за предузећа да поједноставе своје интерне процесе помоћу робусних административних контрола, управљања власништвом и функцијама аутоматизације и интеграције. Лако се интегрише са ХР системима и ЦРМ-овима, тако да можете аутоматски да шаљете потенцијалне клијенте/контакте, брзо повећавате своју листу е-поште и склапате више послова за мање времена.
 • Офлајн повезивање: Мобило помаже предузећима свих величина да стекну предност са најновијом НФЦ технологијом, смањујући ослањање на папир и смањујући трошкове. Мобило вам омогућава да безбедно делите своје контакт информације без бриге о трошењу ресурса или изгледу застарелог. Мобилова помоћ осигурава да сваки потенцијални купац, клијент и партнер буде импресиониран вашим вештинама умрежавања.
 • Повезивање на мрежи: Његова платформа прилагођена кориснику вам омогућава да брзо прелазите између режима за искуство без напора, док вашем тиму пружа уједначене потписе е-поште који укључују КР кодове, тако да свако може да сачува оно што се дели током позива, који нестаје када се заврши.
 • Апликација лака за коришћење омогућава вам приступ свим функцијама на вашем уређају – новчаник није потребан. Са потпуном контролом при руци, брзо прелазите између режима у зависности од тога који догађаји се појављују у вашем дану и подесите аутоматска упозорења тако да ништа не прође кроз пукотине.
 • КР код следеће генерације који се може у потпуности прилагодити да одговара вашем бренду у боји, облику и логотипу
  Како заштитити податке корисника помоћу ЦИАМ алата

Поред свих ових карактеристика и најновијих технологија које Мобило нуди, он сади дрво за сваку продату дрвену картицу. Није ли то значајан корак ка друштвеној одговорности предузећа?

Дакле, ако тражите модеран и иновативан начин да се повежете са људима у пословном свету, у том случају Мобило може задовољити већину ваших захтева и унапредити умрежавање, што ће довести до бољих резултата у продаји и маркетингу.

Мобило картице

Мобило пружа најквалитетније, посебно дизајниране четири премиум картице: Њихова класична картица је направљена од издржљиве пластике која се може рециклирати за дуговечност, или изаберите еколошки прихватљиву опцију од дрвета у Бирцх (светло) или Сапеле (тамно). Будите примећени уз њихову металну линију картица од нерђајућег челика, ласерски гравираних и доступних у црној, златној и сребрној боји.

Мобило нуди низ практичних и сигурних премиум картица за повезивање без напора, укључујући НФЦ привезак за кључеве за причвршћивање на кључеве и стилски дизајнирано НФЦ паметно дугме за телефоне. Корисници могу уживати у сигурности без преседана у свакој ситуацији са Мобило картицама. Његова структура цена је прилично прилагодљива и погодна за компаније свих величина и сектора.

Да резимирамо, Мобило Цард је међународни добављач дигиталних визит картица са седиштем у Њујорку, Сједињене Државе. Са канцеларијама у Аустралији и Холандији, Мобило нуди глобални досег и подршку својим клијентима.

Њихово решење тап-то-цоннецт олакшава бежичну размену контакт информација коришћењем НФЦ технологије између телефона или таблета. Можете лако да ажурирате своје податке у било ком тренутку; аутоматски ће се појавити на уређају примаоца, омогућавајући вам да останете повезани са било ким глобално са било ког места и у било које време, а да вам никада више не буде потребна физичка визит карта.