Како да решите проблеме са малом јачином звука у Аппле Мусиц-у

Аппле Мусиц је једна од најбољих платформи за стриминг музике на мрежи, захваљујући својим згодним карактеристикама. Међутим, апликација понекад можда неће исправно радити или се хардвер може понашати лоше, утичући на квалитет звука.

Немогућност да повећате јачину звука док слушате своју омиљену песму може бити права невоља, али ми смо ту да вам помогнемо. Ако се мучите да појачате јачину песме на свом иПхоне-у, ево неколико савета за појачавање јачине звука док слушате песме на Аппле Мусиц-у.

1. Онемогућите Долби Атмос

Да ли примећујете да нумере на Аппле Мусиц-у не звуче тако добро као када је укључен Долби Атмос? То је зато што се Долби Атмос и музика компатибилна са звуком без губитака третирају веома другачије од стандардних песама од 256 кбпс и звука високе резолуције на вашем иПхоне-у.

Ниво јачине звука Долби Атомс и Лосслесс Аудио компатибилних песама је приметно нижи од стерео режима. Ово ограничење јачине звука које је створила Долби Лабораториес је узрок проблема. Срећом, ово можете лако да поправите тако што ћете онемогућити Долби Атомс и опције Лосслесс Аудио у подешавањима вашег иПхоне-а.

 • Покрените апликацију Подешавања на свом иПхоне-у и изаберите Музика.
 • Додирните Долби Атомс у одељку Аудио и изаберите Искључено.
 • Вратите се на мени за подешавања музике и изаберите Квалитет звука.
 • Искључите звук без губитака.
 • Након овога, требало би да приметите значајно побољшање у гласноћи музике.

  2. Искључите проверу звука и еквилајзер Аппле Мусиц-а

  Можда нисте свесни да се различити звучни записи могу креирати на различитим нивоима гласноће. Различите методе миксања и мастеринга могу учинити да неке нумере звуче гласније од других. Зато Аппле нуди проверу звука и еквилајзер за Аппле Мусиц који прилагођавају ниво звука тако да се све песме репродукују истом јачином.

  Иако ова функција чини слушање музике лакшим, она често спречава да се песме Аппле Мусица репродукују довољно гласно на иПхоне-у. Да бисте решили овај проблем, онемогућите опције Провера звука и ЕК у подешавањима вашег иПхоне-а.

 • Отворите апликацију Подешавања и изаберите Музика.
 • Искључите проверу звука у одељку Аудио.
 • Додирните ЕК и изаберите Искључено.
 • Важно је напоменути да искључивање опција Соунд Цхецк и ЕК неће утицати на квалитет звука.

  3. Присилно затворите и поново покрените Аппле Мусиц

  Ако вам ниједан од горе наведених метода није помогао, покушајте принудно да напустите и поново покренете Аппле Мусиц. На тај начин можете лако да поправите било какву грешку у огледалу или грешку која може спречити апликацију да репродукује песме при великој јачини звука.

 • На иПхоне Кс или новијим моделима, превуците прстом нагоре на екрану свог иПхоне уређаја да бисте отворили преклопник апликација. Двапут додирните дугме Почетна на иПхоне 8 или старијим моделима.
 • Превуците нагоре апликацију Аппле Мусиц да бисте принудно затворили апликацију.
 • Поново покрените Аппле Мусиц на свом иПхоне-у.
 • Да ли је јачина вашег иПхоне-а и даље мала након примене горе наведених решења? Можда није Аппле Мусиц оно што узрокује овај проблем. Можда је ваш иПхоне кривац за овај проблем.

  На срећу, постоји много начина да решите проблеме са јачином звука на вашем иПхоне-у који би вам требали помоћи.

  Уживајте у Аппле музици гласно и јасно

  Нико не воли да слуша своје омиљене песме при малој јачини звука. Али након коришћења савета поменутих у овом посту, требало би да будете у могућности да уживате у својој музици гласно и јасно. Међутим, ако још увек нисте у могућности да то поправите, можда је најбоље да посетите Гениус Бар у оближњој Аппле продавници за даљу помоћ.

  Такође је вредно напоменути да набрајање песама при великој јачини звука није безбедно, јер може оштетити ваше уши. Зато слушајте песме на безбедном нивоу јачине звука.